-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πιστευει κανενας σας οτι αν ηταν αλλη χωρα στην ηγεμονικη θεση των ΗΠΑ θα λειτουργουσε διαφορετικα????
Κατά βάση όχι. Αλλά μικρές διαφοροποιήσεις σίγουρα. Ίσως όχι τόση κυνικότητα!
Τι να σας πω ρε παιδια πολυ αμφιβαλω.......
Δειτε την συμπεριφορα των Ελληνων , που ειναι ηγεμονικη, απεναντι στους οικονομικους μεταναστες κυριως τους Αλβανους......ελαχιστοι τους σεβονται και η εκμεταλλευση , ιδιως στην αρχη, χωρις ελεος....
Τωρα αν μπορουμε να κανουμε κατι...περα απο το να γκρινιαζουμε...δεν βλεπω κατι αλλο, αλλα μολις μας κατσει η στραβη θα τρεχουμε σε αυτους που βριζουμε για συμπαρασταση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ειρωνία στο φουλ ε? Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?Για τον Κριεζα? Οχι φυσικα.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ειρωνία στο φουλ ε? Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?
Ποτέ δεν υπήρξε!
Δυο διαφορετικά συστήματα αξιών δεν μπορούν (εξ ορισμού) να συνενοηθούν!Σωστα. Ειναι βλεπεις η αντιληψη που εχει κανεις για το ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ο κοσμος μας. Καποιος που ειναι, για μενα, τοσο βαθεια θαμενος στην προπαγανδα, στο ψεμα, την καχυποψια (και αλλα τετοια) και μιλαει με 101% σιγουρια για αυτα, πως μπορεις να συζητησεις στα σοβαρα? Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις κανα αστειο για να γελασουμε.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ποτέ δεν υπήρξε!
Δυο διαφορετικά συστήματα αξιών δεν μπορούν (εξ ορισμού) να συνενοηθούν!Σωστα. Ειναι βλεπεις η αντιληψη που εχει κανεις για το ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ο κοσμος μας. Καποιος που ειναι, για μενα, τοσο βαθεια θαμενος στην προπαγανδα, στο ψεμα, την καχυποψια (και αλλα τετοια) και μιλαει με 101% σιγουρια για αυτα, πως μπορεις να συζητησεις στα σοβαρα? Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις κανα αστειο για να γελασουμε.
Δίκοπο μαχαίρι είναι αυτό Γαβριήλ.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποτέ δεν υπήρξε!
Δυο διαφορετικά συστήματα αξιών δεν μπορούν (εξ ορισμού) να συνενοηθούν!Απλα ο δυνατος και ο αδυνατος....
Αναλογα απο πια πλευρα εισαι λειτουργείς.....
Πιστευει κανενας σας οτι αν ηταν αλλη χωρα στην ηγεμονικη θεση των ΗΠΑ θα λειτουργουσε διαφορετικα????
Ναι. Το πιστευω εγω. Εαν π.χ. ηταν στην θεση των ΗΠΑ, η Β. Κορεα, το Ιραν, κτλ, τοτε σιγουρα θα λειτουργουσε ΠΟΛΥ διαφορετικα Και θα εκανε και τους υπολοιπους να λειτουργουν ΠΟΛΥ διαφορετικα
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κατά βάση όχι. Αλλά μικρές διαφοροποιήσεις σίγουρα. Ίσως όχι τόση κυνικότητα!
Τι να σας πω ρε παιδια πολυ αμφιβαλω.......
Δειτε την συμπεριφορα των Ελληνων , που ειναι ηγεμονικη, απεναντι στους οικονομικους μεταναστες κυριως τους Αλβανους......ελαχιστοι τους σεβονται και η εκμεταλλευση , ιδιως στην αρχη, χωρις ελεος....
Τωρα αν μπορουμε να κανουμε κατι...περα απο το να γκρινιαζουμε...δεν βλεπω κατι αλλο, αλλα μολις μας κατσει η στραβη θα τρεχουμε σε αυτους που βριζουμε για συμπαρασταση.
