-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΠΟΙΟΙ δεν έχουνε να πούνε τίποτα σοβαρό εκτός από βρισιές?Κάποιοι, που έτυχε να περνάνε εκείνη τη στιγμή απ' όξω.
Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία, χαλαράααααα.....
-
Καί η ζωή συνεχίζεται,σάν να μήν πέρασε μιά μέρα.
Από τή μία πλευρά ό ίδιος καί απαράλαχτος προκλητικός Γαβριήλ,πού χάνει τήν μπάλλα,από τήν άλλη ο άξιος συνεχιστής τού Σκουλόνε,νά τσουβαλιάζει καί να χαρακτηρίζει άπαντες γιατί έτσι γουστάρει. -
Αλήθεια, o Skullone που χάθηκε?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φυσικα καταλαβαινεις οτι ο Γαβριηλ αστειευται.
Αν ομως δεν αστειευονταν ποια θα ηταν μια καλη ζουμερη ερωτηση;
Δεν ειναι η ερωτηση που θα κανει τον Ραμσλφιλντ να δει το φως της ημερας. Ειναι η ερωτηση που θα τον εκανε να κονοσταθει και να σκεφτει και μετα να συνεχισει.Νικος
Πέρα από την προφανή επίδειξη (και καλά, black-tie event με τον Rumsfeld ? Super γουάου! Προσωπικά θα ντρεπόμουν να το αναφέρω, όντας ο πλέον επικίνδυνος και αντιπαθής από την τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αλλά πάλι, that's me...) μια ερώτηση σχετική με το τρέχον θέμα (και κάπως σαν σύνοψη...) θα ήταν:
'Mr. Secretary, do you really believe that the interests of the US of A are better served with half the Luisiana National Guard being in Iraq, in the middle of a civil war (an obvious consequence of previous acts of the US government, but that's another story), instead of being in New Orleans, trying to save Luisiana citizens from the hurricane Katrina/Rita/whatever ?'
Ειναι παντα δικοπο μαχαιρι. Κατι που μπορει να θεωρηθει επιδειξη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι. Προσωπικα εγω δεν θα το ανεφερα καθολου αλλα ο Γαβριηλ το εκανε. Εχω μερικες ιδεες πως καποιος μπορει να βρεθει σε δειπνα και συναντησεις με πολλα υψηλα υσταμενα προσωπα αλλα επειδη μπορει να ειναι μπαρουφες θα αφησω τον Γαβριηλ αν θελει να πει κατι.
Στην πραγματικοτητα πολλοι απο την εθνοφυλακη της Λουιζιανας πηραν αδειες και γυρισαν. Αλλα συνηθως οταν τα τμηματα της εθνοφυλακης ειναι καπου εκτος χωρας δεν μπορουν να τα βροντηξουν ολα και να φυγουν.
Νικος
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
.... ποια θα ηταν μια καλη ζουμερη ερωτηση;
Δεν ειναι η ερωτηση που θα κανει τον Ραμσλφιλντ να δει το φως της ημερας. Ειναι η ερωτηση που θα τον εκανε να κονοσταθει και να σκεφτει και μετα να συνεχισει.Μια ερώτηση από μένα, τότε:
Βάλαμε τους Κινέζους, ένα έθνος με πολιτισμό χιλιετιών, να φτιάχνουν πλαστικά μαϊμουδοπροϊόντα. Το θεωρείτε σωστό; Ποιός το σχεδίασε και σε τι προσβλέπει;
Ντάξει, ξέρω, είναι τρείς ερωτήσεις. Η απάντηση, όμως, μπορεί να είναι μία.Α, κατά τη γνώμη μου ο Γαβριήλ δεν αστειεύεται αλλά προκαλεί. Αν η 'άλλη πλευρά' μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της όπως αυτός, θα είχαμε να διαβάζουμε πολύ ενδιαφέροντα ποστς.
