-
Προχθες, παρασκευη, παρελαβε η κοπελα μου ενα κοκκινο GT απτον παζαροπουλο..!
Πρωτες εντυπωσεις: πολυ ομορφο (υποκειμενικο βεβαια), ποιοτικο εσωτερικο (με αντικειμενικα κριτηρια!), και βεβαια πολυ 'ζωντανο' τιμονι!Δωρο απο Παζαροπουλο ο συναγερμος και parking sensor με ενδειξεις...
Πολυ ωραιο το μοτερακι....Ροπη απο χαμηλα...Ηχος πολυ καλος...
Ξερει κανεις αν χανεις εγγυηση τοποθετωντας σκαστρα ανοιχτου τυπου?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα ντίζελ έχουν το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης σχέσης συμπίεσης. Γι'άυτό καίνε αναλογικά λιγότερο και αυτός είναι και ο ένας λόγος της μεγάλης ροπής.Ο άλλος είναι η ανικανότητα να ανεβάσουν στροφές, οπότε αναγκαστικά η μέγιστη ροπή είναι μεγαλύτερη απο έναν (ακόμα και ιδίων προδιαγραφών*) ίδιας ισχύος βενζινοκινητήρα.
*=με υπερτροφοδοσία κλπ.
Και το άλλο πλεονέκτημα που έχουν είναι η πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μοτέρ και το μικρότερο κόστος συντήρησης.
-
Αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι μύθος*.
Το κόστος συντήρησης γιατί είναι μικρότερο? Εκτός απο τα μπουζί που προφανώς δεν χρειάζονται άλλαγμα τι άλλη διαφορά υπάρχει?
*=edit: είχα ανοίξει ειδικό τόπικ παλαιότερα εδώ
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Πρωτες εντυπωσεις: πολυ ομορφο (υποκειμενικο βεβαια), ποιοτικο εσωτερικο (με αντικειμενικα κριτηρια!), και βεβαια πολυ 'ζωντανο' τιμονι!Δωρο απο Παζαροπουλο ο συναγερμος και parking sensor με ενδειξεις...
Οι σενσορες είναι της μάνας του ή απο ανεξάρτητη εταιρία?
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
-
99% απο ανεξάρτητη εταιρία!
Τι να την κάνεις ρε Ορφέα την σκάστρα ανοιχτού τύπου?
Αντε καλορίζικο καλοτάξιδο, και ελπίζω, να έρχεσται και με αυτό Μέγαρα!
-
Ας μου απαντήσει καλύτερα ο ραλιμαν για σιγουρα΄. Επίσης οι σένσορες είναι μόνο πίσω ή και μπροστά?
-
Να ξέρετε πάντα ότι οι συναγερμοί και parking sensors που δίνουν 'δώρο' οι διάφοροι εξουσιοδοτημένοι έμποροι είναι ως επι το πλείστον after market και τοποθετούνται πριν την παράδοση του αυτοκινήτου...
-
Αυτό δεν είναι μεμπτό, δεν νομίζω κανένας πωλξτής να λέει θα σου βάλω συναγερμό και αισθητήρες εργοστασιακούς!
-
Δυστυχως παιδια δε γνωριζω τοσο τεχνικα ζητηματα...Ρωτα με για 106 αν θες!
Γιατι εχει σημασια ποιανου ειναι οι σενσορες?
Εχει πωρωθει η γυναικα να βαλει σκαστρα-της αρνεισαι τετοιο χατηρι??Επισης μελλοντικα ενα πιο ελευθερο τελικο (μονο κ μονο για ηχο...) και ενα ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι.....
Ναι γνωριζω πως ειναι aftermarket αυτα, εξαλλου φαινεται και απτη τοποθετηση-Πχ για το συστημα παρκαρισματος, ενω πισω οι αισθητηρες ειναι πολυ διακριτικοι και καλαισθητα τοποθετημενοι, στο εσωτερικο οι ενδειξεις ειναι διπλα στη κολωνα, καπως ακομψα τοποθετημενοι, κανει μπαμ πως δεν υπαρχει προβλεψη τοποθετησης καπου στη κονσολα απτην μαμα VW...
Στελιο εννοειται πως θα το βαφτισουμε το παιδι μας στο Μεγαρο!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να ξέρετε πάντα ότι οι συναγερμοί και parking sensors που δίνουν 'δώρο' οι διάφοροι εξουσιοδοτημένοι έμποροι είναι ως επι το πλείστον after market και τοποθετούνται πριν την παράδοση του αυτοκινήτου...
πραγματι ειναι after market τουλαχιστον σε χοντα-χιουνται νισσαν που ξερω...η ρενω νομιζω ομως οτι βαζει δικα της...
-
Ετσι πρέπει, για να κάνουν 120 ευρω.....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι μύθος*.Το κόστος συντήρησης γιατί είναι μικρότερο? Εκτός απο τα μπουζί που προφανώς δεν χρειάζονται άλλαγμα τι άλλη διαφορά υπάρχει?
