-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μιλας παλι για κοντρες....ποσο λιγα ξερεις....το tfrc kanei κοντρες; απο ποτε πειτε μου και εμενα που και ποτε......
εκτος τοπου και χρονου εισαι...Και ο φίλος σου ο Fiestaman είναι εκτός τόπου και χρόνου ε? Αν πιστεύεις ότι δεν είναι, τότε πες μου τι σημαίνει η λέξη 'ψιλή' που χρησιμοποιεί σε αυτό το post του.
μηπως εισαι κανας απο αυτους τους τελειωμενους δημοσιογραφους που κανουν τα φτιαχτα ρεπορταζ για κοντρες μεχρι 8ανατου ;;;;;;;;;;
whatever.gif
Αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν το γιατί.
-
Λοιπόν,
Είναι η τελευταία προειδοποίηση.
Σταματήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τους χαρακτηρισμούς διαφορετικά το παρόν topic θα κλειδωθεί -
δεν προσπα8ω να πεισω κανεναν απολυτως να με ’’ακολουθησει’’
προσπαθω να δωσω να καταλαβουν καποιοι οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζουν-τους τα εχουν μεταφερει-περασει
μιλανε για καταστασεις χωρις να εχουν ζησει..μιλανε για το TFRC χωρις να ξερουν...
οσο για fiestaman και κοντρες ...πιστευω οτι αναφερεται γενικα στον ευρυτερο χωρο και οχι της κοντρας σαν κοντρα σε μια ευ8εια...που πολλοι αυτο νομιζουν...αυτο βγαινει απο τα γραφωμενα τους...
-
μιλας παλι για κοντρες....ποσο λιγα ξερεις....το tfrc kanei κοντρες; απο ποτε πειτε μου και εμενα που και ποτε......
εκτος τοπου και χρονου εισαι...
μηπως εισαι κανας απο αυτους τους τελειωμενους δημοσιογραφους που κανουν τα φτιαχτα ρεπορταζ για κοντρες μεχρι 8ανατου ;;;;;;;;;;Μπορείς σε παρακαλώ εσύ ή ο FiestaMan να κάνετε ένα σοβαρό και μετρημένο post στο οποίο θα μας εξηγείτε τι έκανε το TFRC χωρίς φανφαρόνες, ρομαντισμούς και συναισθηματισμούς, ένα 'μανιφέστο' ας πούμε, ώστε αυτοί που έχουν σχηματίσει ίσως λάθος άποψη να καταλάβουν;
Άντε μπας και σταματήσουμε να τρωγόμαστε -όπως υποψιάζομαι- άδικα!
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Blacktan, κατι ασχετο.. Εισαι το παιδι με το Miata 'Kompressor'?
off topic
Yeap ...
Thanks!
Αληθεια, γιατι εβαλες Kompressor στο ΜΧ-5? Δεν σου εφτανε το γκαζι του? Μη μου πεις οτι εκανες τη βελτιωση για να το χαιρεσαι στην πιστα...
Καποτε μαλιστα ειχα διαβασει σε καποιο φορουμ για κατι ανοιγματα που ειχες κανει...
Προς Θεου, μην τα εκλαβεις ως κατηγοριες ολα αυτα... Φιλικα στα λεω. Απλα βλεπω οτι κατηγορεις τους κοντρακηδες και αυτους που τρεχουν σε δημοσιους δρομους... Και μη μου πεις οτι χαιρεσαι την Elise (BTW, αψογη επιλογη αυτοκινητου) μονο στα Μεγαρα γιατι δεν θα σε πιστεψω... Δεν την εχεις 'στριψει' ποτε σε δημοσιο δρομο? Βαζεις τουβλο κατω απο το γκαζι? -
Συμφωνώ με τον Kyan. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι το TFRC. ΟΚ, είναι μια παρέα, τρέχει ο ένας για τον άλλο κλπ. Τι ακριβώς είναι; Σαν ορισμός; Κάτι λίγο πιο δογματικό και λίγο πιο συγκεκριμένο
Για παράδειγμα, αν εγώ συναντούσα μια μέρα με το αυτοκίνητό μου ένα group από αυτοκίνητα του TFRC και σταματούσα έναν και τον ρωτούσα 'φίλε, τι club είστε επειδή είμαι κι εγώ 'αυτοκινητάκιας' και μπορεί να ενδιαφέρομαι;'
Τι θα μου απαντούσατε εκεί, στο δρόμο;
-
...να ρωτησω εγω κατι??