Εξαρταται. Τα σχολια γινονται ναι μεν για να 'αναταραξουν τα νερα' και να ειναι καυστικα αλλα τιποτα παραπανω.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εχω μερικες ιδεες πως καποιος μπορει να βρεθει σε δειπνα και συναντησεις με πολλα υψηλα υσταμενα προσωπα αλλα επειδη μπορει να ειναι μπαρουφες θα αφησω τον Γαβριηλ αν θελει να πει κατι.Οπως πχ. να έχει ενισχύσει οικονομικά την προεκλογική τους εκστρατεία (πληρώνεις $Χ χιλιάδες και έχεις την ευκαιρία να σφίξεις το χέρι του Προέδρου ή άλλου υψηλά ιστάμενου ινδάλματός σου και να μιλήσεις 30 sec μαζί του)
-
Αυτό θα εξηγούσε πολλά!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αυτό, που προξένει εντύπωση, είναι πώς οι ελληνοαμερικανοί γίνονται ορισμένες φορές αμερικανότεροι του αμερικάνου!
Ποιητης ο Ασιατης. Ωραιος!
Δημητραρα εισαι λεβεντης που γραφεις και τοσα φιλε μου Αστο να το παρει το ποταμι. Εγω ξαναλεω, αν και μου απαντησε με βια ο Κριεζα, εαν ειμασταν face to face στην πλακα, θα τα πιναμε στο τελος μεχρι το πρωι.
Κι εσύ βρε Γαβρίηλ, δεν δουλεύεις καθόλου όλη μέρα?
Ρε δεν εχω μπει στο ιντερνετ εδω και μιαμυσι μερα. Στα ταξιδια ειμουν παλι και στα μιτινγς στην DC. Σημερα καθομαι
Δεν χρειάζεται να ζήσεις σε μία χώρα για να μιλήσεις για την πολιτικής της ,αλλά πρεπει να ζήσεις για να μιλήσεις για τον τρόπο ζωής τής..
Ποιητης!
Ρέ Γαβριήλ,τί κόλπο είναι τώρα ετούτο;
θα γεμίσεις τό φόρουμ μέ 'φάτσες';Τα φραφει και στο τελος βαζει...φατσα! LMAO and ROFL
Αυτό πρέπει να είναι το χαμηλότερο SNR ratio μετά από την άφιξη κάτι νέων μελών, που προήλθαν από το διαλυμένο τους forum.
gavriil1 κέρδισες μία θέση στο greasemonkey script μου, που χρησιμοποιώ για να ανεβαίνει το προαναφερθέν ratio. Συγχαρητήρια.
Thanks
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΜΠΕ-Ε-Ε-Ε man! (αμερικανιστί)
Nice. Very nice.
Γεια σου ρε Δημητραρα λεβεντη!
Ωραιος Krusenstern!
Ωραιος!
Με εκπλησεις
21 quotes? Κλασσικός Γαβριήλ
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Α, έτσι έφτασες εσυ τις 4000 δημοσιεύσεις ????? Μααααλιστα,
κατάλαβα... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω μερικες ιδεες πως καποιος μπορει να βρεθει σε δειπνα και συναντησεις με πολλα υψηλα υσταμενα προσωπα αλλα επειδη μπορει να ειναι μπαρουφες θα αφησω τον Γαβριηλ αν θελει να πει κατι.
Οπως πχ. να έχει ενισχύσει οικονομικά την προεκλογική τους εκστρατεία (πληρώνεις $Χ χιλιάδες και έχεις την ευκαιρία να σφίξεις το χέρι του Προέδρου ή άλλου υψηλά ιστάμενου ινδάλματός σου και να μιλήσεις 30 sec μαζί του)
Χαχαχαχαααα ακου εκει ινδαλμα ο Ραμσφελντ........
Γαβριηλ θα μπορουσες να του παρεις ενα αυτογραφο?????
Χαχαχαχχχ
Οταν του σφιξεις το χερι δεν πιστευω μετα να πλυθεις......
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
KRIEZA, έχεις ξεφύγει. Δεν γίνεται δουλειά έτσι!To ξερω....
Δεν το ξεκινησα εγω ομως.
Και οποιος με προκαλει θα παιρνει απαντησεις στο ιδιο υφος η στο ακριβως αντιθετο αν το παιζει αφ'υψηλου. -
Εχω μερικες ιδεες πως καποιος μπορει να βρεθει σε δειπνα και συναντησεις με πολλα υψηλα υσταμενα προσωπα αλλα επειδη μπορει να ειναι **μπαρουφες **θα αφησω τον Γαβριηλ αν θελει να πει κατι.Mεγαλιωτατε θα σας μαλωσω!!!!!!
Εσεις να πειτε μπαρουφες????
Unbelievable!!!!
Eνας ανθρωπος του διαμετρηματος σας να μας λεει οτι ειναι δυνατον να λεει μπαρουφες???