Α! Να και κανα δυο σωστες σκεψεις, μονο που δεν εχουν καμια σχεση με παραλληλισμο με τις ΗΠΑ. Ασχετες με το θεμα μεν, σωστες δε. Μπραβο σου που εχεις την ικανοτητα και τολμας να παραδεχεσεσαι τετοιου ειδους...αληθειες φιλε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πραγματι, οι αλβανοι μας εκμεταλλεύονται χωρίς έλεος.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πραγματι, οι αλβανοι μας εκμεταλλεύονται χωρίς έλεος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πιθανον οχι, αλλα αυτο δεν σημανει οτι πρεπει να τους αφηνουμε να κανουν εγκληματα ε?
Δηλαδη τωρα τους εμποδίζουμε;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
πιθανον οχι, αλλα αυτο δεν σημανει οτι πρεπει να τους αφηνουμε να κανουν εγκληματα ε?
τουλαχιστον, οσο μπορουμε, δεν συμπρατουμε σε αυτα! Δεν τους δινουμε στρατο για να σκοτωνουν οπου αυτοι γουσταρουν. Δεν μπορουμε εμεις σαν χωρα να κανουμε πολλα, εαν και αλλες χωρες σκεφτοταν με το δικο μας τροπο, τοτε οι νταηδες θα ειχαν πιο κοντα ποδια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τουλαχιστον, οσο μπορουμε, δεν συμπρατουμε σε αυτα! Δεν τους δινουμε στρατο για να σκοτωνουν οπου αυτοι γουσταρουν. Δεν μπορουμε εμεις σαν χωρα να κανουμε πολλα, εαν και αλλες χωρες σκεφτοταν με το δικο μας τροπο, τοτε οι νταηδες θα ειχαν πιο κοντα ποδια...
...και χέρια!
-
Ειρωνία στο φουλ ε? Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?Και τι σε νοιαζει εσενα. Εμενα ειρωνευεται που ειμαι...
μισο λεπτο να θυμηθω....
Ανθελληνας, δειλος, ψευτης, απατρις και πολλα αλλα.
Η το ριχνουμε στο αστειο για να γελαμε η το αγνοουμε.
Οταν οι ανθρωποι ειναι ανξιοπρεπεις τους ανιμετωπιζουμε αναλογως.Νικος
-
καλα για ποσο καιρο θα κατηγορουμε τους αποκοιοκρατες.
Για οσο καιρο θα κατηγορουμε οτι οι Τουρκοι φταινε για την καταντια της Ελλαδος.
(Οποια ειναι αυτη και για οσους νομιζουν οτι ειναι σε καταντια)
Μετα τριπλασιασετο και υπαρχει ακομη μελλον για πολλαπλασιασμο.
Ολες αυτες οι χωρες ειναι ανεξαρτητες εδω και 50 χρονια.
Η παιδεια που εχουν ειναι μηδαμινη. Ειναι ανικανοι να εκμεταλευτουν τις δικες τους πηγες και πλουτο. Οποτε τον δινουν σε αλλες εταιριες που μπορουν να τον αναπτυξουν. Δεν καταλαβαιβω που ειναι το κακο εδω.It doesnt matter. Τους εκμεταλλευοντε οι παλιο-Αμερικανοι και αλλοι. Αυτοι προσπαθουν και εμεις δεν τους αφηνουμε. Ξερουμε οτι εαν τους αφησουμε θα μας...'περασουν'. Ειναι ολοι ταλεντα και τους φοβομαστε...
