-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
TEST ΚΑΤΑΝ’ΛΩΣΗ GOLF** 9,6 **SP 100km OPEL **12,6 **S 100km
Ο 25% πιο οικονομικό το γκολφ!κινητήρας φαίνεται πως επαληθεύει όσα έλεγαν οι γερμανοί και στην κατανάλωση
Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι βρήκαν τον ιδανικό κινητήρα που με σκέτο αερά βγάζει τα άλογα αυτά! Πολύ δύσκολο το κόβω να έχει τέτοια κατανάλωση.
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι βρήκαν τον ιδανικό κινητήρα που με σκέτο αερά βγάζει τα άλογα αυτά! Πολύ δύσκολο το κόβω να έχει τέτοια κατανάλωση.
Δεν είναι εργοστασιακή μέτρηση αυτή. Από συγκριτικό τεστ σε περιοδικό είναι.
Και μη σου κάνει εντύπωση. Oι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες αν δεν πιεστούν καίνε σαν ατμοσφαιρικοί. Έχω κάνει με Punto GT Τρίπολη Θεσσαλονίκη σε μία μέρα και δεν κάψαμε τίποτα!!!!
Άλλωστε η τεχνολογία προχωράει!!! Σύγκρινε τις τιμές κατανάλωσης ενός σύγχρονου αυτοκινήτου με ένα πριν από 10 ή 20 χρόνια, λάβε υπόψη σου και το επιπλεόν βάρος του σύγχρονου αυτοκινήτου (καμμιά φορά είναι στα +400-500 κιλά) και θα σοκαριστείς από τις διαφορές... -
Εαν αληθεουν οι καταναλωσεις αυτες... τοτεε τι να πω? Ζήτω το Golf?
Και ισχυρος κινητηρας και λογικη καταναλωση... και εξαιρετικο αμαξι σε ολα τα υπολοιπα... ενα πραγμα μενει να αποδειξει. Την αξιοπιστια του κινητηρα. Απλα εχω τις επιφυλαξεις μου...
Πραγματικα θα μοσχοπουλησει η Golfω με αυτο τον κινητηρα.
-
Εγώ είμαι αισιόδοξος...!
-
πολυ καλα νουμερα!!! αξιοπιστια να δουμε...
εσυ πως να μην εισαι....
-
..και για τους 'ανησυχοι' , εμαθα πως κατα πασα πιθανοτητα η τουρμπινιτσα απο το διλιτρο fsi turbo κουμπωνει κουτα στο μικρο tsi
υγ. εγω δεν θα ανησυχουσα για την αξιοπιστια του
-
Ωραίες φωτό Petran
Tις ζάντες από το R32 δεν έχει στις φωτό ;
-
Τα στοιχεία από που είναι?
22500 είναι τελικά η τιμή στην Ελλάδα???
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τα στοιχεία από που είναι?22500 είναι τελικά η τιμή στην Ελλάδα???
μπα....
-
μικρες φαινονται για να ειναι απο το R32 τεκ.. οτι μοιαζουνε, μοιαζουνε.. αυτες θα φοραει μαλλον...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τα στοιχεία από που είναι?22500 είναι τελικά η τιμή στην Ελλάδα???
Σιγά μην είναι τόσο φθηνο ρε παιδιά..
σ'αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα 1600 fsi full extra να πούμε.. -
μαλλον καπου εκει θα παιξει... αντε 500.000 (δρχ) παραπανω..
αλλιως.. no gameαυτος που δεν ενδιαφερεται για το παραπανω γκαζι, θα παρει το fsi
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αλλιως.. no gameαυτος που δεν ενδιαφερεται για το παραπανω γκαζι, θα παρει το fsi
το οποίο τί έχει να παρατάξει στην ΕΛλάδα απέναντι στον 1.4 tsi;
το.. τεκμήριο; τα τέλη; ή τα χαμηλότερα ασφάλιστρα;
απ'οτι είδα λένε ότι έχει και χαμηλή κατανάλωση.. οπότε;
θα το θάψουν άρα το 1.6 ή θα του κατεβάσουν την τιμή αν παίξει σε αυτή την κατηγορία.. τουλάχιστον αυτό λέει ρε συ η λογική
ή μάλλον έτσι νομίζω εγώ -
Περιμένω στην πράξη - δοκιμές και καθημερινή πραγματικότητα - να δω τι θα κάνει από πλευράς κατανάλωσης. Σε ό,τι αφορά την τιμή, είναι όντως αρκετά τσιμπημένη και δεν ξέρω αν ο κινητήρας που διαθέτει είναι από μόνος του αρκετός για να τη δικαιολογήσει.