Εσεις παμμεγιστε που εργαζεστε με τελεκονφερανς και δινετε οδηγιες
με βιεντεοφωνο??
Εσεις που εχετε τις τρομακτικες εμπειριες του κουρεματος του γκαζον και της οδηγησης Καντιλλακ και παμφθηνου SUV??Στην πραγματικοτητα πολλοι απο την εθνοφυλακη της Λουιζιανας πηραν αδειες και γυρισαν. Αλλα συνηθως οταν τα τμηματα της εθνοφυλακης ειναι καπου εκτος χωρας δεν μπορουν να τα βροντηξουν ολα και να φυγουν.
ΝικοςΟμιλειτε ορθως αν και καθημενος (φανταζομαι) Μεγαλειωτατε.
Τα American Boys βρισκονται καπου εκτος χωρας (ποιος να ξερει αραγε που....) προφανως επειδη μοιραζουν καποια ανθρωπιστικη Βοηθεια και διανεμουν Δημοκρατια....
Που να τρεχουν τωρα στη Λου'ι'ζιανα.....
Εκει εξαλλου θα επρεπε να ειχε στειλει βοηθεια πριν τη καταστροφη εκεινο το αχαριστο κ@λοκρατος η Ελλαδα..... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
KRIEZA, έχεις ξεφύγει. Δεν γίνεται δουλειά έτσι!
To ξερω....
Δεν το ξεκινησα εγω ομως.
Και οποιος με προκαλει θα παιρνει απαντησεις στο ιδιο υφος η στο ακριβως αντιθετο αν το παιζει αφ'υψηλου.Είσαι καινούργιος στο Forum KRIEZA και δεν έχεις δει τις ομηρικές μάχες του παρελθόντος. Και άρα δεν ξέρεις ίσως πως δεν βγάζουν πουθενά. Ελάχιστοι τις διαβάζουν και ακόμα ελαχιστότεροι συμμετέχουν σε αυτές. Ενας λόγος για αυτό είναι επειδή δεν έχουν ουσία -ουσιαστικά εξελίσσονται παράλληλοι μονόλογοι όπου κάθε πλευρά αποκλείεται να πειστεί από την άλλη. Ενας άλλος λόγος είναι επειδή πολλοί συμμετέχοντες χάνουν σιγά-σιγά κάθε ευπρέπεια και αίσθηση του μέτρου σε ό,τι αφορά το πόσο άσχημα (με ειρωνείες και προσβολές, εσύ βλέπω τα χρησιμοποιείς αμφότερα) θα αντιμετωπίσουν το συνομιλητή τους. Και αυτό είναι απωθητικό και αφαιρεί από την όλη συνομιλία κάθε επίφαση σοβαρότητας και εγκυρότητας.
Για το λόγο αυτό σε παρακαλώ (διότι τον gavrill1 τον ξέρουμε χρόνια τώρα και διαπιστώνω πως είναι ίδιος ) να μην κάνεις αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν διότι οι κραυγές και οι προσβολές σου, ιδιαίτερα προς ανθρώπους που, σε διαβεβαιώνω, καθόλου δεν τις αξίζουν (όπως ο titsataki, τον οποίο πολλοί από το 4T-Forum γνωρίζουμε προσωπικά και δεν έχει καμία σχέση με όσα νομίζεις πως πρεσβεύει), μόνο κακό κάνουν και στο Forum και στην εικόνα σου και στις όποιες απόψεις σου.
Τα παραπάνω τα λέω και σαν χρήστης και σαν moderator και αν συνεχιστεί η ίδια τακτική από όλες τις πλευρές θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
edit:Εγω εχω ενα τετοιο event με το Μ.Ναπολεοντα το Μεγαλεξαντρο τον Μπρεζνιεφ το Κεννεντυ και τον Αβραάμ πάπα.....
Και ετοιμαζω την ομιλια μου τωρα.....Εαν αυτο σημενει οτι δεν με πιστεψες ή οτι σου ειπα ψεματα, εκανες για ακομη μια φορα λαθος. Ομως τελικα δεν εχεις τιποτε ουσιαστικο να πεις για την απλη ερωτηση μου.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Σοβαρα ομως Κριεζα. Τι θαθελες να δεις να πρατουν οι κυβερνησεις των ΗΠΑ αυτη την στιγμη και για το μελλον? Εχεις αποψη? Απλη ερωτηση ειναι. You can do better than that, come on...
