-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Όποιος ισχυρίζεται ότι κάναμε τέτοια εμφάνιση επειδή είχαμε έπαρση ούτε την εθνική γνωρίζει ούτε από μπασκετ κατέχει. Sorry ...
Πες τα άνθρωπέ μου!!!!
Κώστας Τσαρτσαρής: 'Φαίνεται ότι αδειάσαμε ψυχολογικά στο ματς με την Αμερική. Πιστέψαμε οτι είμαστε το φαβορί μετά την απουσία του Γκασόλ. Αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε, αλλά όχι και την πορεία μέχρι εδώ'.
Στο ίδιο link μιλάνε και άλλοι τέσσερις παίχτες και δεν κάνουν καν αναφορά σε αυτό που λέει ο Κωστάκης. Επίσης καμια αναφορά δεν έκανε ούτε ο Θόδωρας που τον είδα live στο ΝΕΤ.
Ολοι έλεγαν ότι 'δε μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι'.
Μα καλά , σοβαρά πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια στο εκατομμύριο θέμα 'υποτίμησης';; -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Όποιος ισχυρίζεται ότι κάναμε τέτοια εμφάνιση επειδή είχαμε έπαρση ούτε την εθνική γνωρίζει ούτε από μπασκετ κατέχει. Sorry ...
Πες τα άνθρωπέ μου!!!!
Κώστας Τσαρτσαρής: 'Φαίνεται ότι αδειάσαμε ψυχολογικά στο ματς με την Αμερική. Πιστέψαμε οτι είμαστε το φαβορί μετά την απουσία του Γκασόλ. Αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε, αλλά όχι και την πορεία μέχρι εδώ'.
Συμφωνοι. Και ?
Άλλο φαβορι, άλλο πάμε να κάνουμε την υγιεινή μας. Ακόμα και να ίσχυε όμως (που δεν το πιστεύω σε καμμία περίπτωση) ήταν τόσο απότομο και ανελέητο το σοκ από την αρχή του παιχνιδιού που θα μας έβαζε στη θέση μας.
Και ξαναλέω, άλλο το φαβορι κι άλλο ότι το έχουμε σίγουρο. -
On the other hand, Krus, ban me, I deserve it
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
On the other hand, Krus, ban me, I deserve it+1
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πες τα άνθρωπέ μου!!!!
Στο ίδιο link μιλάνε και άλλοι τέσσερις παίχτες και δεν κάνουν καν αναφορά σε αυτό που λέει ο Κωστάκης. Επίσης καμια αναφορά δεν έκανε ούτε ο Θόδωρας που τον είδα live στο ΝΕΤ.
Ολοι έλεγαν ότι 'δε μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι'.
Μα καλά , σοβαρά πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια στο εκατομμύριο θέμα 'υποτίμησης';;Ο Γιαννάκης το είπε καλύτερα από όλους πιστεύω. Οι παίχτες βιάζονταν να τελειώσουν με το παιχνίδι σκεφτόμενοι το χρυσό. Έλλειψη συγκέντρωσης μετά την εντυπωσιακή νίκη επί των ΗΠΑ.
Χαρακτηριστική φάση, χάνουν σουτ οι Ισπανοί, οι μπάλα τσουλάει απο την ρακέτα μέχρι το τρίποντο χωρίς κανένας δικός μας να την πιάσει και τελικά το rebound το παίρνει ο Ισπανος
Έτσι όπως έβλεπα τον αγώνα, έλεγα ρε Γιαννάκη μπες μέσα στο παρκέ μπας και τους ξυπνήσεις.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
On the other hand, Krus, ban me, I deserve it
+1
Oχι μωρέ αφήστε το παιδί να εκφραστεί ελεύθερα...Δώσε γαβρίλο, εμείς είμαστε μαζί σου..
Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν πολλά, δεν πειράζει για σήμερα.. Σήκωσαν την σημαία μας, ανέδειξαν το μπάσκετ και απέδειξαν σε μερικούς κουφιοκέφαλους (ΗΠΑ) τι πάει να πεί ομαδικό πνεύμα....
-
TRAVELLER τι ζώνη έπαιξαν οι ισπανοί στα πρώτα 2 10λεπτα?
Στηθηκαν με '2-3' για να κλείνουν μέσα και έπαιζαν και '1-3-1' με τον Ναβάρο στο κεφάλι και τον P.G τους χαμηλά για να τρέχει.
