H εγκαθετίλα περισσεύει σ' αυτό το φόρουμ, άντε να βρεις βοήθεια!
Λοιπόν, αφού ξαναμέτρησα, το πόρισμα βγήκε και είναι σαφέστατο (εν μέρει τουλάχιστον, θα δείτε γιατί...): φταίει τελικά το radiocd!
Για την ακρίβεια, το radiocd ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ επάνω, τραβάει ρεύμα διαρροής!
Δεν έβαλα το πολύμετρο αυτή τη φορά για να δω πόσο ακριβώς, αλλά είναι αρκετό για να ρίχνει την μπαταρία. Η δοκιμή έγινε με το κλασικό... λαμπάκι!
Τώρα για την συνέχεια, έχει τα εξής: πρέπει να διαπιστώσω αν ο φταίχτης είναι όντως το radiocd, ¨η είναι το έξτρα USB/iPod module που έχω βάλει στο αυτοκίνητο (μέσα στο ντουλαπάκι). Αυτό παίρνει ρεύμα από την ίδια παροχή με το radioCD, και συνδέεται πάνω του μέσω του IP-Bus της Pioneer. Θα δοκιμάσω να το αποσυνδέσω και να ξαναμετρήσω.
Επιπλέον, τόσο ο ηλεκτρολόγος μου όσο και 1-2 άλλοι αρκετά σχετικοί που ρώτησα, επέμεναν πως πρέπει να μετρήσω από τον θετικό πόλο και όχι από τον αρνητικό! Εγώ νόμιζα πως είναι ακριβώς το ίδιο, αφού το θεώρησα ένα κλειστό κύκλωμα με μια πηγή (προφανώς είχα βάλει το πολύμετρο σε σειρά με τον πόλο όταν μέτρησα).
Πάντως και έτσι να μείνει, δεν με χαλάει, την πρόσοψη την βγάζω πάντα εξάλλου, απλώς πρέπει να ξέρει τι φταίει για να δω αν το radioCD έχει πρόβλημα και αν έχει, αξίζει να το πάω για φτιάξιμο γιατί δεν υπάρχουν εκεί έξω κάποια με όλα τα καλούδια του σε καλή τιμή (USB, Bluetooth, Wireless Remote Control και πλήρη κόκκινο φωτισμό-και στα γράμματα εννοώ...).
Α, και την πλαφονιέρα στο πορτμπακάζ την έλεγξα πρώτη και δεν έχει κανένα πρόβλημα , ο διακόπτης της δουλεύει κανονικά και μόλις κλείσει η πόρτα το φως σβήνει.
Αυτά και θα ενημερώσω ξανά μόλις καταλήξω σε τελικό συμπέρασμα!
ΥΓ: Έχεις τον έναν που δεν καταλαβαίνει κυκλώματα που τροφοδοτούνται με περισσότερα από 5V, έχεις τον άλλο που θέλει το λιγότερο χαμηλή τάση (αυτή Μγιάκοβε, είναι τριφασική 400V...) ή ακόμη καλύτερα μέση τάση, άντε να βρεις βοήθεια...
leonp : Tu quoque mi fili