-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Όλοι μας έχουμε πάθος με το αυτοκίνητο, όλοι μας τρέχουμε, όλοι μας κάνουμε παραβάσεις, όλοι μας μάθαμε να οδηγούμε γρήγορα στους δημόσιους δρόμους.
Η διάφορα μας, είναι ότι, τα μέλη του TFRC το παραδέχονται. Ενώ άλλοι κρύβονται
Πάρτε μας το κεφάλι λοιπόν. Αυτοί είμαστε. Κοντράκιδες ή όχι, αλήτες και μη. Πάντα αληθινοί.
(βλέπε post του tsilis, εύγε νέε μου)
Μια διευκρίνιση:Το ότι τρέχουμε σε δημόσιους δρόμους και εκεί κάνουμε το κέφι μας (όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες,χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο τους υπόλοιπους) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την κακώς εννούμενη φιλοσοφία της Βούτας και των Λιμανακίων και ειδικά με δηλώσεις του τύπου 'σε σκοτώνω και πληρώνω' την οποία προτιμώ να μη χαρακτηρίσω...
Respect στον tsilis για το post του!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Και στην τελική, σεβαστείτε τη φιλοξενία και την πολύ κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά των moderators.
Όχι, στην τελική σεβαστείτε τους χρήστες του forum που είναι αναγκασμένοι να σας διαβάζουν..
Δεν έχει κανένας κανένα πρόβλημα με το tfrc επειδή 'έτσι'. Δεν ασχολούνται όλοι μαζί σας, εκτός αν πιστεύετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου, ορισμένοι από σας (που σίγουρα το πιστεύετε με αυτά που γράφετε). Έχω μιλήσει με άτομα από το tfrc, που ήταν συζητήσιμα (αυτό πρέπει να κρίνεις σε ένα φόρουμ), άσχετα αν συμφωνούσαμε ή όχι. Από ένα σημείο και μετά ορισμένοι το κουράσατε (και συνεχίζετε να το κουράζετε.)
Σεβαστείτε τους κανόνες αυτού του φόρουμ. Αυτό με νοιάζει εμένα. Ούτε με πονάει η αλήθεια (αδιαφορώ) ούτε με αφορά γενικότερα τι συμβαίνει στο tfrc. Εδώ όμως είναι 4Τforum.
Αυτά φιλικά (προς το παρόν) -
[quote ....Αλλά όπως ο κυνηγός έχει την εποχή του κυνηγίου. Έτσι και ο κοντράκιας θέλει τον χώρο της κόντρας.
Όταν λοιπόν μας δώσει το κράτος τον χώρο μας θα αποσυρθώ εκεί![/i][/quote]
Τον έδωσε! Run What You Bring στο Ελληνικό! (Η μήπως ακόμα και τα είκοσι ευρώ της συμμετοχής είναι πολλά?)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μια διευκρίνιση:Το ότι τρέχουμε σε δημόσιους δρόμους και εκεί κάνουμε το κέφι μας (όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες,χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο τους υπόλοιπους) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την κακώς εννούμενη φιλοσοφία της Βούτας και των Λιμανακίων και ειδικά με δηλώσεις του τύπου 'σε σκοτώνω και πληρώνω' την οποία προτιμώ να μη χαρακτηρίσω...Respect στον tsilis για το post του!