Αλλά προσαρμόζονταν συνεχώς. Δεν ήταν ζώνη αυτό το πράμα. Θηλιά που μας έπνιξε ήταν. Η μπάλα ήταν αδύνατο να πάει στο καλάθι μέσω των ψηλών και τα σουτ που κάναμε από μακριά ήταν ή από το...θεό (π.χ το εύστοχο του Θόδωρα) ή υπο πίεση (π.χ το εύστοχο του Φώτση)
Παραδοσιακά πάντως οι ελληνικές ομάδες ακόμα και η εθνική μας δυσκολεύονται στην '1-3-1'. Είναι πολύ δύσκολη ζώνη για τον αμυνόμενο, μπορεί να τον καταστρέψει. Εάν όμως παιχτεί καλά μπορεί να σκατέψει τον επιτιθέμενο. Σε μας συνέβη το δεύτερο.
Θυμίσου μόνο ότι πολλές φορές έμοιαζαν σα να μαρκάρουν παίχτη και όχι χώρο.
Εντύπωση μου προκάλεσε και αυτό που έγραψε ο Χρηστος, ότι δηλαδή είχαν έτοιμες λύσεις για να ανταπεξέλθουν και στη δική μας πιεστική άμυνα στα 3/4.
Ομαδάρα. Μπράβο τους. (τους έπιαναν και όλα όμως ρε γμτ )2-3 δεν έπαιξαν, ακόμα και αν είχαν οδηγίες αυτό δεν βγήκε στο γήπεδο
με 1-3-1 γιατί δεν ανεβάσαμε δεύτερο guard να παίζουν παράλληλα?
για εμένα το παιχνίδι χάθηκε απο τη περιφέρεια στην επίθεση, τους ψηλούς στην άμυνα(απο ριμπάουντ τίποτα) και άργησε και ο Γιαννακης να δώσει κάτι συγκεκριμένο, ένα πλάνο αντιμετώπισης.
Γενικώς είχαμε τα χάλια μας σήμερα. Κρίμα γιατί δεν ξέρω αν θα μας ξαναδωθεί τέτοια ευκαιρία.
Επίσης έπρεπε να έιχαμε αρχίσει τη πίεση απο το 3ο 10λεπτο -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
On the other hand, Krus, ban me, I deserve itBanned. Η επόμενη φορά που θα μπορέσεις να ξανακάνεις login σε αυτό το φόρουμ θα είναι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2006 το βράδυ.
[admin]
-
BAN. Θεικη Παρεμβαση.
πως θα διαβασει το τελευταιο μυνημα αφου εχει φαει ban ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
BAN. Θεικη Παρεμβαση.
ελα ντε..
-
Ο Γιαννακης και οι δικοι μας οταν κερδισαμε τις ΗΠΑ αρχισαν συγκινητικες δηλωσεις,αναμμα πουρων και αναμνηστικες φωτο και λοιπες παπαριες.
Ο Magic Johnson ελεγε μια ιστορια,με καποιον συμπαικτη που τον αρχισε στα μπινελικια οταν πανηγυριζε σαν τρελος για μια νικη στην παραταση στην κανονικη περιοδο.'Μην το ξανακανεις αυτο του ειπε,εχουμε ακόμα ΧΧ παιχνιδια μπροστα μας'
Επι του θεματος τωρα,οι Ισπανοι μας νικησαν στο δικο μας το παιχνιδι-αμυνα.Τους βγηκαν και καποια σουτ και το ματς τελειωσε.Το δεχομαι.Δεν δεχομαι την εκταση του σκορ
-
Αντε ρε Ισπανια,εσκισες παλι!!!
Basketball emocion!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
BAN. Θεικη Παρεμβαση.
ελα ντε..
Ειδοποιήθηκε, αν αυτό λύνει τις απορίες σας. Συνεχίζουμε στο θέμα?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
2-3 δεν έπαιξαν, ακόμα και αν είχαν οδηγίες αυτό δεν βγήκε στο γήπεδο
για εμένα το παιχνίδι χάθηκε απο τη περιφέρεια στην επίθεση, τους ψηλούς στην άμυνα(απο ριμπάουντ τίποτα) και άργησε και ο Γιαννακης να δώσει κάτι συγκεκριμένο, ένα πλάνο αντιμετώπισης.
Γενικώς είχαμε τα χάλια μας σήμερα. Κρίμα γιατί δεν ξέρω αν θα μας ξαναδωθεί τέτοια ευκαιρία.
Επίσης έπρεπε να έιχαμε αρχίσει τη πίεση απο το 3ο 10λεπτοTo παιχνίδι το ξαναδείχνει; Για να το δούμε καλύτερα. Νομίζω ότι με '2-3' ξεκίνησαν και διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα τους μετά τα εύστοχα του Φώτση και του Κακιούζη. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Συμφωνώ ότι κρίθηκε το ματς στα σημεία που αναφέρεις. Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι στους ψηλούς 'μας περίμεναν' . Στην άμυνα φάγαμε πολλά 'στις αλλαγές' και στα ριμπάουντ, άστα να πάνε...
