-
Φαντάζομαι πως εφόσον τοποθετήσουμε το κιτ αυτό, χάνουμε και την εγγύηση του αυτοκινήτου;
-
ε?
μαλλον οχι...
η τοποθετηση ειναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ, και φυσικα δεν επηρεαζει τιποτα.αν εχεις εγγυηση, εγω μαλιστα προτεινω να πας για τοποθετηση στο εξουσιοδοτημενο/αντιπροσωπεια που πας για σερβις.
μου φαινεται τραγικο να σου πει καποια αντιπροσωπεια κατι τετοιο, μιας και πολλες ηδη δινουνε aftermarket xenon. (χμμμμ)
παντως οπως και να ειναι, καλα θα κανετε να ρωτησετε πρωτα, και αν σας πουνε οχι, να μας το γραψετε εδω να γελασουμε..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η διαφορετική εστίαση της δεύτερης λάμπας είναι για να τυφλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο τους απέναντι;Ακριβώς@περίπου,οπότε&αλλάζουμε 'σκάλα' σε φώτα διασταύρωσης...
«… Ιδού η Παρθένος εν γαστρί έξει και τέξεται υιόν και καλέσουσι το όνομα αυτού Εμμανουήλ, ο έστι μεθερμηνευόμενον μεθ’ ημών ο Θεός» (Ματθ. α’ 23).
Να συμπληρώσω:
26 Δεκεμβρίου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Παναγιωτης, Πανος, Πανουσος, Παναγης, Παναγος, Γιωτης, Παναγιωτα, Γιωτα, Παναγιουλα, Γιουλα, Παναγουλα)
Θεμιτή έν τινι μέτρω η εμπορική προώθησις μα κι άλλοι «επιχείρησαν»,αλλά δεν κάναν έτσι Σαουλάν;!
@aserf
Το πρόβλημα τη μέρα μισολύνεται για το 1ο κυρίως σινιάλο -σε κάποιες υλοποιήσεις- όσο για τα υπόλοιπα σταδιακώς εντείνονται μετά το χαμηλότερο 2ο -
πωπω... εδω μπλεξαμε με τον εξορκιστη τον ιδιο!!
ρε παυλιτσα, ασε τα λεκτικα τρυκ και απαντα επι της ουσιας ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
πως σε λενε αγορακι μου??αλλη ουσια δεν υπαρχει...
γιατι ΑΝ ποτε ειχες δοκιμασει τα φωτα που προτεινεις (απο κινεζικο site παρεπιπτοντως ενω κατηγορεις τα κινεζικα )
θα ηξερες οτι με τη βια ειναι ορατα τα μεγαλα αλογονου, εχοντας αναμενα τα μεσαια xenon..επισης μπορει να ηξερες οτι αυτη η 'τεχνικη' ειναι απλα για να καλυψει ελλειψη τεχνογνωσιας για να φτιαχτει bixenon..
εξελιξη μαλιστα της λυσης που προτεινεις, ειναι δυο λαμπες xenon κολλητες.. και αυτη η λυση για τον ιδιο λογο.. αδυναμια κατασκευης bixenon..αλλα πουυυυυυυ να ξερεις...
μονο πνευμα και ειρωνεια.. κατι σ'εχει τσουξει εσενα... αναρωτιεμαι τι να'ναι αυτο...για πες λοιπον στα παιδια του forum αυτου πως σε λενε ρε μικρη παυλιτσα...
-
Διαφαίνεται συνέχεια της 'μάχης' μεταξύ GTC και Seatclub σε ουδετερο εδαφος ή κάνω λάθος;
-
οχι, δεν νομιζω φιλε gvala.
αλλα με την ευκαιρια που το εθιξες,
ζηταω απο τον passat (ο οποιος μια χαρα και ανελειπως διαβαζει 4τ forum) και τους υπολοιπους gtcηδες, να ξεκαθαρισουν αν η παυλιτσα,
η οποια εκτος των αλλων προτεινε 2-3 φορες τα group buy του εν λογω club,
εχει καμια σχεση με την ομαδα που τρεχει το club.το θεμα gtc, αφου διαβαζεις seatclub, θα γνωριζεις καλα οτι το εχω αφησει στο ντουκου,
ενω θα μπορουσα πααααρα πολυ ευκολα να πω και να κανω πολλα..ας ξεκαθαρισουνε λοιπον τα παιδια του gtc, αν η γλωσσου η παυλιτσα εχει καποια σχεση με αυτους ή οχι...
