-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Να έχεις αρκετή υπομονή στο ψάξιμο και να το πάρεις. Κάτοχος ενός 106rallye είχα ψάξει και για gt πριν 6χρονια δεν είχα βρει κάτι αξιόλογο τότε και αγόρασα και δεύτερο rallye απο συγγενή μου οπότε το ήξερα το αυτοκίνητο. Τα έχω ακόμη και τα δυο και κάθε φορά που κατεβαίνω στην πύλωτη και τα βλεπω το χαμόγελο φτάνει στα αυτιά. Το ένα φέτος θα παραδώσει πινακίδες και το άλλο το έχει η γυναικα μου το έφτιαξε πρώτο στάδιο και το κυκλοφορεί καθημερινά. Και μόνο που μου λένε στο φανάρι είχα και εγώ ένα τέτοιο και μετάνιωσα που το έδωσα αρκεί και μόνο για μένα. Ψάξου καλά και μόλις το βρεις να το πάρεις σίγουρα υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια. Όταν το είχα πάρει ήμουν 30 και τωρα 42 και ο αρχικός έρωτας παραμένει.Δεν καταλαβα...εχεις 2 rallye ή 1 rallye και 1 gt?
-
Δυο rallye το ένα αγοράστηκε καινούργιο και το άλλο απο τον αδερφό της γυναίκας μου το 2006 το έδινε για να πάρει smart. Και τα δυο όπως βγήκαν απο το εργοστάσιο, αφού μου χτυπάνε ακόμη το κουδούνι μήπως δίνω το ένα. Το ένα έχει 85000χλμ και το άλλο 123000χλμ. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα εκτός απο τα προβλεπόμενα service τα ανταλλακτικά Ειναι , σε επάρκεια και σε λογικές τιμές . Το gt το έχω οδηγήσει και ειναι καταπληκτικό αυτοκίνητο και σε αντίθεση με ότι λένε για την fiat νομίζω τα μέταλλα στο μοτέρ του ήταν απο τα πιο ανθεκτικά. βρες κάποιο μη καγκουρεμένο και πάρτο σίγουρα κάποιο θα υπάρχει.
-
Ρε Βαγγελη μετα απο mr2 mx5 slk που ειχες,ψαχνεις για punto GT του 94???Αυτο πρεπει να παει στα ανεκδοτα...
-
Οχι ρε Βαγγο εγω το πηρα το gt μου παλια
Απλα καποιος ξεθαψε το θεμα και θυμηθηκα -
Εν τω μεταξυ αυτο που δεν ειχα καταλαβει ειναι γιατι οι περισσοτεροι εβαζαν αφτερμαρκετ μπαρομετρο (ειτε το παλιο κλασικο γλυκερινης ειτε τα πιο συγχρονα στην κολωνα) οταν το αμαξι ειχε εργοστασιακο μπαρομετρο στο καντραν το οποιο μαλιστα εδειχνε μεχρι 1.6 bar, πιεση που ουτως η αλλως σπανια ανεβαζες κι αλλο ακομα και στα βελτιωμενα
-
Γιατί το εργοστασιακό δεν φαινόταν για να πουλήσεις μούρη!
-
Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγορασω το πρώτο μου αυτοκίνητο έχω budget μέχρι 2.700 μέχρι 3000 για κάτι πολύ καλό θέλω κάτι γρήγορο και κάτι ωραίο
Θα έλεγα ότι μαρεσουν πολύ τα ραλλι αλλά αρχίζω και τα συχενομαι θέλω κάτι με Τούρμπο με σκαστρα κτλπ έχω οδηγήσει τουρμπατο και γενικά είμαι τριγύρω από αυτά αλλά ποτέ δεν έχω οδηγήσει ούτε ραλλι πυτε πουντο αλλά μαρεσουν πολύ πηγαίνω πιο πολύ προς το πουντο σας παρακαλω μην μου πείτε ότι δεν στρίβουν ξαι δεν στρίβουν τα έχω ακούσει αυτά απλώς θέλω γνώμες και για το αν βγάζουν συχνά ζημιές και αν αξίζει γενικά για πουντο μαρεσουν οι ευθείες και κόντρες και αυτά έχω εμπειρια με τα αμάξια αρκετά χρόνια απλώς ποτέ δικό μου θα εκτιμήσω κάθε απάντηση σας ευχαριστώ -
Κάτι καλό, κάτι γρήγορο, κάτι ωραίο, κάτι φθηνό.
Δεν γίνεται και τα τέσσερα. Διάλεξε τρία από τα παραπάνω.
Όταν ήμουν νέος θα το σκεφτόμουν, αλλά τότε το GT ήταν φρέσκο στην αγορά. Σήμερα δεν θα έμπαινα μέσα. -
Με μια λέξη. Μακρυά.
Είμαστε στο 2023 πια.
-
Όπως σου είπε ο φίλος από πάνω. Οπότε πάρε το μεταγενεστερο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331331875-fiat-punto
Ασφαλέστερο, πολιτισμένο, γρήγορο και τώρα πια που οι τιμές έχουν πάει στο θεό ισως μονόδρομος. Παρηγορο να υπάρχουν άνθρωποι που ξεκινάνε με hothatch στις μέρες μας. Μην κολλήσεις στον κυβισμό όταν θες old school turbo με απαγορευτικη κατανάλωση στην εποχή μας.
Το σαξοραλλο ήταν, είναι και θα είναι μονο για αγωνιστική χρήση.
Και αν θες μονο να φταρνιζεσαι σαν αλλεργικός την ανοιξη, δεν βλέπω άλλη λύση σε χαμηλό μπάτζετ εκτός από το πρώτο ibiza FR το οποίο θέλει σχεδόν αλλά τόσα χρήματα βέβαια...
-
πάρε το Πούντο να γουστάρεις βάλε και μια καλή σκάστρα και είσαι άρχοντας.
-
Εάν πάρεις με 3Κ punto πρέπει να το φτιάξεις με άλλα τόσα. Αυτά τα αυτοκίνητα όσο και αν σου φαίνεται οξύμωρο θέλουν μεγάλες τσέπες για να τα συντηρείς.
-
Γυρε ειναι πάνω απ' ολα θέμα χρήσης. Αν πχ ο Άγγλος ασθενής που είχα ήταν παρκαρισμενος όλη τη βδομάδα και έκανε μια χαζοβολτα μέχρι το χωριάτικο κάθε Παρασκευή με παιχνιδάκι στον Κηφισό και πίσω στο σπίτι θα ήταν βράχος αξιοπιστίας και θα τον πρότεινα στον φίλο μας για την τιμή του και μόνο και μόλις τον βαριοταν ας τον πεταγε. Μόλις άρχισε το ξύλο του πρώτου λοκνταουν στην παλια εθνική κατέρρεε σαν 20χρονη στο Φαληράκι στα 90s-00s. Μην πω για τα Μέγαρα που μια φορά έφυγε ο λεβιές στην μεγάλη
ευθεία...ήθελα και Σέρρες τρομαααρα μου με δαυτο. Ούτε για τσίπουρα με τον Πήλιο δε θα πήγαινα!
Fiat Punto GT