-
Νομίζω ότι κάτι δεν έχει γίνει σαφές... Πρώτα απ' όλα αυτό δεν είναι δεσμευτικό, είναι συμβουλευτικό, κάτι σαν οδηγία προς τους κατοίκους των πόλεων να αποφεύγουν όσο μπορούν το αυτοκίνητό τους. Οπότε, όποιος έχει πρόβλημα σοβαρό, απλά συνεχίζει το πρόγραμμά του.
-
ε ναι ρε νασο.
αυτοι που εχουνε το μετρο στα ποδια τους και τους παει νταν στις δουλειες τους, ας το παιρνουνε. χαζοι ειναι?οι υπολοιποι ομως, δεν ειναι δυνατον να κανουνε ανω-κατω τη ζωη τους καθημερινα, απλως και μονο για να ειναι politicaly correct..
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε πχ να μάθω πώς μπορώ να πάω από Χολαργό, Αγία Παρασκευή ή ανατολικά προάστια στην Ευελπίδων,
παιρνεις το μετρο μεχρι τον ευαγγελισμο και απο κει παιρνεις το 224 το οποιο κανει σταση εξω απο τα δικαστηρια
Εχοντας προηγουμένως κάνει το γύρο της Αθήνας
Εχοντας ιδρώσει στο ασφυκτικό μετρό
Εχοντας πληξει αφόρητα, μια που δεν έχω ράδιο ή μουσικούλα να περάσει όλη αυτή η ώρα
Εχοντας περιμένει ορθοστασία στη στάση, και για το μετρό αλλά και για το λεωφορείο, αλλά το πιθανότερο, ορθοστασία και μέσα στο μετρό και το λεωφορείο, αφού μόνο τις 'περίεργες' ώρες βρίσκει κανείς ελεύθερη θέση!
Αποτέλεσμα? Φθάνεις στη δουλειά κομμάτια! Και μετά πάλι τα ίδια το μεσημέρι!Εχω την εντύπωση πως απλά δεν θέλεις να πάρεις ΜΜΜ και βρίσκεις δικαιολογίες.
Διότι τι άλλο είναι το 'δεν έχω ράδιο ή μουσικούλα' ? Σοβαρός λόγος ? Υπάρχουν φορητές τέτοιες συσκευές σε εξευτελιστικές τιμές...Στο ερώτημά σου: παίρνεις ένα οποιοδήποτε λεωφορείο κατεβαίνει τη Μεσογείων, κατεβαίνεις Κατεχάκη, περνάς απέναντι (από τον Καλατράβα, αμ πως ) και παίρνεις το 140. Σύνολο διαδρομής: ~20΄ να κατέβεις τη Μεσογείων (ανάλογα με την απόσταση και την ώρα) και ~20΄ το 140 από εκεί μέχρι τα Δικαστήρια, όπου κάνει τέρμα (δεν το έχεις προσέξει ποτέ ? είναι 200 μέτρα μετά τα Δικαστήρια). Μόνο πρόβλημα: να ρυθμίσεις την ώρα σου ώστε να μη χάσεις το 140 διότι περνά κάθε 20΄.
Πόση ώρα κάνεις με το αυτοκίνητο για να πας, λαμβάνοντας υπόψη το να βρεις πάρκινγκ στην Ευελπίδων ?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οι υπολοιποι ομως, δεν ειναι δυνατον να κανουνε ανω-κατω τη ζωη τους καθημερινα, απλως και μονο για να ειναι politicaly correct..Το να είσαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος δεν είναι ζήτημα political correctness, αλλά ζήτημα ΟΥΣΙΑΣ.
Πήρα προχτές το αυτοκίνητο (με τη βροχή ) και απόρησα: πως ζείτε έτσι ρε παιδιά ? Εκανα 3 τέταρτα από Νέο Κόσμο - Ζωγράφου
Προσωπικά προτιμώ να ρισκάρω με τη μηχανή και να είμαι μέρος της λύσης
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω την εντύπωση πως απλά δεν θέλεις να πάρεις ΜΜΜ και βρίσκεις δικαιολογίες. Διότι τι άλλο είναι το 'δεν έχω ράδιο ή μουσικούλα' ? Σοβαρός λόγος ? Υπάρχουν φορητές τέτοιες συσκευές σε εξευτελιστικές τιμές...