Eγω που μενω στο Ελληνικο φιλε μου, και περναω καθημερινα απο την 'Βουτα' διαφωνω!! Γιατι ΕΓΩ εχω κοντεψει να τρακαρω 2 φορες ξημερωματα που γυρναγα απο ρημαδοδιασκεδαση και οι διαφοροι ΜΗ αλητες και δηθεν λατρεις της οδηγης πηγαν να πεσουν επανω μουμε τις μα%^%κιες τους!! Να την χεσω την αγαπη για την ταχυτητα, να κανεις πιστα σπιτι σου να τρεχεις, και μαλιστα ετσι!! Εγω που αγαπαω την ταχυτητα αλλα πιο πολυ αγαπαω την ζωη μου δεν δινω δεκαρα για την αγαπη σου! Εγω αγαπαω το ξυλο σε δημοσιο χωρο, να βγω στην ΠΑτησιων να δερνομαι? Ρε τι ειναι αυτα ρεεε??αν εγω παω με 110 αυτοι με ποσο πανε?? Κι εγω εχω 3 ατομα στο αυτοκινητο!! Και αυτο πρεπει να το σεβαστουνε! Και στο λεω εγω που το παταω λιγακι, αλλα οχι κι ετσι...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μια διευκρίνιση:Το ότι τρέχουμε σε δημόσιους δρόμους και εκεί κάνουμε το κέφι μας (όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες,χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο τους υπόλοιπους) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την κακώς εννούμενη φιλοσοφία της Βούτας και των Λιμανακίων και ειδικά με δηλώσεις του τύπου 'σε σκοτώνω και πληρώνω' την οποία προτιμώ να μη χαρακτηρίσω...
Respect στον tsilis για το post του!
Eγω που μενω στο Ελληνικο φιλε μου, και περναω καθημερινα απο την 'Βουτα' διαφωνω!! Γιατι ΕΓΩ εχω κοντεψει να τρακαρω 2 φορες ξημερωματα που γυρναγα απο ρημαδοδιασκεδαση και οι διαφοροι ΜΗ αλητες και δηθεν λατρεις της οδηγης πηγαν να πεσουν επανω μουμε τις μα%^%κιες τους!! Να την χεσω την αγαπη για την ταχυτητα, να κανεις πιστα σπιτι σου να τρεχεις, και μαλιστα ετσι!! Εγω που αγαπαω την ταχυτητα αλλα πιο πολυ αγαπαω την ζωη μου δεν δινω δεκαρα για την αγαπη σου! Εγω αγαπαω το ξυλο σε δημοσιο χωρο, να βγω στην ΠΑτησιων να δερνομαι? Ρε τι ειναι αυτα ρεεε??αν εγω παω με 110 αυτοι με ποσο πανε?? Κι εγω εχω 3 ατομα στο αυτοκινητο!! Και αυτο πρεπει να το σεβαστουνε! Και στο λεω εγω που το παταω λιγακι, αλλα οχι κι ετσι...
Όταν εννοώ 'τρέχουμε σε δημόσιους δρόμους' ή μάλλον ας μιλήσω σε α' ενικό πρόσωπο: 'τρέχω σε δημόσιο δρόμο' εννοώ ότι όταν θέλω να ευχαριστηθώ οδήγηση θα πάω σε μια βουνίσια διαδρομή,που ξέρω ότι έχει περιορισμένη κίνηση και θα κάνω ότι είναι να κάνω μόνο σε σημεία που είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αν γίνει η στραβή θα την πληρώσω μόνο εγώ-άντε και κανένα δεντράκι στην άκρη του δρόμου...
Αυτές οι διαδρομές δεν περιλαμβάνουν Βούτες και Λιμανάκια,όπου μόνο περιορισμένη δεν είναι η κίνηση.Ούτε ανοιγματα στα φανάρια,ούτε σφήνες σε δρόμους με κίνηση.Τώρα αν θες να με σταυρώσεις επειδή τρέχω σε δρόμους που βρίσκεις-δεν βρίσκεις αυτοκίνητο,σταύρωσέ με!Τότε οι κακώς εννοούμενοι κοντράκηδες θα πρέπει να πάνε κατευθείαν στη γκιλοτίνα...
Εκτός κι αν παρεξήγησες τα γραφόμενά μου....
-
με στεναχωρεί το γεγονός που δημιουργείτε ένα ανούσιο κατ'εμέ ποστ, με σκοπό την πληροφόρηση κάποιων πραγμάτων.
Γιατί?10 χρόνια ιστορία και το τι έχει κάνει το TFRC στην πορεία του...με τα καλά του και τα κακά του...με τα λάθη του και τις πρωτοπορείες του.με λίγους φίλους, αλλά και με πολλούς.Όλα αυτά δεν μπορούν να γραφτούν σε λίγες γραμμές.Ούτε να δώσετε να καταλάβουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τι ήταν...τι έγινε...τι ήθελε να γίνει...τι κατάφερε...και πολλά ακόμα τι και πως.