*=edit: είχα ανοίξει ειδικό τόπικ παλαιότερα εδώ
To πόσο μύθος είναι ότι ο πετρελαιοκινήτηρας κρατάει πιο πολλά χιλιόμετρα από τον βενζινοκινήτηρα το έχει δείξει η πράξη. Τεσπα. Απάντησα στο ποστ που μου έδωσες.
-
Äõóôõ÷ùò ðáéäéá äå ãíùñéæù ôïóï ôå÷íéêá æçôçìáôá...Ñùôá ìå ãéá 106 áí èåò!
Ãéáôé å÷åé óçìáóéá ðïéáíïõ åéíáé ïé óåíóïñåò?
Å÷åé ðùñùèåé ç ãõíáéêá íá âáëåé óêáóôñá-ôçò áñíåéóáé ôåôïéï ÷áôçñé??
Óôåëéï åííïåéôáé ðùò èá ôï âáöôéóïõìå ôï ðáéäé ìáò óôï Ìåãáñï!Äåí óå ñùôÜìå ãéá 106 Ï×É (åêåß íá ðÞîåéò )
óõíÞèùò ìå óêÜóôñåò áíïéêôïõ ôýðïõ ïé êéíçôÞñåò ôïõ ãêñïýðï äåí ôá ðÜíå êáëÜ ,åêôüò êáé áí Ý÷åéò ðñï÷ùñÞóåé óå Üëëåò áëëáãÝò
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
συνήθως με σκάστρες ανοικτου τύπου οι κινητήρες του γκρούπο δεν τα πάνε καλά ,εκτός και αν έχεις προχωρήσει σε άλλες αλλαγές
Αν εχεις προχωρησει σε αλλαγες γι αυτο το λογο,νομιζω οτι η λεξη κάγκουρας είναι φτωχότατη πια και δεν μπορει να σε περιγραψει
-
Δυστυχως παιδια δε γνωριζω τοσο τεχνικα ζητηματα...Ρωτα με για 106 αν θες!
Γιατι εχει σημασια ποιανου ειναι οι σενσορες?
Εχει πωρωθει η γυναικα να βαλει σκαστρα-της αρνεισαι τετοιο χατηρι??Επισης μελλοντικα ενα πιο ελευθερο τελικο (μονο κ μονο για ηχο...) και ενα ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι.....
Ναι γνωριζω πως ειναι aftermarket αυτα, εξαλλου φαινεται και απτη τοποθετηση-Πχ για το συστημα παρκαρισματος, ενω πισω οι αισθητηρες ειναι πολυ διακριτικοι και καλαισθητα τοποθετημενοι, στο εσωτερικο οι ενδειξεις ειναι διπλα στη κολωνα, καπως ακομψα τοποθετημενοι, κανει μπαμ πως δεν υπαρχει προβλεψη τοποθετησης καπου στη κονσολα απτην μαμα VW...
Στελιο εννοειται πως θα το βαφτισουμε το παιδι μας στο Μεγαρο!
Γιατί οι εργοστασιακοί κάνουν κοντά στα 500 ενώ οι αφτερ οχι πανω απο 100.
Καλά δεν μπορείς να ρωτήσεις την κοπέλα σου αν είναι οι εργοστασιακοί και όχι αφτερ? Αν δεν ξέρει ή δεν ρώτησε κάτι τόσο απλό τί την θέλει την σκάστρα!! (Με το συμπάθιο δηλαδή)
-
Ας μου απαντήσει καλύτερα ο ραλιμαν για σιγουρα΄. Επίσης οι σένσορες είναι μόνο πίσω ή και μπροστά?
θέλεις να βάλεις αισθητήρες?
googlise tous....
-
και στο ebay μπορεις να βρεις, πολυ πολυ φθηνα μαλιστα.
-
Ρε παιδιά κανένα forum από εξωτερικό για το Gt ξέρει κανείς;
-
Καλά δεν μπορείς να ρωτήσεις την κοπέλα σου αν είναι οι εργοστασιακοί και όχι αφτερ? Αν δεν ξέρει ή δεν ρώτησε κάτι τόσο απλό τί την θέλει την σκάστρα!! (Με το συμπάθιο δηλαδή)
???? Ειναι τοσο απλο οσο λες? Ακομα δε μου ειπες γιατι σενσορες μιλας....
Για τη κοπελα μου Σκαστρα=Εθιστικος Ηχος!
Ο παζαροπουλος λεει ακυρωνεται η εγγυηση με τετοιες μαιμουδιες...Ομως την ιδια στιγμη προσφερει κτι αναβαθμισης στα 210hp, συμφωνα με πηγες μου! Και βεβαια με εγγυηση κανονικα...
Ισως ο Boulekos....Τελοσπαντων.
Κατι αλλο που ειδα σε αλλο φορουμ και ισως ενδιαφερει τους Golfακιδες ειναι το mfd2.
Δε γνωριζω στοιχεια για τοποθετηση, ξερω οτι κοστιζει απο ebay κοντα 400ευρω καινουργιο (?) και υποστηριζει Navigation κλπ.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)