-
Ξερουμε που και ποιος κατασκευαζει τις μπαταριες αυτες του Καρφουρ?
-
Πηγα απο καρφουρ πριν κανα διμηνο να δω μπαταριες και διαπιστωσα οτι τις εχει ακριβες, 85ε η 65αρα με 480Α ψυχρης. Πηγα απο ενα μπαταριαδικο και πηρα energizer 65αρα με 540Α στα 73ε. (Δεν λεω οτι η energizer ειναι καλυτερη ποιοτικα, αλλα τοσα ευρω παραπανω για μια noname παραπαει)
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Ξερουμε που και ποιος κατασκευαζει τις μπαταριες αυτες του Καρφουρ?Εγώ δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Πηγα απο καρφουρ πριν κανα διμηνο να δω μπαταριες και διαπιστωσα οτι τις εχει ακριβες, 85ε η 65αρα με 480Α ψυχρης. Πηγα απο ενα μπαταριαδικο και πηρα energizer 65αρα με 540Α στα 73ε. (Δεν λεω οτι η energizer ειναι καλυτερη ποιοτικα, αλλα τοσα ευρω παραπανω για μια noname παραπαει)Το επιβεβαιώνω οτι η Energizer ειναι η πιο φτηνή επώνυμη. Προς το παρόν εχω μια 55Αh, κλειστού τύπου, ολα καλά με 60 ευρω (Νοε 2007).
Το Carrefour όντως μου φαίνεται ακριβό στις no-name μπαταρίες (μιλώντας για Carrefour βέβαια). -
Carrefour=Varta ή Exide
Δεν θεωρούνται ακριβως no name αφού υπάρχουν και φτηνότερες τους -
Μετα απο 20 μερες που ειχα ακινητο το αμαξι, σημερα που πηγα να το παρω ηταν ολα νεκρα...η μπαταρια ειναι bosch κλειστου τυπου 1,5 χρονου...
Τελικα το εβαλα μπρος με καλωδια απο αλλο αυτοκινητο και ως τωρα λειτουργει μια χαρα.
Τι να εγινε και ξελιγωθηκε?Το εχω ξανα αφησει τοσο καιρο και δεν μου εκανε προβλημα.
Εννοειται οτι δεν ειχα αφησει τιποτα ξεχασμενο ανοιχτο...μονο που τελευταια ειχα αλλαξει το ραδιο cd...αυτη ηταν η μονη αλλαγη. -
Φυσικο και επομενο ειναι να πεσει η ταση απο τη μπαταρια και να εχεις προβλημα.Ποσο χρονων ειναι η μπαταρια?
-
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Φυσικο και επομενο ειναι να πεσει η ταση απο τη μπαταρια και να εχεις προβλημα.Ποσο χρονων ειναι η μπαταρια?1.5 χρόνο την έχει. Το γράφει ο άνθρωπος
Εγώ πάλι δεν το βρίσκω ιδιαίτερα φυσιολογικό εκτός κι αν ήταν ήδη πεσμένη Μπορεί να είναι ελλατωματική. Το δυναμό σου το έλεγξες; -
Μα γιατι ρε παιδια να μην πεσει?20 μερες στην ακινησια το οχημα αν ειχε και συναγερμο οπλισμενο και εκανε κρυο φυσιολογικο το βρισκω να πεσει η ταση.
-
Δεν νομιζω να ηταν φυσιολογικο...συναγερμο δεν εχω και ουτε καν κρυο δεν ειχε...στη Κρητη ηταν το αμαξι.
Ο δυναμος για να την φορτισε τωρα λογικα δουλευει σωστα ετσι δεν ειναι?
Θα μετρησω με το αμπερομετρο να δω αν τραβαει ρευμα το ραδιοφωνο, αυτο υποπτευομαι...Και οταν λεω πεσμενη μπαταρια εννοω οχι απλα να μην περνει μπρος...αλλα νεκρο τελειως σαν να εχεις βγαλει τον πολο!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν νομιζω να ηταν φυσιολογικο...συναγερμο δεν εχω και ουτε καν κρυο δεν ειχε...στη Κρητη ηταν το αμαξι.
Ο δυναμος για να την φορτισε τωρα λογικα δουλευει σωστα ετσι δεν ειναι?
Θα μετρησω με το αμπερομετρο να δω αν τραβαει ρευμα το ραδιοφωνο, αυτο υποπτευομαι...Αυτο υποψιαζομαι και εγω,μπορει να τραβαει ρευμα το ραδιοφωνο παρολο που σου δειχνει κλειστο.
-
Από κάποια διαρροή άδειασε τελείως, αν απλώς είχε ξεφορτώσει 8-9-10 volt θα τα έδειχνε, κάποια διαρροή ή κάποια μικρή ανοιχτή κατανάλωση.
-
μπορει αυριο να παει να βαλει μπροστα και να μην παιρνει.
θα δειξει. -
Σήμερα έμεινα από δικό μου λάθος από μπαταρία...
