-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ας βγει το Lotus Club η το Miata Club (τυχαια παραδειγματα λογω πισω κινησης...) να μας πει οτι αμα εχει καποιο μελος τους να παει πχ απο Κηφισσια στην Ν. Μακρη, δεν θα παει απο Διονυσο και δεν θα παει διπλωμενος σε ολη την διαδρομη...Και οτι δεν κανουν κοντρες στον δρομο.Και μπράβο τους.
Εγω προσωπικα μονο απο το Miata club μπορω να σας δειξω 5 διαφορετικα μελη σας που κυνηγιουνται τα βραδια μεταξυ τους σε ολη την παραλια,
Μήπως η δεύτερη πρότασή σου έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την πρώτη ? Μήπως ακριβώς αυτό είναι το θέμα της συζήτησης και του προσανατολισμού των club ? Αλλο βρίσκω μια ερημική (όσο είναι δυνατόν) ορεινή διαδρομή και πάω όσο μπορώ χωρίς να βάζω σε κίνδυνο τρίτους και άλλο 'κυνηγιέμαι σε όλη την παραλία'
Δεν είναι politically correct μυξοπαρθένες όσοι γουστάρουν το πρώτο και απεχθάνονται το δεύτερο (πολλοί στο 4T Forum, απ΄ όσο γνωρίζω). Ούτε είναι μάγκες και ήρωες όσοι επιδίδονται συστηματικά στο δεύτερο, αυτιστικοί είναι (συγνώμη για το χαρακτηρισμό) με την έννοια πως δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος γύρω τους αλλά μόνο ο δικός τους μικρόκοσμος και η δική τους κάβλα και η ικανοποίησή της, ασχέτως συνεπειών σε τρίτους πλην αυτών.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
για να μην το χοντρυνω...καλο 8α ητανε καποιοι να μην μιλανε για σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου....μηνες τωρα παρακολου8ω το καλαμι που εχετε καβαλησει πολλοι στον χωρο σας...και πως αντιμετωπιζεται τους ιδιοκτητεσ αλλων αυτοκινητων .....αντε γιατι και η υπομονη εχει ενα οριο...
εκτοσ αν 8ελετε να κανω copy paste τα γραφωμενα του φορουμ σας να μα8ουν ολοι την ματαιοδοξη και υπερφιαλη συμπεριφορα σας και τροπο σκεψης...
ενα παραδειγμα και μονο>λογια εγγεγραμενου μελους σας που ειχε και την στηριξη σας στα λεγομενα του...
ολοι οσοι δεν εχουν το ταδε αυτοκινητο ειναι ηλι8ιοι και δεν το εχουν γιατι δεν μπορεσαν να το αποκτησουν και ολοι οσοι δεν εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο μετανιωσαν που δεν το αγορασαν....οτι λενε το λενε απο κομπλεξ....
τα παραπανω λογι ετυχαν ευρειας στηριξης απο το club σας και κανεις δεν βγηκε να πει τιποτα....(εχει γινει ελευ8ερη αποδοση στο παραπανω κειμενακι...)
Δε σου φτάνει;
Anaferetai se kapoia club aytokinhtoy o Kwstas kai oxi sto 4TForum kai an den kanw la8os sto club me tis lotus...
πολυ σωστα Αλεξ
αλλα οχι σχετικα με λοτους εστω και αν ο ιδρυτης του CLUB sto opoio anaferomai exei pleon lotus...
απο την αμεση αντιδραση παντως και το ακοπαιστο κατηγορω του εν λογω mod χωρις να σκεφτει και να σκαναρει τα οσα διαβαζει...ειναι εμφανεστατη η προκαταλειψη που υπαρχει εναντιων μας....
φωτογραφιζεις εμενα λοιπον ΑΜΕΣΑ χωρις να μπορω να καταλαβω τον λογο ....
Δεν μπορει να ειναι σεβαστη η αποψη μου ??
