-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Α(81) Γιατί φοβάται ότι θα σου δώσει αέρα και θα της αρχίσεις το καμάκι
Ε (82): Μετά την εμμηνόπαυση έχουν οργασμό οι γυναίκες;
Α (82) Αν είσαι καλός!
Ε (83) Αφού το 2011 ο Ελληνισμός θα κυριαρχεί στον κόσμο (σίγουρα πράγματα) ο Λιακόπουλος γιατί εξάπτεται; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Α (82) Αν είσαι καλός!
Ε (83) Αφού το 2011 ο Ελληνισμός θα κυριαρχεί στον κόσμο (σίγουρα πράγματα) ο Λιακόπουλος γιατί εξάπτεται;Α(83) Φοβάται την υπαρξη μεγάλης τυπικης απόκλισης στα περιθωρια που εχει δώσει για την επικρατηση του!!
Ε(84) Μεχρι τρεις ειναι σχέση, απο τέσσερις και πάνω τι είναι?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε(84) Μεχρι τρεις ειναι σχέση, απο τέσσερις και πάνω τι είναι?Α (84): Ιερά Σύνοδος!
Ε (85): φαλλοκρατικό: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό??? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α (84): Ιερά Σύνοδος!
Ε (85): φαλλοκρατικό: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό???Α (85) Γιατι οι άντρες το πιστευουν!
Ε (86) Γιατι οι άντρες το πιστευουν??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε (85): φαλλοκρατικό: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό???Α (85) Γιατι οι άντρες το πιστευουν!
η σωστή Α (85): γιατί νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει μπουάχαχαχαχαχαχ
Ε (86) Γιατι οι άντρες το πιστευουν?? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Α (86) Γιατί μας βολεύει.
Ε (87) Αν δεν είσαι αυτό που είσαι τι θα ήθελες να είσαι;
-
wrong
-
πω πω μισος, εχθρα, ειρωνια που βγαζουν οι γυναικες του φορουμς για τους ανδρες. δυο ειναι οι περιπτωσεις ή ολοι οι ανδρες ειμαστε αχριστοι (πραγμα απιθανο) και πρεπει να αποσυρθουμε(το λαντα ακομα να μου το ζητησουν για αποσυρση ), ή οι γυναικες ειναι ανικανοποιητες. διαλεγετε και περνετε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οχι γιατι τις πρηζετε 'Μωρο μου ημουν ο καλυτερος?' Οχι ρε μπαμια δεν ησουν!! Τραβανε δυο αχ βαχ και βγαινουν απο τον κόπο να σου απαντησουνΑπό εδώ και πέρα θα προσποιούμαι κι εγώ.
-
επειδη ειμαστε ολοι αχριστοι παω να παρω το λαντα και να φουνταρω στο λιμανι. αλλα τωρα που το σκεφτομε ουτε το λαντα το εχω εδω, βαριεμαι να παω να το παρω, να παω στο λιμανι.........μπρρρρρ θα ειναι και κρυο το νερο δεν την γλιτωνω την πνευμονια.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
σωστή Α (85): γιατί νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει μπουάχαχαχαχαχαχ :lol
Οχι γιατι τις πρηζετε 'Μωρο μου ημουν ο καλυτερος?' Οχι ρε μπαμια δεν ησουν!! Τραβανε δυο αχ βαχ και βγαινουν απο τον κόπο να σου απαντησουν!!
Τωρα γελα. μπουάχαχαχαχαχαχ
Το χοντραίνουμε το παιχνίδι και θα χάσουμε τα όριά μας....
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
πω πω μισος, εχθρα, ειρωνια που βγαζουν οι γυναικες του φορουμς για τους ανδρες. δυο ειναι οι περιπτωσεις ή ολοι οι ανδρες ειμαστε αχριστοι (πραγμα απιθανο) και πρεπει να αποσυρθουμε(το λαντα ακομα να μου το ζητησουν για αποσυρση ), ή οι γυναικες ειναι ανικανοποιητες. διαλεγετε και περνετε.Οχι καθόλου ούτε το ένα ουτε το άλλο, απλά απαντησα στο παρακατω αστειάκι με αντιστοιχης φιλοσοφιας αστειάκι!!
