-
Πού διαβάσατε συγκριτικά τεστ για το 500 και το twingo;
-
an thes sport pare to abarth...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πού διαβάσατε συγκριτικά τεστ για το 500 και το twingo;EVO Σεπτεμβρίου...
-
Η σπόρ έκδοση του 5οο δεν έχει βγεί ακόμα...όποτε κάθε σύκριση είναι άτοπη...
-
Έχουμε τιμές, εξοπλισμούς και χρόνους παράδοσης για Ελλάδα???
Κάτι άκουσα για 6 μήνες παράδοση!!!
Ισχύει?
-
Είναι και τα 2 σουπερμίνι, με βάρος κοντά στον τόνο και ιπποδύναμη 100 άλογα... Οπότε, γιατί άτοπη η σύγκριση; Εξάλλου, και η ίδια η Fiat ονομάζει τη συγκεκριμένη έκδοση του συγκριτικού Sport...
Η πιο δυνατή έκδοση του 500 δεν έχει βγει ακόμα, αυτό ναι... Αλλά και η Renault πιθανώς να βγάλει την έκδοση με τα 160 άλογα που είχε παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης... Οπότε, ίσως να μην είναι οι πιο δυνατές εκδόσεις και για τα 2 μοντέλα...
-
Δεν περιμενα η Ρενο να κανει εκπτωσεις σε ενα απο τα δυνατα χαρτια της, την παθητικη ασφαλεια ...
tony78 Οσο παω βρισκω περισσοτερους απ το κλαμπ ... -
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Είναι και τα 2 σουπερμίνι, με βάρος κοντά στον τόνο και ιπποδύναμη 100 άλογα... Οπότε, γιατί άτοπη η σύγκριση; Εξάλλου, και η ίδια η Fiat ονομάζει τη συγκεκριμένη έκδοση του συγκριτικού Sport...Η πιο δυνατή έκδοση του 500 δεν έχει βγει ακόμα, αυτό ναι... Αλλά και η Renault πιθανώς να βγάλει την έκδοση με τα 160 άλογα που είχε παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης... Οπότε, ίσως να μην είναι οι πιο δυνατές εκδόσεις και για τα 2 μοντέλα...
ηταν ιδιο χρωμα?
αν οχι, δε συγκρινονται. -
Για το Τουινγκο τουλαχιστον προβλεπεται ΗΟΤ εκδοση με 150+ αλογα
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Για το Τουινγκο τουλαχιστον προβλεπεται ΗΟΤ εκδοση με 150+ αλογαΝα τα κάνει τι ακριβώς τα 150+ άλογα;;;;;
Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Είναι και τα 2 σουπερμίνι, με βάρος κοντά στον τόνο και ιπποδύναμη 100 άλογα... Οπότε, γιατί άτοπη η σύγκριση; Εξάλλου, και η ίδια η Fiat ονομάζει τη συγκεκριμένη έκδοση του συγκριτικού Sport...Γιατί το 5oo 1.4 έχει πολύ μακριές σχέσεις και χαλαρά ελατήρια.
το γρήγορο και ενδιαφέρον είναι το Abarth (1) μέσα στο 2008 με τον 1.4ΤJET135 που θα είναι και 'στημένο'
-
symfwnw, sport stisimo apo abarth
paradosi???? 6 mines???? mallon perisotero
-
Ισχύει τελικά αυτό που είπαν στη κοπέλα μου? 6 μήνες???
Έλεος δηλαδή!! Τι κάνει αυτή η FIAT? Φτιάχνει ένα πολύ όμορφο και στυλάτο αυτοκίνητο...το έχει διαφημίσει και προωθήσει τρομερά...θα έχει και επιδόσεις, κρατήματα κλπ...αλλά δε μπορεί να εκπληρώσει τη ζήτηση!! Λες και δε το περίμεναν!
Πάντως έτσι και ακούει ο αγοραστής παράδοση 6 μήνες...θα πηγαίνει αλλού...να το ξέρετε!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάντως έτσι και ακούει ο αγοραστής παράδοση 6 μήνες...θα πηγαίνει αλλού...να το ξέρετε!
Λες να πηγαινει στην Honda?
-
Ισχύει τελικά αυτό που είπαν στη κοπέλα μου? 6 μήνες???Έλεος δηλαδή!! Τι κάνει αυτή η FIAT? Φτιάχνει ένα πολύ όμορφο και στυλάτο αυτοκίνητο...το έχει διαφημίσει και προωθήσει τρομερά...θα έχει και επιδόσεις, κρατήματα κλπ...αλλά δε μπορεί να εκπληρώσει τη ζήτηση!! Λες και δε το περίμεναν!