Εγω διαβαζω με σεβασμο τις αποψεις σας οι οποιες πολυ απλα με βρισκουν αντιθετο στον τροπο που αποτυπονωνται εδω μεσα ... so simple ... και διαφωνω ανοιχτα ...Στον ΤΡΟΠΟ , οχι στο περιεχομενο (αν και θα επρεπε ) και φυσικα ΟΧΙ στους ανθρωπους (με τους οποιους δεν εχω τιποτα και με αρκετους δεν γνωριζμομαι καν) ...
Το τονιζω ξανα για πολλοστη φορα ... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις εκφράσεις σου!![kouk]
Συγγνωμη kouk. αλλα πιστευα πως ολες οι φυσικές αναγκες μπορουν να γραφτουν εδω.
το κλάψιμο και το κλασ@#$ ... ops..! πιπέρι
Ειδικα οταν λεγονται ειρωνικαΑλλος το ξεκίνησε. επικεντρωσου αλλου.
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Η διάφορα μας, είναι ότι, τα μέλη του TFRC το παραδέχονται. Ενώ άλλοι κρύβονται
Πάρτε μας το κεφάλι λοιπόν. Αυτοί είμαστε. Κοντράκιδες ή όχι, αλήτες και μη. Πάντα αληθινοί.
Η αληθεια ομως και η παραδοχη ΔΕΝ ειναι ΠΑΝΑΚΕΙΑ .....
Το κανετε (ολοι) και το λετε ...
Το κανουμε (οι περισσοτεροι) και δεν το λεμε ...Ας το 'κοψουμε' ΟΛΟΙ (φανεροι και κρυφοι) λοιπον να μην θρηνουμε θυματα στην ασφαλτο ... αθωους η μη ...
Γινετε ???? (μαλλον οχι ..... Τουλαχιστον μην το επιβραυευουμε)
-
θα παρακαλούσα τον φίλο Κacey, να μας πει ποια μέλη 'αλητεύουν' στην παραλία τα βράδια..
Γιατί βλέπω κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα ενος απο τα καλύτερα clubs στην Ευρώπη!!
Tώρα αν κάποιο παιδί το οποίο πήρε ΜΧ5, ήρθε γράφτηκε και έγινε δεκτός στην παρέα, το έκανε τούμπανο και αλητεύει τα βράδυα, προσωπικά δεν γνώριζω κανέναν και είμαι αρκετό καιρό μέλος στην λέσχη μας.
Βέβαια υπάρχουν παιδια στο φόρουμ (**δεν **ειναι μέλη) τα οποια επειδή ήρθαν σε μια εκδρομή μας μπορεί να ισχυρίζονται οτι ειναι μέλη της παρέας μας, αλλα κάτι τέτοιο δεν στέκει και γενικώς αλητεία δεν υπάρχει στο MX5 Club..
Τουλάχιστον όχι στο κορμό του club το οποιο ειμαι περήφανος που απαρτίζεται απο καταπληκτικά παιδιά..edit: το πόστ μου έχει αυστηρό τόνο, γιατί βλέπω οτι κάποιος πάει να βάλει την Λέσχη Φίλων ΜΧ5 με το Tfrc, στο ίδιο καλάθι
-
Το θέμα ειναι οτι την κανγκουριά δεν την επιβραβεύουμε..
όλοι το πατάμε καμια φόρα αλλα δεν βγαίνουμε να το κοκορευόμαστε.- -
Τί φανατισμος ειναι αυτος ρε σεις; Αν εκλεισε το TFRC εχασαν καποιοι πολλα λεφτα; Ή μηπως κερδισαν λεφτα; Και ποιος φταιει που εκλεισε; Μηπως το 4ΤF; Το Greekrenaultclub ή το http://www.singles.gr
Αλητες οι μεν αλητες οι δεν και παει λεγοντας.
Πρεπει δηλαδη να δειχνουμε τη χαρά μας ή τη λύπη μας με τετοιο τροπο που να προσβαλουμε αλλους; -
καλο θα ειναι ηδη δημοσιευμενα posts να μην διαγραφονται ....