προτου συνεχισουμε.... -
Σε μένα πάντως δεν απάντησε ο κάτωπαύλας ...
Ο χρήστης AbS έγραψε:
Eγώ πάντως μπερδεύτηκα ... μιλάμε για τα Τechone, τα Raglite ή αλλιώς γνωστά και ως Lookee (καμμιά σχέση με Λούκυ Λουκ), τα Xelux ή κάποια άλλα τέλος πάντων ...όχι για τίποτα άλλο (δεν σκάσαμε κι όλας δηλαδή), αλλά απλά γιατί τη μιά φορά μας παραπέμπει σε λινκ αυτοκινητιστικού φόρουμ με κάποια κιτάκια ενός γερμανού (ο οποίος ανάλογα με το τι βρίσκει -και κυρίως μάλλον πόσο τα βρίσκει- πουλάει, άλλα τη μιά φορά, άλλα την άλλη, με τη δική του ετικέττα όμως πάντα κολλημένη), την επόμενη φορά μας παραθέτει σκαναρισμένες οδηγίες τοποθέτησης από άλλα κιτάκια άλλης φίρμας (made in china πάντα φυσικά), ενώ την τρίτη φορά μας παραθέτει φωτογραφία ξεπερασμένης τεχνολογίας λάμπας Η4 ως τεχνολογικό επίτευγμα ...
Μα την Παναγία την Οκταβιανή, επειδή βλέπω μία κάποια σύγχυση, τελικά τι μας προτείνει ο κύριος κάτωπαύλας;
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
Σε μένα πάντως δεν απάντησε ο κάτωπαύλας ...Eγώ πάντως μπερδεύτηκα ... μιλάμε για τα Τechone, τα Raglite ή αλλιώς γνωστά και ως Lookee (καμμιά σχέση με Λούκυ Λουκ), τα Xelux ή κάποια άλλα τέλος πάντων ...
όχι για τίποτα άλλο (δεν σκάσαμε κι όλας δηλαδή), αλλά απλά γιατί τη μιά φορά μας παραπέμπει σε λινκ αυτοκινητιστικού φόρουμ με κάποια κιτάκια ενός γερμανού (ο οποίος ανάλογα με το τι βρίσκει -και κυρίως μάλλον πόσο τα βρίσκει- πουλάει, άλλα τη μιά φορά, άλλα την άλλη, με τη δική του ετικέττα όμως πάντα κολλημένη), την επόμενη φορά μας παραθέτει σκαναρισμένες οδηγίες τοποθέτησης από άλλα κιτάκια άλλης φίρμας (made in china πάντα φυσικά), ενώ την τρίτη φορά μας παραθέτει φωτογραφία ξεπερασμένης τεχνολογίας λάμπας Η4 ως τεχνολογικό επίτευγμα ...
Μα την Παναγία την Οκταβιανή, επειδή βλέπω μία κάποια σύγχυση, τελικά τι μας προτείνει ο κύριος κάτωπαύλας;
Εσφαλμένως θεώρησα δεδομένη τη ρητορικότητα του ερωτήματος:ο Γερμανός παραδίδει ό,τι νομίζει χωρίς κατ' ανάγκην την αναγραφή του κατατεθέντος σήματός του@συσκευασία
Η εγγύηση προέρχεται από την άφατη τεχνολογική καινοτομία Bi-Xenon με την οποία κυκλοφορώ απ' την 1η ομαδική αγορά
Εν κατακλείδι καλές Πωλήσεις ακόμη&για τυχόντες άτονους πληκτροΛογάδες -
Οτι πείτε κε ^ ...
-
ασε μας ρε παυλα ανωνυμη που θα πεις και αυτον που γραφει επωνυμα 'τυχοντα ατονο πληκτρολογα'
ποιος? εσυ!
εσυ που χτες εγραφες οτι ειναι καλυτερα τα Η4 με μονό xenon και καρφι αλογονου,
και μαλιστα τα προτεινες στο random..
και που σημερα ...αλλαξες γνωμη?
πολλα ξερεις και φαινεται κιολας..ειδικος εισαι..Η εγγύηση προέρχεται από την άφατη τεχνολογική καινοτομία Bi-Xenon με την οποία κυκλοφορώ απ' την 1η ομαδική αγορά
ααα, και πηρες τα bixenon με την πρωτη ομαδικη αγορα?
