-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
............Meet Joe Black
ΜΟΝΟ για την πρωταγωνίστρια
όντως!!!!!
Η ταινία ήταν yatabaza
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
............Meet Joe Black
ΜΟΝΟ για την πρωταγωνίστρια
όντως!!!!!
Η ταινία ήταν yatabaza
Ξερεις εσυ.... Αχ, μου τη θυμησες πάλι....
(νομιζω οτι κι ο Κουκος αυτο ηθελε να πει αλλά φοβαται τη mrs kouk και το πήγε μεσω... Μπράλλου ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συνάδελφε!!!
Αμα σου πω οτι σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά απόλαυσα το ψυχεδελικό κομμάτι στη μέση του echoes...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Συνάδελφε!!!
Αμα σου πω οτι σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά απόλαυσα το ψυχεδελικό κομμάτι στη μέση του echoes...
Τους ξαναανακάλυψα τον τελευταιο χρόνο μετα από 10 χρονια. Τους ακούω πλεον με άλλη λογική και οχι με τον ενθουσιασμο του 20αρη.... και μ' αρεσουν περισσότερο! Μεγαλο πράγμα η διαχρονικότητα στην τεχνη...
Και για να επανελθω ον τοπικ, το THE WALL - η ταινία, είναι από πιο ατυχείς στιγμές τους Δες το και θα με θυμηθείς
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συνάδελφε!!!
Τους ξαναανακάλυψα τον τελευταιο χρόνο μετα από 10 χρονια. Τους ακούω πλεον με άλλη λογική και οχι με τον ενθουσιασμο του 20αρη.... και μ' αρεσουν περισσότερο! Μεγαλο πράγμα η διαχρονικότητα στην τεχνη...
Και για να επανελθω ον τοπικ, το THE WALL - η ταινία, είναι από πιο ατυχείς στιγμές τους Δες το και θα με θυμηθείς
Ετσι ακριβώς είναι.
Και για να μας ξαναβγάλω οφ τόπικ...
Ασε που το The Wall (o δίσκος) μπορεί να άφησε εποχή, μπορεί να ήταν το 2ο (νομίζω) πιο καλοπουλημένο τους album, μπορεί να ήταν και το καλύτερο album του '79, μπορεί να συνοδεύτηκε από ένα επικό tour αλλά κατα τη γνώμη μου ήταν η αρχή του τέλους των PF (με την ταφόπλακα του Final Cut λιγο αργότερα)
Και για να ξαναμπουμε στο θέμα...
Το Zabriskie Point το έχεις δει; Εγώ όχι. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ετσι ακριβώς είναι.
Και για να μας ξαναβγάλω οφ τόπικ...
Ασε που το The Wall (o δίσκος) μπορεί να άφησε εποχή, μπορεί να ήταν το 2ο (νομίζω) πιο καλοπουλημένο τους album, μπορεί να ήταν και το καλύτερο album του '79, μπορεί να συνοδεύτηκε από ένα επικό tour αλλά κατα τη γνώμη μου ήταν η αρχή του τέλους των PF (με την ταφόπλακα του Final Cut λιγο αργότερα)
Και για να ξαναμπουμε στο θέμα...
Το Zabriskie Point το έχεις δει; Εγώ όχι.Εχεις δικιο. Απλά το Final Cut δεν ηταν και τοοοσο κακο. Τι ψαχνεις... σε μια εποχη που η φτηνια θριαμβευει ακομα και οι χειρότερες στιγμες μιας σπουδαιας μπαντας θα ξεχωριζουν...
Το Ζιμπρινσκι Ποιντ δεν το 'χω δει αν και ακουσα πολλά γι' αυτο... Θα το δω και θα σου πω
-
Πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ταινίες, αλλά σε μια πρώτη προσπάθεια να μερικές:
Ronin
Taxi 1,2,3 (το αίμα νερό δεν γίνεται)
Crimson Rivers
Party
Shaft
The 51st state
Swordfish
Pulp Fiction
Training Day
Way of the Spider
Seven
Scar face
Η πτώσηΚαι αυτές που είδα τελευταία στο σινεμά:
Καληνύχτα και καλή τύχη, φοβερή
Matchpoint, τρομερή, ίσως η καλύτερη του Γούντι, το καλύτερο δράμα που έχωδει,
Το ταξίδι του πιγκουίνουΑυτά προς το παρών...
Α ρε αναμνήσεις, με βλέπω να τις βλέπω τώρα όλες μαζί... -
**Blade Runner
The Game
Fight Club
Se7en
Groundhog Day
The Shawshank Redemption
Back to the Future
L.A. Story
Heat
Insider
Lost In Translation
Eternal Sunshine of the Spotless Mind **...και πολλές άλλες... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
**Eternal Sunshine of the Spotless Mind **Πάντα μου άρεσε ο Κάρεϊ. Σ'αυτήν, προσκύνησα! Είναι μεγάλος ηθοποιός ο άνθρωπος.
-
Με τα 'Μan on the moon' και 'Truman show' απέδειξε τι μπορεί να κάνει σε δραματικούς ρόλους. Έκλεισε πολλά στόματα
-
συνηθως οι πιο εξτριμ καραγκιοζηδες ειναι οι μεγαλοι ηθοποιοι!
-
έλεος..
μόνο ο syele έχει βάλει το godfather;
είστε όλοι ΦΛΩΡΑΤΖΕΣθα επανέλθω αργότερα με λίστα απλά θέλω να ρωτήσω κάτι:
ψάχνω ένα έργο που είχα δει από Δανία και δε μπορώ να βρω πώς το λένε..
ήταν πολύ ακραία φάση ( κάτι σαν reservoir dogs ή pulp fiction ) με δολοφονίες ληστείες συμμορίες κλπ και είναι και καλά ένας τυπάς σε ένα bar που το διηγείται κ στο τέλος γίνεται της ποπης στο bar k πάνε στο παράδεισο.. τρελή φάση
μπορεί να βοηθήσει κανείς; -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
συνηθως οι πιο εξτριμ καραγκιοζηδες ειναι οι μεγαλοι ηθοποιοι!Να περιμένουμε να δούμε και τον Σεφερλή δηλαδή σε δραματικό ρόλο;
-
Να περιμένουμε να δούμε και τον Σεφερλή δηλαδή σε δραματικό ρόλο;
Λοιπόν πήγαινε πιες καφεδάκι χαλάρωσε λίγο και μετά ξαναέλα να δεις τι έγραψες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να περιμένουμε να δούμε και τον Σεφερλή δηλαδή σε δραματικό ρόλο;
Λοιπόν πήγαινε πιες καφεδάκι χαλάρωσε λίγο και μετά ξαναέλα να δεις τι έγραψες.
σιγουρα καφε....και μεθαδονη!
ο σεφερλης δεν ειναι καραγκιοζης! παιζει με τις λεξεις....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λοιπόν πήγαινε πιες καφεδάκι χαλάρωσε λίγο και μετά ξαναέλα να δεις τι έγραψες.Ήρθα,μα τι έγραψα
Άσχετο αλλά επόμενη ταινία (μη κωμωδία) του Carrey είναι το 'The Number 23' με σκηνοθέτη τον Joel Schumacher. Ελπίζω να αποδειχτεί καλός συνδιασμός. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Eternal Sunshine of the Spotless Mind **
Πάντα μου άρεσε ο Κάρεϊ. Σ'αυτήν, προσκύνησα! Είναι μεγάλος ηθοποιός ο άνθρωπος.
+1000
ειδικά στο Truman Show... Ηθοποιάρα, απλά.
-
Άσχετο αλλά επόμενη ταινία (μη κωμωδία) του Carrey είναι το 'The Number 23' με σκηνοθέτη τον Joel Schumacher. Ελπίζω να αποδειχτεί καλός συνδιασμός.Ενδιαφέρουσα υπόθεση...
http://www.imdb.com/title/tt0481369/ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Eternal Sunshine of the Spotless Mind **
Πάντα μου άρεσε ο Κάρεϊ. Σ'αυτήν, προσκύνησα! Είναι μεγάλος ηθοποιός ο άνθρωπος.
Ποτέ μου δε μου άρεσε. Με το Τρούμαν και με αυτή κατάλαβα ότι είχα κάνει πολύ μεγάλο λάθος
-
ποιος πρότεινε το Requiem for a dream να τον μπινελικώσω
Μιλάμε το πήρα να το δω χθες βράδυ, είναι που είναι ψιλο-down τα Κυριακάτικα απογευματα, είδα και αυτό το έργο και πλάκωσε μαύρη-μαυρίλα.
Τόσο καταθληπτικό έργο είχα πολλά χρόνια να δώ..Ευτυχώς έχω το καταθληπτικό μου χάπι απο κάτω παρκαρισμένο και μια βόλτα μέχρι Σαρωνίδα με έφερε κάπως στα ίσια μου..
Τρελό έργο, απορώ πως κατάφερε να φτιάξει τέτοια ταινια ο σκηνοθέτας..
Αγαπημενες ταινιες