συμφωνειτε οτι τα λιμανακια εχουνε γινει τοπος ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ναι ή οχι??
-
εμμεσα χαρακτηριζεις τα ποστ μας οτι στερουνται σοβαροτητας....
αλλο σοβαροτητα αλλο σοβαροφανεια...
λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει...
αν ηθελες να χαρακτηρισεις κατι ως μη σοβαρο ας το επρατες γενικωτερα....και οχι μονοπλευρα...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Blacktan, κατι ασχετο.. Εισαι το παιδι με το Miata 'Kompressor'?
off topic
Yeap ...
Thanks!
Αληθεια, γιατι εβαλες Kompressor στο ΜΧ-5? Δεν σου εφτανε το γκαζι του? Μη μου πεις οτι εκανες τη βελτιωση για να το χαιρεσαι στην πιστα...
Καποτε μαλιστα ειχα διαβασει σε καποιο φορουμ για κατι ανοιγματα που ειχες κανει...
Προς Θεου, μην τα εκλαβεις ως κατηγοριες ολα αυτα... Φιλικα στα λεω. **Απλα βλεπω οτι κατηγορεις τους κοντρακηδες και αυτους που τρεχουν σε δημοσιους δρομους... **Και μη μου πεις οτι χαιρεσαι την Elise (BTW, αψογη επιλογη αυτοκινητου) μονο στα Μεγαρα γιατι δεν θα σε πιστεψω... Δεν την εχεις 'στριψει' ποτε σε δημοσιο δρομο? Βαζεις τουβλο κατω απο το γκαζι?Φυσικα και εγιναν οσα ειπες και γινονται οσα λες ...
Δεν ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ ομως ...
Δεν προσπαθω να περασω μια νοτα 'μαγκιας' για τα κατορθωματα μου !lefo , ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ ...
Βρειτε μου που το εχω κανει και 'λιθοβολιστε' με ...ΚΑΤΗΓΟΡΩ την νοοτροπια ....
Απλα πραγματα ... Πιο ξεκαθαρος δεν μπορω να γινω ....
-
εμμεσα χαρακτηριζεις τα ποστ μας οτι στερουνται σοβαροτητας....αλλο σοβαροτητα αλλο σοβαροφανεια...
λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει...
αν ηθελες να χαρακτηρισεις κατι ως μη σοβαρο ας το επρατες γενικωτερα....και οχι μονοπλευρα...
Κάνεις μεγάλο λάθος!
-
Kyan!
Μου είναι πια δύσκολο να παρακολουθήσω το topic αυτό.
Μέχρι να διαβάσω ένα post, έχει εμφανιστεί μια καινούργια σελίδα!Μου άρεσες στα τελευταία σου posts. Και περισσότερο ο όρος “Keyboard bravery”
Θα κανονίσουμε ένα meeting για όσους από εσάς θέλουν. Όμορφα και πολιτισμένα. Να τα πούμε. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι στο καλό κάνει ο φίλος σου 3 το πρωί??????
Μάλλον ό,τι έχω κάνει κι εγώ 1 με 2 το βράδυ καθημερινής στο δρόμο Ανάβυσσο-Σούνιο: Τους λαστιχάδες πλουσιότερους.
Σε **ορεινο **δρομο που οδηγει σε ενα σχεδον **ακατοικητο **χωριο ??
Απεφυγα να απαντησω σε αλλο σχολιο σου γιατι οπως ειδες εγω δεν εβρισα κανεναν , απλα ειπα την αποψη μου.Εσυ ομως συνεχισες τη κορο'ι'δια , παρολο που καποιος αλλος φιλος προσπαθησε να σου απαντησει.
Ας απαντησω λοιπον στα περιπεκτικα σχολια και ερωτησεις σου.
Ναι φιλε μου σε ορεινο δρομο, που οδηγει σε ακατοικητο χωριο, ο φιλος μου δοκιμαζει τις μοντιφες του μονος του (και μονος του ξεκ@αυλωνει επειδη δεν εχει τιποτα να αποδειξει σε κανεναν) στις 3 το πρωι για να μη συναντησει καποιον που δε του φταιει σε τιποτα, και για να ελαχιστοποιησει τον κινδυνο, για να στο κανω λιανά.