Και έρχεστε τώρα...γνωστοί και άγνωστοι αν βρείτε κάποιο λόγο και κάποια αιτία. Όχι ρε παιδιά...απλά όχι...με σεβασμό και μόνο σε ότι προσέφερε το συγκεκριμένο κλαμπ στα αυτοκινητιστικά δρώμενα αυτή της χώρας.Αν ρωτήσετε τι?Μάλλον είστε τουλάχιστον αδαής.
Για αυτό παρακαλώ και μόνο αυτούς που ξέρω...και από εκείνους που δεν ξέρω προσωπικά περισσότερο...ας αφήσουν το θέμα.
Το TFRC είναι ιδέα...και καμία ιδέα δεν πεθαίνει.Είναι παρέα και θα μέινει.
Δεν έκλεισε...απλά ξεχωριστικέ το κλαμπ με την παλιά έννοια από το εταιρικό κομμάτι.Έγιναν δύο κομμάτια και θα πορευτούν έτσι.Με την διαφορά ότι TFRC θα λέγετε ότι και παλιά.Πάλι τριγύρω θα είμαστε...είσαστε!
Αλλά όσοι γράφετε από πλευράς TFRC σεβαστείτε την θέση μας και την ιστορία μας.Αφήστε τις ξεκαθαρίσεις δίχως νόημα...ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής και την δυνατότητα της κρίσης.Από την άλλη οι απ'εξω από τον χωρό μην παρεξηγείστε για πράγματα που δεν καταλαβαίνετε.(δεν είναι δικό σας λάθος...αλλά η δημιουργία του παρόντος είναι λάθος)
Διάβασα τα προηγούμενα...διαβάζω και αυτό και το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι ο καθένας που κάνει μία προσπάθεια να εξηγήσει την όλη κατάσταση....απλά δεν μπορεί.Μην εκμεταλεύεστε τον χώρο που μας φιλοξενεί με προσωπικές επιθέσεις μέσω μισολέξεων...μη κατανοητές από τους υπόλοιπους.
Το TFRC είναι εδώ και θα μείνει εδώ.
Από εκεί και πέρα...αφήστε τα υπόλοιπα.
Μάλλον θα γράψουμε βιβλίο για να πάρουν όλοι μία εικόνα για την όλη ιστοριά.Υπερηφάνια για αυτό που εκπροσωπείτε.
Φιλικά...
Blackman...ή Μαύρος...ή Μαυράνθρωπος...ή Βλακμαν...ή Cold Feet...ή Hobbit...ή Κοντός...ή Βρωμο-οπελάκιας
(μην απευθυνθείτε σε εμένα...δεν έχω σκοπό να δώσω άλλη απάντηση περί του θέματος ή να σχολιάσω κάτι άλλο εδώ μέσα.Για εμένα το παρόν ...δεν υπάρχει.Δέχομαι μόνο κατ'ιδίαν συζητήσεις.) -
Να καταθεσω την αποψη μου αν μου επιτρεπετε....
Ολη αυτη η ιστορια με τις κοντρες και αυτους που συμμετεχουν σε αυτες και το παιζουν φιλοι της αυτοκινησης ειναι τουλαχιστον για μενα ακατανοητη....
Κατ αρχη μονο φιλοι του αυτοκινητου δεν ειναι.
Δινουν αφορμη και αιτια ωστε οι διαφοροι δυσκοιλιοι να επιθενται με σφοδροτητα εναντιον της αυτοκινησης.
Χωρια που εμενα μου θυμιζουν κατι πιτσιρικια της προεφηβικης ηλικιας που βγαζουν τα πουλια τους εξω και κοιτανε ποιος το εχει πιο μεγαλο....
Εχω ενα φιλο με ενα Φορεστερ που σχεδον πλησιαζει τα 300 αλογα.
Σπανιως για να μη πω ποτε θα τον δει καποιος να τρεχει και δεν υπαρχει περιπτωση να τον δεις να κανει ανοιγμα η κοντρα με αλλον....
