-
Πως και δεν έχει ανατιναχθεί ακόμα το topic....
-
Φταίνε οι ταχύτητες ποσταρίσματος (κιβώτιο+συμπλέκτης) και όχι η διπλή υπερτροφοδότηση του θέματος.
Άσε που του Saxon747 του έτυχε η έκρηξη στο γυρισμό από διακοπές...
-
Μετά βεβαιότητος, το Highline είχε διαφορετικό εξοπλισμό από την έκδοση Sportline 140 (η οποία το 2008 μετονομάστηκε σε GT Sport οπότε και έγινε διαθέσιμος και ο 122. Η Sportline-->GT Sport είχε πιο σκληρή ανάρτηση κ χαμηλωμένο αυτοκίνητο+μερικά πραγματάκια περισσότερα στον standard εξοπλισμό).
Το original GT με τα 170 είχε επίσης ελαφρώς διαφορετικό εξοπλισμό από την Sportline των 140 (μερικά έξτρα του 140 ήταν standard στο 170, + καλύτερη ανάρτηση+φρένα)
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πως και δεν έχει ανατιναχθεί ακόμα το topic.... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άσε που του Saxon747 του έτυχε η έκρηξη στο γυρισμό από διακοπές...
Αστειο σου φαινεται νεαρε μου?
Δε ξερεις τι καπνα εφαγα στη μαπα και δεν ακουσες τον ανατριχιαστικο ηχο για να ξερεις... -
ισχύει ότι παρουσιάζουν πρόβλημα (ακούγονται τα γρανάζια ή δεν μπαίνουν)) στην αλλαγή κάποιων ταχυτήτων ή ήταν 'πάθηση' των πρώτων TSi?
-
Ο χρήστης themata έγραψε:
ισχύει ότι παρουσιάζουν πρόβλημα (ακούγονται τα γρανάζια ή δεν μπαίνουν)) στην αλλαγή κάποιων ταχυτήτων ή ήταν 'πάθηση' των πρώτων TSi?Mαλλον ηταν παιδικη ασθενεια. (Αν δεν κανω λαθος το προβλημα ηταν στο συγχρονιζε 2ας)
Δεν εχει ακουστει κατι τωρα τελευταια. -
Από ηλεκτρικά παράθυρα πως πάμε ρε παιδιά;
-
ισχύει ότι παρουσιάζουν πρόβλημα (ακούγονται τα γρανάζια ή δεν μπαίνουν)) στην αλλαγή κάποιων ταχυτήτων ή ήταν 'πάθηση' των πρώτων TSi?το κιβωτιο που χρησιμοποιουν αν και καλο ειναι ελαφρως λαχειο στην αξιοπιστια... και συνεχιζει να ειναι το ιδιο στην γενια VI.
-
ισχύει ότι παρουσιάζουν πρόβλημα (ακούγονται τα γρανάζια ή δεν μπαίνουν)) στην αλλαγή κάποιων ταχυτήτων ή ήταν 'πάθηση' των πρώτων TSi?Είχαν πρόβλημα στο συγχρονιζέ δευτέρας τα TSI μέχρι 3/2007. Η αλλαγή από πρώτη σε δευτέρα με πολλές στροφές σε κάποια αμάξια γρατσούναγε μετά από καμιά 10αριά χιλιάδες χλμ. Αλλαζόταν στην εγγύηση.
Από ηλεκτρικά παράθυρα πως πάμε ρε παιδιά;
Όλα καλά μέχρι τώρα από την εποχή που εμφανίστηκαν τα TSI και μετά.
-
Αυτό το γδύσιμο που γίνεται στην αντιπροσωπεία , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Για τακακια εμπρός 155ευρώ και για πίσω 117....
