-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
το φιέστα λοιπόν με προβληματίζουν λίγο οι επιδόσεις του,είναι λίγο χλιαρές και μπορεί τώρα στην αρχή να μην με πειράζει..σε 2-3 χρονάκια όμως.Κάτι άκουσα ότι το καινούριο θα φοράει τον 2λιτρο με 170 άλογα,στέκει ή φιδιά;To ξαναλέω... Να μην σε προβληαμτίζουν καθόλου οι επιδόσεις του fiesta.
Eίναι γρήγορο, μόνο στα χαρτιά υστερεί και επιπλεόν καίει και λιγότερο.
τώρα καλό είναι να περιμένεις το Polo μιας και στο fiesta θα γίνει f/l.
Με τη δρόμο που έχει πάρει η VW πού ξέρεις μπορεί να είναι πραγματικό αυτοκίνητο... -
αμα εχεις οριζοντα τουλαχιστον 6-7 χρονων, θες τον δυνατοτερο κινητηρα με τις περισσοτερες επιλογες για μοντιφες και τους καλυτερους χωρους.
και βεβαια να ειναι αξιοπιστο..απο αυτα που εχεις στη λιστα σου, μονο το octavia rs σε καλυπτει. μεχρι να το δωσεις, θα εχεις ασχοληθει με καμποσα ευχαριστα πραγματα και θα το εχεις πιθανοτατα σε σουπερ κατασταση με 300 αλογα και 45κ ροπης.
αν περιμενεις για super-turbo, να περιμενεις να κοιταξεις και μεγαλυτερα κυβικα -
Αμάν βρε Πέτρο με τα στάδια και τα γήπεδα..
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμάν βρε Πέτρο με τα στάδια και τα γήπεδα..Λες να είναι εργολάβος;
-
ρε σεις, το παιδι ζηταει εναν πυραυλο με 22.000 για 7 χρονια
τοσα χρονια, αν δεν σκαλισεις το αμαξι σου, τι εισαι? φυτο? ζομπι? γυναικα? τι?
μην πατε κοντρα στη φυση σας!! ειναι δυσκολοι οι καιροι για αντρες
....και θες εστω να εισαι τογιοτακιας και να μην σκαλισεις τιποτα? οκ
rs abt 210 αλογα μαμα, και παλι πυραυλος και χωρις 'σταδια' -
Ρε Πετράν, επειδή το έχω απορία.. Αν αγόραζες την SLR (μιας και είσαι φαν της μερσεντές) θα σκεφτόσουν πως να την πειράξεις?
-
άντε ρε kid με τις αποριες σου!!
φερε μου μια slr εσυ, και ολο και κατι θα βρω εγω να κανω...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
τοσα χρονια, αν δεν **σκαλισεις **το αμαξι σου, τι εισαι? φυτο?Καλά λέω εγώ ότι είσαι εργολάβος
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
άντε ρε kid με τις αποριες σου!!
φερε μου μια slr εσυ, και ολο και κατι θα βρω εγω να κανω...
αυτό να έχει και όλα γίνονται...right?
-
εχει
μαλιστα σκεφτεται η ιδια η mercedes να κανει extra-tuning στην SLR
Mercedes toys with the idea of a ‘performance’ SLR
βεβαια το εχει κανει ηδη η brabus
More on the Brabus-tuned Mercedes-Benz SLR McLarenδειτε και μια ωραια μοντιφα που καποιος στο dubai ξηλωσε το μοτερ της SLR και το κοτσαρε στην SLK 55 AMG του..
στην πορεια, βελτιωσε και τα τρωτα σημεια του μοτερ της SLR..
More on the SLR-Powered Mercedes SLK: Out of the Mouths of Mechanics
τι να πεις? οτι ειναι βλακας? ή μαγκας?
..και αντε να του πεις εσυ κι εγω τωρα, οτι το αμαξι του ειναι για κομμωτριες και αδερφες..σημασια εχει παντως πως περι ορεξεως, ουδεις λογος..
/off topic
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ouths of Mechanics[/url]
τι να πεις? οτι ειναι βλακας? ή μαγκας?
..και αντε να του πεις εσυ κι εγω τωρα, οτι το αμαξι του ειναι για κομμωτριες και αδερφες..
σημασια εχει παντως πως περι ορεξεως, ουδεις λογος..Ότι έχει λεφτά για πέταμα. Αυτό και μόνο
-
στο dubai μενει και ειναι οδηγος αγωνων...
δεν διαφωνω λοιπον, αλλα νομιζω οτι τα πεταει σχετικα εμπνευσμενα τα λεφτα του..