Εμεις φταιμε και παντα θα φταιμε και ολο φταιγαμε
Δηλαδη αν δεν ξερουν να κανουν συμφωνιες που θα αποβουν καλες για τον τοπικο πληθισμο τι πρεπει να γινουν οι εταιριες φιλανθρωπικες οργανωσεις;
Ε μονο με τα δις που στελνουμε και ολες τις βοηθειες του ΟΗΕ και αλλων, πως περιμενεις να βαλουν μυαλο. Ετσι ευκολο ειναι? Εμας τους Ελληνες οι Τουρκοι μας εδωσαν τα κανουργια εδαφη, μας τας δωρησαν. Και εμας τους Αμερικανου το ιδιο οι Αγγλοι και...οι αλλοι. Και απο το 1865 στις ΗΠΑ το χρημα πεφτει απο τον ουρανο σαν το μανα και εμεις εδω καθομασταν, καθομαστε και θα καθομαστε μια ζωη ως τεμπεληδες που ειμαστε. Αφου εκμεταλευομαστε ολον τον φτωχο τον κοσμο, γιατι να δουλεψουμε. Φυσικα τωρα θα μου πεις 'και η εκεμεταλευση θελει δουλεια' αλλα μην ασχολησε. Εχουμε βρει τροπο να το κανουμε με ανθρωπους αγραμματους, ηλιθιους, κτλ.
Πρεπει λοιπον να πας στον Αφρικανο και του το βαλεις το προφυλακτικο εσυ. Πως εχεις το θρασος και περιμενεις να το σκεφτει αυτο αυτος και να το κανει κιολας? Οι προσδοκιες σου ειναι περα απο τεραστιες.
Που στο κατω κατω οι ιδιες οι κυβερνησεις τους ειναι ανικανες η μαλλον δεν εχουν ενδιαφερον να το κανουν.
Και για αυτες εσυ φταις. Πως? Καπως. ΗΠΑεμερικανος δεν εισαι? Φταις. Δεν εχει σημασια πως και γιατι.
Και φυσικα αν ολες οι εταιριες που αναπτυσουν ειναι Αμερικανικες φταινε οι Αμερικανοι που δεν λενε στις εταιριες τους να γινουν φιλανθρωπικα ιδρυματα.
Ναι. Ποιος φταιει τοτε?
Καλα πιστευετε αν ολες αυτες οι εταιριες ηταν Γαλλικες και Ελληνικες η κατασαταση θα ηταν αρδην καλυτερη;
Βεβαιως θα ηταν. Οι Γαλλοι παλεψαν σκληρα για τα καλα που τους βρηκαν κατα καιρο. Με τον σταυρο στο χερι πηγαν και μονο αυτοι και μερικοι αλλοι αξιζουν αυτα που εχουν και εκαναν. Καλα τωρα με τον Σανταμ 1 δις τον χρονο δουλειες εκαναν απο το 1992 και μετα, αλλα ελα μωρε, κοντα σε αυτα που εκαναν οι ΗΠΑμερικανοι, τιποτε δεν ειναι αυτα.
Αν το πιστευετε αυτο δεν βλεπετε την πραγματικοτητα. Οι ιδιοι οι κατοικοι μεσω των κυβερνησεων τους πρεπει να αποφασισουν.
Πως να αποφασισουν. Αφου τους εχουν κανει πληση εγκεφαλου οι ΗΠΑμερικανοι. Πως οι ανρθωποι να σκεφθου ή να κανουν τιποτε?
Ναι ξερω οι Αμερικανοι τις βαζουν τις κυβερνησεις.
Ε αφου το ξερεις τι μας τα λες ολα τα αλλα πριν?
Σαχλαμαρες.
Δεν ξερεις τι λες.
Αν δεν κανουν κατι μονοι τους δεν προκειται ποτε μα ποτε να ξεφυγουν απο την κατασταση που ειναι τωρα.
Για πιο λογο να περιμενεις απο οποιονδηποτε στον πλανητη να κανει κατι απο μονος του? Με τους ΗΠΑμερικανους παρον σε αυτον τον πλανητη κατι τετοιο ειναι αδυνατον. Δεν σου εχω πει οτι αυτοι φταινε για ολα?
Αν πιστευουν στις ελεημοσυνες η στο ποτε οι Αμερικανικες εταιριες θα γινουν φιλανθρωπικα ιδρυματα θα περιμενουν πολυ καιρο.
