-
Κοιταξε επειδη σε κόβω να εισαι πολυ μικροτερος ηλικιακα απο μενα κ επειδη ισως να μην δουλευεις θα σου πω ενα πραγμα.
Οταν με το καλο θα αρχισεις να δουλευεις για χρονια κ παρεις αυτοκινητο με δικα σου χρηματα μετά απο χρόνια, πληρωνεις δοσεις κλπ κ κοπιασεις τοτε θα με καταλαβεις κ θα καταλαβεις επισης οτι ενας κοινωνικα καταξιωμενος που δουλευει χρονια κ μοχθει για την αγορα ενος αυτοκινητου θα προσπαθησει να ειναι αποκτησει ενα πολυ καλο οχημα γιατι κακως τα ψεματα το αυτοκινητο σε στιγματιζει σε ενα βαθμο.δειχνει την κοινωνικη σου κατασταση.εκτος κ αν είσαι μουφα, το παρεις με Leasing οπως ειπε ενα παλικαρι κ στο παρουν πισω στο 6μηνο.πολλες τετοιες περιπτωσεις.αλλα αν παρεις ενα ακριβο αμαξι απο μονος σου χωρις βοηθειες κ γονεις κλπ θα δεις που πολλοι θα σε σεβονται παραπανω././
Αποψη μου!!! Η λαμαρινα δεν σε κανει ανθρωπο αλλα παιζει εναν βασικο ρολο στο προφιλ ενος ανδρα!
-
το εσβησα γιατι τελικα δεν απευθυνόταν σε μένα..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δηλαδη για σενα Theos κοινωνική καταξίωση = πλούτος;;
Αυτες οι απόψεις δεκτές αλλά εμενα προσωπικα με εξοργίζουν.Δηλαδή ο κυρ Μήτσος που ειναι μεροκαματιαρης, με Lada 1200, που εχει κανει 2 παιδια, τα οποία και τα σπουδαζει κανοντας το σκ!@# του παξιμαδι (τοσο αυτος οσο και η γυναικα του) που δεν εχει δωσει δικαιωμα σε κανεναν δεν ειναι κοινωνικα καταξιωμενος; Ενω απο την αλλη ο Κυριος Κλεαρχος με το ακριβο αμαξι, το ρολεξ στο χερι και τα σενια ρουχα ειναι καταξιωμενος αυτομάτως; (δε λεω, μπορει και να ειναι, αλλα οχι λόγω των αξεσουάρ του...!!!)
Φιλε μου για να φτάσει ομως εκει κ να παρει κ το σπιτι κ το ρολεξ κ ολα αυτα κάτι είχε που τον διαφοροποιησαν απο τον μεροκαματιάρη κ εγινε ετσι.Οσοι πλουσιοι ειναι αυτοδημιουργητοι για μενα ειναι κ κοινωνικα καταξιωμενοι.μπαινουμε σε αλλα χωραφια τωρα..ας μην το αναλυσουμε αλλο το θεμα.σε παρακαλω.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φιλικα
ΗλιαςΣυγνωμη μιλουσα στον kid
-
theos_larissa ποσο χρονων εισαι;Αν επιτρεπεται φυσικα.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Κοιταξε επειδη σε κόβω να εισαι πολυ μικροτερος ηλικιακα απο μενα κ επειδη ισως να μην δουλευεις θα σου πω ενα πραγμα.Οταν με το καλο θα αρχισεις να δουλευεις για χρονια κ παρεις αυτοκινητο με δικα σου χρηματα μετά απο χρόνια, πληρωνεις δοσεις κλπ κ κοπιασεις τοτε θα με καταλαβεις κ θα καταλαβεις επισης οτι ενας κοινωνικα καταξιωμενος που δουλευει χρονια κ μοχθει για την αγορα ενος αυτοκινητου θα προσπαθησει να ειναι αποκτησει ενα πολυ καλο οχημα γιατι κακως τα ψεματα το αυτοκινητο σε στιγματιζει σε ενα βαθμο.δειχνει την κοινωνικη σου κατασταση.εκτος κ αν είσαι μουφα, το παρεις με Leasing οπως ειπε ενα παλικαρι κ στο παρουν πισω στο 6μηνο.πολλες τετοιες περιπτωσεις.αλλα αν παρεις ενα ακριβο αμαξι απο μονος σου χωρις βοηθειες κ γονεις κλπ θα δεις που πολλοι θα σε σεβονται παραπανω././
Αποψη μου!!! Η λαμαρινα δεν σε κανει ανθρωπο αλλα παιζει εναν **βασικο ρολο **στο προφιλ ενος ανδρα!
δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω αυτοκίνητο για τους άλλους
Δηλαδή εσύ κι εγώ έχουμε το ίδιο προφίλ;
κάποιος να το μεταφέρει στ' ανέκδοτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
theos_larissa ποσο χρονων εισαι;Αν επιτρεπεται φυσικα.Πατάω τα 26
Εσυ? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δηλαδή εσύ κι εγώ έχουμε το ίδιο προφίλ;Εσύ έχεις λίγο μεγαλύτερη 'μύτη' ελέω FSIT.
ΥΓ: Τα εισαγωγικά έχουν νόημα.
-
Κοιταξε επειδη σε κόβω να εισαι πολυ μικροτερος ηλικιακα απο μενα κ επειδη ισως να μην δουλευεις θα σου πω ενα πραγμα.Οταν με το καλο θα αρχισεις να δουλευεις για χρονια κ παρεις αυτοκινητο με δικα σου χρηματα μετά απο χρόνια, πληρωνεις δοσεις κλπ κ κοπιασεις τοτε θα με καταλαβεις κ θα καταλαβεις επισης οτι ενας κοινωνικα καταξιωμενος που δουλευει χρονια κ μοχθει για την αγορα ενος αυτοκινητου θα προσπαθησει να ειναι αποκτησει ενα πολυ καλο οχημα γιατι κακως τα ψεματα το αυτοκινητο σε στιγματιζει σε ενα βαθμο.δειχνει την κοινωνικη σου κατασταση.εκτος κ αν είσαι μουφα, το παρεις με Leasing οπως ειπε ενα παλικαρι κ στο παρουν πισω στο 6μηνο.πολλες τετοιες περιπτωσεις.αλλα αν παρεις ενα ακριβο αμαξι απο μονος σου χωρις βοηθειες κ γονεις κλπ θα δεις που πολλοι θα σε σεβονται παραπανω././
Αποψη μου!!! Η λαμαρινα δεν σε κανει ανθρωπο αλλα παιζει εναν βασικο ρολο στο προφιλ ενος ανδρα!
Μιας και μίλαγες σε μένα, να σου απαντήσω εγώ..
Σε πληροφορώ ότι τα προηγούμενα 4 καλοκαίρια δούλευα γιατί ήθελα να αγοράσω κάποια αγαθά. Οι φίλοι μου, όπως με βλέπανε πριν αρχίσω να δουλεύω έτσι συνέχισαν να με βλέπουν και μετά. Ακόμα και όταν πήρα αυτά που ήθελα με τα δικά μου πλέον λεφτά, πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, δεν είδα καμία διαφορά από τους γύρω μου.
Αν πάρω σύντομα αυτοκίνητο θα το πάρω με ξένα λεφτά, δεν θα με νοιάξει να πάρω το πιο μουράτο αλλά αυτό που θα οδηγήσω και θα μου αρέσει περισσότερο μέσα στο budget.
Δεν περιμένω οι γύρω μου να με σεβαστούν επειδή πληρώνω δόσεις για ένα αυτοκίνητο ή επειδή κυκλοφορώ με το μουράτο αυτοκίνητο. Χίλιες φορές με autobianchi και να λένε 'ο Δημήτρης με το autobianchi' παρά με Ferrari και να λένε 'Δείτε έναν μαλάκα που τον πάει η Ferrari'.
-
Πατάω τα 26
Εσυ?32
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν πάρω σύντομα αυτοκίνητο θα το πάρω με ξένα λεφτά, δεν θα με νοιάξει να πάρω το πιο μουράτο αλλά αυτό που θα οδηγήσω και θα μου αρέσει περισσότερο μέσα στο budget.
Δεν περιμένω οι γύρω μου να με σεβαστούν επειδή πληρώνω δόσεις για ένα αυτοκίνητο ή επειδή κυκλοφορώ με το μουράτο αυτοκίνητο. Χίλιες φορές με autobianchi και να λένε 'ο Δημήτρης με το autobianchi' παρά με Ferrari και να λένε 'Δείτε έναν μαλάκα που τον πάει η Ferrari'.
Σεβαστη η αποψη σου αγαπητε Kid! με το καλο να το παρεις το αυτοκινητάκι σου..όπως την διαφημιση με τον φανταστικο πατερα..ελα ομως που οταν πληρωνεις εσυ η διαφημιση ειναι ακυρη κ δεν παρακαλας τον πατερουλη σου αλλά τρως κατευθειαν το παγωτό!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πατάω τα 26
Εσυ?32
Να τα κατοστησεις..Ηλικια για γάμο κ αν κανεις κ κουτσουβελα σε βλεπω να αλλαζεις το Puntaki που εχεις στην υπογραφη σου.
