-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σε ενα περιοδικο που ειχε οδηγο αγορας για s3 εγραφε χιλιαδυο σημεια που ηθελαν ελεγχο πριν την αγορα αλλα και κατα την συντηρηση!
Σαφώς και χρειάζεται έλεγχος πριν αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο (μεταχειρισμένο φαντάζομαι εννοείς).
Δηλαδή ένα Opel Corsa σε πόσα σημεία θέλει έλεγχο, σε 892;
Μια Μ3 μετά σε πόσα σημεία θέλει έλεγχο σε 1.356;
Οσο πιο πολυπλοκο σε τοσα περισσοτερα!Δηλαδη τι να δω στο corsα αν ανεβαζει πιεση σωστα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
B M WΑλλα λεει το avatar σου ομως......
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δυσκολη επιλογη αν και εχουν διαφορες μεταξυ τους, ειναι και τα 4 πολυ καλα κατα την ταπινη μου αποψη.Ολα καλα ειναι φιλε μου ποιο σου κανει ειναι το θεμα!Φυσικα καλο ειναι να δεις τι λενε και οι αλλοι
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
Σε ενα περιοδικο που ειχε οδηγο αγορας για s3 εγραφε χιλιαδυο σημεια που ηθελαν ελεγχο πριν την αγορα αλλα και κατα την συντηρηση!
Σαφώς και χρειάζεται έλεγχος πριν αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο (μεταχειρισμένο φαντάζομαι εννοείς).
Δηλαδή ένα Opel Corsa σε πόσα σημεία θέλει έλεγχο, σε 892;
Μια Μ3 μετά σε πόσα σημεία θέλει έλεγχο σε 1.356;
Οσο πιο πολυπλοκο σε τοσα περισσοτερα!Δηλαδη τι να δω στο corsα αν ανεβαζει πιεση σωστα;
Kαι ο έλεγχος των μάκτρων, αποτελεί σημείο..
-
Όλα είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, απλά κανένα δεν κάνει τη διαφορά. Το Civic είναι φανταστικό όταν πηγαίνεις τέζα σε καλό οδόστρωμα, σε γλιστερό όμως παραμένει ένα προσθιοκίνητο χωρίς μπλοκέ, ενώ και ο διάκοσμος δεν είναι αντίστοιχος των 2 γερμανικών. Τα γερμανικά έχουν άλλα κουσούρια. Η BMW παράδειγμα είναι πιο αργή από τα άλλα 2, αλλά το σημαντικότερο είναι που δεν έχει μπλοκέ. Πραγματικό πισωκίνητο είναι αυτό;
Ύστερα το S3. Θέλει ψάξιμο για να βρεις κάτι σωστό και σε απαιτητική οδήγηση, δε θα ικανοποιήσει. Έχει βέβαια εύκολη βελτίωση στο μοτέρ.
Το Impreza έπειτα, δεν αποτελεί το υπερόπλο σαν το STi, είναι μια πιο ήπια κατασκευή. Άσε που η αισθητική, η αίσθηση του τιμονιού και το φινίρισμα είναι αμφιλεγόμενα. Γιατί δεν εμπλουτίζεις τις επιλογές σου; Προσωπικά, θα έδινα 30Κ και θα τσίμπαγα ένα RX8 ή κάτι παραπάνω για 350Ζ ή EVo μεταχειρισμένο -
Ταπεράκι
-
Και εγώ θα έβαζα ως εναλλακτικές 350Ζ αν θες κουπέ και S2000 αν θέλεις κάμπριο.
