-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το ανταλλακτικό το έχω. Το θέμα είναι η τοποθέτησή του. Ο μηχανικός επιμένει ότι για να μπει πρέπει να σπάσει το δαχτυλίδι της όπισθεν για να το βάλει, άρα είναι σαν να μου λέει ότι εκτός από τη νέα φούσκα πρέπει να πάρω και νεά μπίλια μετά.Άσχετο αλλά πήρες τηλέφωνο εκεί που σου είπα?
-
Όχι γιατί το πήγε η μάνα μου χθες και ήθελε κοντά στο σπίτι να είναι. Τώρα αυτός έχει βγάλει κουστουμάκι κοντά στο 500αρικο και το βασικότερο δεν μπορεί να περάσει τη φούσκα ο μαλάκας!
Αναλυτικές χρεώσεις later this evening...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όχι γιατί το πήγε η μάνα μου χθες και ήθελε κοντά στο σπίτι να είναι. Τώρα αυτός έχει βγάλει κουστουμάκι κοντά στο 500αρικο και το βασικότερο δεν μπορεί να περάσει τη φούσκα ο μαλάκας!Αναλυτικές χρεώσεις later this evening...
Περαστικά. Τα ήθελε ο λώκος σου
-
Χέσε το 500αρικο...τη φούσκα μου λες πως θα την βάλουμε? Την έχω εδώ και κάνα 6μηνο και κάθεται σπίτι και περίμενα αυτό το service για να την περάσω. Είναι και η ωραία του sport με το μεταλλικό ταμπελάκι...
-
-
αντικειμενικα τωρα μπορει να μου πει καποιος εαν αυτα που ακουω περι ιταλικα (βλαβες συνεχεια) ειναι αληθεια.καποιος κατοχος ισως...ο μονος λογος που με απωθει να το παρω (μτχ) ειναι αυτος
-
Ο χρήστης geomj έγραψε:
αντικειμενικα τωρα μπορει να μου πει καποιος εαν αυτα που ακουω περι ιταλικα (βλαβες συνεχεια) ειναι αληθεια.καποιος κατοχος ισως...ο μονος λογος που με απωθει να το παρω (μτχ) ειναι αυτοςΚάτοχος -καινούργιου- από τον 11/2008. Αν και έχω ελάχιστα χιλιόμετρα (22.500) στο διάστημα αυτό δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα (φτου φτου μη το ματιάσω ). Δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους επιφυλάξεις. Πληροφοριακά να σου πω, πως η μητέρα μου έχει ένα cordoba του 2003 με λιγα χλμ και αυτό (66.000) και έχει βγάλει: βαλβίδα επανακυκλοφορίας καυσαερίων, έναν πολλαπλασιαστή, μια φούσκα -είπε ο μηχανικός- για τα πίσω φώτα, που βραχυκυκλώνει και ανάβει κ τα φλας μαζί, δεν δουλεύει ο μηχανισμός που διπλώνουν οι καθρέπτες, η κόρνα κάηκε έτσι από μόνη της στο 2ο έτος και το εργοστασιακό radio-cd βγήκε off στον τρίτο χρόνο... υπόψιν είναι γερμανικό γέννημα!
-
Δεν παθαίνει τίποτα λέμε - ιταλικό είναι. Μόνο λίγο λαδάκι το 1400
-
ομορφα...αρα αν ο μονος μου ενδοιασμος για το φιατακι ειναι οι πιθανες/συχνες βλαβες που ακουω για τα ιταλικα λετε να το τσιμπησω..
-
Το θέμα είναι να σου αρέσει το αυτοκίνητο που αγοράζεις. Βλάβες βγάζουν όλα τα αυτοκίνητα, όλων των κατασκευαστών. Απλά στη Ελλάδα υπάρχει ακόμη η ανόητη νοοτροπία του ιταλικό=ζημιάρικο (έλληνες, τα ξέρουν όλα εξ ορισμού ). Εγώ το έχω σε 1.200 κυβικά και είναι αρκετά οικονομικό.
-
Ναι ρε φίλε μου αρέσει πολύ γι αυτό και λέω ότι ο μόνος ενδοιασμος οι ΣΥΝΧΕΣ βλάβες που ακούω από διάφορους . Εντάξει βλάβες λογικό να βγάλει μακροπρόθεσμα . Ακουσα για φθηνά ανταλλακτικά όμως . Ισχύει;;
-
Συχνές βλάβες για το συγκεκριμένο μοντέλο; δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου τόσο καιρό που παρακολουθώ το forum. Μπορεί σε άλλα μοντέλα. Έχει ο θείος μου πάντως μια alfa 156 του 1999 με 180.000 χλμ και το μόνο που του έβγαλε ήταν ένας κολλημένος διακόπτης a/c. Απ' ότι είδα σε άλλο νήμα, ενδιαφέρεσαι για το 1.4 για το οποίο δεν έχω προσωπική απόψη -όσον αφορά τον κινητήρα του.