Ενας 'φιλος της αυτοκινησης' που εχει καταστρεψει κανα δυο αμαξια (με τα λεφτα του μπαμπα φυσικα) τον ρωτησε γιατι ριχνει φραγκα στο αμαξι και τι τα θελει τα αλογα ενω δε το στηνει....Η απαντηση του φιλου μου απλη οσο και δυσκολοκατανοητη για το 'φιλο της αυτοκινησης' που εμεινε να τον κοιταει σα χανος:
'το αμαξι μεγαλε το φτιαχνω για τη παρτη μου και δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν εκτος απο τον εαυτο μου'
Αν ποτε ερθετε προς τα μερη μας και ακουσετε σε ορεινο δρομο που οδηγει σε ενα σχεδον ακατοικητο χωριο εναν μποξερ να λυσσαει στις 3 το πρωι θα ειναι ο φιλος μου που θα δοκιμαζει καποια καινουρια μοντιφα στο κινητηρα η στην αναρτηση.....
-
Λοιποι TFRCακηδες...
2.5 χρονια προσπαθω να εξηγησω εδω μεσα πως ειναι εφικτο, να κανεις την κ@.λα σου στον δρομο χωρις να βαλεις σε κινδυνο κανεναν αλλο. Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν, αλλα ακομα και πολλοι που καταλαβαινουν και κανουν τα ιδια με εμας, το παιζουν κινεζοι για τα ματια των αλλων εδω μεσα. 2.5 χρονια τωρα μου απαντανε οτι ο γνησιος αυτοκινητοφιλος αμα θελει να κανει την κ@.λα του παει σε αγωνες 'για να δειξει τι αξιζει'. Κανεις δεν μπορει να καταλαβει (η μαλλον κανουν οτι δεν καταλαβαινουν...) οτι δεν ενδιαφερει κανεναν μας 'να δειξει τι αξιζει', αλλα οτι κανουμε το κανουμε οχι για επιδειξη και για να το παιξουμε μαγκες σε καποιον αλλον, αλλα μονο για προσωπικη ευχαριστηση...
Και κανουν οτι δεν καταλαβαινουν οτι αυτος που πραγματικα αγαπει το αυτοκινητο, σε ΚΑΘΕ οδηγικα ενδιαφερων δρομο ΔΕΝ θα οδηγησει σαν κυρια οπως υποστηριζει (ξανα για τα ματια του κοσμου) αλλα θα ορμηξει στην διαδρομη με σκοπο να το ευχαριστηθει (οπως κανουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι περιοδικων αυτοκινητο και ΟΛΟΙ οι αγωνιζομενοι και μαλιστα το παραδεχονται στα εκαστοτε εντυπα που γραφουν η face2face στις συζητησεις που κανουμε οταν βρισκομαστε σε Μεγαρα κλπ σε διαφορες εκδηλωσεις...)
Στην ερωτηση μου βεβαια **'ολοι αυτοι οι πασιγνωστοι πολυπρωταθλητες, που εμαθαν να οδηγουν ετσι? Στις πολλες πιστες της Ελλαδας ή σε Παρνηθα, Μερκουρη, Διονυσο. Λιμανακια-Σουνιο κλπ? Και επισης, πραγματικα πιστευετε οτι ολοι αυτοι οι πολυπρωταθλητες οταν περνανε απο τετοιες διαδρομες, πανε σαν κυριες? '**2.5 χρονια τωρα ολοι σφυρανε αδιαφορα κοιτωντας τον ουρανο η τα παπουτσια τους...
Ας βγει το Lotus Club η το Miata Club (τυχαια παραδειγματα λογω πισω κινησης...) να μας πει οτι αμα εχει καποιο μελος τους να παει πχ απο Κηφισσια στην Ν. Μακρη, δεν θα παει απο Διονυσο και δεν θα παει διπλωμενος σε ολη την διαδρομη...Και οτι δεν κανουν κοντρες στον δρομο. Εγω προσωπικα μονο απο το Miata club μπορω να σας δειξω 5 διαφορετικα μελη σας που κυνηγιουνται τα βραδια μεταξυ τους σε ολη την παραλια, Και μην βγει κανεναν 'υπευθυνος' να πει οτι τα μελη ειναι ανεξαρτητα και μπορουν να κανουν οτι θελουν αλλα το club δεν πρεσβευει αυτο, γιατι οταν ολα τα μελη σου κανουν κοντρες στον δρομο, τοτε το club σου ειναι αυτο που κανει κοντρες στον δρομο...
