-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το γκοφλάκι του κουμπάρου μου , 1.6 fsi στα 27000 χλμ χτύπησε μπιέλα
Έκανε ένα μικρό θόρυβο από την αρχή που το πήρε κάποιες φορές στο ρελαντί, τους το είχε πάει και τρεις φορές να το ακούσουν αλλά του λέγανε όλα οκ
Ακόμα και όταν άρχισε να κάνει σαν τρακτέρ του είπαν να το κινεί και να πάει να το δούνε, από εβδομάδα. Ε, έκανε άλλα 30χλμ και τώρα κάνει σαν δυο τρακτέρ. Έκλεισε ραντεβού για τετάρτη. Αν δεν το καλύψουν, γιατί είναι εκτός εγγύησης, θα κάνει μεγάλο θέμαXαλάνε τα ατμοσφαιρικά?
-
Χαλάνε τα VW?
-
αυτοί οι FSi τελικά μεγάλη πατάτα...
-
δεν εχεις και πολυ αδικο.
και 1000 φορες κριμα που μας στερουν τους καταπληκτικους ντιζελ που εχουν σχεδον οι εταιριες.
-
Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά σε όλους.
Αν και είμαι ένας από τους πρώτους χρήστες TSi, τώρα πήρα ένα Civic 5D.
Παρακάτω είναι ένα link σε ένα εντελώς προσωπικό Civic vs Golf Plus TSi!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 16#1115916 -
gatoz
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!!
Περιμένουμε νέα από κίνηση στην πόλη.
-
Κιβώτιο DSG 7 σχέσεων διαθέσιμο για τα 122 σύμφωνα με το
http://www.auto-internet.gr/news.php -
παίδες γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα.
Όπως προείπα γκολφ fsi 1.6 με 27.000χλμ και ΕΝΤΕΛΩΣ νορμάλ χρήση χτύπησε μπιέλα, χωρίς να έχει μείνει από λάδια ή οτιδήποτε τέτοιο. Είναι εκτός εγγύησης αφού είναι 3χρόνων και του προτείναν αλλαγή μηχανής με κόστος για τον ιδιοκτήτη 1,000 ευρώ, που αναλογούν στην εργασία. Του είπαν πως η μηχανή έχει κάπου 4.500 ευρώ.
Τί λέτε; Εκτός ότι έπρεπε να πάρει made in japan, πράγμα που το λέει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης; -
Αυτά συμβαίνουν. Έπρεπε όμως η VW να του αλλάξει/επισκευάσει το κινητήρα δωρεάν. Φυσικά και να μη ξαναπάρει VW ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα δεν κάνει το αυτονόητο (αλλαγή/επισκευή κινητήρα).
Ας δοκιμάσει να το γνωστοποιήσει στα κεντρικά της VW.
-
Με μικρές φαντάζομαι ελπίδες ... αλλά θα ήταν καλό να κάνει έναν θορυβο μεχρι την Γερμανία εφόσον η βλάβη δεν είναι με υπαιτιότητα δικιά του. Μην το αφήσει να περάσει ....
Και μόνο που θα ακουστεί ίσως γίνει κάτι. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ας δοκιμάσει να το γνωστοποιήσει στα κεντρικά της VW.Aυτό ακριβώς...
Αν δε βρει άκρη (που θα πρέπει να βρει...) να πληρώσει τα 1000 ευρώ.
Καλύτερη εναλλακτική δεν υπάρχει δεδομένου ότι θα του βάζουν καινούργιο κινητήρα. -
Eγώ σκέφτομαι να του προτείνω να στείλει email κατευθείαν στην vw, αφού λογικά το συνεργείο θα ακολουθεί τη γραμμή της kosmocar.
Το οποίο συνεργείο του δήλωσε πως ο καινούργιος κινητήρας κάνει 5500 και θα τον πληρώσει αυτό
Αρα, να πληρώσει για να πάρει το αμάξι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού το χρησιμοποιεί καθημερινά, έχοντας δυο μικρά παιδιά, πάει η γυναίκα του στη δουλειά κτλ κτλ Και μετά αν μπορεί να κερδίσει κάτι
Κρίμα που δεν είχε πάρει την επέκταση της εγγύησης με 350ευρώ. Αλλά σκεφτόταν πως με τέτοια χρήση και τόσα λίγα χιλιόμετρα που κάνει αποκλείεται να προκύψει κάτι.
υγ προτείνω όσοι έχουν αυτό το κινητήρα να κάτσουν να τον ακούσουν στο ρελαντί. Αν κάνει μικρούς χτύπους να κινηθούν ανάλογα. Σε βελτιωτή vw που το πήγε και ο οποίος κατάλαβε αμέσως τί έχει, σε αντίθεση με τα τσακάλια του σέρβις που στην αρχή τον έδιωξαν, λέγοντας πως θα φτιάξει μονο του, του είπε πως το αμάξι πρέπει να είχε πρόβλημα από την αρχή και πως κάτι θα ακουγόταν. Και όντως κάτι ακουγόταν! -
Αυτό το πρόβλημα με τον θόρυβο θα μπορούε να έχει σχέση με τον θόρυβο του Polo (μοντέλο φυσικά του 2003) που αναφέρεται εδώ ... http://www.auto-internet.gr/forum.php
-
Τροπέτο δεν μπορεί να πάρει ο χριστιανός άλλο μοτέρ; Κατά προτίμηση μη ατμοσφαιρικό...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Όπως προείπα γκολφ fsi 1.6 με 27.000χλμ και ΕΝΤΕΛΩΣ νορμάλ χρήση χτύπησε μπιέλα, χωρίς να έχει μείνει από λάδια ή οτιδήποτε τέτοιο. Είναι εκτός εγγύησης αφού είναι 3χρόνων και του προτείναν αλλαγή μηχανής με κόστος για τον ιδιοκτήτη 1,000 ευρώ, που αναλογούν στην εργασία. Του είπαν πως η μηχανή έχει κάπου 4.500 ευρώ.
Τί λέτε; Εκτός ότι έπρεπε να πάρει made in japan, πράγμα που το λέει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης;του θειου μου,στην αλφα 156 1.6, του ζητησαν (και του πηραν)
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τί λέτε; Εκτός ότι έπρεπε να πάρει made in japan, πράγμα που το λέει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης;πεστον να ρωτησει αν ειναι καινουριος ο κινητηρας η ειναι ανακατασκευεις απο την vw .εγω νομιζω πως δεν ειναι καινουριος γιατι και κουνιαδος μου ειχε polo 14 του 2000 και του χτυπισε το κιβωτιο ,,του ειπαν να του βαλουν καινουριο αλλα το δικο του το χαλασμενο να το παρουν πισω ,εκει πανω τους ρωτησε τη να το κανει η vw το παλιο και του ειπαν οτι ολα ειναι ανακατασκευεις και τα κανουν σαν καινουρια μεσα στην vw κοστος ? 3500 χωρις να δοση το παλιο και 2500 αν το δοση.
-
Ανακατασκευασμενα ειναι ολα τα μοτερ που δινουν παντου και παντα.
Καμια αντιπρωσοπεια δεν κουμπωνει κουτα μοτερ πανω.
και συνηθως εχεις περισσοτερες βλαβες γιατι μονο και μονο το στρωσιμο που θελουν δε το κανει κανενας.
Καμια σχεση με μισοστρωμενα μοτερ που φορανε τα καινουργια αυτοκινητα.. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τί λέτε; Εκτός ότι έπρεπε να πάρει made in japan, πράγμα που το λέει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης;και που θα βρει το μοτερ το συνεργειο;Θα το πληρωσει απο την τσεπη του;Μηπως ειναι γνωστο προβλημα που καλυπτεται απο την εταιρια και το συνεργειο παει να βγαλει εξτρα αμοιβη;
-
Στο corolla μου(1.6, 2002) λόγω του ότι έκαιγε λάδια μου άλλαξαν τον κινητήρα στον 5ο χρόνο...
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
Τί λέτε; Εκτός ότι έπρεπε να πάρει made in japan, πράγμα που το λέει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης;πεστον να ρωτησει αν ειναι καινουριος ο κινητηρας η ειναι ανακατασκευεις απο την vw .εγω νομιζω πως δεν ειναι καινουριος γιατι και κουνιαδος μου ειχε polo 14 του 2000 και του χτυπισε το κιβωτιο ,,του ειπαν να του βαλουν καινουριο αλλα το δικο του το χαλασμενο να το παρουν πισω ,εκει πανω τους ρωτησε τη να το κανει η vw το παλιο και του ειπαν οτι ολα ειναι ανακατασκευεις και τα κανουν σαν καινουρια μεσα στην vw κοστος ? 3500 χωρις να δοση το παλιο και 2500 αν το δοση.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)