Ειδικά το Ζ μπορείς μελλοντικά να του βάλεις και ένα Light turbo οπότε θα έχεις το απόλυτο υπερόπλο ( πιο EVO και STi? )
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Και εγώ θα έβαζα ως εναλλακτικές 350Ζ αν θες κουπέ και S2000 αν θέλεις κάμπριο.Ειδικά το Ζ μπορείς μελλοντικά να του βάλεις και ένα Light turbo οπότε θα έχεις το απόλυτο υπερόπλο ( πιο EVO και STi? )
Παιδια ολα αυτα που λετε τα εχω σκεφτει!Καταρχην δεν θελω διθεσιο και αν επαιρνα θα επαιρνα φυσικα το 350Z.Απο εκει και περα εχω 2 κολλητους με evo και τα παιδια σπαταλουν τρελα χρηματα για να τα συντηρησουν!Δεν θελω αμαξι βολτας το θελω και για καθημερινη σχεδον χρηση!Οσο για το rx-8 το ειχε παρει ενας συνεργατης του πατερα μου και το εδωσε πισω γιατι του παρουσιασε πολλα προβληματα,μπορει να ετυχε δεν λεω αλλα γενικα ειναι αμφιλεγομενη η αξιοπιστια του κατα τα αλλα μου αρεσει!
-
Κοιτα να δεις απο τα 30000 ευρω στα 50000ευρω ειναι μια σημαντικη διαφορα χρηματων για να αγορασω το 350z!Και για μετεχειρο κατω απο 38000 με τιποτα (και λιγα λεω)
Ακομα εχουμε ενα BMW 528i και ενα saab οποτε εχω δει και τα περελκομενα της BMW.Να πω στον φιλο για το μπλοκε πως αν στο 325 βαλουν μπλοκε θα σπαει το διαφορικο γρηγοροτερα απο οτι με το απλο λογο βαρους που παιζει ρολο στην αδρανεια -
Η ψήφος μου πάει στην 325 γιατί:
α) Το Type-R είναι πολύ στοχοπροσηλωμένο. Εξαιρετικό ως GTI, όχι όμως και τόσο all-around (δηλαδή και οδηγική συγκίνηση και πολυτέλεια και άνεση). Το ότι είναι προσθιοκίνητο δεν είναι κακό (κάθε άλλο), αλλά εγώ θα δοκίμαζα ένα 4κίνητο ή ένα πισωκίνητο βεβαίως βεβαίως.
β) Ομοίως σε γενικές γραμμές για το Impreza, αλλά δεν παύει να αποτελεί τη 2η επιλογή μου, καθώς παρά την όποια τραχύτητα, δεν παύει να είναι all-weather!
3) Το S3 είναι πραγματικά all-around, αλλά από τη μία ακούγονται τα γνωστά περί αξιοπιστίας, και από την άλλη μου φαίνεται πως είναι όλα σκισμένα! Καινούριο όμως θα το γλυκοίταζα πολύ.Η 325 (Ci ε?) λοιπόν είναι η πιο όμορφη (για μένα), αρκετά γρήγορη, 6κύλινδρη, πισωκίνητη, με πολύ όμορφο εσωτερικό και πολύ ταξιδιάρικη. Ίσως είναι λίγο πιο μαλακή από τα άλλα, αλλά χαλάλι. Και θα αργήσεις να τη βαρεθείς, κάτι που νομίζω πως δεν ισχύει για τα κάθε είδους GTI, άφου κάποια στιγμή προκύπτει στην πορεία η ανάγκη για πιο ραφιναρισμένες συγκινήσεις. Άσε που στην τελική πιο συχνά περνάς από πλατείες (VDC off) παρά ανεβαίνεις στα βουνά.
Και να σκεφτεί κανείς πως δε μου αρέσουν τα γερμανικά -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Η ψήφος μου πάει στην 325 γιατί:α) Το Type-R είναι πολύ στοχοπροσηλωμένο. Εξαιρετικό ως GTI, όχι όμως και τόσο all-around (δηλαδή και οδηγική συγκίνηση και πολυτέλεια και άνεση). Το ότι είναι προσθιοκίνητο δεν είναι κακό (κάθε άλλο), αλλά εγώ θα δοκίμαζα ένα 4κίνητο ή ένα πισωκίνητο βεβαίως βεβαίως.
β) Ομοίως σε γενικές γραμμές για το Impreza, αλλά δεν παύει να αποτελεί τη 2η επιλογή μου, καθώς παρά την όποια τραχύτητα, δεν παύει να είναι all-weather!