Αυτο ειναι αυτο που λεει ο Fiestaman οτι ναι κυριοι, εμεις κανουμε κοντρες και το παραδεχομαστε χωρις να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και αμα μας πιασουν η αμα κανουμε μλκια, θα πληρωσουμε τις συνεπειες. Το τελευταιο ομως δεν σημαινει 'σκοτωνω και πληρωνω' οπως λανθασμενα καταλαβατε. Το τελευταιο (και πιο σημαντικο) ειναι οτι παρα τον χαβαλε μας στον δρομο, ενω τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα οργωνουμε ολα τα βουνα και τις ωραιες διαδρομες της Αττικης, οταν τρακαρουμε τρακαρουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ η μεταξυ μας και οχι με αλλους (τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρονια που συμμετεχω ενεργα). Μονοι μας φευγουμε στους γκρεμους, μονοι μας τσακιζομαστε. Τυχαιο? Δεν νομιζω... Απλα προσεχουμε που και ποτε κανουμε οτι κανουμε. Αλλα που να το καταλαβετε εσεις αυτο, εσεις ξερετε το 'οποιος τρεχει ειναι αλητης κοντρακιας δολοφονος'...
Για αυτο σας λεω TFRCακηδες, αδικα σπαταλατε τα λογια σας, η απεναντι politically correct μερια δεν θελει να ακουσει και να καταλαβει τα αυτονοητα. Και εσεις οι απεναντι, αφηστε εμας τους αλητες* να σκοτωνουμε κοσμο στον δρομο...
*Το 'αλητες' που λεμε εμεις, το λεμε ειρωνικα. ΟΧΙ επειδη πιστευουμε οτι ειμαστε και επειδη μας αρεσει κιολας, που πολυ ομορφα και αγαθα ειπε καποιος προηγουμενως...
ΥΓ Το σχολιο του KRIEZA στο προηγουμενο ποστ οτι 'κοντρες ειναι σαν να βγαζουμε εξω τα πουλια μας και να τα μετραμε', ειναι τουλαχιστον γελοιο. Κυνηγιεμαι στον δρομο με καποιον ακριβως για τον ιδιο λογο που ο κολλητος σου ανεβοκατεβαινει τα βουνα με το Forester, και που του εχει ριξει ενα καρο λεφτα για τα 300 αλογατα: Για την παρτη μου και για την κ@λα μου. Οχι για να δειξω ποιος την εχει μεγαλυτερη...
-
Αφού λέτε η παρέα σας δεν έχει πεθάνει. Αφού λέτε πως η φιλοσοφία σας δεν έχει αλλάξει. Αφού όλοι σας συχνάζετε στα παλιά σας λημέρια. Αφού όλοι σας λέτε δεν έχει κλίση το club σας.
Το μονο πια που βλέπω είναι ότι δεν έχετε forum. Τόσο δύσκολο είναι να σηκώσετε άλλο?
-
Ποσά χρόνια χρειάζεται η ΕΛ.ΑΣ για να καταλάβει πως με το να κόβεις μια κλήση δεν καταφέρνει τίποτα?
Ποσά χρόνια θέλει το κράτος για να καταλάβει πως εκεί έξω, ο κόσμος σκοτώνεται?
Ποτέ θα καταλάβουν αυτοί που με λένε αλήτη, πως δεν είμαι?
Ποτέ θα σταματήσουν να διαβάζουν μόνο μια γραμμή από τα post μου, και όχι ολόκληρα?
