-
Εαν σβύσει η μηχανή σε ανηφόρα πχ, μπορείς να βάλεις μπρός με 1η και να ξεκινήσεις κανονικά χωρίς συμπλέκτη, μονο με γκάζι.
Δεν το δοκίμασα γιατί έχω το 3.7, αλλά καλό είναι να το δοκιμάσεις γιατί είναι αρκετά χρήσιμο.
Ολα έχουν πολύ καλα φρένα. Πρακτικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει μπεί το ABS χωρίς να χρειάζεται! Ειδικά 'εκτός' είναι ρυθμισμένα ώστε το ABS να μην μπαίνει σε μικρές ταχύτητες.
Το 2006 μοντέλο έχει καλύτερη ηχομόνωση, 6άρι κιβώτιο, λίγο μεγαλύτερο τεπόζιτο καυσίμου και τα άλλα είναι 'καλωπισμοί'...
Μια βασική διαφορά όλων των πρώιμων μοντέλων προ 2003 έιναι ότι ήταν λίγο πιο ψηλά.
Τα νέα 2006+ μοντέλα νομίζω ότι έρχονται και με ESP αλλά δεν το έχω διασταυρώσει για Ευρώπη.
υγ.
Και το Wrangler έχει το ίδιο σύστημα τετρακίνησης με το Liberty/Cherokee 2.4. Αυτό που αλλάζει είναι οι αναρτήσεις/σασί. -
ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ επιστρεφω με στοιχεια για το Σαντα Φε που θα σας συνταραξουν...
-
Random άνοιξε ενα τόπικ για το santa fe σου και βάλε όλες τις μετταροπές που έχεις κάνει εκεί.
Θα είνια πιο ενδιαφέρον να ειναι όλα μαζεμένα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Random άνοιξε ενα τόπικ για το santa fe σου και βάλε όλες τις μετταροπές που έχεις κάνει εκεί.Θα είνια πιο ενδιαφέρον να ειναι όλα μαζεμένα.
EXO IDI ANOIKSEI TOPIC...gia tin 4kinisi ennoo...
-
Προχθές, έπειτα από 4 ώρες 'εξερεύνηση' βουνού, παρακάροντας σπίτι συνειδητοποίησα ότι γυρίζοντας δεξιά αριστερά το τιμόνι έστω και λίγο, ακούγεται ένας θόρυβος σαν λάστιχο που γλυστράει σε καυτή άσφαλτο. Αυτό το χσ χσ. Έστω και λίγο δεξιά ή αριστερά το τιμόνι ο θόρυβος δίνει το παρόν.
υπάρχει περίπτωση αυτό να προέρχεται από την **πολύ **λάσπη που έχει φάει ? (αν και έχει πλυθεί από κάτω αρκετές φορές) ή παίζει να έπαθε τίποτα το σύστημα δ/νσης ?
-
Ο χρήστης stelna έγραψε:
Προχθές, έπειτα από 4 ώρες 'εξερεύνηση' βουνού, παρακάροντας σπίτι συνειδητοποίησα ότι γυρίζοντας δεξιά αριστερά το τιμόνι έστω και λίγο, ακούγεται ένας θόρυβος σαν λάστιχο που γλυστράει σε καυτή άσφαλτο. Αυτό το χσ χσ. Έστω και λίγο δεξιά ή αριστερά το τιμόνι ο θόρυβος δίνει το παρόν.υπάρχει περίπτωση αυτό να προέρχεται από την **πολύ **λάσπη που έχει φάει ? (αν και έχει πλυθεί από κάτω αρκετές φορές) ή παίζει να έπαθε τίποτα το σύστημα δ/νσης ?
Mporeis na metriseis to tzogo sta akrobara i na grassareis ta ball joint stis fouskes monos soy..To exo kanei polles fores sto x car moy..Episis fysima stis dagkanes-diskoplakes..Episis mporeis na grassareis me grasso therman ta rouleman sta empros kai piso akra..An exeis problima pm me na soy po pos i na se boithiso..
-
Eνδεχομένως να είναι η αντλία του υδραυλικού.
Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο πότε εμφανίζεται και πότε σταματάει μόνο του.
Τώρα με τα κρύα όταν γυρίζω το τιμόνι ακούω έναν περίεργο ήχο.
Μου είπαν απο το συνεργείο να μήν ανησυχώ κι όταν αποφασίσω, θα αλλάξουμε τα λάδια απο το σύστημα και θα καθαρίσουμε λίγο τα σωληνάκια με αέρα.
Πιστεύω οτι είναι λόγω του κρύου -
σας ευχαριστώ πολύ !!!
Αύριο θα πάω να του κάνω ένα καλό επαγγελματικό πλύσιμο από κάτω με πίεση και ζεστό νερό σε επίμαχα και μη σημεία.
Αν συνεχίζει να το κάνει τότε θα το παώ στο συνεργείο καθώς είμαι completely άσχετος με τα DYI !!! (σε pc φτιάχνω οτιδήποτε.... ότι άλλο είμαι άχρηστος )
Ήδη εκτύπωσα τις απαντήσεις σας ώστε να τα συζητήσω με τον συνεργειά μου!!
Thanx
Newbie Κάτοχος Jeep Cherokee ζητάει βοήθεια ......