να σε πληροφορησω λοιπον κυριε παυλιτσα, οτι δεν πηρες καν απο τον raglite (που προτεινεις), αλλα απο τον daylights
(παλι κινεζικα, και μαλιστα πολυ κατωτερης ποιοτητας κυριε ανωνυμε εξυπνακια)αλλα βεβαια.. με τετοια bixenon που πηρες, πως να μην προτεινεις τα μονα Η4 στο random..
τωωωρα σε καταλαβαινω..δε μας εφτανε το raglite, το xelux, το Λου-κί, εμπασες κι αλλη μαρκα στο παιχνιδι..
τα μπερδεψες και τα'κανες σαλατα..
και πανω απ'ολα, απεχθανεσαι τα κινεζικα, και οοολα τα συστατικα της σαλατας σου ειναι made in china..
γραψε καλυτερα καμια εγκυκλοπαιδεια με τις πληρεις γνωσεις σου.... -
PetRaN σε ευχαριστώ για τις εξηγήσεις σου.
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
*στο δικο μου αμαξι ομως, εχω ξεχωριστες λαμπες μεσαια/μεγαλα.. συγκεκριμενα Η7 μεσαια και Η1 μεγαλα. και στα δυο εχω βαλει hid xenon. εδω εχει ενδιαφερον να δουμε τι γινεται..νομιζω αυτο ειναι και αυτο που ρωτας..Όντως, αυτό ήθελα να μάθω.
βεβαιως να πουμε ξανα οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτη η συμπεριφορα (αμεσο αναμα) για ολα τα HID xenon kits..
ειναι ενα απο τα πολλα πραγματα που κοιταξαμε πριν καταληξουμε.Εγώ δεν αναφερόμουν ειδικά σε aftermarket HID Xenon kits. Για την ακρίβεια είχα στο μυαλό μου την εικόνα εργοστασιακών Xenon σε Golf V, όπου περνάει λίγος χρόνος μέχρι να 'ασπρίσει' το φως απ' τη στιγμή που θα ανοίξεις το διακόπτη. Προφανώς και η μεγάλη σκάλα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αλογόνου, απλά αναρωτιόμουν πώς θα δούλευε η μεγάλη σκάλα σε στιγμιαία σινιάλα αν ήταν τύπου Xenon. Η απάντησή σου ήταν αναλυτικότατη, απλά προσωπικά θα φοβόμουνα ότι θα καούν οι λάμπες με τον τρόπο που μου λες ότι εξελίσσεται το χρώμα και η ένταση του φωτός στα διαδοχικά σινιάλα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
PetRaN σε ευχαριστώ για τις εξηγήσεις σου.......
......
...H απάντησή σου ήταν αναλυτικότατη, απλά προσωπικά θα φοβόμουνα ότι θα καούν οι λάμπες με τον τρόπο που μου λες ότι εξελίσσεται το χρώμα και η ένταση του φωτός στα διαδοχικά σινιάλα.aserf δεν κανει τιποτα.
χαρα μου να απανταω σε ολες τις καλοπροαιρετες ερωτησεις!οσο για το αν καιγονται απο τα σινιαλα -τα συγκεκριμενα ΤechOne- φωτα..
επειδη κι εγω οπως καταλαβαινεις, εχω ενα λογο παραπανω να το εχω ψαξει αυτο το πραγμα ,
ε, δεν μπορεις να φανταστεις ποσες ωρες εχω ξοδεψει μερα και νυχτα να παιζω τα μεγαλα φωτα με σκοπο ειτε να τα καψω, ειτε να τα χαλασω...
ομως τα φωτα στο αμαξι μου ηδη μετρανε αγογγυστα και χωρις κιχ! αρκετες χιλιαδες σινιαλα,
τοσα που πολυ αμφιβαλλω οτι προκειται κανεις να κανει σε ολοκληρη τη διαρκεια ζωης του αυτοκινητου του...
