-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ο Stuck είναι 57-58 χρονών νομίζω. Του χρόνου θα τρέξει τον τελευταίο του 24ωρο αγώνα του Nurburgring και θα αποσυρθείTo έψαξα 55 χρονών είναι.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ο Stuck είναι 57-58 χρονών νομίζω. Του χρόνου θα τρέξει τον τελευταίο του 24ωρο αγώνα του Nurburgring και θα αποσυρθεί
To έψαξα 55 χρονών είναι.
Πες μας και πότε έχει γενέθλια να του στείλω σοκολατάκια
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Η 612 συγκρινεται μονο με την Μ6.
Η Μ6 ειναι καλυτερη με διαφοραΤώρα αυτό πώς ακριβώς προκύπτει; Από τη μεγάλη αγάπη που έχεις στη γερμανική εταιρία;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τώρα αυτό πώς ακριβώς προκύπτει; Από τη μεγάλη αγάπη που έχει στη γερμανική εταιρία;
Όχι από κάτι τυπάκια 2 μέτρα που είναι άχρηστα χωρίς γνώσεις (οκ είναι λίγο κουλός αλλά το παραδέχεται ) και επιλέγουν την M5 από την F430.
Τεσπά είδωμεν...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τώρα αυτό πώς ακριβώς προκύπτει; Από τη μεγάλη αγάπη που έχεις στη γερμανική εταιρία;Όπως λέει και ο diperr, είδωμεν. Δεν έχω διαβάσει ακόμα εμπεριστατωμένα reviews για τη Μ6, αλλά μάλλον πρόκειται για άλλο ένα τεχνολογικό θαύμα της BMW.
Ότι συγκρίνεται με την 612, χαλαρά. Για το ποιος είναι ο νικητής...εδώ είναι λίγο υποκειμενικά τα πράγματα. Εγώ πάντως περιμένω την Μ6 να είναι εξίσου γρήγορη, αν όχι γρηγορότερη
Υ.Γ.
Στοιχεία ίσως υπάρχουν ήδη, απλώς εγώ δεν έχω ακόμα ψάξει... -
Η Μ6 το ίδιο μοτέρ με την Μ5 δεν φοράει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Μ6 το ίδιο μοτέρ με την Μ5 δεν φοράει?Nαι ακριβως το ιδιο,και η Μ6 ειναι ελαφρυτερη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Μ6 το ίδιο μοτέρ με την Μ5 δεν φοράει?Ναι αλλά με κάποιες βελτιώσεις...
Έτσι λένε... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Nαι ακριβως το ιδιο,και η Μ6 ειναι ελαφρυτερη.
Οριακά ελαφρύτερη η αρκετά ελαφρύτερη? Επειδή αν μιλάμε για 10-20 κιλά, σιγά την διαφορά στον 1.5 τόνο..
-
Μ5-1755Κ
Μ6-1690Κ -
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Ναι αλλά με κάποιες βελτιώσεις...
Έτσι λένε...Καμία βελτίωση. Είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ. Τουλάχιστον έτσι ανακοινώνει η BMW.
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
gmantz,δεν εχω καμμια ορεξη για αντιπαραθεσεις.Δεν ειναι αντιπαραθεση, συζητηση λεγεται. Απλως βρισκω λιγο ακραια την αποψη σου και μου βγαζει κατι σε: τα-πουστακια-τα-19-χρονα-εχουν-Μ3-και-εγω-οχι-ααα-εχουν-και-γκομενες!
Τι θα ελεγες αμα καποιος 19χρονος εκανε καλυτερο χρονο δλδ στην πιστα με το Μ3 του απο οτι εσυ με ενα Μ3???
Βεβαια το κοιτα-τι-εχει-ο-πιτσιρικας/κωλογερος/κλωσσα-δεν-ξερει-να-το-παει ειναι πολυ διαδεδομενο στην ελλαδα σαν αντιδραση, οποιος και αν ειναι στο τιμονι ενος τετοιου αυτοκινητου..... γιατι αραγε? -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
gmantz,δεν εχω καμμια ορεξη για αντιπαραθεσεις.
Δεν ειναι αντιπαραθεση, συζητηση λεγεται. Απλως βρισκω λιγο ακραια την αποψη σου και μου βγαζει κατι σε: τα-πουστακια-τα-19-χρονα-εχουν-Μ3-και-εγω-οχι-ααα-εχουν-και-γκομενες!
Τι θα ελεγες αμα καποιος 19χρονος εκανε καλυτερο χρονο δλδ στην πιστα με το Μ3 του απο οτι εσυ με ενα Μ3???
Βεβαια το κοιτα-τι-εχει-ο-πιτσιρικας/κωλογερος/κλωσσα-δεν-ξερει-να-το-παει ειναι πολυ διαδεδομενο στην ελλαδα σαν αντιδραση, οποιος και αν ειναι στο τιμονι ενος τετοιου αυτοκινητου..... γιατι αραγε?Επιμενω στην αποψη μου...
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 222#410222
-
Kαλες οι Μ καλες και οι πορσε,αλλα αν βρεθει κανα ταξι (εβο καλυτερα να κανουν στην ακρη και να μην προσπαθησουν να το ακολουθησουν γιατι το πολυ πολυ να βγουν απο τον δρομο.
Ενα εβο 8 με 260 αλογα στην πιστα κανει καλυτερο χρονο απο μια Μ3 . Καλα για τον δρομο δεν το συζητω. Μπορει να τα ριξει και σε αμαξια με διπλασια ιπποδυναμη -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kαλες οι Μ καλες και οι πορσε,αλλα αν βρεθει κανα ταξι (εβο καλυτερα να κανουν στην ακρη και να μην προσπαθησουν να το ακολουθησουν γιατι το πολυ πολυ να βγουν απο τον δρομο. -
Μπορείς να μου πεις πού βρίσκεις αυτά τα emoticons; Θέλω και γω...
-
Kαλες οι Μ καλες και οι πορσε,αλλα αν βρεθει κανα ταξι (εβο καλυτερα να κανουν στην ακρη και να μην προσπαθησουν να το ακολουθησουν γιατι το πολυ πολυ να βγουν απο τον δρομο.
Ενα εβο 8 με 260 αλογα στην πιστα κανει καλυτερο χρονο απο μια Μ3 . Καλα για τον δρομο δεν το συζητω. Μπορει να τα ριξει και σε αμαξια με διπλασια ιπποδυναμηSorry file alla to tetrakinito den exei kanena pleonektima apo to piswkinito mesa stin pista kai einai pio argo .-
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ενα εβο 8 με 260 αλογα στην πιστα κανει καλυτερο χρονο απο μια Μ3 . Καλα για τον δρομο δεν το συζητω. Μπορει να τα ριξει και σε αμαξια με διπλασια ιπποδυναμηSorry file alla to tetrakinito den exei kanena pleonektima apo to piswkinito mesa stin pista kai einai pio argo .-
Mπα δεν το νομιζω. Και οι 4τροχοι και το drive και πολλα αλλα περιοδικα βγαζουν παντα ταχυτερο το εβο. Π.χ το εβο στα μεγαρα κανει 1.08 και η Μ 1.10
-
Mπα δεν το νομιζω. Και οι 4τροχοι και το drive και πολλα αλλα περιοδικα βγαζουν παντα ταχυτερο το εβο. Π.χ το εβο στα μεγαρα κανει 1.08 και η Μ 1.10
το εβο 1:08???? με σλικ???
M3 vs M3 CSL vs M3 CS