-
Συνήθως τον κωδικό του ηχοσυστήματος στον δίνουν από την αντιπροσωπεία όταν αγοράσεις το αμάξι. Σϊγουρα δεν τον έχεις σημειώσει κάπου;
-
Ο χρήστης vito έγραψε:
σημερα πεθανε και η μπαταρια του focus, ψυχραιμα μεχρις εδω, παω την αλλαζω ολα οκ μονο που εκανε κατι σαν reset και εσβησε ο μερικος χλμ/της, το ρελοι και το σημαντικοτερο το ραδιο μου ζηταει να βαλω κατι κωδικους για να αρχισει να παιζει τους οποιους φυσικα δεν ξερω (4 ψηφια απο το 1 εως το 5 το καθενα, πεντε εις την τεταρτη διαφορετικοι συνδιασμοι ή κατι τετοιο?) ειναι κατι απλο?(σαν το 1 2 3 4 5 της νοκια?) ή πρεπει να περασω απο ford?Ψάξε οτι χαρτιά σου είχαν δώσει μαζί με το αυτοκίνητο. Τον κωδικό θα τον βρείς είτε σε κάποιο απο τα manual, είτε θα υπάρχει κάποια κάρτα (σε μέγεθος πιστωτικής) που τον γράφει. Ελπίζω να μην τα έχεις πετάξει
-
Κλασικό πρόβλημα στα Ford, ίσως να πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία. ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΣ με τίποτα να τους πληρώσεις για τον κωδικό (πολλές αντιπροσωπείες το έχουν σύστημα)...
-
μπα το focus το πηρα μεταχειρισμενο και κωδικος για ηχοσυστημα δεν υπαρχει πουθενα (σνιφ)
-
Και καινούριο να το έπαιρνες, πάλι το ίδιο θα ήταν. Για κάποιο λόγο δεν το γράφουν πουθενά.
-
Και σε εμάς, ενώ στο 406 το '98 μας το είχαν δώσει, τώρα στο 307 δεν μου έδωσαν τίποτα. Παρόλα αυτά, όταν χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία σε κάποια φάση, δεν μου τον ζήτησε τον κωδικό. Οπότε μάλλον είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον εγκέφλο και αναγνωρίζει αν τοποθετηθεί σε άλλο αμάξι.
Αλλά εφόσον σου ζητάει εσένα, βρες τον....
-
Ignis Sport η μπαταρια ειναι στο τελειωμα μεσα σε ενα χρονο και 3 μηνες...
Μια 35αρα delphi ειναι...
Τι προτεινετε σε 45A ?
θελω καλη ποιοτητα οχι τις φτηνιαρικες... -
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Ignis Sport η μπαταρια ειναι στο τελειωμα μεσα σε ενα χρονο και 3 μηνες...Μια 35αρα delphi ειναι...
Τι προτεινετε σε 45A ?
θελω καλη ποιοτητα οχι τις φτηνιαρικες...Πάρε μια φτηνή - έτσι κι αλλιώς δεν θα κρατήσει πολύ (την έφαγες την άλλη ). Αν είσαι τυχερός θα χαλάσει στο 6μηνο και θα σου δώσουν καινούρια.
-
Δεν καλύπτεται η μπαταρία από την εγγύηση; Ρώτησες; Τους πίεσες καθόλου;
-
Εντύπωση μου κάνει και εγώ ίδια μάρκα έχω στο Astra και η πρώτη έβγαλε έξι χρόνια και έχω κιόλας μια ίδια τρία. Δεν κοιτάς μην τυχών και έχεις πουθενά διαρροή ρεύματος ή μήπως δυναμό ή αυτόματος φόρτισης έχουν πρόβλημα. Κρίμα είναι να την παίξει σύντομα και η καινούργια.
-
Μήπως έχεις βάλει τπτ ενεργοβόρα αξεσουάρ στο αμάξι;
-
Νομίζω οτι πλεον και οι μπαταρίες έχουν δυο χρόνια εγγύηση.
Για ψαξτο... -
η suzuki δινει ενα χρονο εγγυηση ή 20.000χλμ. για μπαταρια...
Τα χω περασει και τα 2Εχω την σηνηθεια να γυρναω το κλειδι πριν βαλω μπρος και ενω ετοιμαζομαι, βαζω μουσικη κτλ...οποτε μαλλον για αυτο εξαντληθηκε τοσο νωρις...
Χθες με την μαμα δεν αναβαν τα προβολακια!!! Νομιζα οτι καηκαν ή οτι καηκε καμια ασφαλεια!!!
Σημερα εβαλα μια Alphaline 45A calcium (made in Korea) και πλεον αναβουν!!!!