Τι να κανουμε, βιτσια ειναι αυτα.....
Δεν ειναι ολοι νορμαλ , σαν μερικους που κανουν το ιδιο σε αστικο δρομο με εκατονταδες αμαξια και ανθρωπομπαριερες....Αν εσυ , και καποιοι αλλοι , αδυνατεις να καταλαβεις τετοιες συμπεριφορες και τις κορο'ι'δευεις χριζοντας τους εαυτους σας φιλους της αυτοκινησης, ε, τι να κανουμε ,δε θα προσπαθησω εγω να σου αλλαξω γνωμη.
Δε δεχομαι ομως και την αποψη σου οτι εσυ αγαπας περισσοτερο το αυτοκινητο και την αισθηση της ανεξαρτησιας που προσφερει επειδη κανεις δυο μπασιματα στα λιμανακια και ενα ανοιγμα στη Βουτα απο καποιον που με ενα αμαξι 70 ιππων εχει κανει καποιες εκατονταδες χιαδες χιλιομετρα σε ταξιδια και διαδρομες αλλοτε αργα αλλοτε γρηγορα, χωρις να θετει τον εαυτο του και τους αλλους σε κινδυνο. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...να ρωτησω εγω κατι??συμφωνειτε οτι τα λιμανακια εχουνε γινει τοπος ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ναι ή οχι??
ΝΑΙ ΔΑΚΓΩΤΟ... 100%
-
το οτι γραφουμε τα πραγματα με το ονομα τους δεν το κανουμε για μαγκια...
αν αναφερεσαι στο ποστ που ειπα : δεν το παιζω μαγκας...ειμαι μαγκας...
αυτο αναφερεται σε εμενα σαν ατομο και οχι στο πως οδηγαω... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...να ρωτησω εγω κατι??συμφωνειτε οτι τα λιμανακια εχουνε γινει τοπος ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ναι ή οχι??
εκει ομως δεν εχουν σκοτωθει ατομα με αυτοκινητα-τονιζω αυτοκινητα -οπως εχουν γινει παρα πολλα θανατηφορα οπως πχ λεωφορο σουνιου που ειναι 3 κμ εξω απο τα λιμανακια...
απλως πολυ ντορος γινεται για τα λιμανακια απο την τηλεοραση που τα διαφημηζει...
φυσικα η σουνιου δεν διαφημιζεται για αυτο και δεν λεει πουθενα για επικυνδηνοτητα δρομου...
αρα εσεις πιστευετε οτι σας λενε οι τηλεορασεις μαλλον..γιατι δεν ειδα κανεις να μιλαει για την σουνιου που ειναι κανονικη καρμανιολα και εχει φαει πολυ κοσμο και κοσμακι με αυτοκινητα και μηχανες και ας ειναι η προεκταση των λιμανακιων... -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Kyan!Μου είναι πια δύσκολο να παρακολουθήσω το topic αυτό.
Μέχρι να διαβάσω ένα post, έχει εμφανιστεί μια καινούργια σελίδα!Μου άρεσες στα τελευταία σου posts. Και περισσότερο ο όρος “Keyboard bravery”
Θα κανονίσουμε ένα meeting για όσους από εσάς θέλουν. Όμορφα και πολιτισμένα. Να τα πούμε.Ευχαριστώ.
You've got pm.
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Kyan!Μου είναι πια δύσκολο να παρακολουθήσω το topic αυτό.
Θα κανονίσουμε ένα meeting για όσους από εσάς θέλουν. Όμορφα και πολιτισμένα. Να τα πούμε. -
Kyan!
Μου είναι πια δύσκολο να παρακολουθήσω το topic αυτό.
Θα κανονίσουμε ένα meeting για όσους από εσάς θέλουν. Όμορφα και πολιτισμένα. Να τα πούμε.Much better!
