-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Τεσπα. Τώρα μάλλον το έχω παραλάβει. Με τη θραύση κρυστάλλων μάλλον καλύπτομαι οπότε θα τους το πω να το αλλάξουν.μην είσαι χαζός ,πούλατο σε καμία εγχώρια paris hilton για ειδική snow white edition...
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ούτε test drive δε σου δίνουν να κάνεις. Μπαίνεις μόνο ως συνοδηγός και απλά κάνουν το κύκλο της αντιπροσωπείας. Ξεφτιλισμένη Fiat. Για αυτό παίρνει το χαμηλότερο rating στην εξυπηρέτηση πελατών παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο. Νομίζω ότι με τέτοια αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση τους αξίζει κάθε αποτυχία. Και απορώ εδώ στο forum πως και είστε τόσο υπέρ της Fiat. Οι άνθρωποι είναι απατεώνες.υπερ της φιατ είμαστε , όχι υπερ των αντιπροσώπων...
στην αθήνα ο σφακιανάκης μόνο πίπ@ς δεν πέρνει... σου δίνει για ολόκληρο σκ ΟΠΟΙΟ μοντέλο της αλφα ρομέο η φιατ θέλεις... -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Είσαι σοβαρός? Το αν κάποιος είναι απατεώνας δεν είναι δικό σου θέμα να το ξεκαθαρίσεις. Και δε θέλω την προστασία σου.
Το να χρησιμοποιείς το moderator ατού... είναι για να είναι.Εδώ στο φόρουμ δε πρέπει να λέμε μόνο τα καλά. Όταν βλέπουμε απατεωνιές, πρέπει να τις λέμε.
Η αντιμετώπιση τους ήταν απαράδεκτη!! Και εσύ επιτίθεσαι σε μένα. Μπράβο σου.
Ένα dvd player πας και αγοράζεις και τυγχάνεις άριστης εξυπηρέτησης πελατών. Αγοράζεις ένα αμάξι 17.000 ευρώ και εκτός από την απαράδεκτη εξυπηρέτηση, θα έχω και τη δική σου επίθεση?
Τεσπα.
Ξέρω τι πρέπει να κάνω και δε χρειάζομαι άλλη βοήθεια από εσάς. Ότι είχα να πω το είπα.Tι έγινε? Σε μπέρδεψα μέγα-moderator??
Όταν μαζεύεις 8 χιλιάρικα της προκαταβολής μετά πολλών στερήσεων για να αγοράσεις το πρώτο σου αμάξι, έλα να μου πεις εσύ μετά από την άθλια αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας και το ελαττωματικό παρμπρίζ που μου παρέδωσαν αν το να κάνεις 3 post συνεχόμενα είναι τόσο άξιο αναφοράς από ένα moderator....
το μόνο που φταίει είναι το κεφάλι σου...
καλά ρε αθεόφοβε, μάζεψες τα 8000 με τόσο κόπο, περίμενες πως και πως και ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ???
είισα και δικηγόρος παναθεμά σε... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είσαι σοβαρός? Το αν κάποιος είναι απατεώνας δεν είναι δικό σου θέμα να το ξεκαθαρίσεις. Και δε θέλω την προστασία σου.
Το να χρησιμοποιείς το moderator ατού... είναι για να είναι.Εδώ στο φόρουμ δε πρέπει να λέμε μόνο τα καλά. Όταν βλέπουμε απατεωνιές, πρέπει να τις λέμε.
Η αντιμετώπιση τους ήταν απαράδεκτη!! Και εσύ επιτίθεσαι σε μένα. Μπράβο σου.
Ένα dvd player πας και αγοράζεις και τυγχάνεις άριστης εξυπηρέτησης πελατών. Αγοράζεις ένα αμάξι 17.000 ευρώ και εκτός από την απαράδεκτη εξυπηρέτηση, θα έχω και τη δική σου επίθεση?
Τεσπα.
Ξέρω τι πρέπει να κάνω και δε χρειάζομαι άλλη βοήθεια από εσάς. Ότι είχα να πω το είπα.Tι έγινε? Σε μπέρδεψα μέγα-moderator??
