-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φάρσα... τα περί μηνύματος μέσω κινητού από το μοιραίο αεροσκάφοςΤελικά είχε δίκιο ο Εμμανουήλ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ουτως η αλλως ποτε δεν μου γεμισε το ματι η ολη ιστορια του SMS και ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ...Και αυτο γιατι ενα απο τα βασικα αξιωματα στον χωρο της δημοσιογραφιας ειναι η διασταυρωση των πληροφοριων. Δεν μπορεις ετσι ξεκαρφωτα να βγαζεις στον αερα σε μια τοσο σοβαρη υποθεση μια τετοια μαρτυρια χωρις να φροντιζεις για το αληθες... η εστω να κρατησεις αποσταση και επιφυλαξεις.
Παντως ο τυπας δημοσιοτητα ηθελε και δημοσιοτητα πηρε.... και μαζι με αυτην μπορει να αρπαξε και τιποτα μπατσες εκει στην ασφαλεια
απλα δημοσιοτητα;;; σε ολον τον κοσμο γυρισαν οι δηλωσεις του καφρου (και λιγο ειναι)...
οχι μπατσες................κλωτσιες να του ριξουν -
Ουτως η αλλως ποτε δεν μου γεμισε το ματι η ολη ιστορια του SMS και ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ...Και αυτο γιατι ενα απο τα βασικα αξιωματα στον χωρο της δημοσιογραφιας ειναι η διασταυρωση των πληροφοριων. Δεν μπορεις ετσι ξεκαρφωτα να βγαζεις στον αερα σε μια τοσο σοβαρη υποθεση μια τετοια μαρτυρια χωρις να φροντιζεις για το αληθες... η εστω να κρατησεις αποσταση και επιφυλαξεις.
Παντως ο τυπας δημοσιοτητα ηθελε και δημοσιοτητα πηρε.... και μαζι με αυτην μπορει να αρπαξε και τιποτα μπατσες εκει στην ασφαλεια
Και κάμποσους μήνες φυλακή για διάφορα αδικήματα που του φόρτωσαν. Ήδη έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ουτως η αλλως ποτε δεν μου γεμισε το ματι η ολη ιστορια του SMS και ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ...
Και αυτο γιατι ενα απο τα βασικα αξιωματα στον χωρο της δημοσιογραφιας ειναι η διασταυρωση των πληροφοριων. Δεν μπορεις ετσι ξεκαρφωτα να βγαζεις στον αερα σε μια τοσο σοβαρη υποθεση μια τετοια μαρτυρια χωρις να φροντιζεις για το αληθες... η εστω να κρατησεις αποσταση και επιφυλαξεις.
απλα δημοσιοτητα;;; σε ολον τον κοσμο γυρισαν οι δηλωσεις του καφρου (και λιγο ειναι)...
οχι μπατσες................κλωτσιες να του ριξουνΔεν πειραζει... πηραν μια γευση τα ξενα media πως καλο ειναι να μην παιρνουν ακριτα πληροφοριες απο τα ελληνικα 'αλμπανικα' μεσα αποπροσανατολισμου.
-
Ο χρήστης tasmania έγραψε:
Ήδη έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.Χα, αυτός είναι το εύκολο ψάρι.
-
Ουτως η αλλως ποτε δεν μου γεμισε το ματι η ολη ιστορια του SMS και ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ...
Και αυτο γιατι ενα απο τα βασικα αξιωματα στον χωρο της δημοσιογραφιας ειναι η διασταυρωση των πληροφοριων. Δεν μπορεις ετσι ξεκαρφωτα να βγαζεις στον αερα σε μια τοσο σοβαρη υποθεση μια τετοια μαρτυρια χωρις να φροντιζεις για το αληθες... η εστω να κρατησεις αποσταση και επιφυλαξεις.
οχι μπατσες................κλωτσιες να του ριξουνΔεν πειραζει... πηραν μια γευση τα ξενα media πως καλο ειναι να μην παιρνουν ακριτα πληροφοριες απο τα ελληνικα 'αλμπανικα' μεσα αποπροσανατολισμου.
Παιδιά μην τρελαίνεστε. Αυτά δεν είναι ελληνικά φαινόμενα. Παρατηρείται γενικά στον κόσμο σε τέτοιες περιπτώσεις να εμφανίζονται διάφοροι τύποι και να υποστηρίζουν παρόμοιες αηδίες.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ήδη έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.