Με συγχωρείς Νικόλα αλλά χέστηκε η Fiat αν η κοπέλα σου δεν αγοράσει το πεντακοσαράκι. Το αυτοκίνητο αναμένεται να πουλήσει σα ζεστό ψωμί στην Ιταλία κι εννοείται ότι η εταιρεία θα κοιτάξει να καλύψει τις ανάγκες της εντός της χώρας και μετά στο εξωτερικό. Στην τελική, έξι μήνες παράδοση μου φαίνονται λογικοί για ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο look αυτοκινήτου, ειδικά όταν άλλοι εισαγωγείς (με κάλυψε ο corsair) απαιτούν το ίδιο, ή και μεγαλύτερο, χρονικό διάστημα.
-
Παντως ετσι για την ιστορια Nikos120i... εμενα πριν 2 βδομαδες μου ειπαν πως το Bravo θα ερθει Δεκεμβριο, ασχετα αν ειναι εδω τωρα και ετοιμοπαραδοτο. Θελω να πω, πως στις αντιπροσωπειες δεν ξερουν... δεν μπορουν να ξερουν απο τωρα, πετανε μια παπαριτσα και αυτο ειναι ολο.
Προσωπικη μου εκτιμηση... ειναι πως ισως εχει αναμονη... αλλα 6 μηνες μου φαινεται καπως υπερβολη. Δεν εχουν δωσει ποτε τετοια δειγματα γραφης, ακομα και οταν εβγαζαν και αλλα πετυχημενα μοντελα. Απο οσο γνωριζω, προκειται να θεσουν σε λειτουργια και αλλες γραμμες παραγωγης...
Ασχετο-σχετικο... εβλεπα στο ιταλικο customizer του 500... αυτα τα stikers κα τα αυτοκολλητα πραγματικα θα εκτιναξουν τα κερδη του αμαξιου. 150 με 200 ευρω ρε... το αυτοκολλητο Τους μαφιοζους...
-
Οτιδήποτε πάνω από 3 μήνες για αυτοκίνητο παραγωγής χωρίς να είναι ειδική έκδοση, είναι απλά α-πα-ρα-δε-κτο.
-
Κοιτάξτε...μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτο ρε σεις όταν μια εταιρία έχει βασιστεί τόσο μα τόσο πολύ στο αυτοκίνητο αυτό...έχει πληρώσει τόσα λεφτά στη διαφήμιση και προώθησή του...και τελικά ίσως απογοητεύσει με τη παράδοσή του ο κόσμος. Θα πουλήσει σίγουρα...και τρελά...αλλά ίσως δε μείνουν όλοι ικανοποιημένοι...και τελικά αυτό το τέλειο αυτοκίνητο το 'χαλάσει' η ανικανότητα των Ιταλών να προβλέψουν τη ζήτηση...και να προγραμματίσουν μεγαλύτερη παραγωγή.
Ίδωμεν...θα μάθουμε σύντομα I guess...αλλά αφού η παραγωγή μέχρι τον Ιανουάριο είναι booked...δύσκολο το κόβω να έρχονται νωρίτερα 500αράκια εδώ. Εκτός αν η Ελληνική αντιπροσωπεία έχει προβλέψει και έχει παραγγείλει αρκετά...αλλά αφού θα είναι ήδη παραγγελμένα...δε μπορείς να τα κάνεις customize.
-
Κοιτάξτε...μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτο ρε σεις όταν μια εταιρία έχει βασιστεί τόσο μα τόσο πολύ στο αυτοκίνητο αυτό...έχει πληρώσει τόσα λεφτά στη διαφήμιση και προώθησή του...και τελικά ίσως απογοητεύσει με τη παράδοσή του ο κόσμος. Θα πουλήσει σίγουρα...και τρελά...αλλά ίσως δε μείνουν όλοι ικανοποιημένοι...και τελικά αυτό το τέλειο αυτοκίνητο το 'χαλάσει' η ανικανότητα των Ιταλών να προβλέψουν τη ζήτηση...και να προγραμματίσουν μεγαλύτερη παραγωγή.Mπα, να δεις ότι θα αποκτήσει και 'κύρος' αν έχει πολύμηνη παράδοση! Μόνο εμένα και τον Kid μας ενοχλεί να περιμένουμε μήνες!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Για το Τουινγκο τουλαχιστον προβλεπεται ΗΟΤ εκδοση με 150+ αλογα
Να τα κάνει τι ακριβώς τα 150+ άλογα;;;;;
Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται...
Ό,τι θα τα κάνει και το 5οο. Για μένα, τα μικρά πυραυλάκια, ΕΙΔΙΚΑ αν είναι από καλές σχολές, είναι πολύ ευπρόσδεκτα.
FIAT 5oo 2007