Ξέχασα τα αλάρμα ανοιχτά όταν πάρκαρα στη δουλειά μου και το απόγευμα δε γύριζε καν η μίζαΉρθε ο φάδερ και το έβαλα μπροστά με καλώδια, οπότε και έζησα για ακόμα μια φορά το σκηνικό όλα τα λαμπάκια ανοιχτά Το αυτοκίνητο μπήκε σε κάποιας μορφής safe mode φαντάζομαι και δεν ανέβαζε στροφές. Κρατούσε ρελαντί στις 1100 στροφές, πατώντας το γκάζι πήγαινε στιγμιαία στις 1200 στροφές και μετά έπεφτε απότομα στις 800 στροφές μέχρι να ξαναπάει στις 1100.
Το έσβησα και ξανάβαλα μπροστά 2 φορές, οπότε και άρχισε να ανεβάζει σωστά στροφές, παρέμεινε όμως χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Αύριο θα πάω να βάλω μπαταρία μάλλον. Έχει δοκιμάσει κανείς σας ένα μαγαζί με μπαταρίες γωνία Καλλιρόης και Αργυρουπόλεως στην Καλλιθέα, κοντά στον Παπαδόπουλο με τις εξατμίσεις; Έχει κάτι μπαταρίες των οποίων ούτε τη μάρκα δε θυμάμαι, εμπορεύετει όμως ΜΟΝΟ μπαταρίες και λέω να πειραματιστώ...
-
Το βρισκω λογικο να αναβουν ολα τα λαμπακια και να σου βγαζει σφαλματα αφου η μπαταρια ηταν πεσμενη.
-
ακου να δεις
χθες μου ειχε αναψει λαμπακι μπαταριας... παω σημερα να ξεκινησω πηρε αμεσως και λεω θα την αλλαξω οταν γυρισω...
μετα απο αρκετο δρομο , παω να ανεβασω το παραθυρο και παρατηρησα οτι οταν ανεβαινει σβηνει το ραδιοφωνο. λολμετα αναβει λαμπακι ABS
μετα απο λιγο σβηνει το ραδιοφωνο
και μετα δεν παιζουν ουτε τα παραθυρα
ε μετα αναβει και το λαμπακι της θερμοκρασιας μαλλον ειχε σβησει και κατι αλλο και ζεσταθηκε το νερο.οταν γρηγορα γρηγορα το εσβησα ειχε στεγνωσει τελειως η μπαταρια. αυτα σε διαδρομη μισης ωρας.
διαγνωση δυναμο
-
Έβαλα το απόγευμα μια μπαταρία που δε θυμάμαι ούτε τη μάρκα της... είπα να πειραματιστώ με no name μπαταρία.
Κόστος 70 € στα 60 Ah / 300 A... Η παλιά ήταν και εκείνη 60 Ah, έγραφε όμως δύο τιμές για Α, μια 250 A και μια 480 Α... δεν πολυέψαξα τι αφορούσε το καθένα... παίζει να είναι η πιο χύμα αγορά για το αυτοκίνητο που έχω κάνει ποτέ
Η μπαταρία που είχα επάνω ήταν αποδεδειγμένα η εργοστασιακή, κατασκευής 09/2002 7,5 ετών
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έβαλα το απόγευμα μια μπαταρία που δε θυμάμαι ούτε τη μάρκα της... είπα να πειραματιστώ με no name μπαταρία.Κόστος 70 € στα 60 Ah / 300 A... Η παλιά ήταν και εκείνη 60 Ah, έγραφε όμως δύο τιμές για Α, μια 250 A και μια 480 Α... δεν πολυέψαξα τι αφορούσε το καθένα... παίζει να είναι η πιο χύμα αγορά για το αυτοκίνητο που έχω κάνει ποτέ
Η μπαταρία που είχα επάνω ήταν αποδεδειγμένα η εργοστασιακή, κατασκευής 09/2002 7,5 ετών
Εγω στο ειχα πει
Σε γκαντεμιαζω αλλα καποια στιγμη θα πας να το βαλεις μπροστα και απλα δεν θα γυρνα η μιζα,ετσι ξαφνικα που λεει και το τραγουδι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χαχαχα
Εδώ ενεπλάκη όμως και η βλακεία μου... ήτοι το να αφήσω τα αλάρμα ανοιχτά για ~10 ώρες
Ούτε καινούργια μπαταρία θα άντεχε μάλλον
Δεν την άλλαξα δηλαδή γιατί δε φόρτιζε στη συνεχεια, ίσα ίσα, με 10 λεπτά που έμεινε στο ρελαντί και άλλα 5 που οδήγησα το έσβησα και το έβαλα μπροστά άλλες 2-3 φορές στην προσπάθειά μου να σβήσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Την αλλαγή την έκανα για να μη μείνω χωρίς λόγο κάποια άλλη στιγμή και δεδομένου ότι δέχτηκε και επιπλέον ταλαιπωρία... είχε βγει στη σύνταξη πλέον άλλωστε...
Μπαταρία αυτοκινήτου...