Ποτέ θα σταματήσουν να βλέπουν το ένα κακό και να πετούν τα 10 καλά?Στο Forum των 4 τροχών, έγραψα, γιατί μου ζητήθηκε από μέλη των 4Τ. Έγραψα τους λόγους που έκλεισε το TFRC και μόνο, επειδή αυτό μου ζητήθηκε.
Συγγνώμη που πήρε άλλη τροπή το topic δεν είχα καμία πρόθεση.Λάθος μας: Ο Φανατισμός (και ίσος ότι μας πνίγει το δίκιο)
Λάθος σας: Οι Moderators δεν φέρουν άποψη του θέματος παρά μόνον εκτελούν την ομαλή λειτουργία του forum (μπράβο στον elteo).Όλοι μας έχουμε πάθος με το αυτοκίνητο, όλοι μας τρέχουμε, όλοι μας κάνουμε παραβάσεις, όλοι μας μάθαμε να οδηγούμε γρήγορα στους δημόσιους δρόμους.
Η διάφορα μας, είναι ότι, τα μέλη του TFRC το παραδέχονται. Ενώ άλλοι κρύβονται
Πάρτε μας το κεφάλι λοιπόν. Αυτοί είμαστε. Κοντράκιδες ή όχι, αλήτες και μη. Πάντα αληθινοί.
Οι λοιποί μπορούν να συζητούν για το άνοιγμα του ελληνικού σε πίστα μέσα από το αντίστοιχο topic «Πίστα θέλετε?Πάρτε βίλες και ξενοδοχεία».
Εμείς θα το κάνουμε διαφορετικά.
Φίλοι μου και πιστά μέλη του πρώην TFRC, μετά από το post μου παρακαλώ όπως αποχωρίσετε από το topic αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση πλέον
Ευχαριστούμε για την Φιλοξενία των 4T. Προτιμήθηκε το forum σας για την ουδετερότητα του.
(βλέπε post του tsilis, εύγε νέε μου) -
Η αποσταση στη νοοτροπια των μελων του ex-TFRC με τα περισσοτερα μελη του φορουν ειναι προφανως τεραστια. Εκτος απο τις αποψεις των μελων του TFRC, με τις οποιες διαφωνω τελειως, το υφος τους δεν βοηθα στο να γινει μια νηφαλια συζητηση (για οσους ενδαφερονται - εγω δεν συγκαταλεγομαι σε αυτους).
Ωστοσο, δεν συμφωνω με το κλειδωμα του προηγουμενου thread (δεν γραφτηκε και τιποτα τρομερο) ουτε και με την αποψη 'τι δουλεια εχουν εδω'. Ας μεινει ενα thread να συζητειται το θεμα, το οποιο φυσικα θα υποκειται στους κανονες του 4Τ forum. Αν αυτοι τηρουνται, δεν υπαρχει προβλημα. (Απλα η γνωμη μου). -
Οσο για τον τιτλο:
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC
MAD MAX, βρισκω την αυτοκριτικη σου για το TFRC πολυ σκληρη.
(ο τιτλος ειναι πολυ προκλητικος και καλο θα ηταν να τον αλλαξεις)
-
Λάθος μας: Ο Φανατισμός (και ίσος ότι μας πνίγει το δίκιο)
Λάθος σας: Οι Moderators δεν φέρουν άποψη του θέματος παρά μόνον εκτελούν την ομαλή λειτουργία του forum (μπράβο στον elteo).Λάθος σου: οι moderators εξέφρασαν την γνώμη τους.
Να επαναλάβω αυτό που ξαναείπα προς τον δημιουργό του τόπικ: ο τίτλος του θέματος δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε κανέναν άλλο.
-
Πάρτε μας το κεφάλι λοιπόν. Αυτοί είμαστε. Κοντράκιδες ή όχι, αλήτες και μη. Πάντα αληθινοί.ένα δάκρυ κύλησε στο μάτι του
-
Η θεση των Moderator ειναι δυσκολη αφου συντονιζουν την συζητηση και εγω πιστευω τουλαχιστον οτι δεν πρεπει να εκφραζουν την γνωμη τους σε «λεπτα» θεματα παρα μονο να τηρουν τον κανονισμο και να βαζουν στην θεση τους οσους διαφευγουν απο αυτον.
