-
ειναι στανταρ στα renault λεμε
-
Στη ΒΜW πάντως , οι πολλαπλασιαστές ήταν γύρω στο 50άρικο ο ένας.
Γενικώς, απαράδεκτη κατάσταση και νομίζω πως το φταίξιμο καταλήγει στους προμηθευτές (βλ. Bosch).
Και φυσικά, τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν με τον άμεσο ψεκασμό , πριν ήταν αρκετά μεμονωμένα, πλέον είναι καθεστώς!
Η BMW έχει αλλάξει 7-8 διαφορετικούς τύπους αν θυμάμαι καλά, απ' ό,τι μου είπαν στο συνεργείο, ας ελπίσουμε πως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πια, αν και δεν μπορείς να είσαι εντελώς ήσυχος.
Τα προβλήματα δεν αφορούν μόνον την 1 series, αλλά και την 3 series.
Οι ιάπωνες δεν είναι τυχαίο που αν και έβαλαν πρώτοι τον άμεσο ψεκασμό σε μαζική παραγωγή (Mitsubishi με το Pajero Pinin αν τα λέω καλά...), δεν το έχουν συνεχίσει...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
από κόστος παιδιά πόσο πάνε οι πολ/στες;αναλογα τα χιλιομετρα και τη χρονολογια του αυτοκινητου, καλυπτονται πλεον δωρεαν η το 50%. στις ηπα εχει βγει οδηγια για αντικατασταση δωρεαν σε vw-audi.
στην ευρωπη μερικως.
ενδιαφερεσαι για tsi; α και περιμενω ακομα μια απαντηση στο θεμα των κινητηρων tsi που εχει καταργησει η vw
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
από κόστος παιδιά πόσο πάνε οι πολ/στες;
αναλογα τα χιλιομετρα και τη χρονολογια του αυτοκινητου, καλυπτονται πλεον δωρεαν η το 50%. στις ηπα εχει βγει οδηγια για αντικατασταση δωρεαν σε vw-audi.
στην ευρωπη μερικως.
ενδιαφερεσαι για tsi; α και περιμενω ακομα μια απαντηση στο θεμα των κινητηρων tsi που εχει καταργησει η vw
όχι δεν ενδιαφέρομαι για αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος από το δικό μου ! Απλά συζητάμε!
Δεν θυμάμαι το ερώτημα σου φίλε μου, αν θέλεις μου το επαναλαμβάνεις να σου απαντήσω!@redmonster: ανέφερα τα 2 αυτοκίνητα που είχα άμεση εμπειρία ως δείγμα! Φυσικά έχω μιλήσει και με άλλους για το θέμα και μου είχαν πει τα ίδια! Δεν είναι δυνατόν να είναι τυχαίο ότι όσοι ήξερα και είχαν ρενώ να μου το ανέφεραν ως βλάβη!
Πάντως δεν έχουν και κάποιο τρελό κόστος! -
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Renault Megane 2 Πολλαπλασιαστές σε 6 χρόνια. Ο ένας κάηκε στο ύψος της Λάρισας και συνέχισα προς Αθήνα. Τελικά τους άλλαξα όλους με Bosch αν θυμάμαι καλά και είχα και ένα καβάτζα για παν ενδεχόμενο.( Στο Megane CC του αδερφού μου τίποτα..)
Πάντως είναι απαράδεκτο τόσα χρόνια και δεν κάνουν τίποτα ούτε η VW ούτε η Renault αλλά και η BMW (1 series). Τείνω να πιστέψω ότι είναι πανευρωπαικό κόλπο για να τζιράρουν ανταλλακτικά,χμμ λες??Σε καινουριο renault εχουν να καουν πολλαπλασιαστες απο το 2005..
Δεν ειναι πολλά χρονια για να λες οτι συνεχιζουν να το κανουν, η απλα δεν γνωριζεις
Γιατι αλλιως θα το θεωρησω σαν εσκεμενο θαψιμο -
Και γω που ειχα κλιο το 2005 , ανα 4-5 μηνες ειχα το γνωστο τρεμουλο , κ κλασικα πολλαπλασιαστες ...
-
εγώ πάλι 2 χρόνια τώρα δεν είχα κανένα τέτοιο σφάλμα στον 1800 ΤΣΙ πτου πτου μακρυά από μας
-
αυτό το εύχομαι για όλους...
ειδικά σ' εκείνους που αποκτούν αυτοκίνητο με τρελές θυσίες οι εκτός προγράμματος επισκέψεις στα συνεργεία είναι ...μαχαιριά!Οπότε μακριά απ' όλους! Μόνο για σέρβις -
Πάντως, ακριβώς επειδή ένα αυτοκίνητο (οποιοδήποτε) μπορεί να θέλει εκτός προγράμματος επισκέψεις στο συνεργείο, καλό είναι να αποφεύγουμε να αποκτούμε αυτοκίνητο με τρελές θυσίες. Όσο αντέχει η τσέπη και χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι ιάπωνες δεν είναι τυχαίο που αν και έβαλαν πρώτοι τον άμεσο ψεκασμό σε μαζική παραγωγή (Mitsubishi με το Pajero Pinin αν τα λέω καλά...), δεν το έχουν συνεχίσει...
Θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση :
Έχουν συνεχίσει, για παράδειγμα τα μοτέρ #R-FSE της Toyota με το σύστημα D4S της εταιρίας.
Πιο συγκεκριμένα , οι 2.5 V6 και ο 3.5 V6 υπάρχουν αμφότεροι σε εκδόσεις και με άμεσο ψεκασμό.
Απλά,τα κρατάνε σε συγκεκριμένες αγορές (π.χ Ιαπωνία).
Τώρα που θυμάμαι,το προηγούμενο Avensis είχε 2λιτρο άμεσου ψεκασμού με 147 ίππους.
Κάτι που αναμένεται να αλλάξει με τους νέους κινητήρες που θα παραχθούν όπως και με την έλευση του coupe
στο τέλος της χρονιάς (boxer+άμεσο ψεκασμό).Φαντάζομαι οτι και οι υπόλοιπες Ιαπωνικές ,έχουν τέτοιους κινητήρες ή πρόκειται να βγάλουν.
We'll keep our fingers crossed να σταματήσουν οι χαζομαρίτσες με πολλαπλασιαστές
(παθών απο BMW και εδώ....) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
[...] Και φυσικά, τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν με τον άμεσο ψεκασμό , πριν ήταν αρκετά μεμονωμένα, πλέον είναι καθεστώς! [...]Να πω κι εγώ ότι δεν καταλαβαίνω τη σχέση άμεσου ψεκασμού και πολ/στών..
Μήπως απλά τα τελευταία χρόνια (ξέρω 'γω, 10;) έχει γενικευθεί η χρήση των ατομικών πολ/στών και γι` αυτό έχουν αυξηθεί τα κρούσματα; Πόσα χρόνια είναι που έχουν καθιερωθεί και χρησιμοποιούνται μαζικά οι ατομικοί πολ/στές;
-
Έχει κανείς εντυπώσεις απο golf gti 6;
-
Πάνω κάτω ίδιοι χώροι με την G. Άρη (λίγο μεγαλύτεροι) οπότε δε νομίζω να σου κάνει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάνω κάτω ίδιοι χώροι με την G. Άρη (λίγο μεγαλύτεροι) οπότε δε νομίζω να σου κάνει...Μ' αρέσει που είσαι πανταχού παρών
Πάντως στο πίσω κάθισμα της g δεν χωράω,ενω στου golf κάθισα άνετα..εντάξει δεν κάνει για φορτώματα αλλά σε σχέση με την g είναι πιο άνετο σίγουραΚάνω και κάτι σκέψεις για βαλίτσα οροφής
-
To Golf στις πίσω θέσεις έχει και το πλεονέκτημα του αρκετού διαθέσιμου ύψους για τα κεφάλια των επιβατών. Σίγουρα στις πίσω θέσεις είναι πολύ πιο άνετο από Giulietta.
Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το τι αναζητάς.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Πάντως, ακριβώς επειδή ένα αυτοκίνητο (οποιοδήποτε) μπορεί να θέλει εκτός προγράμματος επισκέψεις στο συνεργείο, καλό είναι να αποφεύγουμε να αποκτούμε αυτοκίνητο με τρελές θυσίες. Όσο αντέχει η τσέπη και χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον.Τώρα με την κρίση έχουν μπει τα μυαλά στην θέση τους όμως πριν λίγα χρόνια ήξερα αρκετούς που έπαιρναν αυτοκίνητο με 72 δόσεις και 800€ μισθό!
Πως γεμίσανε λες οι αποθήκες των τραπεζών με αυτοκίνητα! -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Πάντως, ακριβώς επειδή ένα αυτοκίνητο (οποιοδήποτε) μπορεί να θέλει εκτός προγράμματος επισκέψεις στο συνεργείο, καλό είναι να αποφεύγουμε να αποκτούμε αυτοκίνητο με τρελές θυσίες. Όσο αντέχει η τσέπη και χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον.Σεατ πήρα δεν υποθήκευσα την ζωή μου.
Αν έπαιρνα όμως Τζουλιέτα ή GTi θα είχα υποθηκεύσει ένα νεφρό...
-
Μια χαρά έκανες ρε φίλος, δεν σου είπα τπτ...
Για την Τζουλιέτα πάντως, μην ανησυχείς, θα έδινε το δικό του νεφρό για σένα ο REALZEUS..
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πάντως, ακριβώς επειδή ένα αυτοκίνητο (οποιοδήποτε) μπορεί να θέλει εκτός προγράμματος επισκέψεις στο συνεργείο, καλό είναι να αποφεύγουμε να αποκτούμε αυτοκίνητο με τρελές θυσίες. Όσο αντέχει η τσέπη και χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον.
Τώρα με την κρίση έχουν μπει τα μυαλά στην θέση τους όμως πριν λίγα χρόνια ήξερα αρκετούς που έπαιρναν αυτοκίνητο με 72 δόσεις και 800€ μισθό!
Πως γεμίσανε λες οι αποθήκες των τραπεζών με αυτοκίνητα!γιατί τώρα δεν το κάνουν?? ο κόσμος είναι χαζός...
-
Σαφέστατα το κάνουν αλλά αυτοί είναι πλέον λίγοι συγκριτικά με παλαιότερα!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)