3) Το S3 είναι πραγματικά all-around, αλλά από τη μία ακούγονται τα γνωστά περί αξιοπιστίας, και από την άλλη μου φαίνεται πως είναι όλα σκισμένα! Καινούριο όμως θα το γλυκοίταζα πολύ.Η 325 (Ci ε?) λοιπόν είναι η πιο όμορφη (για μένα), αρκετά γρήγορη, 6κύλινδρη, πισωκίνητη, με πολύ όμορφο εσωτερικό και πολύ ταξιδιάρικη. Ίσως είναι λίγο πιο μαλακή από τα άλλα, αλλά χαλάλι. Και θα αργήσεις να τη βαρεθείς, κάτι που νομίζω πως δεν ισχύει για τα κάθε είδους GTI, άφου κάποια στιγμή προκύπτει στην πορεία η ανάγκη για πιο ραφιναρισμένες συγκινήσεις. Άσε που στην τελική πιο συχνά περνάς από πλατείες (VDC off) παρά ανεβαίνεις στα βουνά.
Και να σκεφτεί κανείς πως δε μου αρέσουν τα γερμανικάXωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα ηταν σαν να ακουγα τον πατερα μου
ειδικα στο σημειο του οτι θα το βαρεθω!Να εισαι καλα -
ego psifizo subaru giati to amaxi einai apo allo planiti se stisimo kai se ola an to odigiseis tha katalabeis ti ennoo....parola auta pisteuo oti pio poli sou teriazei h mpempa me basi auta pou exeis pei..
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
α) Το Type-R είναι πολύ στοχοπροσηλωμένο. Το ότι είναι προσθιοκίνητο δεν είναι κακό (κάθε άλλο), αλλά εγώ θα δοκίμαζα ένα 4κίνητο ή ένα πισωκίνητο βεβαίως βεβαίως.Αφού δεν είναι κακό που είναι προσθιοκίνητο, τότε γιατί θα επέλεγες ένα 4κίνητο ή ένα πισωκίνητο βεβαίως-βεβαίως; Άρα μάλλον δεν είναι και τόσο καλό (κάθε άλλο).
Η 325 (Ci ε?). Άσε που στην τελική πιο συχνά περνάς από πλατείες (VDC off) παρά ανεβαίνεις στα βουνά.
Τι να τις κάνεις τις πλατείες χωρίς μπλοκέ; Δεν έχω οδηγήσει 325 Ci αλλά 325 Compact και η έλλειψη ήταν ολοφάνερη. Κρίμα για τη ΒΜW
-
Οσο για το rx-8 το ειχε παρει ενας συνεργατης του πατερα μου και το εδωσε πισω γιατι του παρουσιασε πολλα προβληματα,μπορει να ετυχε δεν λεω αλλα γενικα ειναι αμφιλεγομενη η αξιοπιστια του κατα τα αλλα μου αρεσει!Μάλλον έτυχε γιατί είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόβλημα σε μοτέρ RX8, με εξαίρεση την κατανάλωση λαδιού, την κατανάλωση καυσίμου ή τα λιγότερα από τα υποσχόμενα άλογα.
-
Να πω στον φιλο για το μπλοκε πως αν στο 325 βαλουν μπλοκε θα σπαει το διαφορικο γρηγοροτερα απο οτι με το απλο λογο βαρους που παιζει ρολο στην αδρανειαΤο διαφορικό που θα βάλεις στην 325, αν είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο μοντέλο, μόνον οδηγική ευχαρίστηση θα σου προσφέρει .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Οσο για το rx-8 το ειχε παρει ενας συνεργατης του πατερα μου και το εδωσε πισω γιατι του παρουσιασε πολλα προβληματα,μπορει να ετυχε δεν λεω αλλα γενικα ειναι αμφιλεγομενη η αξιοπιστια του κατα τα αλλα μου αρεσει!
Μάλλον έτυχε γιατί είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόβλημα σε μοτέρ RX8, με εξαίρεση την κατανάλωση λαδιού, την κατανάλωση καυσίμου ή τα λιγότερα από τα υποσχόμενα άλογα.