Χα, αυτός είναι το εύκολο ψάρι.
Με του 'άλλους' να δούμε τι θα γίνει
-
Άκουσον άκουσον... Πριν λίγο είπαν στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το μαύρο κουτί (το ένα εκ των δύο) κατεστραμένο. Πρώτη φορά ακούω για καταστροφή μαύρου κουτιού. Νόμιζα ότι γι' αυτό το λόγο κατασκευάζονται, για να ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!! Τι να πω, έχω βαρεθεί να ακούω μ@λ@κίες... Θα περιμένω να δω κάτι επίσημο, μέχρι τότε θα διαβάζω.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άκουσον άκουσον... Πριν λίγο είπαν στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το μαύρο κουτί (το ένα εκ των δύο) κατεστραμένο. Πρώτη φορά ακούω για καταστροφή μαύρου κουτιού. Νόμιζα ότι γι' αυτό το λόγο κατασκευάζονται, για να ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!! Τι να πω, έχω βαρεθεί να ακούω μ@λ@κίες... Θα περιμένω να δω κάτι επίσημο, μέχρι τότε θα διαβάζω.Το δήλωσε επίσημα ο υπεύθυνος των ερευνών. Έχει βρεθεί άθικτο το κουτί που καταγράφει τις βλάβες του αεροσκάφους ενώ έχει βρεθεί μόνο το κέλυφος από το κουτί που καταγράφει τις συνομιλίες στο πιλοτήριο και αναζητείται το εσωτερικό αν και υπάρχει αμφιβολία για την κατάσταση του. Επαναλαμβάνω είναι από επίσημη δήλωση του επικεφαλής των πραγματογνωμόνων.
-
Με ολα αυτα εμενα ενισχυεται η αποψη μου για καταρριψη.,.. Χωρις να το κατακρινω..
-
Με ολα αυτα εμενα ενισχυεται η αποψη μου για καταρριψη.,.. Χωρις να το κατακρινω..**ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΑ!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ 737 **
-
Με ολα αυτα εμενα ενισχυεται η αποψη μου για καταρριψη.,.. Χωρις να το κατακρινω..Κι εμένα ρε παιδιά, κι εμένα... Και πάνε να το κουκουλώσουν με όποιο τρόπο μπορούν!
Επίσης, για το φίλο που είπε ότι τα βλήματα Α/Α μετρούνται και αναφέρεται η χρήση τους, να θυμίσω απλά ότι μερικές βολές των 20mm στους κινητήρες αρκούν για να καταρριφθεί ένα αεροσκάφος, χωρίς μάλιστα να δει κανένας έκρηξη στον αέρα και συντρίμια παντού.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Με ολα αυτα εμενα ενισχυεται η αποψη μου για καταρριψη.,.. Χωρις να το κατακρινω..
**ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΑ!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ 737 **
Καλά, μη μας τα ζαλίζεις!!! Πες μας τη γνώμη σου (αν έχεις) και μη γίνεσαι κρετίνος!
-
Κι εμένα ρε παιδιά, κι εμένα... Και πάνε να το κουκουλώσουν με όποιο τρόπο μπορούν!
Επίσης, για το φίλο που είπε ότι τα βλήματα Α/Α μετρούνται και αναφέρεται η χρήση τους, να θυμίσω απλά ότι μερικές βολές των 20mm στους κινητήρες αρκούν για να καταρριφθεί ένα αεροσκάφος, χωρίς μάλιστα να δει κανένας έκρηξη στον αέρα και συντρίμια παντού.
Παιδιά, εάν το αεροσκάφος είχε χτυπηθεί θα είχε πάρει φωτιά, είτε χτυπήθηκε με πύραυλο στην άτρακτο είτε με βλήματα στον κινητήρα. Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είδαν καπνούς κλπ. Επίσης, δεν είναι δύσκολη η συγκάλυψη όταν εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι;
Δεν ξέρω, θεωρίες κάνω. Από την άλλη δεν το αποκλείω κι όλας.
-
Άκουσον άκουσον... Πριν λίγο είπαν στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το μαύρο κουτί (το ένα εκ των δύο) κατεστραμένο. Πρώτη φορά ακούω για καταστροφή μαύρου κουτιού. Νόμιζα ότι γι' αυτό το λόγο κατασκευάζονται, για να ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!! Τι να πω, έχω βαρεθεί να ακούω μ@λ@κίες... Θα περιμένω να δω κάτι επίσημο, μέχρι τότε θα διαβάζω.