Δεν συμπαθώ τα γουωκμαν...Αισθάνομαι αποκλεισμένη από το περιβάλλον και όταν βρίσκομαι σε κίνηση ή δημόσιο χώρο αυτό μου προκαλεί ανασφάλεια. Θέλω να έχω αντίληψη του χώρου και των κινήσεων γύρω μου.
Στο ερώτημά σου: παίρνεις ένα οποιοδήποτε λεωφορείο κατεβαίνει τη Μεσογείων, κατεβαίνεις Κατεχάκη, περνάς απέναντι (από τον Καλατράβα, αμ πως ) και παίρνεις το 140. Σύνολο διαδρομής: ~20΄ να κατέβεις τη Μεσογείων (ανάλογα με την απόσταση και την ώρα) και ~20΄ το 140 από εκεί μέχρι τα Δικαστήρια, όπου κάνει τέρμα (δεν το έχεις προσέξει ποτέ ? είναι 200 μέτρα μετά τα Δικαστήρια). Μόνο πρόβλημα: να ρυθμίσεις την ώρα σου ώστε να μη χάσεις το 140 διότι περνά κάθε 20΄.
20 λεπτά στη Μεσογείων πρωινή ώρα αιχμής είναι μόνο για να πας από Νομισματοκοπείο στην Εθνική Αμυνα! Η συνολική διαδρομή που ανέφερες, μαζί με περπάτημα κλπ, είναι τουλάχιστον 1 ώρα (επιεικώς). Συν τοις άλλοις, ακούγεται σαν προφανής ταλαιπωρία. Πόσο μαλλον οταν κανείς είναι και φορτωμένος με χαρτοφύλακες κλπ, αυτό δεν το υπολόγισε κανείς εδώ στο φόρουμ! Δεν πάμε όλοι με άδεια χέρια στη δουλειά!
Πόση ώρα κάνεις με το αυτοκίνητο για να πας, λαμβάνοντας υπόψη το να βρεις πάρκινγκ στην Ευελπίδων ?
Εντελώς ειλικρινά? 15-20 λεπτά το πρωί, 30-40 λεπτά το μεσημέρι στην επιστροφή. Πάρκινγκ βρίσκεις αμέσως. Η Ευελπίδων είναι γεμάτη από δαύτα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προσωπικά προτιμώ να ρισκάρω με τη μηχανή και να είμαι μέρος της λύσηςΑυτα ειναι περι ορέξεως! Και τα δυο μεσα εχουν καλα και κακα! Το θεμα ειναι πιο απο τα δυο σε ευκολυνει-δυσκολευει περισσοτερο!
Εγω μετα από 3 χρονια οδηγησης μηχανης καθημερινα, οπου εφαγα το κρυο-βροχη-ηλιο νταβανο κλπ κλπ με το που πηρα αυτοκινητο δεν ξανανεβηκα πανω, το πολυ μεχρι με το περιπτερο να παω!! Και προτιμω την ταλαιπωρια της κινησης απο την ταλαιπωρια των φυσικων συνθηκων!! Το κρυο που εχω φαει πρωι πρωι (7.30) καταχειμωνο ειναι αλλο πραμμα!! Τα χερακια μου, ηταν κατακοκκινα, ολο ανοιγματα απο ξηροτητα και με μονιμες μελανιες απο το κρυο (και φοραγα και δερματινα γαντια και απολα, δεν μου καναν τιποτα..)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όλα σχετικά είναι. Αν προσέχεις, δεν είναι έτσι... Αν θες σου το αναλύω...
τι να μου αναλυσεις βρε συ? αφου υπαρχει ιστορικο και στατιστικα..
και οσο και να προσεχεις εσυ, πως διασφαλιζεις οτι πχ προσεχω εγω?
just be very τσερφουλ μωρε κοπελι!!Ε, λοιπόν, θα σου το αναλύσω...
Αν δεις τα ατυχήματα μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής όχι σαν αριθμό, αλλά με τον τρόπο που γίνονται συνήθως, θα δεις το εξής: Αν γίνουν δέκα ατυχήματα στα οποία φταίει ο ΙΧής, είμαι σίγουρος ότι 8 από αυτά θα μπορούσαν να μη γίνουν, αν πρόσεχε λίιιγο παραπάνω ο μοτοσυκλετιστής. Παράδειγμα, όποιος με δίκυκλο περνάει αέρα από δρόμο προτεραιότητας που διασταυρώνεται με πολλά στενά, μάλλον πάει γυρεύοντας. Επίσης αυτός που κάθεται στη 'νεκρή γωνία' ενός αυτοκινήτου, πάει επίσης γυρεύοντας. Όταν θα τον φάει ο ΙΧής, νομικά θα φταίει, πρακτικά ο μοτοσυκλετιστής θα μπορούσε να αποφύγει το συμβάν... Αν θες έχω και άλλα παραδείγματα να σου δώσω...
