-
συμφωνα με το παρακατω website
-
-
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
συμφωνα με το παρακατω websiteΚοιταξτε και τα αλλα μοντελα πιο χαμηλα!
-
Ότι πληρώσεις παίρνεις....
Αλίμονο στους πρώτους νεόπλουτους που θα βρεθούν....
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Ότι πληρώσεις παίρνεις....Αλίμονο στους πρώτους νεόπλουτους που θα βρεθούν....
Με τετοια αποτελεσματα θα παρει εγκριση τυπου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ότι πληρώσεις παίρνεις....
Αλίμονο στους πρώτους νεόπλουτους που θα βρεθούν....
Με τετοια αποτελεσματα θα παρει εγκριση τυπου;
Ήδη πωλείται στο εξωτερικό, από οτι διαβασα στους 4Τ.
-
Ακόμη και τώρα όμως, είναι σχεδόν σίγουρο πως πολλοί θα παραμείνουν σταθεροί στην άποψη τους πως 'πολλή λαμαρίνα=μεγαλύτερη ασφάλεια'.
Και μη μου πείτε πως οι εγχώριοι λάτρεις των 'τζιπ' θα βάλουν εύκολα στο μυαλό τους πως ένα 1007 είναι μακράν ασφαλέστερο από το 5μετρο κινέζικο τρακτέρ- συγγνώμη SUV! -
Εχει και το 'αδερφάκι' του το Isuzu Rodeo κάτω το οποίο προφανώς έχει τα ίδια χάλια, ευτηχώς που σταμάτησε η ποαραγωγή του Opel Frontera (και του Honda Amigo), θα ήταν αχτύπητο κουαρτέτο.
-
Στην φωτο του Touareg νομιζω ειναι σαφες οτι τουλαχιστον τα χερια του οδηγου εχουν τοποθετηθει εκ των υστέρων, ποιος ξερει τι αλλη κομπινα θα εχουν κανει για να εμφανισουν οτι ενα αυτοκινητο πρεπει να κανει μισο δις ευρω για να ειναι ασφαλες.
-
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Νεόπλουτος ή όχι, νομίζω ότι μόλις προβληθούνε αυτά... τελος το Landwind.Το είδα τυχαία σε ελληνικό δελτίο ειδήσεων. Στο ρεπορτάζ έδειχνε ότι πωλείται στη Γερμανία, και υπήρχαν πολλοί γερμανοί ειδικοί που το κατέκριναν.
Τα βιντεάκια ήταν ανατριχιαστικά...
Ευτυχώς τυγχάνει προβολής κι εδώ.
Μετά απ'αυτό, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν 'νεόπλουτοι' ή μη που θα την πατήσουν.
-
Νεόπλουτος θα πάρει κινέζικο των 15000; Μόνο μπέμπα ή μερτσεντέ.
Το Landwind είναι για wannabe νεόπλουτους. -
-
πολυ ασχημη τρακα!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Υπάρχουν αντίστοιχα video από την 147??Έψαξα (γιατί την είχα για 2 χρόνια και είχα ακούσει και για τα 3 ασ΄τερια στο NCAP και ότι 'τσακίζει' η κολόνα του οδηγού), αλλά βρήκα μόνο το .pdf με τα αποτελέσματα. Αν θες, στο στέλνω.
-
Aφού δεν βραχυκύκλωσε ο αερόσακος...
-
O αεροσακος τους μαρανε...
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Υπάρχουν αντίστοιχα video από την 147??
Έψαξα (γιατί την είχα για 2 χρόνια και είχα ακούσει και για τα 3 ασ΄τερια στο NCAP και ότι 'τσακίζει' η κολόνα του οδηγού), αλλά βρήκα μόνο το .pdf με τα αποτελέσματα. Αν θες, στο στέλνω.
Τα έχω δει απλά έχω την εντύπωση ότι αν βλέπαμε και από εκεί ένα τέτοιο video θα φρικάραμε όλοι το ίδιο όπως και με πολλά ακόμα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στη χώρα μας... Jimny, Terios k.l.p.
Aν καταλαβαίνω απο το username σου έχεις εξαιρετικό αυτοκίνητο... Το InitialD σου λέει κάτι???
Επίσης βρήκαμε μία με 2000Ευρώ και ψήνεται ένας φίλος μου. Αξίζει να την πάρει ή θα ταλαιπωρηθεί πολύ με ανταλλακτικά??? -
Αλήθεια, υπάρχουν βίντεο από τα crash tests που πραγματοποιούνται διαθέσιμα; ή μόνο τα φύλλα με τα αποτελέσματα;
Πραγματικά θα ήθελα πριν αγοράσω κάποιο αυτοκίνητο να δώ το αντίστοιχο βίντεο... για ευνόητους λόγους...
Κινεζικο SUV αποτυχαινει σε crash test