-
Δεν νομίζω ότι οι κώλοι έχουν να κάνουν και κάτι με τη συζήτηση μας ...
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα καίει ότι καίγανε όλα τα 1400 τουρμπο τα τελευταία 10 χρόνια.
Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι ... είπαμε, μου αρέσει ο τρόπος
που σκέφτεσαι. Ως γνωστόν άλλωστε η γή είναι επίπεδη ...Και για να σοβαρευτούμε μπορείς να μου αποδείξεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
και όχι με υποθέσεις ότι ένα αμάξι 10.000 κύβικών δεν μπορεί να καίει
1 λίτρο/100 χιλ. ή ότι ένα αμάξι των 100 κυβικών δεν μπορεί να καίει
100 λίτρα/100 χιλ. ?Χωρίς παρεξήγηση πάντα, ετσι ....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και δε πηρα απάντηση
Τα κιβώτια από τα δημοσιογραφικά πως πάνε????πάρε το EVO, έχει long term GT & GTI
αναλυτικά κατανάλωση, κόστος συντήρησης, 'προβλήματα'
-
Λοιπον γυρισα σημερα απο την αντιπροσωπεια και μοθ ειπαν οτι ο ηχος που κανει ειναι φυσιολογικος ! Τωρα για το τριξιμο του συμπλεκτη μου ειπε οτι το εχει ξαναδει σε Golf (γενικα) και οτι θα πρεπει να του το ξαναπαω ζεστο (οταν τον κανει δηλ. τον θορυβο) για να το δει για να μου το φτιαξει.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν νομίζω ότι οι κώλοι έχουν να κάνουν και κάτι με τη συζήτηση μας ...Θα καίει ότι καίγανε όλα τα 1400 τουρμπο τα τελευταία 10 χρόνια.
Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι ... είπαμε, μου αρέσει ο τρόπος
που σκέφτεσαι. Ως γνωστόν άλλωστε η γή είναι επίπεδη ...Και για να σοβαρευτούμε μπορείς να μου αποδείξεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
και όχι με υποθέσεις ότι ένα αμάξι 10.000 κύβικών δεν μπορεί να καίει
1 λίτρο/100 χιλ. ή ότι ένα αμάξι των 100 κυβικών δεν μπορεί να καίει
100 λίτρα/100 χιλ. ?Χωρίς παρεξήγηση πάντα, ετσι ....
τι να τα κάνω τα επιχειρηματα... εχω 5 αυτοκίνητα.
2 2000 κυβικά ένα με τουρμπο ένα χωρίς
2 1300 χωρίς τούρμπο
1 1400 χωρίς τούρμποκάνω μετρήσεις (και όπως καταλαβαίνεις είχαμε και αλλα)...
Αρα το επιχειρημα είναι η τσέπη μου.
-
εχω και 2 μηχανάκια..... 250 κυβικά και 400 μονοκύλινδρα!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα κιβώτια από τα δημοσιογραφικά πως πάνε????πάρε το EVO, έχει long term GT & GTI
εντάξει, θα μάθω πότε θα πάνε για παιδάκια και θα πάω.... και μετά τις 5 μπύρες ότι μου πούνε off the record θα σου το πω
-
Coyote, δηλαδή αν κάτοχος GT σου πεί ότι έκανε Αθήνα - Θεσσαλονίκη με
7 λίτρα/100 χιλ. θα συνεχίζεις να υποστηρίζεις αυτά τα 'επιχειρήματα'Πόσο δύσκολο είναι να δεχτείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε ότι το συγκεκριμένο
αυτοκίνητο πολύ απλά καίει όσο θες εσύ να κάψει δηλαδή - επίσης πολύ
απλά - όσο βαρύ είναι το πόδι σου ....ΥΓ. αλήθεια τη δουλεία κάνεις και έχεις 5 αμάξια? Δεν γίνομαι αδιάκριτος
απλά ρωτάω για να δω αν μπορώ να την κάνω και εγώ .... -
Coyote, δηλαδή αν κάτοχος GT σου πεί ότι έκανε Αθήνα - Θεσσαλονίκη με
7 λίτρα/100 χιλ. θα συνεχίζεις να υποστηρίζεις αυτά τα 'επιχειρήματα'Πόσο δύσκολο είναι να δεχτείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε ότι το συγκεκριμένο
αυτοκίνητο πολύ απλά καίει όσο θες εσύ να κάψει δηλαδή - επίσης πολύ
απλά - όσο βαρύ είναι το πόδι σου ....ΥΓ. αλήθεια τη δουλεία κάνεις και έχεις 5 αμάξια? Δεν γίνομαι αδιάκριτος
απλά ρωτάω για να δω αν μπορώ να την κάνω και εγώ ....Δημόσιος υπάλληλος και ελ. Επαγγ.
5 αμάξια εχουμε στο σπιτι όλοι μας. Αλλά αμα τα χρησιμοποιείς όλα τότε ξέρεις
Τώρα το γεγονός ότι κάει 7 λίτρα είναι απολύτως λογικό καθώς σε εκείνη τη φάση δε χρησιμοποιεί τα 170 άλογα.
Οταν τα χρησιμοποιήσει τότε θα ανέβει.Για παράδειγμα ένας φίλος μου έχει 300 άλογα μετατροπή σε 2λιτρο αστρα κουπε. Κανονικά καίει 7-8 λίτρα.