Στις 99% των περιπτώσεων φταίει ο μοτοσυκλετιστής. Παραβιάζει κόκκινους σηματοδότες, στοπ, πάει κόντρα σε μονόδρομους, σου πετάγεται από το πουθενά, κάνει σφήνες εκεί που δεν τον παίρνει. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει! Και λόγω της ευάλωττης θέσης τους, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί.
-
Τώρα, το να συζητάμε για το αν μας βολεύουν τα walkman και για το αν το ζήτημα της μουσικής καθ' οδόν είναι λόγος για να πάρεις ΜΜΜ ή όχι, νομίζω ότι έχει ήδη ρίξει τη συζήτηση. Όποιος θέλει, βρίσκει τρόπο! Όποιος δεν θέλει πάλι, δικαιολογίες άπειρες!!! Εγώ είπα και το άλλο, αλλά κανείς δεν του έδωσε σημασία: Αν είναι για 10-20 λεπτά, ε ρε πούστη, να τα χάσω προκειμένου να μπορώ αν κάποια στιγμή το χρειαστώ, να κινηθώ με άνεση και χωρίς νεύρα στην πόλη, να τα χάσω αν είναι να πάψει να με κυνηγάει το νέφος, να τα χάσω αν είναι να βλέπω την πόλη μου όμορφη με ανοιχτούς χώρους και όχι γεμάτη με κόρνες, βρισιές και αμάξια...
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα απ' ότι βλέπω!
Όπως είπε ο συνωνόματος Νάσος, αν θες να είσαι μέρος της λύσης, το κάνεις με κάποιο κόστος. Όλα στη ζωή έχουν κόστος. Απλά σε κάποια η οφέλεια είναι κοινή, σε κάποια άλλα ατομική. Ε, εδώ προτιμούμε την ατομική απ' ότι βλέπω.
I rest my case...
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Στις 99% των περιπτώσεων φταίει ο μοτοσυκλετιστής. Παραβιάζει κόκκινους σηματοδότες, στοπ, πάει κόντρα σε μονόδρομους, σου πετάγεται από το πουθενά, κάνει σφήνες εκεί που δεν τον παίρνει. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει! Και λόγω της ευάλωττης θέσης τους, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί.Αι άι άι... Κατάλαβα!!! Γιατί δεν τους κρεμάμε όλους αυτούς καλύτερα; Σιγά μην φταίει στο 99% των περιπτώσεων ο μοτοσυκλετιστής. Να ξέρεις ότι οι δικυκλιστές (οι σοβαροί, όχι τα τσογλάνια) επειδή έχουν επίγνωση της κατάστασης, προσέχουν περισσότερο. Επίσης, γενικά επειδή η μηχανή θέλει όπως και να το δεις, μια άλλη νοοτροπία, το ποσοστό των συνειδητοποιημένων αναβατών είναι πολύ μεγαλύτερο απ' το ποσοστό των συνειδητοποιημένων οδηγών που η κάθε κυρα-Κατίνα έχει το matiz-άκι της και κόβει βόλτες όπου γουστάρει! Δεν φταίνε οι μοτοσυκλετιστές, οι οδηγοί φταίνε που δεν σέβονται τα δίκυκλα! Έχουμε ξαναπει εδώ μέσα, ότι για παράδειγμα, όταν σχεδον όλοι μας οδηγούμε στην αριστερή μεριά της λωρίδας (μέσα στην πόλη) αναγκάζουμε τα δίκυκλα να περάσουν από δεξιά. Τότε φυσικά, σύμφωνα με εσένα, φταίει ο δικυκλιστής που τον τρακάρεις, έτσι;
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε πχ να μάθω πώς μπορώ να πάω από Χολαργό, Αγία Παρασκευή ή ανατολικά προάστια στην Ευελπίδων,
παιρνεις το μετρο μεχρι τον ευαγγελισμο και απο κει παιρνεις το 224 το οποιο κανει σταση εξω απο τα δικαστηρια
Εχοντας προηγουμένως κάνει το γύρο της Αθήνας
Δεν ξερω ποση ωρα κανει το μετρο αλλα το λεωφορειο απο τον ευαγγ. μεχρι τα δικαστηρια κανει κανα 20λεπτο με νορμαλ κινηση. ασε που πλεον εχουν και ραδιοφωνο και a/c. οταν ειχα κανει 2-3 φορες απανωτα την διαδρομη απο τερμα σε τερμα με το 224 το καλοκαιρι (χωρις κινηση) ηταν πολυ πιο ανετα απο οτι με το 106 μου
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όπως είπε ο συνωνόματος Νάσος, αν θες να είσαι μέρος της λύσης, το κάνεις με κάποιο κόστος. Όλα στη ζωή έχουν κόστος. Απλά σε κάποια η οφέλεια είναι κοινή, σε κάποια άλλα ατομική. Ε, εδώ προτιμούμε την ατομική απ' ότι βλέπω.I rest my case...
Συγγνωμη αλλα δεν ειναι ετσι!! Ευκολο συμπερασμα οτι ολοι κοιτανε μονο την ατομικη οφελεια, σαν να παρουσιαζεται το κόστος μικρο!!
Εχεις δικιο σε πολλα επιχειρηματα σου αλλα δεν στεκουν όλα, και στο λεω εγω που οδηγαω μηχανακι απο τα 16 και που λυσσαξα για να το παρω (ο μπαμπακας να ναι καλα:lol: )!! Μετα καταλαβα την γλυκα... Καθως επισης και το αγχος των δικων μου μην μου συμβει το οτιδηποτε.
Γιατι εχετε δικιο για τα ατυχηματα! Αλλα σε συγκρουση 2 αυτοκινητων με χαμηλη ταχυτητα (τρακαρισμα κινησης δηλαδη και οχι εθνικης) το πολυ πολυ να χτυπησει το αυτοκινητο! Ενω αυτοκινητο με μηχανακι... ο μοτοσυκλετιστης την εχει γ@μ!σ$ι!! Και στο λεω εγω που εχω χασει κολητο φιλο και γκομενο της κολητης μου ηλικιας 22 ετων από στροφη αυτοκινητου σε δρομο διπλης κατευθυνσης που το αυτοκινητο εστριψε λιγο πιο αποτομα απο τι επρεπε (μην φανταστεις τιποτα τρελο) εριξε την μηχανη και επεσε το παιδι στο παρμπριζ σταματημενου αυτοκινητου, χωρις καμια γρατζουνια σε ολο του το σωμα αλλα με αιματομα στο κεφαλι τον χασαμε σε 6 μερες!!
Γι'αυτο σου λεω, πολυ ευκολα κρινεις 'το κανεις για την ατομικη οφελεια'...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
edit: coyot , αστα ψοφια ρε!! παραδεξου οτι απλα εχεις skoda και ντρεπεσαι να σκας μυτη στο γραφειο με το τσεχικο εργαλειο
Aκριβώς! Για να μη δημιουργώ συμπλέγματα κατωτερότητας στους συναδέλφους!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
edit: coyot , αστα ψοφια ρε!! παραδεξου οτι απλα εχεις skoda και ντρεπεσαι να σκας μυτη στο γραφειο με το τσεχικο εργαλειο
Aκριβώς! Για να μη δημιουργώ συμπλέγματα κατωτερότητας στους συναδέλφους!
που πηγαίνουν με τα πόδια;
-
Τα ΜΜΜ και ειδικά τα λεωφορεία/τρόλει έχουν κάποια άλλα προβλήματα εκτός από αυτά που χρησιμοποιούνται ως δικαιολογίες:
-
Δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα έρθουν και σε πόση ώρα θα φτάσεις. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πάνω από ένα το πρόβλημα αυτό αυξάνεται δυσανάλογα.
-
Τις ώρες αιχμής πολλές φορές είναι ασφυκτικά γεμάτα. Ρωτήστε αν μπορεί κάποιος με πρόβλημα στη μέση (πολύ συνηθισμένο) να στέκεται σε ένα σαρδελοποιημένο λεωφορείο και να τον σπρώχνουν (αναπόφευκτα) απ'όλες τις μεριές.
-
Είσαι υποχρεωμένος να ανεχθείς την παραξενιά του καθενός: κακοί οδηγοί που οδηγούν λες και είναι μέσα στην πίστα, έφηβοι που ουρλιάζουν λες και είναι σε γήπεδο, άνθρωποι που έχουν τσακωθεί με το νερό και κάνουν μπάνιο μια φορά το μήνα, διάφοροι ζητιάνοι που σου σπάνε τα αυτιά με τις γοερές τσιρίδες τους, μεγάλος κίνδυνος κλοπής από πορτοφολάδες κοκ.
Κι εγώ χρησιμοποιώ ΜΜΜ όποτε μπορώ (στη Νέα Ιωνία που είναι πλέον η εταιρεία μου πάω με ηλεκτρικό) αλλά αν δεν βελτιωθούν δραστικά τα ΜΜΜ ώστε το 'κόστος' να είναι λογικό δεν δικαιούσθε να χρησιμοποιείτε εκφράσεις του τύπου 'είσαι μέρος του προβλήματος' (ΤΜ των μηχανόβιων).
Και μιας και ανέφερα τους μηχανόβιους, υπάρχουν άνθρωποι που για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν δίκυκλο. Ίσως επειδή φοβούνται το ρίσκο, ίσως επειδή δεν θέλουν να ταλαιπωθηθούν από τις συνθήκες, ίσως επειδή δεν έμαθαν ποτέ ισορροπία βρε παιδί μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φερόμαστε λες και είναι τεμπέληδες, ασυνείδητοι, βολεψάκηδες κτλ.
-
-
Στις 99% των περιπτώσεων φταίει ο μοτοσυκλετιστής. Παραβιάζει κόκκινους σηματοδότες, στοπ, πάει κόντρα σε μονόδρομους, σου πετάγεται από το πουθενά, κάνει σφήνες εκεί που δεν τον παίρνει. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει! Και λόγω της ευάλωττης θέσης τους, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί.
Αι άι άι... Κατάλαβα!!! Γιατί δεν τους κρεμάμε όλους αυτούς καλύτερα; Σιγά μην φταίει στο 99% των περιπτώσεων ο μοτοσυκλετιστής. Να ξέρεις ότι οι δικυκλιστές (οι σοβαροί, όχι τα τσογλάνια) επειδή έχουν επίγνωση της κατάστασης, προσέχουν περισσότερο. Επίσης, γενικά επειδή η μηχανή θέλει όπως και να το δεις, μια άλλη νοοτροπία, το ποσοστό των συνειδητοποιημένων αναβατών είναι πολύ μεγαλύτερο απ' το ποσοστό των συνειδητοποιημένων οδηγών που η κάθε κυρα-Κατίνα έχει το matiz-άκι της και κόβει βόλτες όπου γουστάρει! Δεν φταίνε οι μοτοσυκλετιστές, οι οδηγοί φταίνε που δεν σέβονται τα δίκυκλα! Έχουμε ξαναπει εδώ μέσα, ότι για παράδειγμα, όταν σχεδον όλοι μας οδηγούμε στην αριστερή μεριά της λωρίδας (μέσα στην πόλη) αναγκάζουμε τα δίκυκλα να περάσουν από δεξιά. Τότε φυσικά, σύμφωνα με εσένα, φταίει ο δικυκλιστής που τον τρακάρεις, έτσι;
Για να πούμε και του στραβού το δίκηο, nasos, αυτό που λες περί συνειδητών αναβατών κλπ, ίσχυε στατιστικώς μια φορά κι έναν καιρό.