Ναι αλλα που θα φτασει η καταναλωσει λαδιου σε 2 χρονια ας πουμε;
Θα μεινει στο 1 κιλο καθε 2 γεμισματα ή ................... -
Μαλλον θα πρεπει να σας πω εφοσον δεν εχεο γινει αντιληπτο απο ολους
πως ειμαι ανησυχος νεος (24 ετων) και δεν νομιζω να ησυχασω ποτε, οποτε εφοσον ενα αμαξι εχει ενα ελλατωμα καπου με προβληματιζει γιατι ξερω τον ευατο μου!Δεν το σκιζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ το λυπαμαι και σεβομαι και τα λεφτα αλλα μπορει να βγω μια βολτα ενα βραδυ και να μην το αφησω σε ησυχια αλλα μπορω να κινουμαι και σαν κυρια!Δεν ξεσπαω στο αμαξι αλλα ειναι στιγμες που το εχω στα ορια του! -
πως ειμαι ανησυχος νεος (24 ετων) και δεν νομιζω να ησυχασω ποτε, οποτε εφοσον ενα αμαξι εχει ενα ελλατωμα καπου με προβληματιζει γιατι ξερω τον ευατο μου!Δεν το σκιζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ το λυπαμαι και σεβομαι και τα λεφτα αλλα μπορει να βγω μια βολτα ενα βραδυ και να μην το αφησω σε ησυχια αλλα μπορω να κινουμαι και σαν κυρια!Δεν ξεσπαω στο αμαξι αλλα ειναι στιγμες που το εχω στα ορια του!Κι εγω ετσι ειμαι...
Το μονο που μου σπαει τα νευρα ειναι οταν εχω τη γυναικα μου στο αμαξι. Σ'αυτην την περιπτωση και να εχω ορεξη για να τρεξω δεν μπορω... Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ'την μουρμουρα μιας γυναικας ρε παιδια. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
πως ειμαι ανησυχος νεος (24 ετων) και δεν νομιζω να ησυχασω ποτε, οποτε εφοσον ενα αμαξι εχει ενα ελλατωμα καπου με προβληματιζει γιατι ξερω τον ευατο μου!Δεν το σκιζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ το λυπαμαι και σεβομαι και τα λεφτα αλλα μπορει να βγω μια βολτα ενα βραδυ και να μην το αφησω σε ησυχια αλλα μπορω να κινουμαι και σαν κυρια!Δεν ξεσπαω στο αμαξι αλλα ειναι στιγμες που το εχω στα ορια του!Κι εγω ετσι ειμαι...
Το μονο που μου σπαει τα νευρα ειναι οταν εχω τη γυναικα μου στο αμαξι. Σ'αυτην την περιπτωση και να εχω ορεξη για να τρεξω δεν μπορω... Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ'την μουρμουρα μιας γυναικας ρε παιδια.Καλα εγω αποφευγω να τρεχω με τη κοπελα μου μεσα(προτιμω να εχω αλλου το χερι μου) και γενικα με κοσμο μεσα στο αμαξι!Απ'την αλλη αν τρεξω εχει παθει ανοσια και δεν μου λεει τιποτα!
-
Οσο για το rx-8 το ειχε παρει ενας συνεργατης του πατερα μου και το εδωσε πισω γιατι του παρουσιασε πολλα προβληματα,μπορει να ετυχε δεν λεω αλλα γενικα ειναι αμφιλεγομενη η αξιοπιστια του κατα τα αλλα μου αρεσει!
Μάλλον έτυχε γιατί είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόβλημα σε μοτέρ RX8, με εξαίρεση την κατανάλωση λαδιού, την κατανάλωση καυσίμου ή τα λιγότερα από τα υποσχόμενα άλογα.
Ναι αλλα που θα φτασει η καταναλωσει λαδιου σε 2 χρονια ας πουμε;
Θα μεινει στο 1 κιλο καθε 2 γεμισματα ή ...................Το RX8 δεν καίει λάδια. Καταναλώνει λάδια, γιατί αυτό επιτάσσει ο τρόπος λειτουργίας του Wankel. Άρα η κατανάλωση δε θα αυξηθεί
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