Αναμένω...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Συμφωνώ με τον Kyan. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι το TFRC. ΟΚ, είναι μια παρέα, τρέχει ο ένας για τον άλλο κλπ. Τι ακριβώς είναι; Σαν ορισμός; Κάτι λίγο πιο δογματικό και λίγο πιο συγκεκριμένοΓια παράδειγμα, αν εγώ συναντούσα μια μέρα με το αυτοκίνητό μου ένα group από αυτοκίνητα του TFRC και σταματούσα έναν και τον ρωτούσα 'φίλε, τι club είστε επειδή είμαι κι εγώ 'αυτοκινητάκιας' και μπορεί να ενδιαφέρομαι;'
Τι θα μου απαντούσατε εκεί, στο δρόμο;
Εγω παρακολουθουσα τις συζητησεις του TFRC απο το '99-'00 αλλα γνωρισα τα παιδια στις αρχες του '01 (αφου σπουδαζα στο εξωτερικο).
Θα σου πω χωρις ιχνος υπερβολης τι σημαινει (για εμενα) TFRC.
-Αγαπη για το αυτοκινητο (γενικες γνωσεις, τεχνικα, νεα μοντελα κτλ)
-Αγαπη για τη γρηγορη οδηγηση (τοσο στο δρομο οσο και στην πιστα)
-Αγαπη για τη ζωη (Αυτο σημαινει, τρεχουμε οπου μας παιρνει και οχι οπου υπαρχει δρομος)
-Διασκεδαση (περναμε παντα καλα)
-Μισος για τους 'δηθεν' (ετσι ηταν παλια, στην πορεια χαθηκε αυτο δυστυχως..)Το TFRC χαλασε στην πορεια απο τα μελη του. Αυτο πιστευω εγω... Χαθηκε η εννοια του μετρου, της σοβαροτητας και της αυτοσυγκρατησης.. Οταν γνωρισα την παρεα, ειδα ατομα ωριμα και ετοιμα να προσφερουν συμβουλες για το πως η γρηγορη οδηγηση μπορει να ειναι και ασφαλης. Ειδα μια δεμενη παρεα που ηταν ετοιμη να ταξιδεψει εκατονταδες χιλιομετρα ακομα και για να βοηθησει ενα μελος που επαθε λαστιχο σε καποιο βουνο...
Ειδα αυτοκινητα προσεγμενα και οχι κινουμενα φερετρα...
Ειδα μια παρεα στα λιμανακια η οποια ξεχωριζε απο τους υπολοιπους 'χαρους' και 'καγκουρες' γιατι χλευαζε αυτους που εμπαιναν τεζα χωρις να υπολογιζουν τους γυρω τους.
Γνωρισα ατομα τα οποια με επαιρναν τηλ. οταν σπουδαζα στην Αγγλια (χωρις να με εχουν δει ποτε) και μου μιλαγαν με τις ωρες για το club, την αυτοκινηση και τις εκδρομες τους.
Βρηκα μια στεγη για την αγαπη μου (αυτοκινηση).
Εκανα πολλους φιλους και γνωρισα ισως τον καλυτερο ανθρωπο ο οποιος δυστυχως εφυγε ενα πρωι του 2002. (Σταυρος Κυρηκος)Το TFRC, οσο χαλια και αν εγινε, παντα ειχε μια ατμοσφαιρα η οποια δεν υπαρχει σε αλλα club (και το λεω αυτο οντας μελος σε πολλα clubs τοσο της Ελλαδας οσο και του εξωτερικου)
Το κακο ειναι οτι πολλοι δεν σεβαστηκαν αυτο που πρεσβευε το TFRC με αποτελεσμα ο Νικος να φτασει στο σημειο να ξεκινησει μια 'νεα' αρχη. Μακαρι να πετυχει το πειραμα αν και προσωπικα δεν νομιζω οτι το club θα επανελθει στην κατασταση την οποια γνωρισα.. Και αυτο με στεναχωρει παρα πολυ...
Σιγουρα μπορω να γραψω πολλα ακομα αλλα αυτα ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο. -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Φυσικα και εγιναν οσα ειπες και γινονται οσα λες ...
Δεν ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ ομως ...
Δεν προσπαθω να περασω μια νοτα 'μαγκιας' για τα κατορθωματα μου !lefo , ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ ...
Βρειτε μου που το εχω κανει και 'λιθοβολιστε' με ...ΚΑΤΗΓΟΡΩ την νοοτροπια ....
Απλα πραγματα ... Πιο ξεκαθαρος δεν μπορω να γινω ....
Σε καταλαβαινω και συμφωνω απολυτα φιλε μου!
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC