-
Aπό τις 'πτήσεις' το '1' είχε μεγαλύτερη διάρκεια στο γέλιο, μιλάμε πολύ γέλιο.
Απλώς το '2' είχε μερικές σκηνές, όπως αυτή με τον τύπο στη 'βάση', που τον έβγαλαν στην οθόνη αλλά τελικά ήταν παράθυρο πόρτας και άνοιξε και μπήκε ή η άλλη με τον τύπο που άνοιγε τις συρόμενες πόρτες κάνοντας 'ξσσσ' 'ξσσσ'. Μιλάμε με άκουσε όλη η αίθουσαΓια τον Κληζ ότι και να πούμε , ο άνθρωπος είναι κορυφή. Στη 'γουάντα' έπαιζε και ο άλλος των 'μόντυ πάιθονς' ο Κε ...Κε ...Κε...Κεν
Ξεχάσαμε το 'Holy Grail' !!! Η σκηνή που αρχίζει η ταινία και δε φαίνεται τίποτα , παρά ακούγεται μόνο ο καλπασμός αλόγου , και μετά από λίγο φαίνεται ένας 'ιππότης' να καλπάζει μόνος του, είναι φοβερή
'Ten for that you must be mad'
-
Traveller τί μου θυμησες;
Η σκηνη με τα 'ζωα' στο Λουφα και Παραλαγη' ειναι all time classic. Οποτε τι βλεπω ξεραινομαι στα γελια, δεν χορταινω να τη βλεπω. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Οι ασυγχωρητοι: Δεν εχω δει πολλα γουεστερν, αλλα τετοια ατμοσφαιρα δεν βρισκεις σε πολλα εργα.
Αυτα, τα περισσοτερα κλασσικα καλα αλλωστε τα εχετε αναφερει ηδη
Τα γουέστερν δεν μου αρέσουν, με εξαίρεση ένα. Ναι καλά φανταστήκατε, είναι ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος
Εξαιρετικοί ηθοποιοί, εξαιρετική μουσική, απίστευτη σκηνοθεσίαΔες το 'Ασυγχώρητοι' και θα άλλάξεις γνώμη. Φόρος τιμής του Ηστγουντ στην 'άγρια δύση' σε ένα μάλλον παρακμιακό και ατμοσφαιρικό γουέστερν.
Θα πάθεις, είναι καταπληκτικό έργο .(και παίζουν και ηθοποιάρες)
Μιλάμε για κορυφαία ταινία. (το έχει σκηνοθετήσει)Καλύτερο από αυτό που ανέφερα Σίγουρα πρέπει να το τσεκάρω
Ίσως το καλύτερο γουέστερν που έχω δει. Ο Ίστγουντ δεν είναι καθόλου τυχαίος ΚΑΙ σαν σκηνοθέτης, το απέδειξε και με το 'Million Dollar Baby' που ξαναπήρε όσκαρ.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ξεχάσαμε το 'Holy Grail' !!! Η σκηνή που αρχίζει η ταινία και δε φαίνεται τίποτα , παρά ακούγεται μόνο ο καλπασμός αλόγου , και μετά από λίγο φαίνεται ένας 'ιππότης' να καλπάζει μόνος του, είναι φοβερή'Ten for that you must be mad'
Πριν μια εβδομάδα την είδα σε DVD και στην θήκη είχε ένα εξτρά DVD με διάφορα από την ταινία. Εκεί δείχνει και πως γίνεται εκείνο το κολπάκι με τις καρύδες. Πολύ γέλιο ο τύπος. Το παίζει σοαβαρός επιστήμονας και κάνει και επείδηξη
Βέβαια η ταινία δεν είχε ελληνικούς υπότιτλους οπότε έβαλα αγγλικούς. Έστ και έτσι μερικές φορές δυσκολέυτηκα γιατί τα Αγγλικά τους είναι πολύ υψηλού επιπέδου. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Traveller τί μου θυμησες;
Η σκηνη με τα 'ζωα' στο Λουφα και Παραλαγη' ειναι all time classic. Οποτε τι βλεπω ξεραινομαι στα γελια, δεν χορταινω να τη βλεπω.'Μegane98hp', για παρτη σου
(έχει ήδη γίνει το πραξικόπημα και γυρίζουν χαράματα από την προβολή της ταινίας. Πριν την αναφορά λόχου, Κατσάμπελας , κάτω από το 'άγρυπνο βλέμμα' του Φον Κανάρη...)
ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΑΣ : 'Που ήσαστε εσείς';;
ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ : 'Είχαμε προβολή κύριε Συν/χα'
ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΑΣ : 'Τέτοια ώρα';;
ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ : 'Πέσαμε σε μπλόκα κύριε Συν/χα'
ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΑΣ : (κοιτάζοντας τον Φον Κανάρη) 'Είχε πολλά μπλόκα';;
ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ : 'Ουουου , πρέπει να έγινε κίνημα κύριε Συν/χα'
ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΑΣ : (με ύφος) ' Δεν έγινε κίνημα Καρανικο. Εκάναμεν Επανάσταση. Πηγαίνετε να αναλάβετε τον οπλισμό σας'
*(μέσα στο θάλαμο κι ενω παίρνουν τα όπλα, μπαίνουν λαχανιασμένοι, Σαββίδης, Λάμπρου και Μαρλαφέκας)
*
ΛΑΜΠΡΟΥ (φωνάζοντας λαχανιασμένος) 'Τι έγινε ρε';;ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ (στον κόσμο του γελώντας βλακωδώς) : 'Καναμε επανάσταση'
ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ (cool ) : 'Και σε μας δεν είπατε τίποτα';;;
-
Να πω και τις δικές μου:
- Last of the Mohicans
- Leon
- Braveheart
Οι δύο πρώτες είναι τα μοναδικά DVD που έχω αγοράσει στη ζωή μου (δώρα προς άλλους δε μετράνε) και το soundtrack της πρώτης είναι το μοναδικό CD
Καταλαβαίνετε πως συνηθίζω να βρίσκω ταινίες-CD
-
Blues Brothers (Το ειχα δει και στη Γερμανια πριν απο μια συναυλια και ολοι σχεδον ειχαν ερθει ντυμενοι ετσι)
Seven
Aliens
Star Wars 3-4-5Ολα των Μοντυ Παιθον, εχω ακομα και τα dvd απο live παραστασεις
Black Adder (Τα βρηκα σε ασχετη στιγμη στο Carrefour με 5.90χ4 και στην Αγγλια που το ζαχαρωνα ειχε 50 η 60 λιρες
Batman
Big Fish
The Nightmare Before Christmas
(Ναι μου αρεσει ο Τιμ)The Pillow Book
Young Frankenstein
Ελληνικες οι δυο κορυφαιες που αναφερθηκαν στν αρχη, 'της κακομοιρας' και 'η ωραια των αθηνων' ,αυτη με τον Ηλιοπουλο και τον φιλο στην Πατρα, 'Μια τρελλη οικογενεια'
Αλλα εχω και σχεδον ολα τα ντοκυμανταιρ με θεματα φυσης, ειμαι bbcκος
Το καλυτερο Stand Up comedy το εχω δει απο τον Denis Leary
'no cure for cancer'ολο το κειμενο εδω
http://www.endor.org/leary/
πολυ χολη ο ανθρωποςδειγμα
We live in a country, where John Lennon takes six bullets in the chest, Yoko Ono was standing right next to him and not one fucking bullet! Explain that to me! Explain that to me, God! Explain it to me, God! I want it! God! Jesus! Now we've got twenty-five more years. Yeah, I'm real fucking happy now, God. I'm wearing a huge happy hat, Jesus Christ! I mean Stevie Ray Vaughan is dead, and we can't get Jon Bon Jovi in a helicopter. Come on, folks. 'Get on that helicopter John. Shut the fuck up and get on that helicopter! There's a hair dresser in there. Yeah, go ahead in there, yeah yeah.'I don't get it. You know, I just don't get it. I missed the fucking point some place. The boat left and I wasn't on the boat. Explain it to me. Heavy Metal bands on trial because kids commit suicide? What's that about? Judas Priest on trial because 'my kid bought the record, and listened to the lyrics, .....' Well that's great! That sets a legal precedent. Does that mean I can sue Dan Folgerburg for making me into a pussy in the mid-70's. Is that possible, huh? Huh?! 'Your honor, between him and James Taylor, I didn't get a blow job 'till I was 27 years old. I was in Colorado wearing hiking boots eating granola. I want some fucking money right now!'
Let me make sure I'm crystal clear on this issue, ok? Heavy Metal fans are buying Heavy Metal records, taking the records home, listening to the records and then blowing their heads off with shotguns? Where's the problem!? That's an unemployment solution right there, folks! It's called natural selection. It's the bottom of the food chain, ok? I say we put more messages on the records. 'Kill the band, kill your parents, then yourself, ok!? Make sure you get your whole head in front of the shotgun. Thank you for calling! Thank you for calling!'
Και για οποιον δεν το ξερει, η κορυφαια σελιδα γαι ταινιες.
Εκτος απο τις ξενες εχει και ολες τις ελληνικες με πολυ λεπτομερεια.
Ελπιζω να καταφερω να παρω συντομα ενα προβολεα
-
πριν το ηλιοβασιλεμα
πριν το ξημερωμα(με αγγιξαν συναισθηματικα , γιατι μου συνεβει κατι το αντιστοιχο)
δειπνο ηλιθιων (δεν περιμενα να γελασω τοσο πολυ)
το παρτυδυο καπνισμενες κανες
η αρπαχτη -
xvbn
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Black Adder (Τα βρηκα σε ασχετη στιγμη στο Carrefour με 5.90χ4 και στην Αγγλια που το ζαχαρωνα ειχε 50 η 60 λιρες
Συνήθως τα βρίσκεις με 25 ευρώ το ένα! Γι' αυτό και δεν έχω πάρει κανένα...
-
Λοιπόν:
- Αμελί
- Underground
- Seven
- Άρωμα γυναίκας
- Η κατάρα του πράσινου σκορπιού
Αυτές είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
η διασωση του στρατιωτη ραιαν
λεπτη κοκκινη γραμμη
πλατουν
κ με αγγιξε παρα πολυ η ταινια
λουλουδια πολεμουτο TAXI δεν σου αρεσε?
-
ποιο ειναι τα 'λουλουδια πολεμου'?
-
@vrax: Καλός ειναι ο Leary, αλλα να ξέρεις οτι σχεδόν το 90% του act του ειναι κλεμμένο απο τον θεό Bill Hicks. Ψάξε τους δίσκους του, ειδικά τα Arizona Bay και Rant In E Minor...
-
Έχουμε και λέμε:
[list:1w86hhvj]
[:1w86hhvj] The Shawshank Redemption (Εκπληκτικές ερμηνείες, καλή υπόθεση, ακόμα καλύτερο τέλος)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] The Deerhunter (κορυφαία σε όλα τα επίπεδα, μια από τις καλύτερες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] The Usual Suspects (Απλά εκπληκτική, ένα από τα καλύτερα σενάρια ever, εκπληκτικές ερμηνείες)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] The Godfather 1 και 2 (Χωρίς σχόλια)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Seven (Σενάριο, Σκηνοθεσία, ηθοποιοί, κορυφαίο τέλος, τι άλλο να θες; )[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] To Πάρτυ (ακόμα γελάμε)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Taxi Driver (ο 'Θεός' στις καλύτερες στιγμές του)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Apocalypse Now (Συγκλονιστική, επική, τρομακτική, ανεπανάληπτη)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] From Dusk till Dawn (Μόνο και μόνο για τις ατάκες)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] A Fish Called Wanda (Ίσως η καλύτερη κωμωδία που γυρίστηκε ποτέ)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] High Fidelity (Επιτέλους κάτι το διαφορετικό που κάνει νόημα. Σενάριο και μουσική στην κορυφή)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Scent of a Woman (Ο Πατσίνο διδάσκει)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Pulp Fiction (πολύπλοκη δομή, πανέξυπνη εναλλαγή αστείου με βία, αν και στην ουσία βλέπεις 3 ταινίες στο τέλος πείθεσαι ότι είδες 1)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Basic Instinct (ή αλλιώς το πως μια κορυφαία σκηνοθεσία, ένα καλό σενάριο και μια σκηνή μετατρέπουν μια συνηθισμένη αστυνομική εταιρεία στο πιο πολυσυζητημένο αστυνομικό θρίλερ την τελευταία 20ετία)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Tootsie (ο Χοφμαν επαναπροσδιόρισε τον όρο ηθοποιία)[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Raging Bull (Ντε Νίρο σε ερμηνεία που καθηλώνει)[/1w86hhvj][/list:u:1w86hhvj]Απο κει και πέρα κορυφαίες γενικά θεωρώ:
[list:1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Full Metal Jacket, Platoon, Born on the 4th of July, Saving Private Ryan[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Dr. Strangelove, The Great Dictator[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Unforgiven, The Good the Bad and the Ugly [/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Reservoir Dogs, Good Fellas, Scarface, The Untouchables, The Snatch, Lock...& Two Smoking Barrels[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Thelma and Louise, Dog Day Afternoon, All the President's Men, Rocky, Crimpson Tide, The Hunt for Red October[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] The Silence of the Lambs, Fatal Attraction, One Flew Over the Cuckoo's Nest[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Gandhi, Amadeus, Lawrence of Arabia, Ben Hur[/1w86hhvj]
[:1w86hhvj] Blade Runner, Star Wars, The Terminator, Alien, Apollo 13[/1w86hhvj][/list:u:1w86hhvj]Αυτά για αρχή
[/list]
-
Συμφωνώ με τις επιλογές syele. Φιλμ ένα κι ένα που τα έχω δεί όλα τουλάχιστον απο δύο φορές το καθένα. θα προσθέσω δε και τα παρακάτω,
- Das Boot - Jurgen Prochnow
- Submarine K19 - Harrisson Ford
- Hitler the rise of evil - Robert Carlyle
- Untergang, Der - Bruno Ganz
-
Underworld Evolution. H Kate Θ-Ε-Α!!! Της προσφέρω απλόχερα το λαιμό μου...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συνήθως τα βρίσκεις με 25 ευρώ το ένα! Γι' αυτό και δεν έχω πάρει κανένα...
θα παω σημερα το απογευμα. θες να σου παρω κανενα? αν εχει.
@vrax: Καλός ειναι ο Leary, αλλα να ξέρεις οτι σχεδόν το 90% του act του ειναι κλεμμένο απο τον θεό Bill Hicks. Ψάξε τους δίσκους του, ειδικά τα Arizona Bay και Rant In E Minor...
θα τον ψαξω,
-
Βλεπω τις επιλογες του Syele και σκεφτομαι μερικες φορες ποσο ωραια πραγματα μπορει να βγαλει/παραγει ο κινηματογραφος.....
(γιατι καποιες αλλες ΠΟΛΛΕΣ φορες βγαζει κατι πατατοειδη....
Προσφατα μαλιστα εκανα για πρωτη φορα,ενω ειμαι ανεκτικος,κατι εξτριμ για τα δεδομενα μου.Νοικιασα ταινια και ειδα ΜΟΝΟ την αρχη.....Ηταν μια υποτιθεται με τον Μοργκαν Φρημαν,αλλα το πρωτο 15λεπτο δεν προλαβα να τον δω,μου φαινεται του Σπαικ Λι η καποιου παρομοιου.Παταγωδης αποτυχια η επιλογη μου)Τους μοντυ παιθονς μπορω να τους βρω σε βιντεο κλαμπ η μαλλον δεν κυκλοφορουν πια(με υποτιτλους)???(DVD)
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
[*] Reservoir Dogs, Good Fellas, Scarface, The Untouchables, The Snatch, Lock, Stock & Two Smoking Barrels
Αγαπημενες ταινιες