Σε αυτά περιλαμβάνεται η εργασία και το ΦΠΑ.Επίσης για αλλαγή λαδιών, το έχουν βαφτίσει σερβις λιπαντικό και το τιμολογούν στα 180ευρώ επειδή το πάνε βόλτα κ το βάζουν και στον διαγνωστικό...(παλιότερα στην ίδια αντιπροσοπεία 130ευρώ είχα πληρώσει..κ όταν τους είπα γιατί τώρα τόσο πάνω, μου είπαν λόγω ελέγχου που κάνουν)
Εν ολίγοις πήγα για αλλαγή λαδιών στα 52.000κμ και μου το κοστολόγησαν 510ευρώ με όλα τα παραπάνω(ζήτησα εξτρά να μου αλλάξουν και το φίλτρο βενζίνης)!!
Επίσης μου είπαν ότι το φίλτρο γύρης έχει πιάσει σκόνη και χρειάζεται αλλαγή!και το είχα αλλαξει πριν από 7-8 μήνες...Άλλα 34ευρώ εκεί...
Ημαρτον.
Τακακια εννοείται θα αλλαχτούν αλλού,και φίλτρο γύρης θα παραμείνει ως έχει.
απαράδεκτο αυτό που γίνεται.
Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο συνοικιακό?
-
Φίλε ixnhlaths, δε νομίζω ότι θα βρεις τρελές διαφορές από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο. Γνώμη μου κι εφόσον έχεις **ακόμα **εγγύηση, να πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο **μόνο **στα προγραμματισμένα service και για τυχόν ενδιάμεσες αλλαγές λαδιών κάπου έξω.
-
ta takakia mporw na ta alla3w ektos xwris na xasw egguhsh?
-
Σωπατε ρε παιδια πλακα κανετε που δινετε τοσα ελφτα για τακακια? Ferodo να βαλεις 80ευρω κανουν + την εργασια και αμα πας σερβις γενικο τα γλυτωνεις με μικρο κοστος εργασιας εφοσον ειναι στανταρ οι εργατοωρες.τελικα το group vag μαδαει συνεχως τους πελατες του μεχρι να το πουλησουν.
-
Το φίλτρο γύρης να το αλλάξεις, πάρε ένα απ'έξω και βάλτο μόνος σου.
Για όλα τα άλλα, εννοείται ότι μπορείς να αλλάξεις τακάκια και λάδια έξω, αρκεί να χρησιμοποιείς ανταλλακτικά ίδιων προδιαγραφών.
-
Μήπως έχει κανείς τα manual από VW GOLF TSI 1.4 τα επίσημα-των μηχανικών, αυτά που δίνουν στις αντιπροσωπείες?
Τα είχα βρει πριν από 1χρόνο αλλά ήταν στα ρωσικα...
-
Το ξεθαβω...
Λοιπον τον τελευταιο καιρο μου αναβοσβηνε για λιγα sec το λαμπακι για τα καυσαερια μονο ομως οταν το ρελαντι ηταν ψηλα (δηλ. το αυτοκινητο ηταν κρυο) και μολις επεφταν οι στροφες κατω απο τις 1000 εσβηνε.
Μετα απο επίσκεψη στο συνεργειο διαπιστωθηκε οτι το προβλημα προερχοταν απο κακης ποιοτητας βενζινη .
Εγινε αναβαθμιση του λογισμικου και αποτι μου ειπαν δεν χρειαζεται να γινει κατι αλλο (ελπιζω κι εγω να μην εχουμε συνεχεια ).
Μου συνεστησαν να βαζω 100αρα και μαλιστα μου ειπαν να βαζω και ενα προσθετο βενζινης(?) που πουλανε στα βενζιναδικα, τουλαχιστον τωρα στην αρχη...
Εχει βαλει κανεις τετοια προσθετα? Καμια προταση για καποια συγκεκριμενη μαρκα?
ΥΓ: Εχω ενα golf V TSi 140.
-
Πολυ ευκολη και συνηθισμενη η δικαιολογια περι βενζινης.
Πιο πιθανο ειναι να ηθελε update, παρα να ευθυνεται οντως η βενζινη. -
Ξέρετε πόσο ζυγίζει το golf gti mk5 ?
-
1336 kgr
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)