άλλα hid xenon βεβαια, καιγονται πιο ευκολα απο το να πεις κυμινο, και χωρις κανενα απολυτως ζορι...απλως...τσαφ!!και αν ειναι ενα πραγμα που με εχει ενοχλησει σε ολη αυτη την ιστορια,
ειναι οτι καποιοι χρησιμοποιησαν/χρησιμοποιουν την πολυμηνη ερευνα μου για να παρουσιασουνε οτιδηποτε τους βολευει
ως ισαξιο/ομοιο/το ιδιο με αυτα που κατεληξα εγω μετα απο καννα χρονο φουλ ψαξιμο και τεστ.. -
Κατασκευαστές(Ο.Ε.Μ)συναρμολογητές/μεταπράτες&παλουκάρια γίναμε...
Ουδεμία αντίφασις,απλώς ανεπαρκής κατανόηση κειμένου:Δεν διαθέτουν όλοι 2πλούς φανούς -πλην ομίχλης- σε κάθε πλευρά,ούτε «μονό» αμάξι;!
Υ.Γ:@Πελατειακές σας σχέσεις ουδείς σάς απεκάλεσε κορόιδα-άνευ αντιδιαστολών -
Μια ερωτηση ακομα
Με τα Η4 bixenon κατα την διαρκεια της ημερας και ενω τα φωτα ειναι κλειστα υπαρχει δυνατοτητα σινιαλου ή πρεπει να ειναι αναμενα τα φωτα για να γινει αυτο?
Thanks -
βρε παυλιτσα, που δεν φορας τελικα παντελονακια,
θα με κανεις να ξεχασω τους τροπους μου και να σε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ κιολας!!
μαλλον αυτο αποζητας.. βιαιο σεξ!εν παση περιπτωση, επειδη εσυ σκοπιμως δημιουργεις παραπληροφορηση,
ας σε γειωσω λιγακι επι τουτου πρωτα,
και σε επομενο χρονο της αρεσκειας μου θα σε σκισω/ξεφτυλισω οπως γουσταρω και οπως σου αξιζει..μας κοτσρεις λοιπον αυτο:
Ο χρήστης _ έγραψε:
Αποδείξεις γι' αλλαγή;
Ευχαριστώ Πιπέτο,παρότι ούτε μεθ' ημών ο Κύριος ούτε παναγιώτατος καλούμαικαι μας γραφεις αυτο: (παιζοντας το μας γερμανος )
Όλα τ' άλλα&'μένα μου φαίνονται κινέζικα
και μας αποσαφηνιζεις οτι το χαρτι εγγυησης προερχεται απο:
Η εγγύηση προέρχεται από την άφατη τεχνολογική καινοτομία Bi-Xenon με την οποία κυκλοφορώ απ' την 1η ομαδική αγορά
και ερχομαι λοιπον εγω και σου λεω:
τα XELUX που φορας οχι απλα ΔΕΝ ειναι γερμανικα, οχι απλα δεν ειναι καν κινεζικα, αλλα ειναι ταϊβανεζικα!!
και η αποδειξη:
http://www.gigalumen.com.tw/big5/product.html
τα εχω δοκιμασει και τα εχω απορριψει ΩΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑμας κουνιεσαι λοιπον με τα υποδεεστερα φωτακια σου ως άφα(ν)τος μορτης-παπά(ρα)ς
και μας λες εμας πιπετους και λοιπες @@'εςμετα μπλεκεις αλλες 5 μαρκες στο παιχνιδι, ΟΛΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ, ΟΛΕΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ,
και μας γραφεις με υφος καρδιναλλιου οτι ειμαστε 'τυχόντες άτονοι πληκτροΛογάδες', και στο τελος μας εμφανιζεις και ενα gifακι που λεει τι? ΤΙΠΟΤΑ!
και μας λες και τα δικα σου τα παπαδιστικα 'Πελατειακές σας σχέσεις ουδείς σάς απεκάλεσε κορόιδα-άνευ αντιδιαστολών'κορόϊδο εισαι εσυ και η παρεα σου μικρουλη μου!
μαζι μου αμα παιζεις θα χασεις!!! επρεπε να το εχεις μαθει αυτο απο παλιοτερα!'Κατασκευαστές(Ο.Ε.Μ)συναρμολογητές/μεταπράτες&παλουκάρια γίναμε... '
για την δικια σου ενημερωση, δεν ειμαι αεριτζης/αρπακολας/απατεωνισκος σαν κι εσενα, να δηλωνω άλλα και να κανω άλλα και να συμβαινουν άλλα, αλλά αντιπροσωπος Ελλαδας.ειμαι σιγουρος πως σε λιγο θα βαλεις και φωτογραφιες απο HELLA και απο PHILIPS hid kits, και θα μας πεις οτι και αυτα ειναι δικα σου...
