-
Ίσως κάποιο κάτοχος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με αυτό το προβληματάκι.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ίσως κάποιο κάτοχος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με αυτό το προβληματάκι.Παραείναι στρογγυλή η τρύπα για να έγινε μόνη της μου φαίνεται.
Θα κοιτάξω το δικό μου το πρωί να δω πως ακριβώς είναι και θα σου πω. -
@**ArrowsFA1 **Το κοίταξα, το υλικό είναι μαλακό και σε σχήμα χωνιού, προφανώς ο ρόλος του είναι απλά να μη χύνονται λάδια από τη βέργα πάνω στα μέταλλα της μηχανής (το πλαστικό καπάκι είναι απλά ένα διακοσμητικό κάλυμμα εξ'άλλου). Η τρύπα που έχει το δικό σου πρέπει να είναι από 'κάρφωμα' της βέργας πάνω στο χωνί λόγω κακού σημαδιού από βιασύνη. Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, απλά πρόσεξε να μην περνάνε λάδια όταν ελέγχεις τη στάθμη σου.
Άσχετο, επ'ευκαιρίας όμως είδα ότι εδώ και 2000 χλμ δεν μου έχει κάψει ούτε σταγόνα λαδιού
-
Neos σ' ευχαριστώ. Το φαντάστηκα, (ακούμπησε η βέργα εκείνη την ημέρα όντως), αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έσπαγε τόσο εύκολα, γι' αυτό φοβήθηκα.
Κ εμένα στα πρώτα 15.000 χλμ έκαψε καθόλου ή σχεδόν καθόλου, και στα επόμενα 6000, επίσης καθόλου
-
Παιδιά μην ανησυχείτε, δεν είναι πρόβλημα που δεν σας καίει... Απλά το βράδυ η VW στέλνει ειδικούς κομάντο νίντζα, οι οποίοι κρυφά συμπληρώνουν λάδια στα αμάξια ανά την επικράτεια.
-
-
gnorizei kapoios n mou pei...
sto tsi 122 gt sport pou exo an to menou sto tablo apo germanika ginetai sta agglika ?
k pos giati den ta kataferno me to mavro vivlio.
episis sto mp3 player pou exei gia na mpei stikaki me usb yparxei dynatotita.. k poso ? -
Παιδια συγνωμη για τα γρικλινς μου ειναι πρωτη φορα που γραφω.
Στο ΤΣΙ 122 τζι τι σπορτ αν γνωριζει καποιος μπορει να μου πει αν το μενου αλλαζει σε αγγλικα ,γιατι ειναι στα γερμανικα,ευχαριστώ κ συγνωμη. -
Τα greenglish απαγορεύονται, πεζοί ελληνικοί χαρακτήρες παρακαλώ.
-
GT SPORT 122
THELO NA KANO TO MENOU STA AGGLIKA,XEREI KANEIS POS?
EFXARISTO
Για να γράφεις γκρίκλισ? Τα αγγλικά απαγορεύονται εκτός αν έχεις έναν πολύ καλό λόγο mod mirage -
-
-
Ο χρήστης menios122 έγραψε:
gnorizei kapoios n mou pei...
sto tsi 122 gt sport pou exo an to menou sto tablo apo germanika ginetai sta agglika ?
k pos giati den ta kataferno me to mavro vivlio.
episis sto mp3 layer pou exei gia na mpei stikaki me usb yparxei dynatotita.. k poso ?Nwmeizw aian aicheis tein wthwnei plas mpwreis ke mwnws su apw tw mainu
Εάν δεν έχεις την οθόνη plus αναγκαστικά πας συνεργείο και στο αλλάζουν αυτοί!
-
Καλησπερα σε ολους. Πριν μια εβδομαδα παρελαβα το golf tsi gt sport 122 7 dsg, πρεπει να ηταν απο τα τελευταια golf v που βγηκαν απο την παλια γραμμη παραγωγης..!! μην ξεχνιομαστε οτι χρειαζονταν τουλαχιστον 40 εργατοωρες γιαυτο το αμαξι και τα αποτελεσματα της vw ηταν 'γκριζα' σε σχεση με τα αυτοκινητα που πουλαγε. Το τωρα μοντελο κατασκευαζεται σε 20 ωρες και το βαρος το εριξαν σε ηχομονωση και 'ανεση' με αποτελεσμα στα τεστ να μην τα παει καθολου καλα.., και επισης δεν μου αρεσει οσο το προηγουμενο. Ειναι full με ηλιοροφη το trip plus ,πακετο φωτων, esp ..κλπ! ειναι καταπληκτικος ο κινητηρας και ο τροπος που νιωθεις να παταει στο δρομο. Θα ηθελα να ρωτησω σε σχεση με καταναλωση λαδιου..μετα απο 2500 χμ και στροφες οχι πανω απο 4000,..αλλα ταχυτητες 140-180km/h για 4 -5 ωρες συνεχεια παρατηρησα ενα χασιμο λαδιου περιπου 200 γρ. Ειναι λογω του στρωσιματος, σε συνδυασμο με καποια καταπονηση.???? θα πρεπει να περιμενω μετα τα 7000 χμ να δω τι γινεται...η' θα αρχισω την τροφοδοσια με λαδακι!!!!???