Νικος
Βλεπεις τι καθηκια εισται εσεις οι ΗΠΑμερικανοι? Παντα το κερδος στο νου και μετα ολα τα αλλα. Αλλα θα'ρθει η ωρα σας καθηκια. Θα πεσεις καποτε και θα σε κλωτσαω χωρις λυπη καθαρματα.
Για ολα εσεις φταιτε, φταιγατε και θα φταιτε.
Ουστ ρε Αντιμερικανε.
Νικος
ΥΓ: Τι κανεις προσπαθεις να δημιουργησεις φιλιες εδω μεσα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ποτέ δεν υπήρξε!
Δίκοπο μαχαίρι είναι αυτό Γαβριήλ.
Μαχαιρι ειναι, αλλα οχι δικοπο. Απο την μια κοβει, απο την αλλη σωζει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και τι σε νοιαζει εσενα. Εμενα ειρωνευεται που ειμαι...
μισο λεπτο να θυμηθω....
Οταν οι ανθρωποι ειναι ανξιοπρεπεις τους ανιμετωπιζουμε αναλογως.Νικος
Very nicely done, indeed
-
Ποτέ δεν υπήρξε!
Δυο διαφορετικά συστήματα αξιών δεν μπορούν (εξ ορισμού) να συνενοηθούν!Απλα ο δυνατος και ο αδυνατος....
Αναλογα απο πια πλευρα εισαι λειτουργείς.....
Ναι. Το πιστευω εγω. Εαν π.χ. ηταν στην θεση των ΗΠΑ, η Β. Κορεα, το Ιραν, κτλ, τοτε σιγουρα θα λειτουργουσε ΠΟΛΥ διαφορετικα Και θα εκανε και τους υπολοιπους να λειτουργουν ΠΟΛΥ διαφορετικα
Εγω προτεινω να τον απειλησουμε ουτως ωστε να παψει να σκεφτεται τετοιες ανιερες σκεψεις.
Η καλυτερα να τον κανουμε ban η να του σβησουμε αμεσως το αμαρτωλο ποστ.
Γαβριηλ σβησε και εσυ το δικο σου που τον εκανες quote.
Νικος
-
Ουστ ρε Αντιμερικανε.Νικος
ΥΓ: Τι κανεις προσπαθεις να δημιουργησεις φιλιες εδω μεσα;
Ε ναι! Εγινα ακρως αριστερος τελευταια Ο καλυτερος φιλος του Michael Moore και της Cindy Sheehan Και του Jessy Jackson και του George Soros φυσικα.
-
μισο λεπτο να θυμηθω....
Οταν οι ανθρωποι ειναι αναξιοπρεπεις τους ανιμετωπιζουμε αναλογως.Νικος
Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο Νίκο, και μου κάνει εντύπωση η στάση σου, μέχρι τώρα τουλάχιστον διατηρούσες αρκετά low profile. Δηλαδή μου λες, όταν ο άλλος είναι αναξιοπρεπής, εσύ θα πέσεις στο επίπεδό του? Νομίζω δεν είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
-
μισο λεπτο να θυμηθω....
Οταν οι ανθρωποι ειναι αναξιοπρεπεις τους ανιμετωπιζουμε αναλογως.Νικος
Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο Νίκο, και μου κάνει εντύπωση η στάση σου, μέχρι τώρα τουλάχιστον διατηρούσες αρκετά low profile. Δηλαδή μου λες, όταν ο άλλος είναι αναξιοπρεπής, εσύ θα πέσεις στο
επίπεδό του? Νομίζω δεν είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.Σε καποια στιγμη τσαντιστικα, θυμωσα, πηρα αναποδες πες οτι θες. Δικιο εχεις. Ανθρωπος ειμαι και οταν μου την πεφτουνε με τετοια κοσμητικα χανω την ψυχραιμια μου. Υποσχομαι οτι δεν θα το ξανακανω.
To low profile συμφωνω. 99.9% ξοδευω CPU time και δεν γινεται τιποτα.
Αλλα καποια φορα βαριεμαι να ακουω τις σαχλαμαρες του καθενος και να μην απαντω για να κραταω το low profile.
Νικος
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]