-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αλλα ο κυριος λογος που τον ρωτησα ειναι η κυρίως ερωτηση μου που ειναι τι θα'θελε ο μεσος αντι-αμερικανος στην Ευρωπη και σε αυτην τη περιπτωση Ελλαδα, να δει απο τις ΗΠΑ τα επομενα 3 χρονια. Απλη ερωτηση.Απλή απάντηση...
Εγώ προσωπικά τι θα ήθελα.
α) Να πάψουν πια να κάνουν πολέμους για το πετρέλαιο και το ουράνιο.
β) Αυτά τα λεφτά να τα δώσουν για να φτιάξουν καλύτερα δημόσια σχολεία και νοσοκομεία.
γ) Να πάψουν να μπαίνουν στα χωράφια των άλλον, μόνο και μόνο για να κάνουν επίδειξη δυνάμεων.
δ) Να μην ανεβάζουν όποτε θέλουν την τιμή του πετρέλαιο.
ε) Να αφήσουν την Ελλάδα να βγάλει και να χρησιμοποιήσει το πετρέλαιο που υπάρχει στο Αιγαίο.Αυτά.
Ξέρω ότι κανένα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.
Απλά απαντώ στην ερώτηση σου.Φιλικά
Θανάσης.Υ.Γ: Δεν είμαι αντιαμερικάνος... αντίσημίτη μπορείς αν με πεις, αλλά όχι αντίαμερικάνο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α, κατά τη γνώμη μου ο Γαβριήλ δεν αστειεύεται αλλά προκαλεί. Αν η 'άλλη πλευρά' μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της όπως αυτός, θα είχαμε να διαβάζουμε πολύ ενδιαφέροντα ποστς.
Εκτος του οτι προκαλω, ετσι ακριβως νιωθω και εγω. Αλλα δεν βλεπω κανενα απο τους παλιους με ικανοτητα σοβαροτητας να γραφει τιποτε. So I cant do anything about that. Τι να κανεις ομως...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί η ζωή συνεχίζεται,σάν να μήν πέρασε μιά μέρα.
Από τή μία πλευρά ό ίδιος καί απαράλαχτος προκλητικός Γαβριήλ,πού χάνει τήν μπάλλα,από τήν άλλη ο άξιος συνεχιστής τού Σκουλόνε,νά τσουβαλιάζει καί να χαρακτηρίζει άπαντες γιατί έτσι γουστάρει.Υπαρχει διαφορα φετος με μενα. Θα δεις.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αλήθεια, o Skullone που χάθηκε?I also was wondering the same...
-
Πέρα από την προφανή επίδειξη (και καλά, black-tie event με τον Rumsfeld ? Super γουάου! Προσωπικά θα ντρεπόμουν να το αναφέρω, όντας ο πλέον επικίνδυνος και αντιπαθής από την τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αλλά πάλι, that's me...) μια ερώτηση σχετική με το τρέχον θέμα (και κάπως σαν σύνοψη...) θα ήταν:
Νασσο με απογοητευεις βαθυτατα. Νομιζεις οτι εκανα φιγουρα που εγραψα το παραπανω? Ισως να υπαρχει παρεξηγηση αλλα η δουλεια μου ειναι να εχω παρε δωσε με το Υπουργειο Αμυνης στις ΗΠΑ και επηδει εχω να κανω με υψηλης rank's ατομα του Πενταγωνου συνεχως (στρατηγους, συντ/χες), δεν μου φανηκε ως τιποτε ιδιαιτερο αυτο που εγραψα διοτι ο Ραμσφελντ ειναι στο πενταγωνο συνεχεια οπως καταλαβαινεις.
Αλλα εαν δεν το ηξερες εσυ αυτο, καταλαβαινω πως θα σου φενοταν ξερο οπως το εγραψα. Εκανα λαθος και εγω ομως ελπιζω να μην νιωθεις οπως εγραψες επανω απο εδω και περα. Εγω ηρθα εδω με ολη την καλη θεληση and burried the hatchet απο τα περσινα. Με ολους. Απο εσενα και μονο μερικους αλλους περιμενω οριμες απαντησεις και σχολια. Γιατι με απογοητευεις?