Όταν μαζεύεις 8 χιλιάρικα της προκαταβολής μετά πολλών στερήσεων για να αγοράσεις το πρώτο σου αμάξι, έλα να μου πεις εσύ μετά από την άθλια αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας και το ελαττωματικό παρμπρίζ που μου παρέδωσαν αν το να κάνεις 3 post συνεχόμενα είναι τόσο άξιο αναφοράς από ένα moderator....
το μόνο που φταίει είναι το κεφάλι σου...
καλά ρε αθεόφοβε, μάζεψες τα 8000 με τόσο κόπο, περίμενες πως και πως και ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ???
είισα και δικηγόρος παναθεμά σε...Ρε συ. Και μετά που μου το έδειξαν, δεν ήξερα αν ήταν ελαττωματικό ή ήταν εσκεμμένα τα σχέδια εκεί. Θα μπορούσα να τους γυρίσω αμέσως τα κλειδιά και να πάρω την υπογραφή μου πίσω. Σε κάθε τι που υπογράφεις έχεις δικαίωμα να το αναιρέσεις. Αλλά δε το έκανα γιατί δεν ήξερα ότι ήταν ελαττωματικό.
Και μη κολλάμε άλλο σε αυτό. Θα τη βρω την άκρη έστω και δικαστικά εάν δε δεχτούν να αντικαταστήσουν το παρμπρίζ.
Κάτι εποικοδομητικό σε όλη αυτή τη φάση είναι σχόλια περί εξυπηρέτησης πελατών και τίποτα άλλο. Είναι απαράδεκτοι.
Και είναι σημαντικό ο αντιπρόσωπος να έχει καλή φήμη. Εδώ στη Κρήτη δεν έχει η Fiat καλή φήμη και το επιβεβαιώνω και εγώ με την εμπειρία μου. Ίσως άλλοι υποψήφιοι αγοραστές να το προσμετρήσουν και αυτό. Εγώ ήξερα για την κακή τους φήμη, τους έβλεπα που η επικοινωνία μας ήταν λίγο 'ζαμάν φου' και σκεπτόμουν να το παραγγείλω από Αθήνα. Αποφάσισα να στηρίξω την τοπική αγορά δυστυχώς!!! -
1ον: μην τρελαίνεσαι. Δυστυχώς παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες και στο χώρο του αυτοκινήτου είναι πολλοί
2ον: έκανες φοβερή επιλογή αυτοκινήτου και κοίτα να το χαρείς και όχι να ψάχνεις αφορμές για μηνύσεις και ιστορίες
3ον: το παρμπρίζ εννοείται θα αντικατασταθεί και χωρίς δεύτερη κουβέντα από κανέναν. Πρωί Δευτέρας θα το πεις και θα γίνει (αν υπάρχει άρνηση τότε θα λάβεις τα μέτρα σου)
4ον: άρχισε να ψάχνεις για κάποιον σοβαρό μηχανικό που θα στο συντηρεί χωρίς προβλήματα γιατί είναι σίγουρο ότι με αυτούς δεν θα μπορέσεις να συνεργαστείς. Θα είσαι προκατειλημμένος.Το 4ο είναι και το πιο δύσκολο γιατί το Fiataki έχει πάνω του πολύ φρέσκια τεχνολογία που είναι άγνωστη σε εκτός Fiat μηχανικούς (όχι ότι και οι εντός Fiat θα την παίζουν στα δάχτυλα άλλα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν εκπαιδευτεί κάπως σε αυτή).
-
10 χαρτία να υπέγραψες από την στιγμή που δεν το παρέλαβες την ζημιά δεν την έκανες εσυ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
@busso
ανταλλάζω τις 15αρες μου αν θες με τις δικές σου. 17.500χλμ έχουν τα λάστιχα ακόμα πάνω...
Θα σε έχω υπόψιν μου.
-
Στρώσιμο με κανονική οδήγηση αλλά με το να μην υπερβαίνει τις 3000 στροφές. Κανένα πρόβλημα σε αυτό.
-
Αν δεν έχεις συνηθίσει τον συμπλέκτη και κάπως στη πρώτη του δίνεις συχνά γκάζι και κατά λάθος έχεις πατημένο αρκετά το συμπλέκτη... είναι κακό?
-
Αν το τρέχεις σε χαμηλές στροφές κάπου στις 2000 ενώ θα μπορούσες να κατεβάσεις ταχύτητα, είναι κακό? Το αμάξι ζορίζεται στις χαμηλές στροφές?
-
Κατά το στρώσιμο αν πας σε κατσικόδρομο και το πηγαίνεις για ένα δεκάλεπτο με τη πρώτη, είναι κακό?
-
Κάπου διάβασα ότι δε πρέπει να κλείνεις τη μηχανή στα φανάρια. Μήπως να απενεργοποιείσω το start n stop?
-
Το έχω συχνά στο eco mode. Μήπως κατά το στρώσιμο πρέπει να το έχω στο turbo?
-
-
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Στρώσιμο με κανονική οδήγηση αλλά με το να μην υπερβαίνει τις 3000 στροφές. Κανένα πρόβλημα σε αυτό.-
Αν δεν έχεις συνηθίσει τον συμπλέκτη και κάπως στη πρώτη του δίνεις συχνά γκάζι και κατά λάθος έχεις πατημένο αρκετά το συμπλέκτη... είναι κακό?
-
Αν το τρέχεις σε χαμηλές στροφές κάπου στις 2000 ενώ θα μπορούσες να κατεβάσεις ταχύτητα, είναι κακό? Το αμάξι ζορίζεται στις χαμηλές στροφές?
-
Κατά το στρώσιμο αν πας σε κατσικόδρομο και το πηγαίνεις για ένα δεκάλεπτο με τη πρώτη, είναι κακό?
-
Κάπου διάβασα ότι δε πρέπει να κλείνεις τη μηχανή στα φανάρια. Μήπως να απενεργοποιείσω το start n stop?
-
Το έχω συχνά στο eco mode. Μήπως κατά το στρώσιμο πρέπει να το έχω στο turbo?
Το 3000σαλ είναι σχετικό αφού σε αυτές τις στροφές το αμάξι έχει ήδη φτάσει την μέγιστη ροπή του. Οπότε μην κολλάς σε νούμερα. Απλά απέφευγε απότομες επιταχύνσεις και αυτό για 1000χλμ το πολύ και μετά συχνά πυκνά ανοίγματα και γιατί όχι και μερικούς κόφτες.
- θα το συνηθίσεις, θέμα χρόνου είναι.
- ξαναλέω στις 2000σαλ δεν είναι χαμηλές στροφές για σύγχρονο turbo εφόσον εκεί έχει ήδη στροφάρει η τουρμπίνα και η ροπή είναι σχεδόν στο μαξ
- όχι περισσότερο κακό απ' ότι αν είχες 50.000χλμ πχ
- για να έχουν εξοπλίσει το αυτοκίνητο με start&stop από το εργοστάσιο κάτι θα ξέρουν παραπάνω, απενεργοποίησε το μόνο αν σε ενοχλεί η λειτουργία
- όταν θα αρχίσεις σιγά σιγά να το ανοίγεις να το βάζεις 'στο turbo' (το turbo δουλεύει και στο eco πάντως) ώστε να δουλεύει στο μαξ ο κινητήρας
-
-
Thanks Stefan.
Ανησυχώ λίγο για το στρώσιμο γιατί αλωνίζω τη Κρήτη. Μέσα σε τέσσερις μέρες έχω κάνει τα πρώτα 500 χιλιόμετρα. Το πηγαίνω όμως απαλά κάτω από τις 3000 στροφές και με μόνο μερικές φορές που μου έχει ξεφύγει και έχει φτάσει τις 3.500 στροφές.
Το τζάμι το αντικατέστησαν και ελπίζω το υπόλοιπο 'pti' που λένε να έγινε σωστά στην αντιπροσωπεία και να μη τρέχω συνέχεια σε συνεργεία.
