-
Αλλο ενα τοπικ αφιερωμενο στο χαμογελο...
Εχει αποδειχθει οτι οσο περισσοτερο χαμογελαμε κατα τη διαρκεια της ημερας τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να πετυχουμε τους στοχους μας..
Το νοημα λοιπον ειναι και το ζουμι αν χαμογελας συνεχεια στις γυναικες τι θα βγαλεις..Το σιγουρο ειναι οτι μια εκδηλη προσπαθεια συντονιζει τα vibes που εκπεμπει ο αλλος και ετσι εισαι συνεχεια στη μαλαγρα..
Δηλ. οτι εκπεμπει η γυναικα το πιανεις της ανταποδιδεις τα κυματα και αν αυτη αντιδρασει θετικα τοτε κερδισες...
Τρομερο αλλα αληθινο..
Ολα αυτα τα εχω διδαχθει απο τον KungFu chai master μου οταν ημουν στο Θιβετ..
Μεταξυ αλλων σας αποκαλυπτω οτι εικοσι λεπτα αυτοσυγκεντρωσης η απλης γιογκα την ημερα προσδιδει πληρη αποβολη της αρνητικης ενεργειας και σου φτιαχνει την ψυχολογια κατα 80 με 85%
-
Εχει αποδειχθει οτι οσο περισσοτερο χαμογελαμε κατα τη διαρκεια της ημερας τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να πετυχουμε τους στοχους μας..
Το νοημα λοιπον ειναι και το ζουμι αν χαμογελας συνεχεια στις γυναικες τι θα βγαλεις..Το σιγουρο ειναι οτι μια εκδηλη προσπαθεια συντονιζει τα vibes που εκπεμπει ο αλλος και ετσι εισαι συνεχεια στη μαλαγρα..
Δηλ. οτι εκπεμπει η γυναικα το πιανεις της ανταποδιδεις τα κυματα και αν αυτη αντιδρασει θετικα τοτε κερδισες...
Τρομερο αλλα αληθινο..
Μεταξυ αλλων σας αποκαλυπτω οτι εικοσι λεπτα αυτοσυγκεντρωσης η απλης γιογκα την ημερα προσδιδει πληρη αποβολη της αρνητικης ενεργειας και σου φτιαχνει την ψυχολογια κατα 80 με 85%
-
Τρομερο αλλα αληθινο..
-
Φτάνουν;
-
ειδες παλιοκουφαλ΅£''$α φαιρ αδερφό πως μαθαινεις και αλλαζει η ζωη συ προς το καλυτερο???
-
μπραβο καλα τα λες..............
εισαι ζουπερμαν................ -
Random σημαίνει τρόπος ζωής
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Random σημαίνει τρόπος ζωήςΤΣΣΣΣΣΚΚΚ ΤΣΣΣΣΣΚΚΚΚΚΚΚ το ξερω οτι σε αυτο και σε αλλα 4 φορουμ που γραφω εχω τη δικη μου ιστορια και τους δικους μου οπαδους βλ. **MADAKOS, FIRE BRO PAI MEI ** και παει λεγοντας.....αχαχαχαχαχαχ
-
εεεεε!!!!
και εγω ειμαι στο fun club σου!! -
ΖΗΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!
off topic -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Και ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι θα σε περασει ή για χαζοχαρουμενο ή για Χάχα.....
Ολα αυτα τα εχω διδαχθει απο τον KungFu chai master μου οταν ημουν στο Θιβετ...
**πραγματι ορισμενα μερη στην Ελλαδα φετος ειχαν πολυ ζέστη...... **
Χαμογελα λοιπον...