εχει συμβει ΠΟΛΛΑΚΙΣ σε αυτες μας τις συζητησεις .....
Οταν παραβαίνουν τους κανονισμούς γίνονται edit!!![kouk]
-
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά θα ήθελα να διευκρινήσω κάτι, το οποίο αποτελεί καθαρά προσωπική μου άποψη και νομίζω πως δεν πέφτω πολύ έξω.
Θα μιλήσω για 'κάποτε', γιατί μάλλον αυτό το 'κάποτε' αναπολεί ο Νίκος (FiestaMAN). Τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω τι ισχύει απ'αυτά...
Καλώς ή κακώς, το TFRC γεννήθηκε στα Λιμανάκια. Εξω από forums και chat rooms. Μάλιστα η αρχική πεντάδα που είχε σκεφτεί το TFRC, ήταν παιδικοί φίλοι και γείτονες. Αυτή η πεντάδα λοιπόν, αναγκαστικά 'μέσα στα πράγματα' (κάθε βράδυ στα 'παράνομα' στέκια) άρχισε να γνωρίζετε με οδηγούς ίδιας φιλοσοφίας και κατά κάποιο τρόπο να παραδίδει 'μαθήματα' συμπεριφοράς μέσα κι έξω από το αυτοκίνητο. Δεν το έκαναν συνειδητά βέβαια αυτό, αλλά κοιτόντας σήμερα μερικά χρόνια πίσω, κάπως έτσι μου φαίνεται.
Τα 'μαθήματα' βέβαια δεν είχαν να κάνουν με το πως θα μπεις πιο τσίτα στο πέταλο ή πόσες περισσότερες μούντζες θα φας κάνοντας σφήνες. Προσπαθούσαν να συναναστραφούν με πολλούς ανώριμους και θερμόαιμους πιτσιρικάδες (όλοι μας δεν ήμασταν κάποτε; ), για να τους μάθουν κάτι το οποίο ίσως ακούγεται ακατόρθωτο. Να κάνουν την κ@ύλα τους, γιατί είναι κάτι το οποίο δύσκολα περιορίζεται ειδικά σε μικρή ηλικία, αλλά χωρίς να ενοχλούν τους γύρω τους. Και ειλικρινά πιστεύω πως πολλά νέα παιδιά μάθανε να τρέχουν με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια, να διαβάζουν το δρόμο, να μαντεύουν τις κινήσεις των μπροστινών, και τελικά να πηγαίνουνε όλοι σπίτι τους τα βράδια σώοι και χαρούμενοι. Χαρούμενοι γιατί κάναν την πλάκα τους και παράλληλα πρακτικά δεν ενοχλήσανε κανέναν. Και κατ'επέκταση βέβαια οι γύρω τους στο δρόμο πηγαίναν σώοι και αβλαβείς σπίτι τους. Ακόμα και στα κυνηγητά σε έρημους ή πολυσύχναστους δρόμους, προτεραιότητα είχε η ασφάλεια όλων και όχι ποιός θα περάσει ποιόν. Αυτό ήταν κανόνας και όσοι τον παραβλέπανε, παίρνανε πόδι αργά ή γρήγορα.
