-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πηγαμε με ένα φίλο να δει το 500 0,9 εκδοση twinair- ξέρετε αν η έκδοση twinair (η έκδοση εξοπλισμου, όχι ο κινητήρας) θα σταματήσει? ετσι μας είπε ο πωλητής. πως θα υπάρχει μόνο η ποπ κ η lounge
- τί κρίση κ μαλακίες. ο πωλητής μας ξεπέταξε σε 2 λεπτά. βαριόταν να δει αν υπάρχει αμάξι ετοιμοπαράδοτο στο κομπιουτερ κ μας λέει ελάτε το πρωι Ναι ρε μαλάκα αλλη όρεξη δεν εχουμε, να παίρνουμε άδεια από τις δουλειές μας για να δεις στο σύστημα αν έχεις αμάξι. Άσε που στα δικά του μάτια η twinair είναι ίδια με την ποπ, οποτε οκ δεν πειράζει που καταργείται αφού 'μονο οπτικές διαφορές έχουν. Σιγά' Βεβαια, μας έδωσε προσφορά για την twinair ενώ με έγραψε στα παπαρια του όταν του είπα πως στο σαιτ της φιατ δεν υπαρχει έκδοση του 0,9 σε έκδοση ποπ
Αυτά ενώ την προηγουμενη εβδομάδα είχα παει στη λαμδα στην κηφισιά κ είχα εντυπωσιαστεί με το πόσο καλούς πωλητές είχε.
Κρίμα αν καταργείται η twinair έκδσοη πάντως, η οποια ειδικά μεσα τα σπαει - εχει κανείς τον 0,9 να μας πει κατανάλωση?
Για περαστε μια βολτα κι απο τον Σφακιανακη στον Κηφισο... Εγω οταν κοιταζα τη Mito και το Punto, και ειχα παει εκει, μου ειχαν κανει παρα πολυ καλη εντυπωση!!
-
την δευτέρα θα πάει στη Λάμδα (όπου είχα παει εγώ κ ήταν εξυπηρετικότατοι) κ στο Σφακιανάκη να παρει προσφορές κ την Τρίτη θα πάει σε έναν από τους δυο να το κλείσει. αρκεί να υπάρχουν άσπρα twinair γιατί δεν θέλει ποπ που δεν έχει ζαντες, 'σπορ' εσωτερικό διάκοσμο κ καθίσματα (ειδικά αν την εχουν στα ίδια λεφτά που έχει τώρα η twinair, όπως παλιά ) κ η lοunge κάνει +1χλρ
τεστ ντραιβ δεν θεωρεί απαραίτητο να κάνει -
Ρε παιδια ξερει κανενας αν υπαρχει καπου διαθεσιμο προς ενοικιαση το 500 με τον twin air; Μετα απο πολλα χρονια σκεφτομαι να παω στο Ακροπολις και μιας που θα κανω τα εξοδα ελεγα να δωσω λιγα παραπανω λεφτα και να γνωρισω αυτο το παρανοικο το μοτερακι... Αλλωστε αμα κανω καμια 500 χλμ καμια 15αρια ευρω θα τα γλιτωσω απο το καυσιμο.
-
γιουγκο πήγαινε πάρε το για δοκιμη σκ από τον σφακιανάκη
-
Για πες τιποτα παραπανω, τι παιζει με αυτη τη δοκιμη για σκ; Εγω φαινομαι απο μιλια μακρια οτι δεν μπορω να το αγορασω και ουτε θελω να γινω ψευτης... Τι να παω να του πω; Πες οτι αμα εισαι ειλικρινης οτι απλα θες να το γνωρισεις ενω δεν εχεις φραγκο να στο δωσει για ενα καλο test drive οχι ομως και για σκ...
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Για πες τιποτα παραπανω, τι παιζει με αυτη τη δοκιμη για σκ; Εγω φαινομαι απο μιλια μακρια οτι δεν μπορω να το αγορασω και ουτε θελω να γινω ψευτης... Τι να παω να του πω; Πες οτι αμα εισαι ειλικρινης οτι απλα θες να το γνωρισεις ενω δεν εχεις φραγκο να στο δωσει για ενα καλο test drive οχι ομως και για σκ...Θέλω να διευκρινήσω κάτι, για να μην γίνει παρανόηση...
Πράγματι εκεί στον Σφακιανάκη είναι εξυπηρετικότατοι. Και την Ιουλιέτα μου την έδωσαν και την πήγα δοκιμή με έναν φίλο μου, χωρίς να έρθει κανείς απο την εταιρία και με το New Panda, δεν έφεραν καμμιά αντίρρηση για δοκιμή σ/κ.
Με το Panda όμως η διαφορά ήταν ότι πήγα ως υπεύθυνος του σχετικού κλαμπ και είπα απλά την αλήθεια: Ότι θα ήθελα να το δοκιμάσω σε διαδρομές που μου είναι γνωστές...Επειδή είναι καινούργιο μοντέλο θα ήθελα να το παρουσιάσω στο κλαμπ και φαντάζομαι ότι θα το θέλουν τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος για test drive, οπότε ίσως ήταν καλύτερο να το έπαιρνα σ/κ, ώστε να μην τους δημιουργούσα πρόβλημα...