Οσο για ξεκινημα κατευθειαν...ειδα τρελη διαφορα.
Εβαλα και χρυσους πολους για να μπει η Alphaline...γιατι μαμα ειχα ψηλους πολους και δεν εμπαινε καμια της προκοπης...Καλα που την αλλαξα την μουφα...πολυ για τον π....ο ηταν...
-
Στη Fabia είχα 2 χρόνια εγγύηση για μπαταρία και τα έφτυσε στους 19 μήνες,αλλά έφταιγε το ηχοσύστημα,κάποιο καλώδιο έχει βγει και τραβούσε ρεύμα συνεχώς.
-
Ερώτηση.....
Πως μπορώ να τσεκάρω μια μπαταρία που έπεσε στα χέρια μου αν τα φτύσει και δεν παίρνει γιατρειά ή αν απλά έχει αποφορτιστεί από την μη χρήση (τώρα δείχνει 2-3V)?
Προφανώς το να την συνδέσω με το αυτοκίνητο και να την φορτίσω με καλώδια δεν παίζει....αυτό προσπαθώ να αποφύγω....!
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Ερώτηση.....Πως μπορώ να τσεκάρω μια μπαταρία που έπεσε στα χέρια μου αν τα φτύσει και δεν παίρνει γιατρειά ή αν απλά έχει αποφορτιστεί από την μη χρήση (τώρα δείχνει 2-3V)?
Προφανώς το να την συνδέσω με το αυτοκίνητο και να την φορτίσω με καλώδια δεν παίζει....αυτό προσπαθώ να αποφύγω....!
Μπορείς να πάρεις εναν φορτιστή να τη φορτίσεις (ή να την πας σε κάνα ηλεκτρολόγο), και το μόνο που μπορείς να κάνεις για να ελέγξεις την ποιότητα είναι ενα (φτηνό) όργανο που έχει χρωματικές διαβαθμίσεις και νομίζω μετρά την πυκνότητα του ηλεκτρολύτη...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Μπορείς να πάρεις εναν φορτιστή να τη φορτίσεις (ή να την πας σε κάνα ηλεκτρολόγο), και το μόνο που μπορείς να κάνεις για να ελέγξεις την ποιότητα είναι ενα (φτηνό) όργανο που έχει χρωματικές διαβαθμίσεις και νομίζω μετρά την πυκνότητα του ηλεκτρολύτη...[/quote]
Να την φορτίσω μόνος μου να δω αν κρατάει τάση....μπορεί να γίνει?
Ποια πρέπει να είναι η τάση στην μπαταρία όταν πρωτοβάζει εμπρός η μίζα, για να έχει ελπίδα να ανάψει με κανά 2 στροφές το μοτέρ....?
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Ερώτηση.....Πως μπορώ να τσεκάρω μια μπαταρία που έπεσε στα χέρια μου αν τα φτύσει και δεν παίρνει γιατρειά ή αν απλά έχει αποφορτιστεί από την μη χρήση (τώρα δείχνει 2-3V)?
2-3V είναι νεκρή η μπαταρία. Τι να δεις; τουλάχιστον 9-10 θέλεις για να το βάλεις σκαστή(να μπορέσουν να γυρίσουν αντλίες και να δουλέψει καλά ο εγκέφαλος). 11 γυρνάει τη μίζα και παίζεται αν θα πάρει.
Μπορείς να την συνδέσεις με καλώδια σε άλλο αυτοκίνητο που δουλεύει(και έχει δική του μπαταρία). Πρέπει σε 5 λεπτά να μπορεί να σου δώσει καλή μιζιά. Αλλιώς είναι άχρηστη.
Πάντως είναι μεγάλη ματζιριά για εταιρείες να βάζουν 35ρες μπαταρίες σε αυτοκίνητα. Μια λάμπα να αφήσεις καμιά ώρα αμέσως μένεις...
-
έχω μια καλή φετινή μπαταρία κλειστού τύπου 45Αh και την έβγαλα απ'το σιβίκ αφού πάει για απόσυρση, μπορώ να τη βάλω στην corolla '98 που έχει 55Αh πάνω?
Αν μείνει στην άκρη, χαλάει με τον καιρό ή με μια επαναφόρτιση έρχεται στα ίσα της?
-
Αν την αφήσεις θα χαλάσει, πρέπει να τη φορτίζεις τακτικά.
Μη τη βάλεις μέσα στο σπίτι, θα χαλάσει το δάπεδο εκεί που την έχεις (οξέα). Μόνο αν έχεις αποθήκη.
Μπαταρία αυτοκινήτου...