σωστή Α (85): γιατί νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει μπουάχαχαχαχαχαχ :lol
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Α (86) Γιατί μας βολεύει.
Ε (87) Αν δεν είσαι αυτό που είσαι τι θα ήθελες να είσαι;
Ας συνεχίσω εγώ πριν παίξουμε μπουνιές εδώ... Κρίμα είναι:
Α(87): O Superman.
Ε(88
Κιθαρίστας ή drummer;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ας συνεχίσω εγώ πριν παίξουμε μπουνιές εδώ... Κρίμα είναιΛοιπον, σορυ αν ακουστηκε χειρότερο από οτι ηθελα να πω. Το εγραψα αυθόρμητα, σιγουρα με την ιδια διαθεση για αστεισμο όπως ο Krusenstern!!
To σβήνω όμως γιατι η προθεση μου ηταν το χιουμορ και οχι η αναταραχη, ποσο μάλλον οι μπουνιες που αναφερεις!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ας συνεχίσω εγώ πριν παίξουμε μπουνιές εδώ... Κρίμα είναι
Λοιπον, σορυ αν ακουστηκε χειρότερο από οτι ηθελα να πω. Το εγραψα αυθόρμητα, σιγουρα με την ιδια διαθεση για αστεισμο όπως ο Krusenstern!!
To σβήνω όμως γιατι η προθεση μου ηταν το χιουμορ και οχι η αναταραχη, ποσο μάλλον οι μπουνιες που αναφερεις!!
Έλα, εντάξει. Δεν το εννοούσα για τις μπουνιές. Άλλωστε με τόσα quotes που έχουν γίνει (το post σου έγινε διάσημο) θα το βλέπουμε για αρκετό καιρό...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ας συνεχίσω εγώ πριν παίξουμε μπουνιές εδώ... Κρίμα είναι
Λοιπον, σορυ αν ακουστηκε χειρότερο από οτι ηθελα να πω. Το εγραψα αυθόρμητα, σιγουρα με την ιδια διαθεση για αστεισμο όπως ο Krusenstern!!
Κακώς το έσβησες, έτσι κι αλλιώς το έκαναν quote άλλοι. Νομίζω η διάθεσή μου για χιούμορ ήταν προφανής (όπως και η δική σου) και δηλωμένη εξ αρχής, φυσικά δεν είχα καμία διάθεση να προσβάλλω ούτε εσένα, ούτε καμία εκπρόσωπο του... ισχυρού (ναι, καλά το έγραψα ) φύλου
-
Τώρα γιατί εγώ νοιώθω π@π@ρ@ς;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τώρα γιατί εγώ νοιώθω π@π@ρ@ς;;;Ελα ας το ξεχάσουμε, ήταν μια ατυχης στιγμή!
Ε(88
Κιθαρίστας ή drummer;
Α(88 ) Κιθαρίστας, ειναι πιο sexy
Ε(89) ποιος είναι πιο επικύνδυνος, η γάτα για τον σκύλο ή η 'σκύλα' για τον 'γάτο'?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τώρα γιατί εγώ νοιώθω π@π@ρ@ς;;;
Ελα ας το ξεχάσουμε, ήταν μια ατυχης στιγμή!
Ε(88
Κιθαρίστας ή drummer;
Α(88 ) Κιθαρίστας, ειναι πιο sexy
Ε(89) ποιος είναι πιο επικύνδυνος, η γάτα για τον σκύλο ή η 'σκύλα' για τον 'γάτο'?
A(88 ) Και το έλεγα, να μάθω να παίζω κιθάρα, αλλά τίιιιιποτα!
-
A(89) Και τα δύο δεν έχουν ελπίδα μπροστά σ' αυτό που κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια... (ο σουβλατζής με την απόχη)
Ε(90) Τι προτιμάτε, αργό και επώδυνο θάνατο η απόλυτη μοναξιά για μια ζωή;
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..