-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λετε λετε εσεις νοθειες και δρακους... θα λετε ομως μεχρι να μπειτε σε κανα Golf TDI... μετα ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ Οταν θα κανει κανα ανοιγμα o diesel απο τα 60 στα 140 και θα κοντευει να σπασει η πλατη του καθισματος το μονο που θα πειτε ειναι 'f**k with the fuels... I want one'
Σοβαρα τωρα... υπερβαλλετε λιγακι με τα καυσιμα. Δεν ειμαστε τοσο χαλια...
...το βλέπω καθημερινά στην Αθηνά και τα ακούω επίσης σε συζητήσεις από βενζινάδες (σε στιγμές «ελικρίνειας»)..
Ρε παιδιά αν ήταν έτσι τα ταξί που κάνουν έως και 300.000χλμ. σε έναν χρόνο πως συνεχίζουν να υπάρχουν???
-
Ο χρήστης panos122 έγραψε:
Το έχω γράψει και σε άλλο forum, συμφωνώ και επαυξάνω, μετά και από προσωπική εμπειρία με ένα Golf 4 GTi 1.8T. Από αξιοπιστία? με λιγότερο από 30,000ΚΜ (με νορμάλ οδήγηση, χωρις ξεσκίσματα στα φανάρια κτλ) ο απολογισμός: διαλυμένη (η πλαστική!!!!) αντλία νερού (το φόρτωσα στην express, τι ντροπή), σκάστρα της πλάκας που αποσυντίθεται διαρκώς, ηλιοροφή που έβαζε νερό στο πλυντήριο, καθίσματα (recaro) που χτυπούσαν και με πλευρικό αερόσακο που έκανε θορύβους μέσα στο κάθισμα...
Γερμανική ποιότητα... Ούτε μπορώ να διανοηθώ τι προβλήματα θα βγάζει το Twincharger ειδικά άμα το σκίζεις. Όσο για την κατανάλωση, ας μας πουν πόσο θα καίει αν τολμήσεις να πατήσεις το γκάζι λίγο πάνω από τη μέση...Τι στιγμή που η Toyota (Lexus) βγάζει τον ογκόλιθο το RX400h με 0-100 σε 7,6 και κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 10-12 λίτρα σε καμία περίπτωση, τότε νομίζω ότι η VW ακολουθεί λάθος δρόμο εξέλιξης.
Και εγω κατοχος Bora, και εχω παρακολουθησει καλα τις βλαβες τους τα καθισματα και η ηλιοροφη ειναι γενικα ανθεκτικα, η αντλια νερου χαλαει ευκολα και εχουν πολλα αλλα οπως αναφλεξη, αισθητηρας αερα κλπ.
Παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι τα TDI πανε πολυ καλυτερα απο πλευρας βλαβων και μεταπωλητικης αξίας και επισης με ενα γεμισμα κανουν 900+ κμ σε σχεση με τα 500-600 που κανει ενα 1.8τ.
Το Λεξους το εχω οδηγησει για 1 ωρα και η καταναλωση ευκολα παει στα 14-16λιτρα αν πατησεις λιγο το γκαζι, εχει επισης τρελλο torque steer, τελειως νεκρο τιμονι με μηδενικη επαναφορα/αισθηση και γενικα το συστημα σου σπαει τα νευρα (ανοιξε κλεισε τον βενζινοκινητηρα κλπ).
-
Σε κάποιο έντυπο διάβασα σήμερα ότι το Golf gt αναμένεται να έχει τιμή 24.000,αν και η ελληνική αντιπροσωπία πιέζει τη vw για 22.500.
Κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω,δεν ξέρω...
-
Τα 24000Ε φαίνονται λογικά.Έτσι το 1.4 με τα 140 άλογα θα έχει περίπου 21000Ε και καμιά 20000Ε το Polo GTI.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τα 24000Ε φαίνονται λογικά.Έτσι το 1.4 με τα 140 άλογα θα έχει περίπου 21000Ε και καμιά 20000Ε το Polo GTI.Εμενα παλι δεν μου φαινονται τα 24 σωστη τιμη για ενα πολυ πιεσμενο 1400... but that's just me.
