-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
A(89) Και τα δύο δεν έχουν ελπίδα μπροστά σ' αυτό που κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια... (ο σουβλατζής με την απόχη)Ε(90) Τι προτιμάτε, αργό και επώδυνο θάνατο η απόλυτη μοναξιά για μια ζωή;
Α(90) Μα θελει και ρώτημα; Τίποτα από τα δυο (εγώ θέλω να πεθάνω ήσυχα στον ύπνο μου, όπως ο παππούς μου... όχι πανικόβλητος όπως οι επιβάτες του )
Ε(91) Πόσα απίδια παίρνει ο σάκος;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε(91): Πόσα απίδια παίρνει ο σάκος;
A(91):85 Ενας L σάκος,134 ένας ΧL...
Ε(92):Πώς θα πεί ένας μουγκός σε έναν τυφλό ότι ο κουφός του πηδ@ει τη γυναίκα?
-
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
Ε(91): Πόσα απίδια παίρνει ο σάκος;
A(91):85 Ενας L σάκος,134 ένας ΧL...
Ε(92):Πώς θα πεί ένας μουγκός σε έναν τυφλό ότι ο κουφός του πηδ@ει τη γυναίκα?
Α(92): Αυτό είναι κάτι που με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια... Τελικά, νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να τον πάει στο σημείο του φόνου, να τον γδύσει και να τον βάλει να πηδήσει τη γυναίκα του, ώστε να βρει τη θέση πιασμένη, μπας και ανοίξουν τα μάτια του.
Ε(93): Πόσο χώμα έχει μία τρύπα μήκους 2 μέτρων, πλάτους 1,5 και βάθους 3;
-
Α(93).. 7,5 κυβικά μέτρα.. Αν θέλεις κιλά πρέπει να μου πεις τι χωμα ειναι, να θεωρησουμε οτι το χωμα δεν εχει προσμιξεις και οτι ειναι 'ομογενες' για να προσδιορισουμε την πυκνότητά του!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Α(93).. 7,5 κυβικά μέτρα.. Αν θέλεις κιλά πρέπει να μου πεις τι χωμα ειναι, να θεωρησουμε οτι το χωμα δεν εχει προσμιξεις και οτι ειναι 'ομογενες' για να προσδιορισουμε την πυκνότητά του!!!Θεωρώ ότι μου κάνεις πλάκα ή φταίει ότι είναι ακόμα πρωί... Πρώτα απ' όλα 2x1,5x3 κάνει 9. Και δεύτερον μία ΤΡΥΠΑ, ότι διαστάσεις και να έχει, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ χώμα μέσα... Αχ θα με τρελάνετε!!!
-
δεν ξερω τι φταιει αλλα εγραψα την ultimate μ@λ@κια....
(και να φανταστεις οτι κανω ιδιαιτερα μαθηματικων σε μαθητες....ωρε ρομπαααα---παω να κανω μια καλη φραππα)
-
Ωραία, κάνει κάποιος ερώτηση να συνεχίσουμε; Ή να το πάω πάλι απ' την αρχή, αλλάζοντας την ερώτηση;
-
Επειδή με τα μαθηματικά έχουμε πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνια, ερωτώ:
Ε(94): Το αυτοκίνητό σου ή τη ζωή σου???
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Επειδή με τα μαθηματικά έχουμε πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνια, ερωτώ:Ε(94): Το αυτοκίνητό σου ή τη ζωή σου???
Α(94): Δεν το συζητάμε, προφανώς το αυτοκίνητό μου, η ζωή μου αξίζει πολλά, μα πάαααρα πολλά Fiesta-κια.
Ε(95): Θα μου βρει κανείς ένα όνομα για το σκυλάκι μου επιτέλους??? Θα χρονίσει σε λίγο και θα είναι ακόμα αβάφτιστο!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε(95): Θα μου βρει κανείς ένα όνομα για το σκυλάκι μου επιτέλους??? Θα χρονίσει σε λίγο και θα είναι ακόμα αβάφτιστο!!!A (95) Εμεις σου βρηκαμε, εσενα δεν σ'αρεσαν
Ε (96) κινητό τηλέφωνο ή φορητό pc??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε(95): Θα μου βρει κανείς ένα όνομα για το σκυλάκι μου επιτέλους??? Θα χρονίσει σε λίγο και θα είναι ακόμα αβάφτιστο!!!
A (95) Εμεις σου βρηκαμε, εσενα δεν σ'αρεσαν
(Στη μάνα μου δεν άρεσαν, εμένα το σκύλο μου τον λένε Kimi, τώρα για τον άλλο μούργο έχουμε πρόβλημα!)
