-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 1600 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ MEGANE ΤΟ FOCUS ΚΑΙ ΤΟ STILO. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 1600 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ MEGANE ΤΟ FOCUS ΚΑΙ ΤΟ STILO. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .
-
-
ουφ......
αντε μια απο τα ιδια........
φοκους -
Ο χρήστης alest έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 1600 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ MEGANE ΤΟ FOCUS ΚΑΙ ΤΟ STILO. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .Είσαι αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτά τα 3? Έχεις βάλει όριο στα λεφτά που θα δώσεις? Μιλάς για 3πορτα ή 5πορτα?
-
Focus με χιλια....Μακράν το καλύτερο από τα τρία που αναφέρεις..Τώρα έχει πλέον και 2000 έκπτωση αν είναι της μετρητοίς ή με έντοκο διακανονισμό και δεν ισχύει η έκπτωση μόνο σε περίπτωση που θες άτοκες δόσεις....Για μένα που ρώτησα για 3θ 1600 sport βγαίνει 17800 με την έκπτωση..
-
Απο τα 3, χαλαρά Focus... Σαν κατάταξη για μένα ειναι Focus > Megane > Stilo (οδηγικά πάντα, κατα τη γνώμη μου το Megane και το Stilo είναι καλύτερα σε τομείς άνεσης, ποιότητας εσωτερικού και σχεδιασμού).
-
Δες και το Mazda 3...
-
FOCUS αναμεσα στα 3
-
Φιλε μου αν ψαξεις λιγο εδω μεσα θα δεις απειρα θεματα και ψηφοφοριες για 1600αρια ειδικα... δις απειρα! Αναμεσα στα 3 λεω focus αλλα δες και τιποτα αλλο οπως πχ mazda 3(που για μενα ειναι the best) και κανα c4
-
τωρα τι βοηθεια να δώσω εγώ....
megane oxi γιατι δεν ειναι stilo
focus οχι για το παραπάνω λόγο..η αντικειμενικότητα είναι το ατου μου..
σοβαρα τώρα...
εμφανιση stilo για μενα μακραν..
αν τυχόν σφίξουν και οι αναρτήσεις αλλάζει ΕΝΤΕΛΩΣ συμπεριφορά και η οδηγική απόλαυση ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ...είναι τρομερά ασφαλές και στιβαρό-ακαμπτο με μεγάλη ενίσχυση στο σασι (μεχρι και σύζευξη θόλων έχει) πράγμα το οποίο όμως αυξάνει τα κιλά...το 1,6 κινείται αξιοπρεπώς όπως και το 1.4 με 6αρη σασμαν..
16500 κάνει το dymanic με 6 αεροσακους, ραδιο cd, κλιμα, δερματινο τιμονο-λεβιε, βαμμενα στο χρωμα του αμαξώματος πομολα και καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου με 205/16/55..
και οption η terastia ηλιοροφή me 1100E...
το 1,8 με 140 δυναμομτερημένα άλογα βγαίνει με τον παραπάνω εξοπλισμό στα 19500Ε...
προσωπικά στο δρόμο δεν βλέπω άλλο αμάξι λόγω εξωτερικού σχεδιασμού..
αυτα και για περισότερα http://www.stiloclub.gr
-
-
Κι εγω φιλε
(βασει των οσων εχω διαβασει απο τα περιοδικα και ΟΥΧΙ απο την προσωπικη μου εμπειρια)
αναμεσα στα τρια αυτοκινητα που λες
στα κυβικα και χρηματα που λες
τοτε θα σου ελεγα να παρεις το Focus.Αν ηταν αλλιος τα πραματα ισως να διαλεγα καποιο αλλο.
-
Πάρε Megane... για να αυξηθούν λίγο οι πωλήσεις του.
-
Παρε οτι θές μην πάρεις Stilo.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=11608
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10064Σωστά!
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