Το 140αρι το οποιο και θα προτιμουσα σαφως... απο οτι διαβαζω θα αργησει να μπει στο Golf... αν μπει τελικα.Τωρα το οτι πιεζει η ελληνικη αντιπροσωπεια για χαμηλοτερη τιμη, τι να πω...? Το βρισκω αστειο ως σκεψη γιατι σε αλλα μας εχει συνηθισει. Μηπως πιεζει για να τα παρει φτηνοτερα και να εχει ακομα μεγαλυτερο κερδος??? Λεω τωρα....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έλεγχοι
Ποιότητα
Αυξημένη τιμήοι έλεγχοι δεν κάνουν τίποτα για αυτό και αυτές οι ταρζανιές με το πετρέλαιο θέρμανσης και η αυξημένη τιμή σημαίνει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος οπότε και ακόμα μεγαλύτερη νοθεία με την τιμή του πετρελαίου πλοίων. Εκεί γίνονται οι μεγαλύτερες νοθείες ακόμα και με αμόλυβδη.
Μακριά απο τα πετρέλαια για να σωθούμε αλλιώς θα κατεβαίνω σε κανένα λιμάνι και θα αγοράζω πετρέλαιο απο τους μαύρους των πλοίων!
ουυυυ ουυυυυ 666 diesel 666 μακριαααααααά
Δηλαδή τώρα που δεν έχουμε diesel έχουμε σωθεί ε;
αυτό λέει, σκέψου ΟΛΟΙ μας να αποκτήσουμε diesel τι έχει να γίνει...
θα πεθάνουμε σαν τους ευρωπαίους (άντε οι μισοί μιας και είναι 50%)
Φίλε ικαρ στην Ευρώπη δεν υπάρχουν βενζινάδικα σε κάθε 100 μέτρα και ο έλεγχος είναι ποιο αποτελεσματικός. Επίσης δεν υπάρχει σε όλους πετρέλαιο πλοίων όπως υπάρχει εδώ σε κάθε μαρίνα, λιμάνι, λιμανάκι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λετε λετε εσεις νοθειες και δρακους... θα λετε ομως μεχρι να μπειτε σε κανα Golf TDI... μετα ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ Οταν θα κανει κανα ανοιγμα o diesel απο τα 60 στα 140 και θα κοντευει να σπασει η πλατη του καθισματος το μονο που θα πειτε ειναι 'f**k with the fuels... I want one'Σοβαρα τωρα... υπερβαλλετε λιγακι με τα καυσιμα. Δεν ειμαστε τοσο χαλια...
Να κάνεις ξάδερφο βενζινά για να σου τα πεί ο ίδιος δεν μπορώ να σου προτείνω αλλά να μπείς και να βρείς τα πρόστιμα που έφαγαν τα βενζινάδικα και τι νοθεία έκαναν στα καύσιμα απο το αρμόδιο υπουργείο είναι κάτι που μπορείς να κάνεις για να δείς ότι όλα αυτά δεν είναι δράκοι αλλά η πραγματικότητα που ζείς εσύ και όλοι μας.
Σχετικά με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι άσχετο με την νοθεία που λέμε. Δηλαδή να έχω επιδόσεις και ας έχω νοθεία. Όχι ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Φίλε ικαρ στην Ευρώπη δεν υπάρχουν βενζινάδικα σε κάθε 100 μέτρα και ο έλεγχος είναι ποιο αποτελεσματικός. Επίσης δεν υπάρχει σε όλους πετρέλαιο πλοίων όπως υπάρχει εδώ σε κάθε μαρίνα, λιμάνι, λιμανάκι.
το πετρέλαιο ναυτιλίας το καταλαβαίνεις αμέσως, ενώ αν βάλεις εν γνώσει σου , καλά να πάθεις.
με το θέρμανσης και το νερό είναι το πρόβλημα. Υπάρχει πάντα και το πετρέλαιο εισαγωγής (αν είμαστε άχρηστοι)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα 24000Ε φαίνονται λογικά.Έτσι το 1.4 με τα 140 άλογα θα έχει περίπου 21000Ε και καμιά 20000Ε το Polo GTI.
Εμενα παλι δεν μου φαινονται τα 24 σωστη τιμη για ενα πολυ πιεσμενο 1400... but that's just me.
Το 140αρι το οποιο και θα προτιμουσα σαφως... απο οτι διαβαζω θα αργησει να μπει στο Golf... αν μπει τελικα.Τωρα το οτι πιεζει η ελληνικη αντιπροσωπεια για χαμηλοτερη τιμη, τι να πω...? Το βρισκω αστειο ως σκεψη γιατι σε αλλα μας εχει συνηθισει. Μηπως πιεζει για να τα παρει φτηνοτερα και να εχει ακομα μεγαλυτερο κερδος??? Λεω τωρα....
