-
Φωτογραφίες απο το VW Konfigurator:
Αλλαγές που ισχύουν από την 22η εβδομάδα παραγωγής (απο το myphone.gr
- Καταργείται η έκδοση Sportline με κινητήρα 1.4L 80PS
- H έκδοση Sportline σε όλους τους διαθέσιμους κινητήρες μετονομάζεται σε GT Sport και περιλαμβάνει:
- Διαφορετικής σχεδίασης εμπρός μάσκα με λογότυπο GT Sport.
- Εμπρός φωτιστικά σώματα ίδιας σχεδίασης με αυτά του Golf GTI.
- Υφασμάτινες ταπετσαρίες καθισμάτων 'Brick' (RS ή RT) και εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία 'Black Onyx' στο ταμπλό και τις πόρτες
- Λογότυπο GT στο τιμόνι.
- Νέα υφασμάτινη ταπετσαρία Latte Machiatto είναι διαθέσιμη για τις εκδόσεις Trendline (κωδ. GC) και Highline (κωδ. JB).
- Στο Climatronic το κουμπί ECON αντικαθίσταται από κουμπί ένδειξης λειτουργίας του AC. Παράλληλα προστίθεται λειτουργία αυτόματης ανακύκλωσης με αισθητήρες ποιότητας αέρα. Αλλάζουν οι συμβολισμοί στο μοχλό των υαλοκαθαριστήρων και του φλας.
- Αλλάζει η υφασμάτινη επένδυση στο κεντρικό υποβραχιόνιο.
- Τo ηχοσύστημα RCD 300 με 4ηχεία θα έχει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3. Ο αντίστοιχος κωδικός αλλάζει από RCA σε RCK. Σε περίπτωση που το ηχοσύστημα RCD 300 με 4 ηχεία αποτελεί βασικό εξοπλισμό, ο κωδικός για 4 επιπλέον ηχεία ( συνολικά 8 ) αλλάζει από RCC σε RCL.
- Όλα τα Golf θα διαθέτουν κανονική εξωτερική κεραία ακόμα και στην περίπτωση που εφοδιάζονται με σύστημα ραδιοπλοήγησης.
Άγνωστο ακόμη για την ελληνική αγορά οι ζάντες. Για τη Γερμανία και την Αγγλία θα είναι σίγουρα 17 ιντσών.
-
Όπως λέμε facelift..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως λέμε facelift..δεν είναι facelift
αφορά μόνο την sportline έκδοση
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
2. H έκδοση Sportline σε όλους τους διαθέσιμους κινητήρες μετονομάζεται σε GT Sport και περιλαμβάνει:
3. Διαφορετικής σχεδίασης εμπρός μάσκα με λογότυπο GT Sport.
4. Εμπρός φωτιστικά σώματα ίδιας σχεδίασης με αυτά του Golf GTI.
...
6. Λογότυπο GT στο τιμόνι.
...
Άγνωστο ακόμη για την ελληνική αγορά οι ζάντες. Για τη Γερμανία και την Αγγλία θα είναι σίγουρα 17 ιντσών.Δε νομζίω ότι αυτές οι αλλαγές θα ευχαριστήσουν τους έχοντες GT και GTi μιας και αυτόματα τα αυτοκίνητά τους χάνουν τη διαφορετικότητα που τα χαρακτήριζε.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όπως λέμε facelift..
δεν είναι facelift
αφορά μόνο την sportline έκδοση
Μάρκετινκ σπουδάζεις?
-
90hp δεν ειναι ο 1,4 ;
-
υπάρχει ακόμα ο 1,4 με τα 90;
-
Θα μας τρελάνουν οι Γερμανοί
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υπάρχει ακόμα ο 1,4 με τα 90;όχι, τέλος, όπως και ο 1,6FSI.
-
Ο χρήστης [b έγραψε:
technik[/b:13wij6ig]':13wij6ig]καταρχήν, με σκότωσες (tecknick)Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα έτσι νόμιζα ότι γραφόταν το όνομά σου...
Τώρα πρόσεξα ότι λείπει το c.
Sorry...τα φώτα του θα είναι ίδια με αυτά του GTI (σκούρα κρύσταλλα),
και ολόμαυρη ενιαία μάσκα
όπως και στο GTI. Καμιά άλλη αλλαγή εξωτερικά.Αν έχει xenon το αμάξι, ούτως ή άλλως είχε τα φώτα ίδια με το GTI με xenon, αν κρίνω από το δικό μας αμάξι.
Στο λέω γιατί έτυχε (?) και έβαλες φωτογραφία Golf TSi-GT ή ότι άλλο είναι με φώτα xenon...Που να το προσέξουμε...Τώρα το ότι το TSI-GT θα είναι ίδια, δεν είναι και πολύ ευχάριστο.Προσωπικά αυτή η κίνηση της VW με ξένισε (το είπα κάπως ευγενικά ). Χάλασε τη διαφορετικότητα των γρήγορων εκδόσεων (GT-GTi).