Δεν φαντάζομαι όμως ότι αν πάει ιδιώτης να το ζητήσει για δοκιμή σ/κ. ότι θα είναι εύκολο...βέβαια δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.ΥΓ Τα παραπάνω στα έγραψα για να μην την πατήσεις και τους πεις ότι σε κάποιον έκαναν αυτήν την ευκολία και γιατί όχι σε σένα...
-
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Για πες τιποτα παραπανω, τι παιζει με αυτη τη δοκιμη για σκ; Εγω φαινομαι απο μιλια μακρια οτι δεν μπορω να το αγορασω και ουτε θελω να γινω ψευτης... Τι να παω να του πω; Πες οτι αμα εισαι ειλικρινης οτι απλα θες να το γνωρισεις ενω δεν εχεις φραγκο να στο δωσει για ενα καλο test drive οχι ομως και για σκ...
Θέλω να διευκρινήσω κάτι, για να μην γίνει παρανόηση...
Πράγματι εκεί στον Σφακιανάκη είναι εξυπηρετικότατοι. Και την Ιουλιέτα μου την έδωσαν και την πήγα δοκιμή με έναν φίλο μου, χωρίς να έρθει κανείς απο την εταιρία και με το New Panda, δεν έφεραν καμμιά αντίρρηση για δοκιμή σ/κ.
Με το Panda όμως η διαφορά ήταν ότι πήγα ως υπεύθυνος του σχετικού κλαμπ και είπα απλά την αλήθεια: Ότι θα ήθελα να το δοκιμάσω σε διαδρομές που μου είναι γνωστές...Επειδή είναι καινούργιο μοντέλο θα ήθελα να το παρουσιάσω στο κλαμπ και φαντάζομαι ότι θα το θέλουν τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος για test drive, οπότε ίσως ήταν καλύτερο να το έπαιρνα σ/κ, ώστε να μην τους δημιουργούσα πρόβλημα...
Δεν φαντάζομαι όμως ότι αν πάει ιδιώτης να το ζητήσει για δοκιμή σ/κ. ότι θα είναι εύκολο...βέβαια δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.ΥΓ Τα παραπάνω στα έγραψα για να μην την πατήσεις και τους πεις ότι σε κάποιον έκαναν αυτήν την ευκολία και γιατί όχι σε σένα...
εμένα μου δώσαν μπράβο για πσκδ και εν γνώση τους οτθ θα κάνω πάνω από 1100κμ...
-
Καλημέρα σας.. θέλω να αγοράσω το καινούργιο fiat 500 twin air 900cc.. Έχει ακούσει κάποιος αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα?
-
Ο χρήστης DimitrisDamianos έγραψε:
Καλημέρα σας.. θέλω να αγοράσω το καινούργιο fiat 500 twin air 900cc.. Έχει ακούσει κάποιος αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα?αναφερεσαι στο νεο μοτερ το 2 κυλινδρο φανταζομαι με τα 85 αλογα...
γενικα ειναι καινουργιο μοτερ στην αγορα και τωρα εχει ξεκινησει να κυκλοφορει...
παντως ειναι πολυ οικονομικο! θεωρω οτι ακξιζει να προχωρησεις σε αγορα...το εχεις κανει test drive??
-
Πάντως με απόσυρση μειώνεται κ η διαφορά μεταξύ twinair και ντιζελ γύρω στο 600αρι ευρώ, οπότε το ντίζελ ίσως είναι καλύτερη επιλογή
-
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η διαφήμιση είναι πολύ μπροστά.χμμμμ.... μπα... meh.... Την βρίσκω κάπως νερόβραστη. Δεν ξέρω... θα ήθελα κάτι ποιο... πως να το πω...κάτι που να κοντράρει και να πετά μπηχτές στον ανταγωνισμό. Κατι που να ανάψει τα αίματα και να πέσουν μηνύσεις απο άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες
-
παντως ευτυχως το abarth που πεφτει στο νερο ηταν photoshop !! (εφε μωρε παιδι μου)
-
απο τις πιο αποτυχημένες διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απο τις πιο αποτυχημένες διαφημίσεις.Σιγα σε αμερικανους απευθυνεται...
-
Μια χαρά ειναι η διαφημιση! Οι πιτσιρικάδες χεραδες θα πουλήσουν τις Camaro για να παρουν Abarth και οι νεουορκέζες γιαπισες τις SLK για το 500CC ...
Φανταζομαι παντως θα βολευει για τα στενά του Μανχαταν. -
Πολυ ωραια η διαφημιση!
-
Οι τιμες του abarth 500 πλεον σε Γερμανια και Ιταλια που κοιταζω ξεκινανε απο €17600 με δυνατοτητα πλεον επιλογης 3 μοντελων.
Το startup πλεον abarth 500 με €17600, το ABARTH 595 TURISMO στα €21700 και το ABARTH 595 COMPETIZIONE απο €23200To σημαντικοτερο ειναι οτι πλεον σε ολα υπαρχει και η εκδοση MTA, δηλαδη ημιαυτοματο με επιπλεον κοστος €1300 ευρω
FIAT 5oo 2007