θα ηθελα να τις εβλεπα να περνανε μια θηλια στο λαιμο τους.....
Η κατι παρομοιο σε απ'ευθειας μεταδοση κι εγω να κααααααθομαι στου Τοττη στην Αριστοτελους να βαραω τη φραπεδια μου....
Τι με λες τωρα ρε γαβρηλλλοI guess you cant do better than that. Even I, overestimated you. Wow. That's pretty sad.
-
Να στο ρωτησω αλλιως λιγο Κριεζα:
Σε περιπου δυο εβδομαδες απο τωρα θα ειμαι σε ενα black tie event στην Washington DC οπου θα μιλησει ο Rumsfeldt. Τι θελεις να τον ρωτησω εκ μερους σου, ή να του ζητησω?
FYI: Εχω 30 δευτερολεπτα με τον Secretary of Defense γιαυτο μην μου πεις καμια νουβελα.
Δεν θα παρεις ποτε απαντηση της προκοπης.
Γιατι ειναι φανερο οτι δεν εχουνε να πουνε τιποτα σοβαρο εκτος απο βρισιες και κατωτεροτητες.Νικος
Ελεγα μηπως υπαρχει μια περιπτωση να εχει να πει κατι. Αλλα εκανα λαθος.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Σε περιπου δυο εβδομαδες απο τωρα θα ειμαι σε ενα black tie event στην Washington DC οπου θα μιλησει ο Rumsfeldt. Τι θελεις να τον ρωτησω εκ μερους σου, ή να του ζητησω?
FYI: Εχω 30 δευτερολεπτα με τον Secretary of Defense γιαυτο μην μου πεις καμια νουβελα.
Γιατι ειναι φανερο οτι δεν εχουνε να πουνε τιποτα σοβαρο εκτος απο βρισιες και κατωτεροτητες.Νικος
Ενω εσυ ε??Εχεις πολλα να μας πεις....
Με βιντεοτηλεφωνο, και τηλεδιασκεψη ετσι δεν ειναι ε??
Φανταστικε tasaki!!!!!!
Bρισιες εμεις και κατωτεροτητες Ενω εσυ??
**Αρχοντας!!!**τι αρχοντας....μονο???
**Μεγαλειωτατος!!!**Και καλα το κουλ τυπακι απο το Αμερικα!!!
Τι κι αν βρωμαει το χνωτο μας πεινα και δυστυχια μαυρη...
Ειπαμε εμεις κουλ.
**'Γιατι ειμαστε απο Αμερικα ( ) ρε σεις.
Και εχουμε και teleconference και Black tie events με το Ραμσφελντ.
Και σα γνησιοι πετυχημενοι ιμιγκραντς και Ιnside Infos...
Εμεις ο Αλεξ Σπάνος και o Τομ Πάπας(οχι αυτος με τις πιτσες στο Kifissia, ο αλλος ο Εssο )
Tι μας περασατε ρε!!!
Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε??
Εγω ειμαι ο Tasaki με τ'ονομα ρε!!
Εμενα που (δε) με βλεπεις οταν πιανω το videophone με τρεμει η μιση Καλιφορνια ολοκληρο το Μιτσιγκαν και η περιφερεια Σεπολιων και Βυθουλα ταυτοχρονα!!!!' **-Αχ ελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ tasaki μιλα μαααας!!!!
Διδαξε μας ανωτεροτητα!!!!Ελα να χαρεις το γκαζον σου!!!Και το suv που αγοραζεις φτηνα ναχει καλα χιλιομετρα πες μας κααααατι!!!
Aνωτερωτατε tasaki!!!Φανταστικε Νικολας!!!!Ε ρε ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ Kαλιφορνεζικο που θελουν καποιοι......
Πιστεύεις ότι αυτού του είδους η απάντηση μπορεί να έχει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα?![kouk]
Με δυο λεξεις: Πολυχρωμο Αχτι.
-
βλεπεις τι εννοω.
μικροπρεπειες, ονοματολογια, ειρωνεια, βρισιες.
Νικος
Σοβαρά, Νίκο, τι θα μπορούσε ο Γαβριήλ να ρωτήσει το Rumsfeldt εκ μέρους του ΚRΙΕΖΑ σε 30 δευτερόλεπτα;
Υπάρχει ωραίο θέμα κι εγώ δεν μπορώ λόγω δουλειάς να συμμετέχω, νομίζω όμως ότι η μη - σοβαρότητα και η διάθεση για γκρίνια διακρίνει όλους.