-
Ο χρήστης radar έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Πριν μια εβδομαδα παρελαβα το golf tsi gt sport 122 7 dsg, πρεπει να ηταν απο τα τελευταια golf v που βγηκαν απο την παλια γραμμη παραγωγης..!! μην ξεχνιομαστε οτι χρειαζονταν τουλαχιστον 40 εργατοωρες γιαυτο το αμαξι και τα αποτελεσματα της vw ηταν 'γκριζα' σε σχεση με τα αυτοκινητα που πουλαγε. Το τωρα μοντελο κατασκευαζεται σε 20 ωρες και το βαρος το εριξαν σε ηχομονωση και 'ανεση' με αποτελεσμα στα τεστ να μην τα παει καθολου καλα.., και επισης δεν μου αρεσει οσο το προηγουμενο. Ειναι full με ηλιοροφη το trip plus ,πακετο φωτων, esp ..κλπ! ειναι καταπληκτικος ο κινητηρας και ο τροπος που νιωθεις να παταει στο δρομο. Θα ηθελα να ρωτησω σε σχεση με καταναλωση λαδιου..μετα απο 2500 χμ και στροφες οχι πανω απο 4000,..αλλα ταχυτητες 140-180km/h για 4 -5 ωρες συνεχεια παρατηρησα ενα χασιμο λαδιου περιπου 200 γρ. Ειναι λογω του στρωσιματος, σε συνδυασμο με καποια καταπονηση.????** θα πρεπει να περιμενω μετα τα 7000 χμ να δω τι γινεται...η' θα αρχισω την τροφοδοσια με λαδακι!!!!???**...καλού κακού, προμηθεύσου με +2 πυροσβεστήρες
-
...
...εννοω, οτι ειναι μια φυσιολογικη κατασταση, και αναμενομενη κατα την διαρκεια του στρωσιματος η' θα το τρωμε στη μαπα μονιμα..!! να εξοικιοθουμε με την ιδεα...! -
Ξεκλινα και μην τρομάξεις αν μέχρι τα 10,000 φτάσεις να δείς λαμπάκι μηχανής ' stop engine '.
Ευκολα το έχει.
-
roger...ευχαριστω.!!
-
Ο χρήστης radar έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Πριν μια εβδομαδα παρελαβα το golf tsi gt sport 122 7 dsg, πρεπει να ηταν απο τα τελευταια golf v που βγηκαν απο την παλια γραμμη παραγωγης..!! μην ξεχνιομαστε οτι χρειαζονταν τουλαχιστον 40 εργατοωρες γιαυτο το αμαξι και τα αποτελεσματα της vw ηταν 'γκριζα' σε σχεση με τα αυτοκινητα που πουλαγε. Το τωρα μοντελο κατασκευαζεται σε 20 ωρες και το βαρος το εριξαν σε ηχομονωση και 'ανεση' με αποτελεσμα στα τεστ να μην τα παει καθολου καλα.., και επισης δεν μου αρεσει οσο το προηγουμενο. Ειναι full με ηλιοροφη το trip plus ,πακετο φωτων, esp ..κλπ! ειναι καταπληκτικος ο κινητηρας και ο τροπος που νιωθεις να παταει στο δρομο. Θα ηθελα να ρωτησω σε σχεση με καταναλωση λαδιου..μετα απο 2500 χμ και στροφες οχι πανω απο 4000,..αλλα ταχυτητες 140-180km/h για 4 -5 ωρες συνεχεια παρατηρησα ενα χασιμο λαδιου περιπου 200 γρ. Ειναι λογω του στρωσιματος, σε συνδυασμο με καποια καταπονηση.???? θα πρεπει να περιμενω μετα τα 7000 χμ να δω τι γινεται...η' θα αρχισω την τροφοδοσια με λαδακι!!!!???H κατανάλωση λαδιού σταθεροποιείται μετά τα πρώτα 5-6000 χλμ...
-
Στους Tsi - TFsi .
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)