Οι περισσότεροι έχουν τρακάρει για να το καταφέρουν, αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει πέσει κάπου αλλού εκτός από τοίχο, μπαριέρα, κολώνα ή δέντρο. Εχω ένα πολύ κοντινό μου παράδειγμα, ένα παιδί που πλέον κάνουμε πάρα πολύ παρέα και του ρίχνω 5-6 χρόνια, τον οποίο τον γνώρισα τυχαία με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω. Ο Γιάννης ήταν τόσο μουρλοκομείο και θερμόαιμος λόγω ηλικίας τότε (18 ), που πιστεύω πως αν δεν είχαμε γνωριστεί και να του πιπιλάω το μυαλό συνέχεια για το πως θα τρέχει με ασφάλεια, ίσως να μην ήταν μαζί μας σήμερα και να φυλάει το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Εμαθε να πατάει φρένο, έμαθε να συγκρατεί την κ@ύλα του. Ισως αν τον δείτε κανένα βράδυ έξω να μου πείτε πως βγήκε ο Χάρος παγανιά και πως σας λέω αρλούμπες τόση ώρα, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος που ο Γιάννης έχει μάθει πλέον να κάνει το χαβαλέ του, με ασφάλεια γι'αυτόν και τους γύρω του και χαίρομαι που έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου για να κουλάρει. Μπορεί να μου πείτε βέβαια πως 'στους τυφλούς βασσιλεύει ο μονόφθαλμος'. ΟΚ, δεκτό. Απλά παίρνουν σαν δεδομένο πως γουστάρουν την ταχύτητα και την αδρεναλίνη, και κοιτάνε από'κει και πέρα πως μπορούν να βελτιωθούν ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τη δική τους ή των γύρω τους, καθώς βέβαια και τα οχήματα τα δικά τους ή των γύρω τους.
Δεν ξέρω αν μπόρεσα να γράψω καλά αυτά που έχω στο μυαλό μου, αλλά σας παρακαλώ δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω άλλο αυτά που έγραψα. Το έγραψα πιο πολύ σαν επεξήγηση και όχι κάτι άλλο. Αναγνωρίζω πως μερικοί, ίσως οι περισσότεροι, θα πουνε πως μου έχει λασκάρει καμιά βίδα, αλλά εγώ έτσι το βλέπω. Δεν θέλω και ούτε πρέπει να σας πείσω πως να το δείτε εσείς. Ούτε υπάρχει βέβαια περίπτωση να με πείσει κανείς πως τα βλέπω τόσο λάθος. Απλά εύχομαι έστω και λίγοι, να μπορέσουν να μπουνε στα μυαλά του 'κάποτε' και να σκεφτούν μήπως τελικά δεν κυκλοφορούν όλοι με το δρεπάνι και χωρίς καμία έννοια για το τι θα τους φέρει η επόμενη στροφή. Και υπάρχουν κάποιοι (οι παλαιότεροι τουλάχιστον) που έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο να κάνουν περισσότερο πολιτισμένους τους κάφρους στα Λιμανάκια και στην Παραλιακή. Μην τους λέτε τώρα πως όλος αυτός ο χρόνος και ο κόπος δεν βοήθησαν σε τίποτα.
Προσωπικά ήμουν ανέκαθεν κατά της δημοσιότητας σ'αυτό το θέμα και κατά του 'κοκορευόμαστε' και 'είμαστε οι άρχοντες του δρόμου'. Είμαι της άποψης πως όλοι χωράμε στους δρόμους.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... (και ολο το post)/bow /hug /kiss
ΑΜΕΝ
-
αν είμασταν σε μια χώρα πιο βόρεια, μονο απο τα γραφόμενα σας θα σας είχαν βρεί, μαζέψει, δίπλωμα δεν θα βλέπατε ουτε στην επόμενη ζωή και να σας πώ εγώ ποσο 18χρόνοι πυρόκ@βλοι θα υπήρχαν..
α ρε αυστηρότητα που χρειάζεται αυτή η χώρα...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αν είμασταν σε μια χώρα πιο βόρεια, μονο απο τα γραφόμενα σας θα σας είχαν βρεί, μαζέψει, δίπλωμα δεν θα βλέπατε ουτε στην επόμενη ζωή και να σας πώ εγώ ποσο 18χρόνοι πυρόκ@βλοι θα υπήρχαν..α ρε αυστηρότητα που χρειάζεται αυτή η χώρα...
Ευτυχώς που δεν είμαστε σε μια χώρα πιο βόρεια...
-
Copy Paste Απο το Forum του TFRC (Συγγνωμη για τα greeklish)
The Beggining...