Σήμερα, την εποχή του σκούτερ, ο κόσμος που καβαλάει δίτροχα είναι εξ ίσου πλήρες κοινωνικό δείγμα με τους τετράτροχους, οπότε εξ ίσου κάφροι, αν όχι περισσότερο. -
Αι άι άι... Κατάλαβα!!! Γιατί δεν τους κρεμάμε όλους αυτούς καλύτερα; Σιγά μην φταίει στο 99% των περιπτώσεων ο μοτοσυκλετιστής. Να ξέρεις ότι οι δικυκλιστές (οι σοβαροί, όχι τα τσογλάνια) επειδή έχουν επίγνωση της κατάστασης, προσέχουν περισσότερο. Επίσης, γενικά επειδή η μηχανή θέλει όπως και να το δεις, μια άλλη νοοτροπία, το ποσοστό των συνειδητοποιημένων αναβατών είναι πολύ μεγαλύτερο απ' το ποσοστό των συνειδητοποιημένων οδηγών που η κάθε κυρα-Κατίνα έχει το matiz-άκι της και κόβει βόλτες όπου γουστάρει! Δεν φταίνε οι μοτοσυκλετιστές, οι οδηγοί φταίνε που δεν σέβονται τα δίκυκλα! Έχουμε ξαναπει εδώ μέσα, ότι για παράδειγμα, όταν σχεδον όλοι μας οδηγούμε στην αριστερή μεριά της λωρίδας (μέσα στην πόλη) αναγκάζουμε τα δίκυκλα να περάσουν από δεξιά. Τότε φυσικά, σύμφωνα με εσένα, φταίει ο δικυκλιστής που τον τρακάρεις, έτσι;
Αυτό είναι πιο κατάλληλο: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
-
Για τη δουλειά μου θέλω 30-45' με αυτοκίνητο. Για βενζίνη κάπου 1 ευρώ πρέπει να δίνω. Μένω ατσαλάκωτος.
Με συγκοινωνία πρέπει να μπω σε λεωφορείο-ηλεκτρικό, με αναμονές και άγχος, ορθοστασία, να πληρώσω 1 ευρώ σε εισιτήρια και να φτάσω σε 45-60'. Κρυώνω ή ζεσταίνομαι και ιδρώνω.Γιατί να προτιμήσω τα ΜΜΜ; Πραγματικά το θέλω, αλλά θέλω και να είμαι άνετος, εξοικονομώντας χρόνο και δυνάμεις.
ΑΝ μπουν παντού λεωφορειολωρίδες που να αστυνομεύονται και μπορώ να πηγαίνω με ΜΜΜ σε λογικούς χρόνους στη δουλειά μου, εντάξει. Όπως όμως είναι σήμερα τα πράγματα, πολύ απλά δεν με συμφέρει. Και δεν θα πάρω σώνει και ντε ΜΜΜ για να ανοίγουν οι δρόμοι για την κυράτσα ή τον τεμπέλη που πάνε για καφέ και χαζολόγημα.
-
Ας φερουν το metro στον κορυδαλλο ή εστο ενα μεσο να μπορω να πηγαινω στην δουλεια μου χωρις να χρειαζετε να αλλαξω 2 και 3 φορες και ας κανανε μετα και το 'ετος χωρις αυτοκινητο'
(δουλευω αρχες βουλιαγμενης στο κεντρο και απο κορυδαλλο θελω 3 λεωφορια)Υ.Γ. Ετος χωρις αυτοκινητο εκτος απο τα μεγαρα (εεε ημαρτον)
Υ.Γ.2. Αυτο το 'μηνας χωρις βουλευτες' ακουγετε πολυ καλο!!! (απο την αρχη του topic) -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό είναι πιο κατάλληλο: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
Φίλε μου, ξέρω πότε είμαι offtopic, αλλά η επισήμανσή σου με μόλις ένα post εκτός θέματος είναι τουλάχιστον υπερβολική. Όταν χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα η ευθύνη των δικυκλιστών στα ατυχήματα, δεν μπορώ να απαντάω 100% ontopic. Να με συγχωρείτε οι politically correct εδώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τη δουλειά μου θέλω 30-45' με αυτοκίνητο. Για βενζίνη κάπου 1 ευρώ πρέπει να δίνω. Μένω ατσαλάκωτος.Εχεις Audi A3 sportsback;;;
Στο θέμα μας:
Εγώ έχω σταματήσει να παίρνω το τραμ και τον ηλεκτρικό για να πάω στην δουλειά μου στο Μαρούσι απο το Π.Φάληρο που μένω, διότι δεν αντέχω άλλο:
τον κάθε ψυχάκια που θα βρω μέσα,
τον κάθε βρομιάρη που πλένεται μόνο όταν βρέχει,
τους διάφορους επαίτες που μου σπάνε τα νεύρα,
τα πρεζόνια που είναι τίγκα στην μαστούρα,
την 1:45'' που θέλω για να φτάσω ενώ με το αμάξι μου θέλω μόλις 30'-40',
τις βλάβες που παθαίνουν τα 'καρβουνιάρικα'. κτλ κτλΑρα ότι και να μου πει κανείς εγώ γνώμη για τα ΜΜΜ δεν αλλάζω.
Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο (22-9-2005)