ΥΓ:Δε λέω πάντως...Αυτό μπορεί να είναι θετικό για τους έχοντας
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
technik[/b:3tmmrniq]':3tmmrniq]καταρχήν, με σκότωσες (tecknick)
Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα έτσι νόμιζα ότι γραφόταν το όνομά σου...
Τώρα πρόσεξα ότι λείπει το c.
Sorry...σου δίνω άφεση αμαρτιών
τα φώτα του θα είναι ίδια με αυτά του GTI (σκούρα κρύσταλλα),
και ολόμαυρη ενιαία μάσκα
όπως και στο GTI. Καμιά άλλη αλλαγή εξωτερικά.Αν έχει xenon το αμάξι, ούτως ή άλλως είχε τα φώτα ίδια με το GTI με xenon, αν κρίνω από το δικό μας αμάξι.
Στο λέω γιατί έτυχε (?) και έβαλες φωτογραφία Golf TSi-GT ή ότι άλλο είναι με φώτα xenon...Που να το προσέξουμε...Τώρα το ότι το** TSI-GT θα είναι ίδια**, δεν είναι και πολύ ευχάριστο.Προσωπικά αυτή η κίνηση της VW με ξένισε (το είπα κάπως ευγενικά ). Χάλασε τη διαφορετικότητα των γρήγορων εκδόσεων (GT-GTi).
ΥΓ:Δε λέω πάντως...Αυτό μπορεί να είναι θετικό για τους έχοντας
-
Τα φώτα του standard GTi είναι ίδια με των υπολοίπων Golf απλά έχουν σκούρα κρύσταλλα(τα οποία θα έχει και το GT Sport)?
Τα φώτα στη παραπάνω φώτο του GT Sport είναι τα xenon κι όχι τα standard που θα φοράει το GTSport έτσι?
Οι φώτος που βρίσκω του GTi νομίζω ότι είναι όλες με xenon.
Aς βάλει κανείς 3 φώτος με τα είδη των φαναριών μπας και ξεμπερδέψουμε. -
Ο χρήστης SubWrc έγραψε:
Τα φώτα του standard GTi είναι ίδια με των υπολοίπων Golf απλά έχουν σκούρα κρύσταλλα(τα οποία θα έχει και το GT Sport)?
.
Ναι. Ανεξάρτητα αν θα έχει ξένον ή όχι
-
.
Ναι. Ανεξάρτητα αν θα έχει ξένον ή όχι
Στα xenon το πλαστικό γύρω από τους προβολείς, είναι βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου.Στο GTI χωρίς ξένον, νομίζω απλά ότι είναι μαύρο το πλαστικό αυτό.
-
Ο χρήστης SubWrc έγραψε:
Μήπως υπάρχει η λίστα με τα extra (και τις τιμές τους) του TSI;
Κάπου την είχε πάρει το μάτι μου, αλλά αυτή η ρημάδα η 'Αναζήτηση' δεν με βοηθά καθόλου...
Έχω τη προτελευταία λίστα. Έχει βγει και μια ανανεωμένη, προς τα πάνω πάντα.
http://rapidshare.com/files/31752788/TimokatalogosExtras.jpg
Αν και πολύ καθυστερημένα, ευχαριστώ πολύ.
-
Τελικά έχει κανείς καταλάβει αν φρένα και αναρτήσεις στο GT Sport στα 170 θα είναι τα ίδια με του σημερινού GT ή η διαφορά του με το GT Sport στα 140 θα είναι μόνο .... η ιπποδύναμη?!?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Τελικά έχει κανείς καταλάβει αν φρένα και αναρτήσεις στο GT Sport στα 170 θα είναι τα ίδια με του σημερινού GT ή η διαφορά του με το GT Sport στα 140 θα είναι μόνο .... η ιπποδύναμη?!?εφόσον δεν αναφέρεται αλλαγή, τα ίδια θα είναι
-
Νομίζω εδώ φαίνεται καλύτερα τι φώτα θα έχει το GTsport
http://www.auto-reporter.net/fotopopup.las?artikel=20485
-
Παιδιά σόρρυ αν σας τη σπάω τώρα που συζητάτε για φώτα αλλά θέλω και εγώ τα φώτα σας.
Έχω ήδη 2 βδομάδες το golf tsi trendline
και θέλω να βάλω ζαντολάστιχα 16
σκεφτόμουνα αν ξέρετε περίπου τιμή, κάποιο link να επιλέξω και να βρω καμια ακρη.
επίσης με 800 Ε μου δίνουν ζαντολάστιχα sportline αν τους δώσω τα δικά μου λάστιχα και ζάντες πίσω.
Τι θα λέγατε σ αυτό?
-
Απορία: Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει ο απλός υπολογιστής ταξιδίου που έχουν οι 'έτοιμες' εκδόσεις του Golf (πλην trendline), με τον 'υπολογιστή ταξιδίου Plus' που υπάρχει στα extra?
Ευχαριστώ πολύ.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)