To 140αρι λέγεται ότι θα έρθει στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο του 2006.Όσο για το 170αρι ούτε εγώ βρίσκω τα 24000Ε σωστά(μακάρι να κόστιζε και 20000Ε),τα βρίσκω όμως λογικά με βάση την πολιτική της vw και σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα μοντέλα της.Από τη στιγμή που το GTi κάνει 28000 4000Ε κάτω και με 170 άλογα και 24κ ροπή δεν είναι και τόσο παράλογα.Πάντως κι εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω την λειτουργικότητα και κυρίως την αξιοπιστία του 2πλου τούρμπο.
Παιδιά τα ποστς με τα καραβίσια ντίζελ,τους πειρατές ναυτικούς και τους κλέφτες βενζινάδες αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται και είναι άσχετα με το συγκεκριμένο τόπικ. -
Τα καθίσματα του GT:
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Παιδιά τα ποστς με τα καραβίσια ντίζελ,τους πειρατές ναυτικούς και τους κλέφτες βενζινάδες αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται και είναι άσχετα με το συγκεκριμένο τόπικ.
Δικιο εχεις, αλλα αν με τα ιδια λεφτα παιρνεις το TDI.... πως να μην παει και εκει η συζητηση
-
Ôá ëåöôÜ áíôßóôïé÷á åíüò ðëïýóéá åîïðëéóìÝíïõ 1600 ÷ìì÷ì
êáëÜ ôá 170 áëëÜ äýï åßíáé áõôïß ðáíáèåìÜôïõò êáé áò åßíáé åîåëéãìÝíïé áðï ôçí Eaton ...ï Åëëçí èá ôïí óõíôçñåß êáé ôüôå êëÜöôá ....Ç ðïéüôçôá êáõóßìïõ èá åßíáé êáèïñéóôéêÞ ãéá ôÝôïéï ìïôåñÜêé ,üðùò êáé ìå ôá íôßæåë êáé ôï ïðïéïäÞðïôå Üëëï ìïôÝñ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το πετρέλαιο ναυτιλίας το καταλαβαίνεις αμέσως, ενώ αν βάλεις εν γνώσει σου , καλά να πάθεις.
με το θέρμανσης και το νερό είναι το πρόβλημα. Υπάρχει πάντα και το πετρέλαιο εισαγωγής (αν είμαστε άχρηστοι)
Συγνώμη φίλε ikar αλλά κάνεις λάθος. Μπορείς να βρείς τα πρατήριαμε με τα πρόστιμα και την νοθεία που κάνουν και να δείς ότι η μεγαλύτερη νοθεία γίνετε με πετρέλαιο ναυτιλίας ακόμα και σε βενζίνες μερικές φορές. ΚΑι αυτά είναι μόνο αυτά που πιάνουν.
-
Αυτοί που νοθεύουν τα καύσιμα κίνησης με πετρέλαιο ναυτιλίας δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το ποσοστό θείου είναι τόσο μεγάλο που σε τυχόν έλεγχο θα γίνει αμέσως αντιληπτό. Δεν υπάρχει φθηνός τρόπος να αφαιρέσεις το θείο, η διαδικασία στοιχίζει αρκετά. Εάν χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης σε μικρά ποσοστά και υπάρχει χημικός (γνώστης) ώστε να κάνει τις διαγνωστικές ουσίες πιο δύσκολες στην ανίχνευση...
-
Κάποιος mod μπορεί να μετακινήσει τα σχετικά με πετρέλαιο σε άλλο θέμα?
-
πληροφορίες για τον TSI
http://www.autotriti.gr/AUTOTRITI/_maga ... hema=31306 -
Κανενα νεο;;;
Είτε για τιμή είτε για το ποτε θα το δουμε;;; -
Στο Super Autocar γράφει για Νοέμβριο 2005....
-
Κοίταξα στο vw.de την τιμή του 1.6 FSi Sportline το οποίο εκεί κοστίζει 19,5Κ.
Με δεδομένο τα 22,5Κ που στοιχίζει στην Γερμανία επίσης το 1.4 ΤSi κάντε τους δικούς σας υπολογισμούς και εκτιμήσεις για την τιμή του ελληνικού TSi.Eγώ πάντως το υπολογίζω με δεδομένη τιμή του 1.6 FSi στα 21,5Κ γύρω στα 24,5Κ με 25Κ
-
Το 1.4 FSI πόσο κοστίζει στη Γερμανία;
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)