-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Όντως, το γράμμα του νόμου λέει 280, αλλά η Honda (και όχι μόνο) το παραβιάζει για μερικά αλογάκια
Συμφωνία των καταασκευαστών δεν είναι-ήταν βασικά...?
Όχι νόμος της Ιαπωνίας.... (αλλιώς δε θα επιτρέπονταν και τα εισαγόμενα άνω των 280hp )Ναι, κι εγώ την ίδια απορία είχα. Απλώς μου 'έκατσε' ότι είναι νόμος επειδή σε ένα Best Motoring κάτι είχα ακούσει για τη νομοθεσία. Ίσως κάνω και λάθος ή ίσως ήταν αποτυχημένη μετάφραση
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όντως, το γράμμα του νόμου λέει 280, αλλά η Honda (και όχι μόνο) το παραβιάζει για μερικά αλογάκια
Συμφωνία των καταασκευαστών δεν είναι-ήταν βασικά...?
Όχι νόμος της Ιαπωνίας.... (αλλιώς δε θα επιτρέπονταν και τα εισαγόμενα άνω των 280hp )Ναι, κι εγώ την ίδια απορία είχα. Απλώς μου 'έκατσε' ότι είναι νόμος επειδή σε ένα Best Motoring κάτι είχα ακούσει για τη νομοθεσία. Ίσως κάνω και λάθος ή ίσως ήταν αποτυχημένη μετάφραση
Είχε γράψει ένα άρθρο ο ανταποκριτής των 4Τ στην Ιαπωνία (Πήτερ Λάιονς; )
λέγοντας ότι αυτά περί ιαπωνικής νομοθεσίας είναι μύθος και ότι πρόκειται απλά για 'συμφωνία κυρίων' μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών.Ανέφερε και ότι κάποια εταιρία την 'έσπασε', οπότε αναμένεται να απελευθερωθούν τα πράγματα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε; Δηλαδή εσύ αν δεν έχεις video από κάποια εκδρομή που θα πας, δεν πας καθόλου; Δεν είναι λόγος αυτός να μην πας. Άσε που στα μουλωχτά μπορείς να τραβήξεις. Αρκεί να μη σε δουν όταν μπαίνεις με την κάμερα, κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο να κάνεις. Εμείς ας πούμε τραβήξαμε video πέρσυ.
Έχω ακούσει πολλούς διαφορετικούς λόγους για να μην πας, αλλά αυτόν τον ακούω πρώτη φορά...
Πιστευεις οτι θα εκφυλιζα την υπερεμπειρια της οδηγησης στο ring;;;
Αλλο η εκδρομη και αλλο το ring ομως. Μια επισκεψη σε μια πιστα εκτος Μεγαρων-Σερρων δεν θα ηθελες να την εχεις σε βιντεο; Οχι τιποτα, αλλα να το βλεπεις και να θυμασαι μετα απο χρονια...Απλα μου φαινεται τοσο παραλογο οσο το να σου απαγορευαν να βιντεοσκοπησεις την...ορκωμοσια σου στο Πανεπιστημιο.
ΥΓ: Και αφου τελικα τα καταφερατε εστω και στη ζουλα, ΟΚ.
Και εγω θελω να παω, αλλα οχι με SportKA. Με οποιαδηποτε 911
ομως... Μεχρι τοτε, Μεγαρα-Σερρες μεχρι τελικης πτωσεως. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και εγω θελω να παω, αλλα οχι με SportKA. Με οποιαδηποτε 911 ομως... Μεχρι τοτε, Μεγαρα-Σερρες μεχρι τελικης πτωσεωςΠροφανώς εννοείς με ενοικίαση. Αν είναι έτσι, θα σου πρότεινα να μπεις με κάποιο πιο νορμάλ αυτοκίνητο. Θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο
-
Κάποτε έλεγα τα ίδια κι εγώ, ότι αποκλείεται να καταδεχτώ να μπω εκεί μέσα με το ΜΧ μου, ότι καλύτερα θα είναι να νοικιάσω καμιά 360 από εκεί γύρω, ότι αν δεν έχω τα οικονομικά να το κάνω αυτό, τότε δε θα πάω καθόλου... Ε, πες-πες, με έπεισε ο Opterios ότι εκεί μέσα, θες τόσους γύρους ώστε να πει ότι πιέζεις ακόμα και το ΜΧ5, που δεν έχει νόημα να πας με 360 .
-
Βασικα και εγω ειμαι στο τσακ να παω εκει ακομα και με οδοστρωτηρακι
Να δω ποσο θα κρατηθω ακομη.
Εξαλλου το ring ειναι το ονειρο του club μας... -
-
Είσαι άθλιος. Δουλεύω.
-
βαλε κανενα λινκ ντε!!!!
-
http://www.nuerburgring.de/fileadmin/webcam/webcam.jpg
Γίνεται update κάθε ένα λεπτό. Προσέξτε όμως, με ένα απλό F5 μπορεί να μη γίνεται τίποτα, γιατί η φωτογραφία cacheάρεται. Κάντε Ctrl+F5 κάθε φορά που θέλετε να κάνετε refresh.
-
ετσι, να παρουμε και λιγο ματι!
θα ερθει και ο Krus τωρα να μας πει πως μπορει να γινεται αυτοματο refresh απο τον firefox
-
Τα τελευταία λεπτά μπήκαν 2 Μ3, 1 Capri, 1 996 και τώρα μπαίνει μια Cayenne...
Και να έλεγα ότι δεν είχα δουλειά να κάνω...αλλά έχω ρε γμτ, και κάθομαι εδώ κι ένα τέταρτο και πατάω refresh σαν τον μλκ και βλέπω την περατζάδα
Edit: Δεν πρόλαβα να τελειώσω το post μου, τσούπ και μια 993
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ετσι, να παρουμε και λιγο ματι!θα ερθει και ο Krus τωρα να μας πει πως μπορει να γινεται αυτοματο refresh απο τον firefox
Βάλτε το extension 'Tabbrowser Extensions' στον firefox, download από εδώ: http://www.extensionsmirror.nl/index.ph ... uto+reload
Ανάμεσα στα πολλά άλλα που κάνει, δίνει δυνατότητα για auto-reload όποιου ανοιχτού tab θέλετε εσείς
-
H E-class station τι ρολο παιζει?Την ειδα να μπαινει μετα την cayenne
Μαλλον προκειται για αυτοκινητο της πιστας(Pace car?) -
αψογο το auto-reload
-
Kosti, για safety car πρόκειται.
Όχι ότι δεν μπαίνουν και SW μέσα
-
-
-
opterios εγραψε
Kosti, για safety car πρόκειται.