'Mr. Secretary, do you really believe that the interests of the US of A are better served with half the Luisiana National Guard being in Iraq, in the middle of a civil war (an obvious consequence of previous acts of the US government, but that's another story), instead of being in New Orleans, trying to save Luisiana citizens from the hurricane Katrina/Rita/whatever ?'
Δεν μπορω να κανω αυτην την ερωτηση διοτι υπαρχει απαντηση την οποια ξερω και κανει και νοημα. Η απαντηση αυτη ειναι οτι δεν υπαρχει shortage of natonal guard 'η στρατιωτικου προσωπικου γενικως ητε στην Λουιζιανα λογω Κατρινας, ήτε στο Ιρακ.
Απο προσωπική μου εμπειρία, όταν πριν πολύ καιρό στην αρχή της επαφής μου εδώ με το forum έγραψα κάποια πράγματα είτε για τη δουλειά μου είτε για τη ζωή μου, οι άμεσες απαντήσεις που πήρα ήταν οτι λέω ψέματα και επιδεικνύομαι.
Δεν θα ξεχάσω μια απο τις πρώτες εμπειρίες μου εδώ που κάποιος είχε γράψει οτι είναι γνώστης ενός αντικειμένου γιατί ήταν απόφοιτος της Χ σχολής απο το Υ πανεπιστήμιο. Όταν ανέφερα λοιπον και εγώ απο ποιο πανεπιστήμιο ήμουν απόφοιτος, ξαφνικά αρκετοί αγνοώντας τα προηγούμενα posts έγραφαν οτι κάνω επίδειξη. Είναι μεροληψία αυτή βρε παιδία;
Κατα τη γνώμη μου θεωρώ οτι είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση όταν κάποιος αναφέρει κάτι που για αυτόν είναι τελείως καθημερινό και φυσιολογικό.
Πράγματι στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένο το τηλεσυνδιάσκεψη. Είναι άξιο ειρωνίας δηλαδή;
Πράγματι πολλοί κάνουν δουλεία που έρχονται σε επαφή με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Είναι άξιο ειρωνίας;
Δηλαδή γιατί είναι καλύτερο να μας μιλάει κάποιος απο την Ελλάδα για τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει δουλεύοντας στη ΔΕΗ και όχι κάποιος που έχει ανάλογες εμπερίες σε μία δουλειά εκτός Ελλάδος;
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης -
Α, κατά τη γνώμη μου ο Γαβριήλ δεν αστειεύεται αλλά προκαλεί. Αν η 'άλλη πλευρά' μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της όπως αυτός, θα είχαμε να διαβάζουμε πολύ ενδιαφέροντα ποστς.
Εκτος του οτι προκαλω, ετσι ακριβως νιωθω και εγω. Αλλα δεν βλεπω κανενα απο τους παλιους με ικανοτητα σοβαροτητας να γραφει τιποτε. So I cant do anything about that. Τι να κανεις ομως...
Σχετικά με αυτό το τελευταίο, διάβασε την απάντησή μου στον KRIEZA στο τέλος της προηγούμενης σελίδας και θα καταλάβεις γιατί αυτοί οι άνθρωποι που λες δεν ασχολούνται.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ειναι παντα δικοπο μαχαιρι. Κατι που μπορει να θεωρηθει επιδειξη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι. Προσωπικα εγω δεν θα το ανεφερα καθολου αλλα ο Γαβριηλ το εκανε.
G!d Damn it Niko! I think you're right. Παρασυρθηκα διοτι ειχε πολυ σχεση με αυτο που προσπαθησα να ρωτησω τον Κριεζα. Ουτε καν σκεφθηκα τα...'αλλα' που θα μπορουσε να σκεφθει ο μεσος γιουσερ εδω.
Σορρυ. Τι να σας πω αλλο. Εαν θελετε να τα περνετε ολα στραβα, ολο στραβα θα βρισκετε.
Εχω μερικες ιδεες πως καποιος μπορει να βρεθει σε δειπνα και συναντησεις με πολλα υψηλα υσταμενα προσωπα αλλα επειδη μπορει να ειναι μπαρουφες θα αφησω τον Γαβριηλ αν θελει να πει κατι.