(Sinexia apo post sto moustardi guestbook... kapoioi thimounte, eixa pei tha sinexiso)Den einai to kalitero post gia diabasma... osoi den antexoun... as to prosperasoun
O xronos kilouse agra pros tin anoiksi tou 1995, o kairos mountos, me ta sunnefa na sxediazoun pano sto gri-mle ekeinis tis paraskevis... To '87 montelo fiesta mou me koitouse paraponemena kathos gemiza ton kouva gia na to pleino, sa na mou elege, 'ftanei, tha me lioseis'.
Itan paraskevi... akribos mia mera meta tin tsiknopemti kai molis teleiona me to plisimo tis fiestaras mou... O psilos, akoma stin stin entatiki, meta apo to mpam pou eixe 2 meres prin sto petalo.
To TFRC tote den ipirxe, para mono mia mikri neoferti sta limanakia parea, me merikous na exoun elafra proistoria 2-3 xronon stis kontres
Ekeini tin paraskeui ksekinisa gia to petalo monos mou. ta filarakia den tha erxontousan. O enas eixe brei ena gomenaki kai prospathouse, o allos tha efeuge SK stin drosia, kai loipoes paparies.Ftano sta lims:
Tote i omada 'S' den itan oute kan skepsi, kai o kosmos sximatize anthopo-mpariera sto petalo. Thimame ta parkarismena na ftanoun ligo meta tin kantina tou Kosta.
Ta Sierra kai ta Punto protagonistousan, mazi me kapoia Honda, sto petalo kai genikotera stous kontrisious dromous.
Me ta xilia zoria bolevo to fiesta se mia thesi gia smart pou brika kapou sto petalo kai kateveno na bro ta paidia... Tote ta paidia pou iksera itan o Makis, o Vlaxos, o Amerikanos, o Giannis o Kokkinos, o Gravalos kai merikoi akoma...
I bradia kilouse omala me poli mpla mpla kai san protevon thema to atixima tis tetartis me ton psilo.
Mpolika mpasimata ekeini tin mera, anaimakta eos stigmin pou ta allata spanan apo to sverko kathos ta kefalia strafikan me taxitita pano sto kokkino 14ari rover pou exase tin katavasi sto petalo, eixe bgei antitheto reuma kai katefthinotan pros tin xaroumeni antropo-mpariera.
Ekei arxise i argi kinisi, to mualo kolaei, les kai kserei ti tha simvei, o palmos tis kardias anevenei kai ta matia tholonoun ton perigiro estiazontas mono ekei.
10 metra meta tin eksodo tou parking sto petalo itan to pithano simio proskrousis. elaxistoi apo tous polous pou kathontan ekei prolavan na doun ton xaro na erxete.
Enas ekofantikos thoribos apo kormia kai lamarines skepase to stimiaio kleisimo ton mation mas.
Otan pia anoiksa ta matia mou, nomisa pos zousa se tainia... o kosmos na siopa gia deuterolepta kai amesos meta na fonazei...
Thelo na boithiso .. trexo deksia - aristera askopa den ksero ti na kano. ena, akoma zontano kormi, stenazei mi exontas lekani kai podia (aou.. i trixa sikonete). 3 akoma nekroi elafros diamelismenoi se apostasi 10- 15 metron apo to kokkino rover. etreksa na do an einai gnostoi... Den tous gnorisa.. mporei kai na min thelisa na tous gnoriso.
Tote eixe kai mia kantina sto petalo .. mia ksilini. boutiksa mesa arpaksa merika mpoukalia nero kai xartopetsetes kai trexo ston proto travmatia pou ida. to typaki se fanera kaliteri moira apo tous allous, sfadaze apo tous ponous mias kai ta podia tou itan sti thesi tous, 'apla' itan spasmena.
Kinita tilefona eixan elaxistoi tote... oi opoioi prospathousan sinexos na kalesoun voithia.
H tragiki figoura tou odigou tou rover na xtipiete pano sto dialimeno kapo tou, fonazontas 'dialisa to amaksi mou'. Simperifora anthropou xoris logiki...Ta prota asthenofora eftasan peripou 45 lepta meta... (gia merikous akoma kai se 1 lepto na itan ekei itan arga) fortosan tous 3 varia travmaties kai vroouuur gia boula.!
Emeina sto petalo eos kai tin stigmi pou mazepsan kai ton teleftaio kai efiga gia voula...
Ekei neotra den ipirxan... i grammi tis tixis gia merikous teleiose ekeino deuterolepto..!Kanena MME den anefere to gegonos... kamia efimerida kai kanena kanali...
To pasxa tou 1995 gennithike i omada Sigma kai to TFRC...
Εγώ ημουν εκει. εσεις εισασταν? να δειτε την κολαση
Η απλα πισω απο το monitor γραφετε οτι νανε? -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αν είμασταν σε μια χώρα πιο βόρεια, μονο απο τα γραφόμενα σας θα σας είχαν βρεί, μαζέψει, δίπλωμα δεν θα βλέπατε ουτε στην επόμενη ζωή και να σας πώ εγώ ποσο 18χρόνοι πυρόκ@βλοι θα υπήρχαν..α ρε αυστηρότητα που χρειάζεται αυτή η χώρα...
Σε ποια χώρα θα γινότανε αυτό? Βόρεια εννοείς ή μήπως (βόρειο)ανατολικά σε καμια ΕΣΣΔ, Ιραν, Κίνα κλπ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
αν είμασταν σε μια χώρα πιο βόρεια, μονο απο τα γραφόμενα σας θα σας είχαν βρεί, μαζέψει, δίπλωμα δεν θα βλέπατε ουτε στην επόμενη ζωή και να σας πώ εγώ ποσο 18χρόνοι πυρόκ@βλοι θα υπήρχαν..
α ρε αυστηρότητα που χρειάζεται αυτή η χώρα...
Σε ποια χώρα θα γινότανε αυτό? Βόρεια εννοείς ή μήπως (βόρειο)ανατολικά σε καμια ΕΣΣΔ, Ιραν, Κίνα κλπ?
Προσωπικα οταν διαβασα τα πρωτα ελληνικα φορουμ οπου αναφερονται ανοιχτα κοντρες, επαθα σοκ! Ρωτησα μαλιστα φιλους μου αν τα εγραφαν για πλακα, αν γινοντουσαν οι κοντρες σε πιστα ή τελος παντων σε ιδιωτικο δρομο...
Εδω στην ιταλια αν κανεις θελει να πει οτι εφτασε οποιαδηποτε ταχυτητα πανω απο το επισημο οριο, γραφει οτι το εκανε στην γερμανια ή σε πιστα. Για δε φορουμ που μιλουν για κοντρες και συναφη, σαφως και σε χρονο μηδεν κλεινει και υπαρχουν και ποινικες κυρωσεις...
Αυτα στην 'μεσογειακη' και καπιταλιστικη Ιταλια... καλυτερα να μην πω τι γινεται σε αλλες χωρες πιο 'αυστηρες'.
Παντως πριν δυο βδομαδες στην ελβετια σταματησανε φιλο μου ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ γιατι τολμησε να πηγαινει με 150χλμ/ωρα στην εθνικη (οριο 120)...αυτα...
-
χωρις να θέλω να φανώ ούτε προκατειλημένος αλλά ούτε και αδιάφορος θα πω απλά το εξής. όταν έμαθα πως το tfrc έκλεισε δεν στεναχωρήθηκα.. αρκετα πιο παλιά και πριν γίνουν όλες αυτες οι άλλαγες που ακολούθησαν ήμουν και γω μέλος του.. δεν αρνούμαι πως στην πορεία είδα πως δεν με εξέφραζαν ορισμένα πράγματα και σταμάτησα να ασχολούμαι. όπως σταμάτησα να πηγαίνω και στα γνωστα στέκια.. όλα αυτά απο προσωπική άποψη και όχι για να σνομπάρω η να κατακρίνω τους άλλους.. στα χρόνια που ακολούθησαν απο τοτε δεν ξαναμπήκα στο forum του tfrc αν και κατα καιρούς μάθαινα νέα κλπ από φίλους... αυτό που καταλαβα αμέσως μετα το 'κλείσιμο' είναι πως τα μέλη του κάπου θα πήγαιναν και αναμφισβήτητα μια μεγάλη παρεα όπως το 4TF θα ήταν σίγουρο να απορροφήσει μεγάλο ποσοστό αυτών..
δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό ίσα ίσα που ελπίζω τα νέα (η και παλαιότερα) μέλη των 4tF να δώσουν ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο στις συζητήσεις μας.
τώρα αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε η δύναμη του συνόλου επεμβαίνει και επιβάλλει.. και εξηγούμαι αμεσως.. σε κάθε κοινωνία (μικρογραφία αυτης είναι και ένα forum) οι πολλοί μεταβάλλουν τους λίγους και τους αφομοιώνουν.. σε άλλη περίπτωση οι λίγοι αποχωρούν μην έχοντας επίπεδο επικοινωνίας με τους πολλούς.
ευχομαι όλοι να μπορέσουμε να μοιραστούμε εμπειρίες και να μάθουμε ο ένας απο τον άλλο..
απο κει και πέρα ούτε δικό μου ουτε δικο σου ούτε δικό του υπάρχει.. είναι δικό μας .. και ως δικό μας (tfrc/4t η ότι άλλο) οφείλουμε να σεβαστούμε κάθε δική μας άποψη, να την επεξεργαστούμε και να την κρίνουμε σε λογικά και πολιτισμένα πλαίσια..
νομίζω πως αυτό το topic δεν πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ούτε να τρώμε χρόνο απο τις ζωές μας να διαβάζουμε κι άλλα...
υπάρχουν πολλά άλλα θέματα να αναλωθούμε.... και προς θεού ... όχι άλλες κόντρες.. (forumιστικές... για τις άλλες.. όποιος θέλει θα κάνει....)
με φιλική διάθεση
πάνος...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αν ειχες την ελαχιστη γνωση του ελληνικου αλλα και διεθνους δικαιου περι τηλεπικοινωνιων θα μαζευες τις....%$%¬! που εγραψες
γυριστε πισω στις σπηλιες σας
και επιτελους οταν απαντατε σε καποιο ποστ να απαντατε σε ολα τα ερωτηματα του και οχι μονο σε οσα μπορειτε...
ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον
δεν λετε σε εμας ψεμματα...στους εαυτους σας τα λετε.
προσπαθησαμε τοσοι και τοσοι με ολους τους δυνατους τροπους να σας δωσουμε να καταλαβετε....αλλα η προκαταλειψη δεν σας αφηνει...ασπρο γραφουμε...μαυρο διαβαζετε...
αντε γεια -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
kokkino 14ari rover pou exase tin katavasi sto petalo, eixe bgei antitheto reuma kai katefthinotan pros tin xaroumeni antropo-mpariera.
elaxistoi apo tous polous pou kathontan ekei prolavan na doun ton xaro na erxete.Moνο ΧΑΡΟΣ μπορει να χαρακτηρισθει καποιος στενομυαλος που νομιζει οτι μπορει να κανει 'καταβαση' σε δημοσιο δρομο.
Αυτοι οι γρηγοροι ηταν που με αναγκαζαν για 1 χρονο να αποφευγω να περναω απο τα Λιμανακια, γιατι καθε περασμα ειδικα τις ημερες με πολυ κοσμο ηταν κορονα-γραμματα .....
Εγώ ημουν εκει. εσεις εισασταν? να δειτε την κολαση
Η απλα πισω απο το monitor γραφετε οτι νανε?Ημουν πολλες βραδιες .... απλως βαρεθηκα να βλεπω νεους να χτυπανε....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -
Ο χρήστης doctor_pin έγραψε:
Ημουν πολλες βραδιες .... απλως βαρεθηκα να βλεπω νεους να χτυπανε....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣcould not agree with you more......
-
Ο χρήστης doctor_pin έγραψε:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΑυτο φωναζω με μανια τοσο καιρο.
αλλα η προκαταλειψη δεν σας αφηνει...ασπρο γραφουμε...μαυρο διαβαζετε...
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC