-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'ενεργητικό' SUV
γιατί ομορφότερο νομίζεις ότι είναι το Q7...?
ναι, τουλχ δεν κινδυνεύεις να μαρμαρώσεις στο κοίταγμά του
Καλά, κάτσε να το δεις να έρχεται με μια 200αρα στην ΑΟ από πίσω σου και τα λέμε ξανά μικρέ τεκνικάκιςς.
-
Έγώ το βρίσκω ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Σε μια εποχη που όλα μοιάζουν ίδια, έρχεται ένα νέο αμάξι που δεν μπορείς να το μπερδέψεις με άλλο, άρα αυτό σημαίνει προσωπικότητα είτε το θέλουμε ειτε οχι. Συνεχώς κατηγορούμε τους Ασιάτες και ειδικά τους Κορεάτες για απρόσωπο σχεδιασμό η ποιότητα και τελικά όλοι οι υπόλοιποι έχουμε μείνει πισω χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Εάν πάτε στην Κορέα (έχει τύχει να έχω πάει εγώ πρόσφατα, θα μείνετε ξεροί. Ειδικά εμείς εδώ οι Ελληνες που θεωρούμε τριτοκλασάτα τα κορεάτικα προιόντα γενικώς θα ντρπόμασταν να περπατίσουμε στους δρόμους της Σεούλ. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε κάθε τομέα μεταξύ Ελλάδος και Κορέας. Είμαστε αναλογικά 75 χρόνια πίσω ακόμα.
Επίσης να πω κάτι άλλο. Στην Κορέα απλά δεν κυκλοφορούν άλλα αυτοκίνητα εκτος απο Κορεατικά και δυστυχως μόνο το 3% από όλα αυτά γνωρίζουμε....Γιαυτό αντί να κατακρίνουμε τους Κορεάτες η τους Κινέζους καλό θα ήταν να απομαλακιστούμε λίγο μήπως και η Ελλάδα αρχίσει να κατασκευάζει κανένα αυτοκίνητο έστω σαν το παλιο PONY γιατί ούτε καρφίτσες δεν κατασκευάζουμε. Και αυτές από την Κίνα έρχονται.....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Έγώ το βρίσκω ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Σε μια εποχη που όλα μοιάζουν ίδια, έρχεται ένα νέο αμάξι που δεν μπορείς να το μπερδέψεις με άλλο, άρα αυτό σημαίνει προσωπικότητα είτε το θέλουμε ειτε οχι. Συνεχώς κατηγορούμε τους Ασιάτες και ειδικά τους Κορεάτες για απρόσωπο σχεδιασμό η ποιότητα και τελικά όλοι οι υπόλοιποι έχουμε μείνει πισω χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Εάν πάτε στην Κορέα (έχει τύχει να έχω πάει εγώ πρόσφατα, θα μείνετε ξεροί. Ειδικά εμείς εδώ οι Ελληνες που θεωρούμε τριτοκλασάτα τα κορεάτικα προιόντα γενικώς θα ντρπόμασταν να περπατίσουμε στους δρόμους της Σεούλ. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε κάθε τομέα μεταξύ Ελλάδος και Κορέας. Είμαστε αναλογικά 75 χρόνια πίσω ακόμα.
Επίσης να πω κάτι άλλο. Στην Κορέα απλά δεν κυκλοφορούν άλλα αυτοκίνητα εκτος απο Κορεατικά και δυστυχως μόνο το 3% από όλα αυτά γνωρίζουμε....Γιαυτό αντί να κατακρίνουμε τους Κορεάτες η τους Κινέζους καλό θα ήταν να απομαλακιστούμε λίγο μήπως και η Ελλάδα αρχίσει να κατασκευάζει κανένα αυτοκίνητο έστω σαν το παλιο PONY γιατί ούτε καρφίτσες δεν κατασκευάζουμε. Και αυτές από την Κίνα έρχονται.....
