-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορεί να το λέει επίτηδες για να το καταλαβαίνουν οι πελάτες. Με ένα συμπιεστή 140 άλογα, με δύο συμπιεστές (πιο ακριβό) 170 άλογα.
:ystericalσε οικογένειες, μπορεί να λέει 'με τούρμπο'-απλά...
για να μή πέσει πολύ (και με κομπρέσσορα)
και νομίζουν οτι θα χαλάσει κιόλας...
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost1537333
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1537333#post1537333πώ πώ χάλασε
-
Ά, σας παρακαλώ, εδώ είναι το thread για να ρωτάμε και να ενημερωνόμαστε για το νέο Golf GT και TSi. Δίνω πληροφορίες στο λαό. Δε σχολιάζω, δε χαρακτηρίζω. Είμαι ενας ουδέτερος Hondaκιας...
-
το ποστ αυτο ειναι δικο μου ! ναι μου παρουσιασε αυτα τα προβληματα αλλα δεν εχει καμια σχεση με την μηχανη του
-
Ο χρήστης jehuty έγραψε:
το ποστ αυτο ειναι δικο μου ! ναι μου παρουσιασε αυτα τα προβληματα αλλα δεν εχει καμια σχεση με την μηχανη τουkai giati mpaneis me neo user, ntrepese na to peis me to kanoniko sou!!!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
το ποστ αυτο ειναι δικο μου ! ναι μου παρουσιασε αυτα τα προβληματα αλλα δεν εχει καμια σχεση με την μηχανη του
kai giati mpaneis me neo user, ntrepese na to peis me to kanoniko sou!!!!!
Το παλικάρι είναι στο φόρουμ από τον ΙΟΥΝΙΟ του 2005
-
ειχα κανει παλιοτερα το account στο myphone και απο τοτε αλλαξα το username που χρησιμοποιω σε καινουρια forums που γραφομαι στο jehuty !
Α και επειδη διαπιστωσα οτι ειναι και το πρωτο μου post στο forum σας , γεια σας -
από κιβώτιο πως πάνε τα δημοσιογραφικά?
Παρέδωσε ή ακόμη?
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost1540550
Ένας ένας παιδιά... (κακίες... )
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1540550#post1540550Ένας ένας παιδιά... (κακίες... )
Ο κινητήρας παραμένει αξιόπιστος.. 2 GT με πρόβλημα στα πόσα αλήθεια?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υποννοείς οτι το υπόλοιπο σύνολο δεν είναι αξιόπιστο;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η λογική σου δε λέει τίποτα. Με ελλειπή στατιστική παρουσιάζεις κάτι όπως το θέλεις. Και εγώ μπορώ να πώ: 2 GT με προβλήματα προέκυψαν σε 1-2 μέρες. Τί πάει να πεί αυτό;
Anyway, πέρα από το πείραγμα, τέτοια προβλήματα δε μου λένε και κάτι σημαντικό (εξάλλου Golf είναι... ). ΟΛΑ τα μοντέλα κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν σε κάποιους κάποια βλάβη.
-
Ποιο ήταν το πρόβλημα;
2/1000; χάλια, έχουν σπάσει όλα
-
Υποννοείς οτι το υπόλοιπο σύνολο δεν είναι αξιόπιστο;
Μια χαρά είναι και το υπόλοιπο σύνολο, μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.
2 GT παρουσίασαν πρόβλημα στα 1000? 1/500 δηλαδή? 0.2% ? Καταλαβαίνεις ότι αν έχουν παρουσιάσει 2 αυτοκίνητα πρόβλημα μιλάμε για ένα τρομερά αξιόπιστο αυτοκίνητο?
-
Αυτό που αναφέρει σαν προβλημα ο κάτοχος, μπορεί να προέρχεται από κάποια λακούβα στην οποία βούτηξε το αυτοκίνητο ο 'μικρός' του dealer που οδηγούσε το αυτοκίνητο από την μάντρα στο μαγαζί για παράδοση...
Μην βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε πρόβλημα αξιοπιστίας γιατί τοχω δει να συμβαίνει και στις καλλίτερες 'οικογένειες'... -
Φίλε μου δε καταλαβαίνεις. Πρίν δώσω τα link πόσα GT είχαν παρουσιάσει πρόβλημα; Κανένα. Κρίναμε μόνο από το forum των 4Τ. Έδωσα 2 λινκ απο site γενικού ενδιαφέροντος και ξαφνικά σε 1 μέρα το 0 έγινε 2. Το οτι δεν ανέφερε πρόβλημα κάποιος που δεν ασχολείτε με το forum δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα. Μπορεί για το forum των 4Τ να έχουμε βλάβες 0%, αλλά για το forum του myphone τα προβλήματα πρέπει να είναι γύρω στο 20-30%. Η στατιστική είναι πολύ ύπουλη εάν δεν μιλάς με ολοκληρωμένα στοιχεία. Έχω 4 φίλους με Golf, και οι 3 είχαν και έχουν προβλήματα (λαδάκι, συμπλέκτης κτλ). Άρα απο τη δική μου στατιστική το 75% έχει προβλήματα. Εξάλλου είπα πως αυτά τα προβλήματα δε μου λένε τίποτα. Εξάλλου είναι προβλήματα του Golf και όχι του Golf GT. Χαλαρώστε και μήν ανησυχείτε. Τυράκι σας πετάω. Υπομονή και με το κινητήρα. Ακόμα στο στρώσιμο είναι ( )
-
Καταλαβαίνω πολύ καλά...
Αυτόπου δεν καταλαβαίνω είναι πως μια τόσο αξιόπιστη μάρκα όπως η Honda, ειναι κάτω από την 10η θέση στις πωλήσεις στην Ελλάδα....(γιατί φίλους με Golf φαίνεται να έχεις πολλούς, φίλους με Civic όμως??)
-
πρόβλημα με τον κινητήρα πάντως δεν είχαν...
σήμερα, άκουσα πάλι για 2-3 σπασμένα GT στη Θεσσαλονίκη κιόλας...
-
wς τωρα το αγχος ολων ηταν ο κινητηρας του gt..αφου αυτος δεν εχει βγαλει ακομα προβλημα,πιασαμε τα τιμονια...οκ....εγω εχω gt και το τιμονι μια χαρα ειναι..βαλτε το στη στατιστικη..οπως και ολα τα υπολοιπα τοθ φορουμ που δεν εχουν προβλημα με τιμονια,συμπλεκτες,λαδια κτλ κτλ κτλ..sorry ρε παιδια,κ κυριως στους παλιοτερους του φορουμ που εχουν περισσοτερη εμπειρια και γνωσεις απο μενα,αλλα νομιζω πως αν καποιος 8ελει να πιστευει πως καποιο αμαξι βγαζει προβληματα 8α βρει 1002 λογους.απο το τιμονι ως τη ρεζερβα..
ps:αν(χτυπα ξυλο) το δικο μου βγαλει ποτε προβλημα,να ειστε σιγουροι πως 8α το αναφερω
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)