Λογικά πάντως, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φαίνεται να είναι ικανό να κόψει πολλές πωλήσεις από το GTI. Θα δείξει.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το οποίο τί έχει να παρατάξει στην ΕΛλάδα απέναντι στον 1.4 tsi;
το.. τεκμήριο; τα τέλη; ή τα χαμηλότερα ασφάλιστρα;
απ'οτι είδα λένε ότι έχει και χαμηλή κατανάλωση.. οπότε;
θα το θάψουν άρα το 1.6 ή θα του κατεβάσουν την τιμή αν παίξει σε αυτή την κατηγορία.. τουλάχιστον αυτό λέει ρε συ η λογική
ή μάλλον έτσι νομίζω εγώκοίτα το μαρκετινγκ έχει γίνει επιστήμη
ένα σενάριο που μου έρχεται χωρίς πολύ σκέψη είναι:
ρίχνουν ~500 την τιμή του 1.6
βάζουν κανένα αξεσουάρ παραπάνω (γυμνό είναι παίρνει )
σου λένε οτι το 1.4 θα έχει πιο συχνά σέρβις (κακό άμα μιλάμε για τιμές αντιπροσωπείας VW) άρα αντισταθμίζεται η απώλεια απο τα ασφάλιστρα
στην ανάγκη δίνουν και 1 χρόνο ακόμα εγγύηση μόνο στα ατμοσφαιρικά και είμαστε πάλι στις τιμές που ήμασταν.Αυτό που δεν ξέρω εγώ είναι τον 1,6 Tsi με 195 όπως φημολογείται και τον αντίστοιχο 2,0 με 240 που θα τα τοποθετήσουν στον τιμοκατάλογο με το OPC στα 30κ και το Megane στα 33κ με τάσεις μείωσης?
το focus δεν ξέρουμε ακόμα τιμή
κάτι μου λέει οτι το Gti πάει προς ανανέωση, εκτός αν αργήσουν πολύ να έρθουν αυτοί οι κινητήρες απο τα Audi στα VW οπότε το Αστράκι αναμενεται να γνωρίσει ένδοξες ημέρες πωλήσεων
Ααααα και δεν ξέρουμε τι ετοιμάζουν και οι σχιστομάτηδεςΠαίγνια αποφάσεων κύριοι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σ'αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα 1600 fsi full extra να πούμε..**22K **1.6FSI Sportline 5D
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σ'αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα 1600 fsi **full extra **να πούμε..**22K **1.6FSI Sportline 5D
είπαμε full extra...
-
άντε πάλι με τις τιμές να ρωτήσουμε την Πυθία
24-25Κ θα είναι στην Ελλάδα και για όποιον φαίνονται ακριβές, ας βρει άλλο μικρομεσαίο hatchback με 170 ίππους, 17άρες και αρκετά καλό εξοπλισμό που να κοστίζει -πολύ- λιγότερα. (δίλιτρη C4 & Leon TFSI 185 με 25.300 τελικά)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άντε πάλι με τις τιμές να ρωτήσουμε την Πυθία24-25Κ θα είναι στην Ελλάδα και για όποιον φαίνονται ακριβές, ας βρει άλλο μικρομεσαίο hatchback με 170 ίππους, 17άρες και αρκετά καλό εξοπλισμό που να κοστίζει -πολύ- λιγότερα. (δίλιτρη C4 & Leon TFSI 185 με 25.300 τελικά)
Πολύ σωστά
Μέχρι 25Κ είναι απόλυτα λογική τιμή.
Τί καλύτερο υπάρχει στον ανταγωνισμό ;;;
-
Επιμένω ότι πρέπει να δούμε την πραγματική κατανάλωση. Όπως το δείχνουν τώρα φαίνεται κελεπούρι κι ας πρόκειται για μπρατσωμένο 1400άρι.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)