-
2-3 δεν έπαιξαν, ακόμα και αν είχαν οδηγίες αυτό δεν βγήκε στο γήπεδο
Επίσης έπρεπε να έιχαμε αρχίσει τη πίεση απο το 3ο 10λεπτοTo παιχνίδι το ξαναδείχνει; Για να το δούμε καλύτερα. Νομίζω ότι με '2-3' ξεκίνησαν και διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα τους μετά τα εύστοχα του Φώτση και του Κακιούζη. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Συμφωνώ ότι κρίθηκε το ματς στα σημεία που αναφέρεις. Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι στους ψηλούς 'μας περίμεναν' . Στην άμυνα φάγαμε πολλά 'στις αλλαγές' και στα ριμπάουντ, άστα να πάνε...
100% μας περιμεναν. Σε καποια φαση στην αρχη του αγωνα με το που παιρνει την μπαλα ο Παπαδοπουλος πεφτουν 3(ναι 3 δεν κανω πλακα) πανω του και τον αναγκαζουν σε λαθος πασα .
Αυτο που μου εκανε τρομακτικη εντυπωση ηταν η οργανωση τους. Οταν π.χ ο Γιαννακης σε αλλα παιχνιδια εβγαζε τον Παπαδοπουλο και εβαζε τον Σοφοκλη η αντιπαλη ομαδα αιφνιδιαζοταν. Οι Ισπανοι δεν αιφνιδιαστηκαν. Ακολουθησαν το ιδιο πλανο ειτε ηταν ο Παπ μεσα ,ειτε ο Σοφοκλης, ειτε ο Ντικουδης κ.τ.λ
Τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την ηττα φερει ο Γιαννακης. Ο προπονητης της Ισπανιας του πηρε το σκαλπ. Ουτε ενα συστημα της προκοπης δεν ειχε στο α μερος ειτε για να περασει η μπαλα μεσα ειτε να βρουμε ελευθερα σουτ στην περιφερεια. Στο β μερος κατι εγινε ,αλλα και παλι βαραγαμε τουβλα
-
Έχει κανείς τα ποσοστά ευστοχίας (ή αστοχίας ) της Εθνικής;
Φοβερή η Ισπανία, μπράβο τους!
Αν παίζαμε όπως συνήθως, ίσως να το γυρνούσαμε. Αλλά σήμερα ήμασταν απογοητευτικοί.
Με πείραξε το τελικό σκορ και όχι η ήττα, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη πορεία της ομάδας.
Δεν πειράζει, όμως! Η μέχρι εδώ πορεία ήταν εξαιρετική και έχουμε μέλλον ακόμα!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει κανείς τα ποσοστά ευστοχίας (ή αστοχίας ) της Εθνικής;Φοβερή η Ισπανία, μπράβο τους!
Αν παίζαμε όπως συνήθως, ίσως να το γυρνούσαμε. Αλλά σήμερα ήμασταν απογοητευτικοί.
Με πείραξε το τελικό σκορ και όχι η ήττα, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη πορεία της ομάδας.
Δεν πειράζει, όμως! Η μέχρι εδώ πορεία ήταν εξαιρετική και έχουμε μέλλον ακόμα!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
Aϊ ρε κάτσε διάβασε λίγο που θες και ποστοστά
Πλάκα κάνω εεε!!
Ορίστε τα ποσοστά σου :
13/34 Δίποντα
**5/21 **Τρίποντα
**6/12 **Βολές
**10 **Επιθετικά
**22 **Αμυντικά
**9 **Ασιστ
**4 **Κλεψίματα
**18 ** ΛάθηΜη μου πεις τώρα ότι θες και της Ισπανίας!!
-
αυτα τα νιωσαμε...
-
Θέλω και της Ισπανίας! (πλάκα κάνω)
Την απλή μέθοδο των τριών (συμβολικό άραγε; ) έχουμε 38% στα δίποντα και 14% στα τρίποντα...
Με τέτοια ποσοστά ούτε ομάδα του Δημοτικού δε νικούσαμε, πόσο μάλλον την Ισπανία...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θέλω και της Ισπανίας! (πλάκα κάνω)Την απλή μέθοδο των τριών (συμβολικό άραγε; ) έχουμε 38% στα δίποντα και 14% στα τρίποντα...
Με τέτοια ποσοστά ούτε ομάδα του Δημοτικού δε νικούσαμε, πόσο μάλλον την Ισπανία...
Αυτό το όρνιο ο Γκαρμπαχόθα είχε 1/7 δίποντα και 6/11 τρίποντα.
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...