Yo! I am scanning the g!d damn invitation and sending it to you dude. George W. Bush is also invited but cant make it because of the trip to Asia. I cant believe you're making me do this.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Πράγματι πολλοί κάνουν δουλεία που έρχονται σε επαφή με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Είναι άξιο ειρωνίας;Κανονικά όχι. Και εκ των υστέρων (διαβάζοντας την απάντηση του gavriil1) δέχομαι πως δεν υπήρξε πρόθεση επίδειξης. Ομως, όταν αναφέρεται ξεκάρφωτα, χωρίς να προσθέτει τίποτα στη συζήτηση (ξαναδιάβασε και θα καταλάβεις τι εννοώ -άποψή μου τουλάχιστον. Δηλαδή υπήρχε ποτέ περίπτωση, ό,τι του πούμε στο Forum, να το ρώταγε στο Rumsfeld την επόμενη φορά που θα τον έβλεπε ? ), τότε αναγκαστικά η ερμηνεία αυτή 'μπαίνει στο παιχνίδι'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
KRIEZA, έχεις ξεφύγει. Δεν γίνεται δουλειά έτσι!
To ξερω....
Δεν το ξεκινησα εγω ομως.
Και οποιος με προκαλει θα παιρνει απαντησεις στο ιδιο υφος η στο ακριβως αντιθετο αν το παιζει αφ'υψηλου.Είσαι καινούργιος στο Forum KRIEZA και δεν έχεις δει τις ομηρικές μάχες του παρελθόντος. Και άρα δεν ξέρεις ίσως πως δεν βγάζουν πουθενά.
Oτι δε βγαζουν πουθενα ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε(αν επιτρεπεις την εκφραση) nass.
Ελάχιστοι τις διαβάζουν και ακόμα ελαχιστότεροι συμμετέχουν σε αυτές. Ενας λόγος για αυτό είναι επειδή δεν έχουν ουσία -ουσιαστικά εξελίσσονται παράλληλοι μονόλογοι όπου κάθε πλευρά αποκλείεται να πειστεί από την άλλη. Ενας άλλος λόγος είναι επειδή πολλοί συμμετέχοντες χάνουν σιγά-σιγά κάθε ευπρέπεια και αίσθηση του μέτρου σε ό,τι αφορά το πόσο άσχημα (με ειρωνείες και προσβολές, εσύ βλέπω τα χρησιμοποιείς αμφότερα) θα αντιμετωπίσουν το συνομιλητή τους.
Aν στη περιπτωση που ο συνομιλητης 'καταλαβαινει' μονο αυτη τη γλωσσα??
Και αυτό είναι απωθητικό και αφαιρεί από την όλη συνομιλία κάθε επίφαση σοβαρότητας και εγκυρότητας.
Ενω τα διαφορα κοσμητικα του τυπου εσεις οι Ελληνες τουτο εσεις οι Ελληνες το αλλο και τα χαζοχαρουμενα emoticons ειναι ελκυστικα φανταζομαι....
Για το λόγο αυτό σε παρακαλώ (διότι τον gavrill1 τον ξέρουμε χρόνια τώρα και διαπιστώνω πως είναι ίδιος )
και γιαυτο μενει στο απυροβλητο και εχει το ακαταλογιστο απευθυνεσαι μονο στη μια πλευρα.
Να το δεχτω αγαπητε nass αλλα αν δεις τα ποστ μου που οντως ειναι λιγα δεν προσβαλλα κανεναν αλλον ποτε ειτε ηταν χρηστης ειτε πολυ περισσοτερο moderator γραφοντας οτι λεει μ@λ@κιες ή αν θες ποτε δε χρησιμοποιησα αλλες λεξεις απο αυτες που συνηθως χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι και πολυ παλιοτεροι απο εμενα χρηστες.να μην κάνεις αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν
Αν ομως μου κανουν αυτο που δεν θελουν να τους κανουν και μετα το παιζουν αφυψηλου εγω πως πρεπει να αντιδρασω??
1)Να γυρισω και το αλλο μαγουλο??
2)Να 'κατεβασω' και το παντελονι??
3)Να τους αγνοησω αποδεχομενος τις προσβολες τους??
4)Να αντιδρασω με τον ιδιο η και λιγο χειροτερο τροπο??διότι οι κραυγές και οι προσβολές σου, ιδιαίτερα προς ανθρώπους που, σε διαβεβαιώνω, καθόλου δεν τις αξίζουν (όπως ο titsataki, τον οποίο πολλοί από το 4T-Forum γνωρίζουμε προσωπικά και δεν έχει καμία σχέση με όσα νομίζεις πως πρεσβεύει),
Na υποθεσω οτι λογω γνωριμιας υπαρχει και διαφορετικη αντιμετωπιση??
Το τι νομιζω εγω για το συγκεκριμενο ατομο λιγη σημασια εχει....
Αν σε ενδιαφερει ειμαι ετοιμος να απαντησω με pm...To καλο ειναι αποτι εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι εδω δεν εχουν και τη καλυτερη αποψη για το τι πρεσβευει και τι υποστηριζει δημοσια το συγκεκριμενο ατομο...μόνο κακό κάνουν και στο Forum και στην εικόνα σου και στις όποιες απόψεις σου.
Ο τροπος συμπεριφορας του καθενα καλο θα ειναι να κρινονται εφοσον εξεταστει σε ποιον απευθυνονται.
Οι δε αποψεις του καθενος κρινονται με τι αντιδρασεις που προκαλουν στη πλειοψηφια των ακροατων αναγνωστων κλπ και ειτε κατακρινονται ειτε επιδοκιμαζονται....Ελπιζω να μην εισπραξω για τις παραπανω αποψεις μου καμμια βαρυτερη ποινη γιατι ειλικρινα εδω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων το 'κλιμα' ειναι εξαιρετικο....
Με ολο το σεβασμο μου για το χρονο που διαθετεις για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμΦιλικα
ΚRIEZA -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Oτι δε βγαζουν πουθενα ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε(αν επιτρεπεις την εκφραση) nass.Αρα γιατί το κάνεις ?
Aν στη περιπτωση που ο συνομιλητης 'καταλαβαινει' μονο αυτη τη γλωσσα??
Τότε δε συζητάς μαζί του... (δεν είναι υποχρεωτική ξέρεις η συζήτηση)
Ενω τα διαφορα κοσμητικα του τυπου εσεις οι Ελληνες τουτο εσεις οι Ελληνες το αλλο και τα χαζοχαρουμενα emoticons ειναι ελκυστικα φανταζομαι....
Δεν είναι θέμα ελκυστικότητας αλλά ουσίας. Και προφανώς στερούνται ουσίας. Ωστόσο τα λέω σε σένα επειδή ο gavriil1 ήδη τα γνωρίζει και έχουν συζητηθεί 1000 φορές.
και γιαυτο μενει στο απυροβλητο και εχει το ακαταλογιστο απευθυνεσαι μονο στη μια πλευρα.
Ιδια απάντηση.
3)Να τους αγνοησω αποδεχομενος τις προσβολες τους??
Αυτό (κατά την άποψή μου) είναι το καλύτερο.
Na υποθεσω οτι λογω γνωριμιας υπαρχει και διαφορετικη αντιμετωπιση??
Αν με κατηγορείς για μεροληψία, ξαναδιάβασε τα δικά σου posts που απαντούν στον titsataki και δες αν είναι του αντίστοιχου ύφους και επιπέδου και ποιά παραβιάζουν τον κανονισμό του Forum που σχετίζεται με προσβολές και προσωπικές επιθέσεις.
Και επίσης, την άποψή μου για το συγκεκριμένο άνθρωπο την είχα σχηματίσει από τα γραπτά του στο Forum πριν τον γνωρίσω. Και από αυτά που λες σε βεβαιώνω πως κάνεις λάθος και τον αδικείς.
Τον gavriil1 δεν τον γνωρίζω προσωπικά.
Ελπιζω να μην εισπραξω για τις παραπανω αποψεις μου καμμια βαρυτερη ποινη γιατι ειλικρινα εδω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων το 'κλιμα' ειναι εξαιρετικο....
Δεν είμαστε στο σχολείο KRIEZA, o καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Και τα γραπτά όλων είναι στην κρίση του κοινού.
Τέλος από μένα.
-
Νικο εχεις email στο nickg_6 με 2ΜΒ attachment της προσκλησης.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω μερικες ιδεες πως καποιος μπορει να βρεθει σε δειπνα και συναντησεις με πολλα υψηλα υσταμενα προσωπα αλλα επειδη μπορει να ειναι μπαρουφες θα αφησω τον Γαβριηλ αν θελει να πει κατι.
Οπως πχ. να έχει ενισχύσει οικονομικά την προεκλογική τους εκστρατεία (πληρώνεις $Χ χιλιάδες και έχεις την ευκαιρία να σφίξεις το χέρι του Προέδρου ή άλλου υψηλά ιστάμενου ινδάλματός σου και να μιλήσεις 30 sec μαζί του)
Για αυτο το συγκεκριμενο ιβεντ δεν πληρωνω τιποτε.
-
Ωραία... τώρα που ηρεμήσαμε, θα ήθελα να ρωτήσω...
Πώς βλέπουν την Ελλάδα, όσοι είναι εκεί έξω... τα βήματα της, τις προοπτικές της και γενικά αν έχουμε ένα κάποιο πρόσωπο (έστω και μικρό) στον έξω κόσμο.Φιλικά
Θανάσης. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για το λόγο αυτό σε παρακαλώ (διότι τον gavrill1 τον ξέρουμε χρόνια τώρα και διαπιστώνω πως είναι ίδιος ) να μην κάνεις αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν διότι οι κραυγές και οι προσβολές σου, ιδιαίτερα προς ανθρώπους που, σε διαβεβαιώνω, καθόλου δεν τις αξίζουν (όπως ο titsataki, τον οποίο πολλοί από το 4T-Forum γνωρίζουμε προσωπικά και δεν έχει καμία σχέση με όσα νομίζεις πως πρεσβεύει), μόνο κακό κάνουν και στο Forum και στην εικόνα σου και στις όποιες απόψεις σου.
Δηλαδη αυτο σημενει, να εισαι κακος Κριεζα με ολους εκτος του Γαβριηλ που ηταν και ειναι ακομη 'ο ιδιος' (οτι αρνητικο επιθετο θες βαλε στην θεση του 'ο ιδιος')?
Τα παραπάνω τα λέω και σαν χρήστης και σαν moderator και αν συνεχιστεί η ίδια τακτική από όλες τις πλευρές θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα
(Moderator nass)
Ωχ. Παλι ξυλο θα φαμε. Τι εκανα παλι δεν μπορω να καταλαβω. Κανεις δεν μου λεει...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αλλα ο κυριος λογος που τον ρωτησα ειναι η κυρίως ερωτηση μου που ειναι τι θα'θελε ο μεσος αντι-αμερικανος στην Ευρωπη και σε αυτην τη περιπτωση Ελλαδα, να δει απο τις ΗΠΑ τα επομενα 3 χρονια. Απλη ερωτηση.
Απλή απάντηση...
Εγώ προσωπικά τι θα ήθελα.
α) Να πάψουν πια να κάνουν πολέμους για το πετρέλαιο και το ουράνιο.
β) Αυτά τα λεφτά να τα δώσουν για να φτιάξουν καλύτερα δημόσια σχολεία και νοσοκομεία.
γ) Να πάψουν να μπαίνουν στα χωράφια των άλλον, μόνο και μόνο για να κάνουν επίδειξη δυνάμεων.
δ) Να μην ανεβάζουν όποτε θέλουν την τιμή του πετρέλαιο.
ε) Να αφήσουν την Ελλάδα να βγάλει και να χρησιμοποιήσει το πετρέλαιο που υπάρχει στο Αιγαίο.Αυτά.
Ξέρω ότι κανένα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.
Απλά απαντώ στην ερώτηση σου.Φιλικά
Θανάσης.Υ.Γ: Δεν είμαι αντιαμερικάνος... αντίσημίτη μπορείς αν με πεις, αλλά όχι αντίαμερικάνο.
Οριστε. Τουλαχιστον καποιος απαντησε χωρις 'να βαραει'.
-
'Κάποιοι':
Ο χρήστης kyan έγραψε:
For starters, να πάψουν να ανακατεύονται στα εσωτερικά άλλων χωρών, είτε με ανατροπές καθεστώτων είτε απλά βομβαρδίζοντάς τες, με διάφορα αστεία προσχήματα κάθε φορά αλλά με προφανή συμφέροντα. -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Απο προσωπική μου εμπειρία, όταν πριν πολύ καιρό στην αρχή της επαφής μου εδώ με το forum έγραψα κάποια πράγματα είτε για τη δουλειά μου είτε για τη ζωή μου, οι άμεσες απαντήσεις που πήρα ήταν οτι λέω ψέματα και επιδεικνύομαι.
Δεν θα ξεχάσω μια απο τις πρώτες εμπειρίες μου εδώ που κάποιος είχε γράψει οτι είναι γνώστης ενός αντικειμένου γιατί ήταν απόφοιτος της Χ σχολής απο το Υ πανεπιστήμιο. Όταν ανέφερα λοιπον και εγώ απο ποιο πανεπιστήμιο ήμουν απόφοιτος, ξαφνικά αρκετοί αγνοώντας τα προηγούμενα posts έγραφαν οτι κάνω επίδειξη. Είναι μεροληψία αυτή βρε παιδία;
Κατα τη γνώμη μου θεωρώ οτι είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση όταν κάποιος αναφέρει κάτι που για αυτόν είναι τελείως καθημερινό και φυσιολογικό.
Πράγματι στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένο το τηλεσυνδιάσκεψη. Είναι άξιο ειρωνίας δηλαδή;
Πράγματι πολλοί κάνουν δουλεία που έρχονται σε επαφή με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Είναι άξιο ειρωνίας;
Δηλαδή γιατί είναι καλύτερο να μας μιλάει κάποιος απο την Ελλάδα για τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει δουλεύοντας στη ΔΕΗ και όχι κάποιος που έχει ανάλογες εμπερίες σε μία δουλειά εκτός Ελλάδος;
Με ειλικρινή εκτίμηση,
ΔημήτρηςΤα λες σαν ποιητης οντως. Γεια σου ρε Δημητραρα!
Εχεις PM.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σχετικά με αυτό το τελευταίο, διάβασε την απάντησή μου στον KRIEZA στο τέλος της προηγούμενης σελίδας και θα καταλάβεις γιατί αυτοί οι άνθρωποι που λες δεν ασχολούνται.
Το διαβασα και σου απαντησα και ειμαι λιγο sad about your answer.
-
Íáé ãéáôé âëåðåéò ç Êáôñéíá êáé ç Ñéôá äåí èá 'ãéíïíôïõóáí' åáí ïé ÇÐÁ õðåñãñáöáí ôï Êõïôï.Êïõíéá...
Ç êýñéá êáôáóôñïöÞ ôïõ ðåñéâÜëëïíôïò ãßíåôáé åäþ êáé 100 ÷ñüíéá... Ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá, ç áëëáãÞ ôïõ êëßìáôïò áñ÷ßæåé íá öáßíåôáé...Óôçí Ïëëáíäßá ðëÝïí ôñÝìïõí ... ãéáôß óýìöùíá ìå ôïõò õðïëïãéóìïýò ôïõò ðñÝðåé íá îáíá÷ôßóïõí ôá ôåß÷ç áöïý ç èÜëáóóá óå ëßãá ÷ñüíéá èá ôá óêåðÜóåé...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κανονικά όχι. Και εκ των υστέρων (διαβάζοντας την απάντηση του gavriil1) δέχομαι πως δεν υπήρξε πρόθεση επίδειξης.
Phew! At last! Signs of the good old Nass I know. Seriously dude, you had me worried for a few minutes there. I thought you hated me and you will for ever. I aint kidding nass.
Ομως, όταν αναφέρεται ξεκάρφωτα, χωρίς να προσθέτει τίποτα στη συζήτηση (ξαναδιάβασε και θα καταλάβεις τι εννοώ -άποψή μου τουλάχιστον. Δηλαδή υπήρχε ποτέ περίπτωση, ό,τι του πούμε στο Forum, να το ρώταγε στο Rumsfeld την επόμενη φορά που θα τον έβλεπε ? ), τότε αναγκαστικά η ερμηνεία αυτή 'μπαίνει στο παιχνίδι'.
Νασσο δεν μου φανηκε τιποτε ιδιαιτερο αυτο που εγραψα στην αρχη. Σαν reflex το εγραψα λογο του οτι οπως εξηγησα δεν ειναι και τιποτε ιδιαιτερο για μενα. Αλλα οπως ειπα, καταλαβαινω πως καποιος εδω θα το επερνε λαθος και στραβα. Μιραζομαι το λαθος ανετα οπως εγραψα. Αλλα τωρα που εξηγησα (και εστειλα και scan του invitation σε κανα δυο) οποιος το παρει στραβα, να στραβωθει. Τι να πω.
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]