ετσι κι αλλιως οι επιλογες σου στερευουνε σιγα-σιγα..
βαλτα! ακομα και σε αυτα τα hid kit, τα δικα μου στεκονται διπλα με σαφη πλεονεκτηματα σε ολους τους τομεις!
αλλιως θα διαλεγα τα philips. καταλαβες?ΥΓ
περιμενω απο τα παιδια του gtc να αποσαφηνισουνε αν η μικρη παυλιτσα εχει καποια σχεση με αυτους...
εστειλα και π.μ. στον passat. -
Παιδιά, δε φαντάζομαι να τσακωθείτε για το ποιός έχει τα καλύτερα 'ξένα' Για όνομα δηλαδή...
Φίλε _, αν θέλεις άλλαξε το nick σου με κάτι 'απλούστερο', ώστε να μπορεί κάποιος να σε προσφωνήσει τουλάχιστον... Εκτός και αν σου φτάνει το 'φίλε underscore'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Μια ερωτηση ακομα
Με τα Η4 bixenon κατα την διαρκεια της ημερας και ενω τα φωτα ειναι κλειστα υπαρχει δυνατοτητα σινιαλου ή πρεπει να ειναι αναμενα τα φωτα για να γινει αυτο?
Thanksφιλε pano
το σινιαλο στα techone αναβει με την πρωτη.
ισχυει η συμπεριφορα που περιεγραψα στον φιλο aserf. -
H jpgάρα δέον όπως θεωρηθή daylight's φαεινοτέρα,η δε ταύτισις εθνικοτήτων πωλητού-προϊόντος απάδει προς τον ορθό λόγο όπως ο υπαινικτικός προς το 'πνεύμα&ηθική' ενίων
Ο εκάστοτε Γερμανός(τέως,νυν Ryschard ή μέλλων ενδεχομένως )προμηθευτής αποτελεί επιλογή της 2παξ υποδειχθείσης διαδικτυακής και όχι μόνον ανοιχτής λέσχης στην οποίαν επέδειξα ομολογουμένως τυφλή εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής και δικαιωθείς ων συνέχισα με επομένη αγορά,δεδομένης της καταφανούς αντιδιαστολής του κλίματος αλληλοβοηθείας προς το θρυλούμενο ως προαπαιτούμενο πιστοποιητικό ανδροπρεπείας λιανεμπόρων τινών για μεταπωλητική υποστήριξη-αποτύπωμα@στάχτη του δίσκου;
Πού να προκύψει καμμιά διάστασις απόψεων!Ούτε τσίγκινο σωβρακάκι
Μια που τ' αναφέραμε ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν εμπράκτου προπωλητικής εξυπηρετήσεως:Ενημερώστε σχετικώς διά παρεμφερείς λύσεις της εγχωρίου αγοράς πέραν του υπερτιμημένου Hella
@mod Ικανό πλην άνευρο συγκριτικώς,όπως βλέπεις «ακούω» στα πάντα...
@panoss Flashάρουν άπαξ εντόνως τε&αδιακρίτως άμα τη εναύσει,ζεσταίνονται κατόπιν -
ευλογησον!!
φιλαρακι εισαι ανεκδοτο!
και μαλιστα 'ανωνυμο'παντως σε παπαδες και παπα(ρ)ες κανω 10% εκπτωση..
αμα σου καουνε οι μπουρουχες που εχεις...οσο για την τελευταια τεχνολογικη καινοτομια, τα xenon ομιχλης,
μιας και μεσα στα παπαδιστικα σου, το ειδα οτι το αναφερεις κι αυτο,
σε πληροφορώ οτι xenon ομιχλης ΠΡΩΤΑ ειχα εγω στα χερια μου,
και ΕΠΕΙΤΑ τα εβγαλε το xenondepot αυτα της philips.
καταλαβες?δες λοιπον και φωτο απο δοκιμες, μπας και ξεστραβωθεις..
αν και η δικια σου 'στραβωμαρα' ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι ορατοτητας..
περαστικα σου και χρονια πολλα σου!!
-
Petran οταν εχω χρηματα θα σου ποσταρω για να μου πεις πως...και που να παω να τα βαλω...
Φώτα Xenon...