Στην εθνική με 230 καιει 31 στιγμιαία !!!!! και βάλε (εχει δείξει και 37-38 )μέση 21-22
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εντάξει, θα μάθω πότε θα πάνε για παιδάκια και θα πάω.... και μετά τις 5 μπύρες ότι μου πούνε off the record θα σου το πω
να μας ενημερώσεις και μας γιατί που ξέρεις, μπορεί να σπάνε και του GTI τα κιβώτια και να καίει 20 λίτρα/100
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να μας ενημερώσεις και μας γιατί που ξέρεις, μπορεί να σπάνε και του GTI τα κιβώτια και να καίει 20 λίτρα/100
από περιέργεια.... το έχεις μετρήσει στα εξάρχεια και στην ανηφόρα της αλεξάνδρας το πρωι? (εμένα μου βγάζει το ταπερ 16-17 λιτρα, πάντα στην τσέπη μου)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
...Ποιος είπε ότι το μοτερ είναι αξιόπιστο? Από που φαίνεται...? Στους 3 μήνες ζωής... Ασε να το δούμε μετά από χρόνια
Όπα μεγάλε, όχι και τρεις μήνες!!! Είναι περίπου 1 χρόνος που έχει κυκλοφορήσει έξω !!!
Μην τα λέμε όλα όπως μας βολεύει για να βγει το συμπέρασμα που θέλουμε
-
.....κοντεύουμε στις 150 σελίδες και πάλι τα ίδια λέμε....
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
...Ποιος είπε ότι το μοτερ είναι αξιόπιστο? Από που φαίνεται...? Στους 3 μήνες ζωής... Ασε να το δούμε μετά από χρόνια
Όπα μεγάλε, όχι και τρεις μήνες!!! Είναι περίπου 1 χρόνος που έχει κυκλοφορήσει έξω !!!
Μην τα λέμε όλα όπως μας βολεύει για να βγει το συμπέρασμα που θέλουμε
εντάξει είναι αξιόπιστο με πείσατε. Εμένα πάντως μου είπανε όλοι ότι το φοβούνται.
Τωρα θέλετε να λέμε τι ακούμε και συζητάμε ή να το βουλώνουμε εδώ μεσα σε σχέση με τη VW? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τώρα το γεγονός ότι κάει 7 λίτρα είναι απολύτως λογικό καθώς σε εκείνη τη φάση δε χρησιμοποιεί τα 170 άλογα.
Οταν τα χρησιμοποιήσει τότε θα ανέβει.Το ίδιο ακριβώς είπα και εγώ. Αυτό που δεν μου λες είναι που είναι το κακό
σε αυτό το γεγονός ...Για παράδειγμα ένας φίλος μου έχει 300 άλογα μετατροπή σε 2λιτρο αστρα κουπε. Κανονικά καίει 7-8 λίτρα.
Στην εθνική με 230 καιει 31 στιγμιαία !!!!! και βάλε (εχει δείξει και 37-38 )μέση 21-22
με 230 μάλλον δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί πόσο καίει αλλά αν θα
προλάβει το ραντεβού με τον Χάρο ... αλλά αυτό είναι μια τελείως
διαφορετική ιστορία.Και για να μην το κουράζουμε πολύ, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο προτέρημα
του GT είναι η κατανάλωση του σε σχέση με τα 170 άλογα και αμέσως
μετά τα ίδια τα 170 άλογα ... -
Οταν τα χρησιμοποιήσει τότε θα ανέβει.Το ίδιο ακριβώς είπα και εγώ. Αυτό που δεν μου λες είναι που είναι το κακό
σε αυτό το γεγονός ...Για παράδειγμα ένας φίλος μου έχει 300 άλογα μετατροπή σε 2λιτρο αστρα κουπε. Κανονικά καίει 7-8 λίτρα.
με 230 μάλλον δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί πόσο καίει αλλά αν θα
προλάβει το ραντεβού με τον Χάρο ... αλλά αυτό είναι μια τελείως
διαφορετική ιστορία.Και για να μην το κουράζουμε πολύ, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο προτέρημα
του GT είναι η κατανάλωση του σε σχέση με τα 170 άλογα και αμέσως
μετά τα ίδια τα 170 άλογα ...Οποτε λες έχουμε τον δοκτορ τζεκυλ και και τον μιστερ Χαιντ
-
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι εννοείς ....
-
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι εννοείς ....Εννοώ ένα καλό και ένα κακό.
-
Εγώ μίλησα για ένα καλό και ένα καλό ...
Το κακό ποιό είναι ? Η χαμηλή κατανάλωση ή τα 170 άλογα ? -
Εγώ μίλησα για ένα καλό και ένα καλό ...
Το κακό ποιό είναι ? Η χαμηλή κατανάλωση ή τα 170 άλογα ?'κακό' ρε παιδί μου, πως λένε ότι αυτό το αμάξι είναι ¨κακό'.... με την έννοια ότι δαγκώνει, τρέχει, τα χώνει, τελικιάζει..... κάνει ¨κακά¨πράγματα... όχι αγαθά
Μου λείπει ο προφορικός λόγος.....
Είναι που λένε κακοοοοοοοοοο..... και εννούνε πολύ καλό -
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)