Α(96): Κινητό ΚΑΙ φορητό, μπαίνεις στο internet ανά πάσα ώρα και στιγμή (πλέον είναι πανεύκολο) και γενικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι κινδυνεύεις να σε πούνε ψώνιο. Πάντως τη δουλειά που σου βγάζει το φορητό, δεν την βγάζεις αλλιώς.
Ε(97): i-pod ή palmtop με GPS Navigator για Χριστουγεννιάτικο δώρο;
-
A (95) Εμεις σου βρηκαμε, εσενα δεν σ'αρεσαν
(Στη μάνα μου δεν άρεσαν, εμένα το σκύλο μου τον λένε Kimi, τώρα για τον άλλο μούργο έχουμε πρόβλημα!)
Α(96) Κινητό ΚΑΙ φορητό, μπαίνεις στο internet ανά πάσα ώρα και στιγμή (πλέον είναι πανεύκολο) και γενικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι κινδυνεύεις να σε πούνε ψώνιο. Πάντως τη δουλειά που σου βγάζει το φορητό, δεν την βγάζεις αλλιώς.
Ε(97): i-pod ή palmtop με GPS Navigator για Χριστουγεννιάτικο δώρο;
Α(97) Palmtop με GPS GPRS Mp3
Το i-pod δεν ειναι αξιοπιστο....Ε(98
Να παρω καινουριο PC η να αναβαθμησω το παλιο μου κουτι;;;;
Α(96): φορητο PC
-
(Στη μάνα μου δεν άρεσαν, εμένα το σκύλο μου τον λένε Kimi, τώρα για τον άλλο μούργο έχουμε πρόβλημα!)Κιμι ε?? Γι'αυτο εχω μια αισθηση οτι θα τα παμε πολυ καλα εμεις οι δυο!!
Οσο για τη μαμα, δηλαδη τι δεν της αρεσε?? Να τον φωναζετε 'ψιτ' ή 'σκυλε', γιατι δεν σας βλεπω να αποφασιζετε!! (αληθεια 1 χρονο τωρα πως τον φωνάζετε??
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ε(98Να παρω καινουριο PC η να αναβαθμησω το παλιο μου κουτι;;;;
Α (98) Καινουργιο!!
Ε (99) 4 ή 2 τροχοι για την καθημερινή ζωή?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κιμι ε?? Γι'αυτο εχω μια αισθηση οτι θα τα παμε πολυ καλα εμεις οι δυο!!
Οσο για τη μαμα, δηλαδη τι δεν της αρεσε?? Να τον φωναζετε 'ψιτ' ή 'σκυλε', γιατι δεν σας βλεπω να αποφασιζετε!! (αληθεια 1 χρονο τωρα πως τον φωνάζετε??
Ε, ήμουν λίιιιιγο υπερβολικός. Ούτε βδομάδα δεν τα έχω τα γλυκά μου. Τον φωνάζει 'Πίπη'... ΜΠΛΙΑΑΑΑΧ!!!
(Είμαστε offtopic)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε(98
Να παρω καινουριο PC η να αναβαθμησω το παλιο μου κουτι;;;;
Α (98) Καινουργιο!!
Ε (99) 4 ή 2 τροχοι για την καθημερινή ζωή?
A(99): 2 τροχοί... Yamaha R6 ή ακόμα καλύτερα R1, αλλά προς το παρόν 4...
Ε(100): Κάνω την εκατοστή ερώτηση:
Κερδίζω τίποτα; (αυτή είναι η ερώτηση, χεχεχε) -
Ε(100): Κάνω την εκατοστή ερώτηση:
Κερδίζω τίποτα; (αυτή είναι η ερώτηση, χεχεχε)Α (100) Κερδίζεις 2 ρούμπους, ένα ξυλίκι, μια αμπάριζα και μισή τυρόπιτα (την άλλη μισή στην 200ή ερώτηση ).
Ε (101) Ο Ζεβεδαίος πόσα παιδιά είχε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε (101) Ο Ζεβεδαίος πόσα παιδιά είχε;
Α(101): 7
Ε(102): Υπάρχει deck DVD Player με DivX playback feature που να υποστηρίζει VobSub ή/και αναβάθμιση των δυνατοτήτων του;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ε(102): Υπάρχει deck DVD Player με DivX playback feature που να υποστηρίζει VobSub ή/και αναβάθμιση των δυνατοτήτων του;
Α(102) Ίσως!
Ε(103) Υπάρχει καλύτερη απάντηση στην ερώτηση 102?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Α(102) Ίσως!
Ε(103) Υπάρχει καλύτερη απάντηση στην ερώτηση 102?
Α (103) ναι αλλα δεν την ξέρω
Ε (104) Πόσα χρόνια ζει η χελώνα?
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..