Θα γράψω και ένα review αργότερα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ούτε test drive δε σου δίνουν να κάνεις. Μπαίνεις μόνο ως συνοδηγός και απλά κάνουν το κύκλο της αντιπροσωπείας. Ξεφτιλισμένη Fiat. Για αυτό παίρνει το χαμηλότερο rating στην εξυπηρέτηση πελατών παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο. Νομίζω ότι με τέτοια αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση τους αξίζει κάθε αποτυχία. Και απορώ εδώ στο forum πως και είστε τόσο υπέρ της Fiat. Οι άνθρωποι είναι απατεώνες.
υπερ της φιατ είμαστε , όχι υπερ των αντιπροσώπων...
στην αθήνα ο σφακιανάκης μόνο πίπ@ς δεν πέρνει... σου δίνει για ολόκληρο σκ ΟΠΟΙΟ μοντέλο της αλφα ρομέο η φιατ θέλεις...και εγω να συμπληρωσω πως παρελαβα το δικο μου lounge με ραγισμα στην οροφη που δεν διακρινοταν και μου το εδειξε ο πωλητης κατα τη παραλαβη. Επισης στα 11χλμ με παρελαβε η οδικη
Παρολαυτα αυτα, και η γυαλινη οροφη αλλαχθηκε και επεκταση εγγυσης μου εκαναν δωρεαν για τη ταλαιπωρια μου. Και ο τοτε προισταμενος του Παζαροπουλου Μοσχατου μου ειχε φερθει αψογα εχοντας με σε πληρη ενημερωση.
Οποτε εχω τα καλυτερα να λεω και για τον αντιπροσωπο και για τη φιατ αλλα και για το 500αρακι που δεν εχει κανει κιχ μεχρι σημερα
-
Καλησπέρα. Βλέπω οτι η φίατ φέρνει ορισμένα μοντέλα με υγραέριο. Γνωρίζει κανείς αν θα φέρει και το 500 1.2 με LPG ? Thanks !
-
1500 χιλιόμετρα έγραψε το twin air και νομίζω πως πάει καλά.
Ερώτηση: Η χειρολαβή οροφής του συνοδηγού χάνεται εάν βάλεις την extra ανοιγόμενη ηλιοροφή skydome? Και αν ναι, γιατί? Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι και μου είναι περίεργο. Όλοι οι συνοδηγοί μου παρατήρησαν την έλλειψη χειρολαβής και τους ήταν ενοχλητικό.
-
Όντως με την ηλιοροφή δεν υπάρχουν χειρολαβές. Ούτε εγώ έχω. Προφανώς κάποιου είδους χωροταξικό πρόβλημα παίζει και δεν μπορούν να τοποθετηθούν.
-
Ειδα καποιο video για το twinair κι αναφερουν ενα eco mode. Τι ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ειδα καποιο video για το twinair κι αναφερουν ενα eco mode. Τι ειναι αυτο;Νομίζω ρίχνει την ροπή και την απόδοση του κινητήρα για να μειωθεί η κατανάλωση.
-
Όντως με την ηλιοροφή δεν υπάρχουν χειρολαβές. Ούτε εγώ έχω. Προφανώς κάποιου είδους χωροταξικό πρόβλημα παίζει και δεν μπορούν να τοποθετηθούν.Στη Mito δεν έχει καμία χειρολαβή είτε έχεις ηλιοροφή είτε όχι. Όταν το πρωτοβίωσα, μου φάνηκε εντελώς κουλό
-
Όντως με την ηλιοροφή δεν υπάρχουν χειρολαβές. Ούτε εγώ έχω. Προφανώς κάποιου είδους χωροταξικό πρόβλημα παίζει και δεν μπορούν να τοποθετηθούν.Μιλάμε για την ανοιγόμενη ηλιοροφή, γιατι στην απλή τζαμένια η χειρολαβή υπάρχει!
-
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Όντως με την ηλιοροφή δεν υπάρχουν χειρολαβές. Ούτε εγώ έχω. Προφανώς κάποιου είδους χωροταξικό πρόβλημα παίζει και δεν μπορούν να τοποθετηθούν.
Μιλάμε για την ανοιγόμενη ηλιοροφή, γιατι στην απλή τζαμένια η χειρολαβή υπάρχει!
Ναι για την ανοιγόμενη λέω.
FIAT 5oo 2007