-
Καλημερα στους φίλους
Είμαι κάτοχος ενός 500 1.2 lounge απο το 2008 με 80,000 περίπου.
Ότι προβλήματα έβγαλε ήταν στους πρώτους μήνες (ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματο κιβώτιο κλπ).
Απο τότε κάνω τα τακτικά service και τίποτε άλλο.
Ολα σε αντιπροσωπεία επίσημη (επαρχία) μέχρι τη λήξη της εγγύησης στα 5 χρόνια.Για κάποιον που ανέφερε για τον ιμάντα, όχι δε χρειάζεται αλλαγή στις 40,0000. Έχει γίνει έλεγχος όμως.
Εγώ μάλλον το προγραμματίζω για αλλαγή όταν κλέισει 5 χρόνια (σε μερικούς μήνες δηλαδή)Επίσης συχνό είναι κ το πρόβλημα με τους αισθητήρες και την μπαταρία όπου μπορεί να δείχνει λάθος ενδείξεις και ναι πρόσφατα άλλαξα και μπαταρία (στα 4,5 χρόνια περίπου)
Για τα παιδικά καθισματάκια έχω καταφέρει να έχω δυο στο πίσω μέρος, 1 Group 0+ Maxi Cosi Cabriofix (χωρις βάση ISOFIX αλλά με ζώνη) και ένα Chicco Group 0/1 όπου κάθεται και προς τα πίσω και μετά γυρίζει μπροστά. Κανένα πρόβλημα
Επίσης δοκιμάζω να έχω το Group 0/1 στο μπροστινό κάθισμα, κατεύθυνση προς τα πίσω με απενεργοποιημένο τον αερόσακο.Προς το παρών ψάχνουμε για μεγαλύτερο αυτοκίνητο αλλά είναι too much να ξαναπάρουμε το Fiat 500 σε L Θα ήταν ιδανικό πάντως.
-
Ο χρήστης geomj έγραψε:
Ναι ρε φίλε μου αρέσει πολύ γι αυτό και λέω ότι ο μόνος ενδοιασμος οι ΣΥΝΧΕΣ βλάβες που ακούω από διάφορους . Εντάξει βλάβες λογικό να βγάλει μακροπρόθεσμα . Ακουσα για φθηνά ανταλλακτικά όμως . Ισχύει;;φιλε μου ειδικα για το 500 δεν εχει ακουστει τιποτα σοβαρο...
το 1400 καιει λιγο λαδι, οχι ανησυχητικες ποσοτητες! το 1.2 fire δεν καιει τιποτα... για εμενα αν βρεις ενα καλης καταστασης μεταχ/νο απο ιδιωτη προχωρα το! -
Έβαλα σήμερα νέα ελαστικά στο 500. Είναι τα παρακάτω σε 195/45/16 80W. Κόστισαν 330.00 ευρώ.
http://www.toyotire.gr/tire/pattern/toyo-drb -
Μια βοηθεια αν μπορει καποιος παρακαλω.
Εγινε αντικατασταση μπαταριας στο fiat 500 1.4 auto που εχουμε με bosh
Τα θεματα που αντιμετωπιζω μετα την την αντικατασταση της μπαταριας ειναι τα εξης- αναβοσβηνει ο χιλιομετριτης
2)δεν δουλευει καθολου το bluetooth
3)δεν διαβαζει καθολου το usb stick.
Ολα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα.
Να εχει μπει λαθος μπαταρια?Τι στοιχεια εχει η εργοστασιακη μπαταρια?
- αναβοσβηνει ο χιλιομετριτης
-
- Ο χιλιομετρητής συνήθως αναβοσβήνει μετά από κάποια χιλιόμετρα που έχει ανάψει το ενδεικτικό για σέρβις στο ταμπλό.
2-3) Μάλλον θέλει επαναπρογραμματισμό. Οι μνήμες από το r/cd κρατιούνται, πιθανόν όμως στο blue and me να σβήνουν.
Όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν επειδή η μπαταρία είναι λάθος...
- Ο χιλιομετρητής συνήθως αναβοσβήνει μετά από κάποια χιλιόμετρα που έχει ανάψει το ενδεικτικό για σέρβις στο ταμπλό.
-
Διαβασα σε ξενα φορα οτι οταν γινει αλλαγη μπαταριας θελει προγραμματισμο γιατι δεν συμβαδιζει η ωρα του ταμπλο με την ωρα που εχει ο εγκεφαλος
-
Τελικα το αμαξι πηγε αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη η μοναδα blue me με κοστος ανταλλακτικου 500€...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
πριν την αντικατασταση της μπαταριας, δουλευε κανονικα το blue & me?
ψαξε το λιγο καλυτερα, γιατι στην αντιπροσωπεια κοιτανε πως να σου φανε λεφτα.
FIAT 5oo 2007