Για το αλλο τοπικ τωρα ειμαι της αποψης οτι καλως κλειδωθηκε αφου ειχαν δημιουργηθει εντασεις και μπορουσαν να αυξηθουν.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Η θεση των Moderator ειναι δυσκολη αφου συντονιζουν την συζητηση και εγω πιστευω τουλαχιστον οτι δεν πρεπει να εκφραζουν την γνωμη τους σε «λεπτα» θεματα παρα μονο να τηρουν τον κανονισμο και να βαζουν στην θεση τους οσους διαφευγουν απο αυτον.Συμφωνω.
Για το αλλο τοπικ τωρα ειμαι της αποψης οτι καλως κλειδωθηκε αφου ειχαν δημιουργηθει εντασεις και μπορουσαν να αυξηθουν.....
Αυτο θυμιζει αμυδρα τα προληπτικα χτυπηματα του Μπους
-
ια αυτο σας λεω TFRCακηδες, αδικα σπαταλατε τα λογια σας, η απεναντι politically correct μερια δεν θελει να ακουσει και να καταλαβει τα αυτονοητα. Και εσεις οι απεναντι, αφηστε εμας τους αλητες* να σκοτωνουμε κοσμο στον δρομο...
ρε παιδια,
2 είναι οι εκδοχές σε αυτό το ερώτημα...
- η απενατι politically correct μερια να έχει γενηθεί έτσι, να φοβάται τον ίσκιο της
- η απενατι politically correct μερια να έχει φάει τα σ@#% της και να την έχει δεί αλλιώς..
εσείς τι πιστέυετε???
και απο πότε ρε παιδιά το πάθος για την αυτοκίνηση όπως ειπώθηκε να εκφράζεται απο το πόσα άλογα βγάζει το τουτου μου, απο το αν θα ανεβάσω το κόφτη 200rpm θα ξυρίζει το εργαλείο, απο το μαζευόμαστε μια παρέα και πάμε τρομοκρατία στα λιμανάκια, δαγκώνω την ταυτότητα και στίνομαι βουτα...
και όχι απο μία ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε τεχνικά θέματα αυτοκινήτου, μία ΣΒΕΛΤΗ αναβαση σε ένα βουνό, μία εκδρομή σε καταπράσινα στροφιλίκια, ακόμα και με ένα 2cv...
δεν είναι ανάγκη να έχεις το υπερόπλο και να πας λιμανάκια να το παίξεις παθιασμένος με την αυτικίνηση..ούτε να περνάς την μέρα σου στο συνεργίο πώς να ξεζουμίσουμε και το τελευταίο άλογο απο ένα πιωμένο μοτέρ..
όσοι έχουν πάθος με την αυτοκίνηση την βρίσκουν μόλις κάτσουν στην θέση του οδηγού οποιουδήποτε αυτοκινήτου, έστω και αν είναι Lada η fiat η ακόμα και CORROLA:lol: ...κάτι θα βρούν να τους αρέσει...θα το βουτήξουν και θα πάνε βράδυ σε ένα βουνό ΣΒΕΛΤΑ...ΟΧΙ ΔΙΧΩς ΑΥΡΙΟ..θα ακούσουν την εξάτμιση, την μηχανη να στροφάρει ψηλά, θα νιώσουν τις στροφές στα κατεβάσματα, θα ζυγίσουν καλά το γκάζι πριν την είσοδο..
όλα αυτά για ένα όπως λέτε φίλο της αυτοκίνησης έρχονται μόνα τους κύριοι, απο μία απλή βόλτα..
ΟΥΤΕ ΣΦΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΘΕΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....αν είστε φίλοι λοιπόν της αυτοκίνησης θα με καταλάβετε..
αλλιώς είστε μόνο κοντράκιδες, αυτός είναι και ο διαχωρισμός που κάνουμε εμείς οι politilally correct...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ένα δάκρυ κύλησε στο μάτι του
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις εκφράσεις σου!![kouk]
-
-
μου φαινετε οτι ερχετε καταιγιδα στο θρεντ.
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC