-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όλα χαλάνε αλλά δεν ζητάνε σε όλες τις αντιπροσωπείες οι μηχανικοί μίζα για να σου αλλάξουν κάτι χοντρό σε εγγύηση!!! Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά στην χώρα μας και όχι το αυτοκίνητο σαν προιόν απο μόνο του
σε ποια αντιπροσωπεία έγινε αυτό; στο Opel της 6/1;
Ε τι νόμιζες, θα κάτσουν οι αντιπροσωπείες να κοιτάνε τα νοσοκομεία να τα πιάνουν χοντρά. Φακελάκι κι αυτοί.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όλα χαλάνε αλλά δεν ζητάνε σε όλες τις αντιπροσωπείες οι μηχανικοί μίζα για να σου αλλάξουν κάτι χοντρό σε εγγύηση!!! Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά στην χώρα μας και όχι το αυτοκίνητο σαν προιόν απο μόνο του
σε ποια αντιπροσωπεία έγινε αυτό; στο Opel της 6/1;
8/1!, 6/1 ήταν αργία, αλλά γενικά στην Opel δεν έχουν ακουστεί άσχημα πράγματα για το service ούτε ως προς την εξυπηρέτηση ούτε ως προς τη τιμή.
Εγώ είμαι περίεργος να μάθω ποιο είναι το 2ο πρόβλημα
-
200άρισε η ψηφοφορία
63%-37%
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
200άρισε η ψηφοφορία63%-37%
φαντάσου ότι και εγώ ανήκω στο ...63%.
Βέβαια για να πλακώνομαι με τον ikar ( ) ενίοτε θα τα χώνω...
-
Proud Member of 37%
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Proud Member of 37%Παρομοίως...αναρωτιέμαι πάντως αν το 63% , αν πήγαινε ποτέ ν'αγοράσει εν τέλει ένα τετοιο hot hatch, θ' αγόραζε το Cupra...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Proud Member of 37%
Παρομοίως...αναρωτιέμαι πάντως αν το 63% , αν πήγαινε ποτέ ν'αγοράσει εν τέλει ένα τετοιο hot hatch, θ' αγόραζε το Cupra...
Προσωπικά, αν δεν υπήρχαν άλλοι λόγοι που να μην μου επέτρεπαν να αγοράσω ένα αυτοκίνητο αυτής της ιπποδύναμης, θα αγόραζα ευχαρίστως το GT.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρομοίως...αναρωτιέμαι πάντως αν το 63% , αν πήγαινε ποτέ ν'αγοράσει εν τέλει ένα τετοιο hot hatch, θ' αγόραζε το Cupra...Προσωπικά, αν δεν υπήρχαν άλλοι λόγοι που να μην μου επέτρεπαν να αγοράσω ένα αυτοκίνητο αυτής της ιπποδύναμης, θα αγόραζα ευχαρίστως ένα καροτσάκι .[/quote]
-
Δεν θυμάμαι τι ψήφισα, όμως ας είμαστε προετοιμασμένοι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παρομοίως...αναρωτιέμαι πάντως αν το 63% , αν πήγαινε ποτέ ν'αγοράσει εν τέλει ένα τετοιο hot hatch, θ' αγόραζε το Cupra...
Προσωπικά, αν δεν υπήρχαν άλλοι λόγοι που να μην μου επέτρεπαν να αγοράσω ένα αυτοκίνητο αυτής της ιπποδύναμης, θα αγόραζα ευχαρίστως ένα καροτσάκι .[ /quote]
Γνωστός ανίκανος ( ) lkar..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν θυμάμαι τι ψήφισα, όμως ας είμαστε προετοιμασμένοι.τι σου φταίμε και έχεις πρωτη μουρη τον γκαντέμη;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το δευτερο προβλημα δεν ληθηκε ακομη, και θα ηθελα να παρακαλεσω
αν υπαρχει καποιος προθυμος ιδιοκτητης GT εδω μεσα να μου στειλει PM,
διοτι ο αντιπροσωπος παει να με τρελανει...γιατι δεν το λες δημοσια το προβλημα σου?
Θα ηθελα να ξεκαθαριστει πρωτα για να μπορω να το...περιγραψω.