-
γιατι πρεπει ντε και καλα να κατασκευαζουμε αυτοκινητα; και τι σχεση εχουν οι δομες, η κοινωνια της κινας και της κορεας και η οικονομια τους με την ελληνικη;
-
πρεπει ντε και καλα να κατασκευαζουμε αυτοκινητα για να κρινουμε ενα προϊον;
-
-
'Για να κρίνεις ένα παστίτσιο, πρέπει να ξέρεις να το φτιάχνεις κιόλας.'
Ανώνυμος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
'Για να κρίνεις ένα παστίτσιο, πρέπει να ξέρεις να το φτιάχνεις κιόλας.'Ανώνυμος
μα και παλι εγω δεν ξερω να φτιαξω το παστιτσιο αλλα 'καποιοι' στη χωρα μου (οπως η μαμα μου).
αρα η γνωση δεν ειναι συλλογικη και δε σημαινει οτι το παστιτσιο της μαμας μου ειναι το καλυτερο
νια νια νια νια νιαστην ειπα
-
Απίστευτο σχέδιο . . . . Με κάτι τέτοια που βλέπω . . . με κάνουν να απορώ γιατί ασχολούμαι ακόμη με αυτοκίνητα . . . Άμα ήθελα να ξερνάω . . .έχει τόσους μικρούτσικους, Αρναούτογλους. . . και συναφή υποκείμενα κάθε βράδυ . . . .
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο πάντως είναι το όνομα του actyon ! ! ! ! Θέλει να του προσδώσει χαρακτήρα ο καλλιτέχνης, κάτι σαν ποιητική αδοία ας πούμε. Η κρύβει κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου . . . .
-
ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ ! ! ! ! . . Όντως ο καλλιτέχνης είχε σκεφτεί κάτι πολύ ψαγμένο . . .τον αδίκησα . . .
http://www.ssangyong.co.nz/actyon.html
'Actyon' was coined from 'Active' and 'Youth', to convey its spirit of vitality and adventure. If it's passion for life you're seeking, it's all here.
Πω πω πω . . .Τι είπες ρε μεγάλε αμά λάχει να όυμε . .. .. ανατρίχιασα . . ..
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο πάντως είναι το όνομα του actyon ! ! ! ! Θέλει να του προσδώσει χαρακτήρα ο καλλιτέχνης, κάτι σαν ποιητική αδοία ας πούμε. Η κρύβει κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου . . . .
Μάλλον είναι ο συνδυασμός action με το sangyong. Πρώτο συνθετικό από τη μια λέξη και δεύτερο από την άλλη.
edit: Με πρόλαβες, αν και δεν έπεσα πολύ μακρυά.
-
Πραγματικά χρειάζεται φαντασία...
Κάτι έχουν στο μυαλό τους οι σχιστομάτηδες, δε μπορεί να αρέσει αυτό πράμα!
Προχτές μπήκα σ ένα Κυρον!! Απελπισία!
Όχι, σαν αυτοκίνητο καλό φαινόταν, αλλά εκείνο το ταμπλώ...Αλλά και τι ονόματα...
Μετά το Ρέξτον, ή Βρέξ'τον ή Παιξ'τον, όλα τ άλλα...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Έχω σοβαρές ενστάσεις για το αν γνωρίζουμε μόνο το 3% των Κορεάτικων αυτοκινήτων.
όσο για το Actyon, το έχει σχεδιάσει Ευρωπαίος και μάλιστα Άγγλος. Η γρίλια προσομοιώνει σύμφωνα με τον ίδιο την ασπίδα των ιπποτών.
@νδρέας
-
Μεταφερόμεθα ( ), κυκλοφόρησε! ( )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μεταφερόμεθα ( ), κυκλοφόρησε! ( )Πάω για τεστ ντράιβ!
-
Kαλό κουράγιο... Χάρηκα που σε γνώρισα!
-
Spam edited [Krus]
-
Eδώ είναι ακόμα αυτός; **Μην κλικάρετε!!! **
Ssangyong Actyon