Το δήλωσε επίσημα ο υπεύθυνος των ερευνών. Έχει βρεθεί άθικτο το κουτί που καταγράφει τις βλάβες του αεροσκάφους ενώ έχει βρεθεί μόνο το κέλυφος από το κουτί που καταγράφει τις συνομιλίες στο πιλοτήριο και αναζητείται το εσωτερικό αν και υπάρχει αμφιβολία για την κατάσταση του. Επαναλαμβάνω είναι από επίσημη δήλωση του επικεφαλής των πραγματογνωμόνων.
Του οποίου η αντικειμενικότητα/αξιοπιστία/ειλικρίνια μπορεί άνετα να κατευθυνθεί αν ασκηθούν οι κατάλληλες πιέσεις. Ρε παιδιά, στην Ελλάδα είμαστε, έλεος πια!
-
Παιδια ξερω ολη την ιστορια λογω ειδικων καταστασεων που δεν μπορω να σας πω ακομη αν δεν δω τι θα βγαλουν τα ΜΜΕ
-
Το δήλωσε επίσημα ο υπεύθυνος των ερευνών. Έχει βρεθεί άθικτο το κουτί που καταγράφει τις βλάβες του αεροσκάφους ενώ έχει βρεθεί μόνο το κέλυφος από το κουτί που καταγράφει τις συνομιλίες στο πιλοτήριο και αναζητείται το εσωτερικό αν και υπάρχει αμφιβολία για την κατάσταση του. Επαναλαμβάνω είναι από επίσημη δήλωση του επικεφαλής των πραγματογνωμόνων.
Του οποίου η αντικειμενικότητα/αξιοπιστία/ειλικρίνια μπορεί άνετα να κατευθυνθεί αν ασκηθούν οι κατάλληλες πιέσεις. Ρε παιδιά, στην Ελλάδα είμαστε, έλεος πια!
Δεν έχει άδικο, απλά παραθέτω τα γεγονότα.
Πάντως, αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα και θα έλεγα συμβαίνουν 'λιγότερο' στην Ελλάδα απ' ότι έξω
-
Κι εμένα ρε παιδιά, κι εμένα... Και πάνε να το κουκουλώσουν με όποιο τρόπο μπορούν!
Παιδιά, εάν το αεροσκάφος είχε χτυπηθεί θα είχε πάρει φωτιά, είτε χτυπήθηκε με πύραυλο στην άτρακτο είτε με βλήματα στον κινητήρα. Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είδαν καπνούς κλπ. Επίσης, δεν είναι δύσκολη η συγκάλυψη όταν εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι;
Δεν ξέρω, θεωρίες κάνω. Από την άλλη δεν το αποκλείω κι όλας.
Δεν είναι απαραίτητο να πήρε φωτιά, δεν είναι απαραίτητο να έγινε έκρηξη. Είναι πολύ πιθανό, αλλά όχι απαραίτητο. Εξαρτάται απ' τη βολή (δεν συζητώ για πύραυλο, αλλά για βολή πυροβόλου), από την ποσότητα των καυσίμων, από τις εξωτερικές θερμοκρασίες κτλ.
-
αρχισαμε παλι τις ιστοριες με τις καταριψεις? Οπως το 96 με τα Ιμια και το ελικοπτερο?
Ελα, ελα.... παντου βλεπουμε θεωριες συνωμοσιας... ψυχραιμια λιγακι.
-
Αρχίσαμε πάλι τις θεωρίες συνομωσίας ;;;;
Ειδικά επειδή είμαστε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι πολύ απίθανο να έχει συμβεί... έως αδύνατο.
Α) Η Κατάρριψη θα είχε ήταν ορατή από το κόσμο στο Γραμματικό που το είδε μέχρι την τελευταία στιγμή
Β) Κανείς εκτός του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ δεν μπορεί να δώσει τέτοια εντολή, ο οποίος θα το κάνει μόνο μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για τέτοια απόφαση.
Γ) Δεν ξέρω πιος πιλότος θα εκτελούσε τέτοια εντολή
Αεροπορική τραγωδία