Αλλα αφου επιμενεις,ενα πρωι το αμαξι 'δε πηγαινε' μεχρι τις 3000σαλ.Και οταν λεω δε πηγαινε εννοω οτι πηγαινε σαν κακοφτιαγμενο 14αρι ατμοσφαιρικο.. Πιεση τουρμπινας ανεβαζε μια χαρα (αν αλλαζες ολες τις ταχυτητες κοντα στον κοφτη δε θα καταλαβαινες τιποτα μιας και οι στροφες δε πεφτουν κατω απο 3... Ομως στη 1η το καταλαβαινες, οπως επισης και σε ρεπριζ απο χαμηλα.)
Πηγαμε αντιπροσωπεια, το οδηγησε ο αρχιμηχανικος, και επαληθευσε τα λεγομενα μας, οτι ετο αυτοκινητο δεν 'παει' χαμηλα.
Μαλιστα στειλανε υποερωτηση στη Γερμανια και επρεπε να περιμενουμε 2 βδομαδες...Μιας και ο ελεγχος του εγκεφαλου δεν εδειξε απολυτως κανενα σφαλμα η safe mode..
Να μη σας τα πολυλογω, το προβλημα λυθηκε εν μερη οταν μας εκαναν reflash τον εγκεφαλο, αλλα ακομη εχω την εντυπωση οτι το αμαξι χαμηλα δεν ειναι οπως πρωτα.. Σε εναν αλλο αντιπροσωπο που επισκεφτηκαμε η ετυμηγορια ηταν οτι δεν λειτουργει σωστα το κλαπετο του κομπρεσορα...
Ομως εν το μεταξυ η υποερωτηση ειχε 'υποαπαντηση' η οποια ελεγε οτι αφου δεν υπαρχει σφαλμα δεν υπαρχει προβλημα + οτι δεν εχουν ξανααντιμετωπισει παρομοιο προβλημα...Οπως κ να χει, τωρα εχω ενα αμαξι που μπορει μεν να φαινεται οκ αλλα εγω το νιωθω αργο χαμηλα, τουλαχιστον συγκριτικα με οταν ηταν καινουργιο..Θα κανω μια δυναμομετρηση να δουμε καμπυλες, για να μας φυγει η απορια, γιατι στην αντιπρωσοπεια πανε να μας τρελανουν.
Και εν το μεταξυ δεν εχουν για τεστ drive κανενα GT, παρα μονο ενα αυτοματο και ενα αναβαθμισμενο (200αλογα)
Θελει κανενας να ανοιξουμε να δουμε τι παιζει?
-
Και εγω αυτο θα σου προτεινα. Βρες ενα ιδιο και ανοιξτε παρεα ενα βραδακι (να μην εχει και κινηση) και αν εχει μεγαλες διαφορες θα φανουν...
-
πιστευω οτι θα'ναι σχετικα αξιοπιστο, στο μεσο ορο αξιοπιστιας ολων των καινουργιων μοντελων δηλαδη, οχι κατι το ιδιαιτερο
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Το δευτερο προβλημα δεν ληθηκε ακομη, και θα ηθελα να παρακαλεσω
αν υπαρχει καποιος προθυμος ιδιοκτητης GT εδω μεσα να μου στειλει PM,
διοτι ο αντιπροσωπος παει να με τρελανει...γιατι δεν το λες δημοσια το προβλημα σου?
Θα ηθελα να ξεκαθαριστει πρωτα για να μπορω να το...περιγραψω.
Αλλα αφου επιμενεις,ενα πρωι το αμαξι 'δε πηγαινε' μεχρι τις 3000σαλ.Και οταν λεω δε πηγαινε εννοω οτι πηγαινε σαν κακοφτιαγμενο 14αρι ατμοσφαιρικο.. Πιεση τουρμπινας ανεβαζε μια χαρα (αν αλλαζες ολες τις ταχυτητες κοντα στον κοφτη δε θα καταλαβαινες τιποτα μιας και οι στροφες δε πεφτουν κατω απο 3... Ομως στη 1η το καταλαβαινες, οπως επισης και σε ρεπριζ απο χαμηλα.)
Πηγαμε αντιπροσωπεια, το οδηγησε ο αρχιμηχανικος, και επαληθευσε τα λεγομενα μας, οτι ετο αυτοκινητο δεν 'παει' χαμηλα.
Μαλιστα στειλανε υποερωτηση στη Γερμανια και επρεπε να περιμενουμε 2 βδομαδες...Μιας και ο ελεγχος του εγκεφαλου δεν εδειξε απολυτως κανενα σφαλμα η safe mode..
Να μη σας τα πολυλογω, το προβλημα λυθηκε εν μερη οταν μας εκαναν reflash τον εγκεφαλο, αλλα ακομη εχω την εντυπωση οτι το αμαξι χαμηλα δεν ειναι οπως πρωτα.. Σε εναν αλλο αντιπροσωπο που επισκεφτηκαμε η ετυμηγορια ηταν οτι δεν λειτουργει σωστα το κλαπετο του κομπρεσορα...
Ομως εν το μεταξυ η υποερωτηση ειχε 'υποαπαντηση' η οποια ελεγε οτι αφου δεν υπαρχει σφαλμα δεν υπαρχει προβλημα + οτι δεν εχουν ξανααντιμετωπισει παρομοιο προβλημα...Οπως κ να χει, τωρα εχω ενα αμαξι που μπορει μεν να φαινεται οκ αλλα εγω το νιωθω αργο χαμηλα, τουλαχιστον συγκριτικα με οταν ηταν καινουργιο..Θα κανω μια δυναμομετρηση να δουμε καμπυλες, για να μας φυγει η απορια, γιατι στην αντιπρωσοπεια πανε να μας τρελανουν.
Και εν το μεταξυ δεν εχουν για τεστ drive κανενα GT, παρα μονο ενα αυτοματο και ενα αναβαθμισμενο (200αλογα)
Θελει κανενας να ανοιξουμε να δουμε τι παιζει?
φίλε μου θα σου φανεί αστείο αυτό που θα σου γράψω αλλά μήπως έχει πιάσει υγρασία η φύσα της ηλεκτρονικής; Το είχα πάθει στο τουρμπάκι μου πριν χρόνια και ρίχνοντας ένα αντισκουριακό σπρέυ στην σχετική φύσα το αυτοκίνητο πήγαινε κανονικά...και σε μένα το ίδιο γίνονταν και στο μηχάνημα φαίνονταν όλα σωστά. Ίσως να είναι κάτι τόσο απλό...
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Μαλιστα στειλανε υποερωτηση στη Γερμανια και επρεπε να περιμενουμε 2 βδομαδες...Μιας και ο ελεγχος του εγκεφαλου δεν εδειξε απολυτως κανενα σφαλμα η safe mode..Να φροντίσεις να έχει καταγραφεί το πρώτο πρόβλημα με το χαλαρό σωλήνα που έχανε πίεση. Όλες οι μοντέρνες τουρμπίνες είναι πολύ ελαφριές και γυρνάνε με απίστευτα πολλές στροφές αν υπάρχει διαρροή πίεσης στην εισαγωγή και μπορεί να πάθουν εύκολα βλάβη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μαλιστα στειλανε υποερωτηση στη Γερμανια και επρεπε να περιμενουμε 2 βδομαδες...Μιας και ο ελεγχος του εγκεφαλου δεν εδειξε απολυτως κανενα σφαλμα η safe mode..Να φροντίσεις να έχει καταγραφεί το πρώτο πρόβλημα με το χαλαρό σωλήνα που έχανε πίεση. Όλες οι μοντέρνες τουρμπίνες είναι πολύ ελαφριές και γυρνάνε με απίστευτα πολλές στροφές αν υπάρχει διαρροή πίεσης στην εισαγωγή και μπορεί να πάθουν εύκολα βλάβη.
... κι όσο θα παίρνω τις στροφές .....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Proud Member of 37%
για διευκρίνισέ το λίγο
-
Έχει νόημα η τοποθέτηση LSD της Quaife στο GT;
(θα μου πείτε τι ρωτάς, είναι θέμα οδηγού κλπ, οπότε θα απαντήσω ότι με ενδιαφέρει η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς ενός τέτοιου αυτοκινήτου που δεν οδηγείται σχεδόν ποτέ στα όρια του -- και του αυτοκινήτου/και του οδηγού του)...
Με άλλα λόγια θα πρόσφερε κάτι παραπάνω αν δεν το πιέζεις για χρόνους;
_
-
Κάνε υπομονή. Όσο το σκαλίζεις χειρότερα είναι. Αν έχει τίποτα θα το βγάλει. Εδώ το πας για φτιάξιμο και.....Τέλος πάντων για εμένα μην το σκαλίζεις.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)