-
Σεβαστη η αποψη σου αγαπητε Kid! με το καλο να το παρεις το αυτοκινητάκι σου..όπως την διαφημιση με τον φανταστικο πατερα..ελα ομως που οταν πληρωνεις εσυ η διαφημιση ειναι ακυρη κ δεν παρακαλας τον πατερουλη σου αλλά τρως κατευθειαν το παγωτό!
Αυτό όμως δεν έχει καμιά σημασία όταν έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχεις!
Ετσι δεν είναι?Η διαφορά είναι αν σου παίρνει αυτοκίνητο ο μπαμπάς και το 'παίζεις' μετά μάγκας ή αν -όπως λέει ο Kid- καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς και ζητάς την βοήθεια της οικογένειας!
Εχει μεγάλη διαφορά και έκει είναι η ουσία που διαφοροποιεί τους ανθρώπους!
Οχι το ίδιο το αμάξι!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό όμως δεν έχει καμιά σημασία όταν έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχεις!
Ετσι δεν είναι?Η διαφορά είναι αν σου παίρνει αυτοκίνητο ο μπαμπάς και το 'παίζεις' μετά μάγκας ή αν -όπως λέει ο Kid- καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς και ζητάς την βοήθεια της οικογένειας!
Εχει μεγάλη διαφορά και έκει είναι η ουσία που διαφοροποιεί τους ανθρώπους!
Οχι το ίδιο το αμάξι!!!Ναι συμφωνω μαζι σου κ με την λογικη του Kid. απλά θα τον συμβουλευα ν α κανει υπομονη κ να μεινει ταπεινος έτσι οπως ειναι.Μπραβο του!
-
η οκταβια 1.6 μπορει να αγγιξει τα 23.000ευρακια????????
ΥΓ.μερικα απο αυτα που διαβασα αρνουμαι να τα σχολιασω!η ανωτερη δυναμη θα μου ριξει χλεπα οταν θα την επισκεφτω ελπιζω αρκετα χρονια μετα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η οκταβια 1.6 μπορει να αγγιξει τα 23.000ευρακια????????απο 16.800 (101hp) μεχρι 21.200 (fsi elegance (φουλ εξτρα))
23,300 κανει το αυτοματο elegance fsi.τιμοκαταλογος [>>εδω
-
Χαίρομαι που η συζήτηση ξαναγυρνάει στον αρχικό της στόχο δηλαδή στις γνώμες σας για τα αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας.Όσο για όσα λέχθηκαν σε 2-3 σελίδες τώρα αν και ψιλοκαράφλιασα μ αυτά που διάβασα έχω να κάνω κανα 2 παρατηρήσεις. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον kid.
Επίσης δε θεωρώ ότι σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου το αυτοκίνητο αποτελεί σε τόσο μεγάλο βαθμό μέσω προβολής του εγώ ενός άντρα.ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ όλοι επιτέλους.Αν κάποιος έχει την οικονομική κατάσταση που του επιτρέπει να κυκλοφορεί με ακριβό αυτοκίνητο δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι πιο σεβαστός και καλύτερος άνθρωπος από κάποιον με αυτοκίνητο 20 ετίας.Ούτε είναι σοβαρός λόγος να επιλέξεις αυτοκίνητο σύμφωνα με το πόσο ελκύει τις γυναίκες.Αν κάποια κοπέλα είναι σοβαρή κι όχι χαζοξανθιά βαμμένη νομίζετε ότι την ενδιαφέρει τόσο πολύ το τι αυτοκίνητο έχει ο άλλος για να είναι μαζί του.Εκτός αν κηνυγάτε πλέον βουλγάρες που λογικότατο είναι να θέλουν ακριβά αυτοκίνητα και κατ επέκταση άντρες με πολλά λεφτά για να τους τα ΦΑΝΕ.
Οπότε προτείνω να επιστρέψουμε στη συζήτηση για αυτοκίνητα, και παρακαλώ προσέχετε λίγο τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε,άλλωστε είναι το forum σοβαρού περιοδικού και παρ όλο που εδώ ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει ας κρατήσουμε τουλάχιστον κάποιο επίπεδο.. -
Eλπίζω να μην διαβάσουν αυτό το thread oι 'φίλες' του theou
Δεν τον βλέπω καλά ούτε αυτόν ούτε την γκόλφω του
-
Αν αθροίσουμε τις ψήφους των Golf + A3 (μιας και είναι τόσο ίδια ),
θα βρούμε ποιός 'παλεύει' για την 1η θέση
-
και μεσα σε ολα ανεβαινει δυναμικα το φοκους...
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600