και αν το σκεφτεις, μπορει και να βγαζει κι'ολαςειχε λεει μακρινο waiting list για την custom slr του,
και ειπε να φτιαξει τη δικια του custom..
τελικα ειναι και πιο γρηγορη, καθοτι 400 κιλα ελαφρυτερη και βελτιωμενητο παραδειγμα ειναι τραβηγμενο επιτηδες απλα για να εξηγησω στον Kid οτι δεν υπαρχουνε ορια παρα μονο στη φαντασια..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν υπαρχουνε ορια παρα μονο στη φαντασια..Η φυσική μάλλον πρέπει να διαφωνεί μαζί σου.
-
Τέτοια τρεμούρα βρε πετράν να αγοράσουμε όλοι σκόντα πια;Τόση μοναξιά νιώθεις στους δρόμους; φιλικά πάντα πάντως επειδή θυμήθηκα τα περί αυτοκινήτου-επένδυσης που έλεγες once upon a time..το μόνο αυτοκίνητο επένδυση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το skoda octavia diesel χρώματος κίτρινου για αυνόητους λόγους..τώρα για το αν είναι αυτοκίνητο αποκλειστικά για πραγματικούς άντρες θα σε γελάσω,τελευταία βλέπω και γυναίκες-ταρίφες
Πάντως τώρα με τα σούπερ-τουρμπάτα της μαμάς VW έχει να χυθεί αίμα στην άσφαλτο..ο θεός να φυλάει..και τους τουρμπάτους λύκους και τα ατμοσφαιρικά πρόβατα -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν υπαρχουνε ορια..Συμφωνώ, η ηλιθιότητα δεν έχει όρια..
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Πάντως τώρα με τα σούπερ-τουρμπάτα της μαμάς VW έχει να χυθεί αίμα στην άσφαλτο..ο θεός να φυλάει..και τους τουρμπάτους λύκους και τα ατμοσφαιρικά πρόβατα...και τους απλούς περαστικούς και τις κολώνες της ΔΕΗ και τις μπαριέρες και τα δεντράκια...
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Τέτοια τρεμούρα βρε πετράν να αγοράσουμε όλοι σκόντα πια;Τόση μοναξιά νιώθεις στους δρόμους; φιλικά πάντα πάντως επειδή θυμήθηκα τα περί αυτοκινήτου-επένδυσης που έλεγες once upon a time..το μόνο αυτοκίνητο επένδυση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το skoda octavia diesel χρώματος κίτρινου για αυνόητους λόγους..τώρα για το αν είναι αυτοκίνητο αποκλειστικά για πραγματικούς άντρες θα σε γελάσω,τελευταία βλέπω και γυναίκες-ταρίφες
Πάντως τώρα με τα σούπερ-τουρμπάτα της μαμάς VW έχει να χυθεί αίμα στην άσφαλτο..ο θεός να φυλάει..και τους τουρμπάτους λύκους και τα ατμοσφαιρικά πρόβατατο πρωτο μερος απο το σχολιο σου μου θυμιζει βαζελο μετα απο 'ντερμπυ'
και το δευτερο μερος την γιαγια μου..το πρωτο λοιπον δεν το σχολιαζω..οσο για το δευτερο,
μπορεις να ζητησεις απο τη vw να μην καταργησει την εκδοση 1.4 75ps και να κρατησει και την 1.6 102ps ωστε να σωσεις την νεολαια.
επισης μπορεις να κανεις μια επιστολη προς το υπεχωδε και να ζητησεις απο δω και μπρος ολοι
οι δρομοι και ιδιως αυτοι της ταχειας κυκλοφοριας να ειναι κυκλικοι, ωστε να εχεις το αβανταζ εσυ και η λογικη σου.
και βεβαιως ο συνεχης εκκλησιασμος, η θεια κοινωνια, η προσευχη, η νηστεια, η αυταπαρνηση ειναι τα οπλα σου εναντια στην 'απιστη' vw που θελει να θερισει τα παιδια των ελληνων.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δεν υπαρχουνε ορια..
Συμφωνώ, η ηλιθιότητα δεν έχει όρια..
Είναι ηλίθιος αυτός που πήρε το 'μοτερ της SLR και το κοτσαρε στην SLK'; γιατί;
-
Κύριοι, συνιστώ αυτοσυγκράτηση. Είμαστε όλοι πολύ off-topic. Το θέμα είναι τι θα αγοράσει ο φίλος μας μέχρι τα 22.000Ε...
ΠΥΡΑΥΛΟΙ μεχρι 22000Ε