Άσε που, πλέον, δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι σημαίνει το , εκτός από το .Φυσικα καταλαβαινεις οτι ο Γαβριηλ αστειευται.
Αν ομως δεν αστειευονταν ποια θα ηταν μια καλη ζουμερη ερωτηση;
Δεν ειναι η ερωτηση που θα κανει τον Ραμσλφιλντ να δει το φως της ημερας. Ειναι η ερωτηση που θα τον εκανε να κονοσταθει και να σκεφτει και μετα να συνεχισει.Νικος
Εαν υπηρχε μια ερωτηση ουσιας, δεν αστειυομουν καθολου.
Αλλα ο κυριος λογος που τον ρωτησα ειναι η κυρίως ερωτηση μου που ειναι τι θα'θελε ο μεσος αντι-αμερικανος στην Ευρωπη και σε αυτην τη περιπτωση Ελλαδα, να δει απο τις ΗΠΑ τα επομενα 3 χρονια. Απλη ερωτηση.
-
For starters, να πάψουν να ανακατεύονται στα εσωτερικά άλλων χωρών, είτε με ανατροπές καθεστώτων είτε απλά βομβαρδίζοντάς τες, με διάφορα αστεία προσχήματα κάθε φορά αλλά με προφανή συμφέροντα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πέρα από την προφανή επίδειξη (και καλά, black-tie event με τον Rumsfeld ? Super γουάου! Προσωπικά θα ντρεπόμουν να το αναφέρω, όντας ο πλέον επικίνδυνος και αντιπαθής από την τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αλλά πάλι, that's me...) μια ερώτηση σχετική με το τρέχον θέμα (και κάπως σαν σύνοψη...) θα ήταν:
Νασσο με απογοητευεις βαθυτατα. Νομιζεις οτι εκανα φιγουρα που εγραψα το παραπανω? Ισως να υπαρχει παρεξηγηση αλλα η δουλεια μου ειναι να εχω παρε δωσε με το Υπουργειο Αμυνης στις ΗΠΑ και επηδει εχω να κανω με υψηλης rank's ατομα του Πενταγωνου συνεχως (στρατηγους, συντ/χες), δεν μου φανηκε ως τιποτε ιδιαιτερο αυτο που εγραψα διοτι ο Ραμσφελντ ειναι στο πενταγωνο συνεχεια οπως καταλαβαινεις.
Αλλα εαν δεν το ηξερες εσυ αυτο, καταλαβαινω πως θα σου φενοταν ξερο οπως το εγραψα. Εκανα λαθος και εγω ομως ελπιζω να μην νιωθεις οπως εγραψες επανω απο εδω και περα. Εγω ηρθα εδω με ολη την καλη θεληση and burried the hatchet απο τα περσινα. Με ολους. Απο εσενα και μονο μερικους αλλους περιμενω οριμες απαντησεις και σχολια. Γιατι με απογοητευεις?
'Mr. Secretary, do you really believe that the interests of the US of A are better served with half the Luisiana National Guard being in Iraq, in the middle of a civil war (an obvious consequence of previous acts of the US government, but that's another story), instead of being in New Orleans, trying to save Luisiana citizens from the hurricane Katrina/Rita/whatever ?'
Δεν μπορω να κανω αυτην την ερωτηση διοτι υπαρχει απαντηση την οποια ξερω και κανει και νοημα. Η απαντηση αυτη ειναι οτι δεν υπαρχει shortage of natonal guard 'η στρατιωτικου προσωπικου γενικως ητε στην Λουιζιανα λογω Κατρινας, ήτε στο Ιρακ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
For starters, να πάψουν να ανακατεύονται στα εσωτερικά άλλων χωρών, είτε με ανατροπές καθεστώτων είτε απλά βομβαρδίζοντάς τες, με διάφορα αστεία προσχήματα κάθε φορά αλλά με προφανή συμφέροντα.τι λες τωρα???
και πως θα εξυπηρετηθουν τα συμφεροντα τους?
πως θα τηρηθουν τα 'συμβολαια' που εχουν???
πως θα συνεχιζουν να εχουν τον ελεγχο του πετρελαιου?
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]