-
Τελικά σήμερα συνήλθε από μόνο του
-
τα σπαει το 500αρακι
auto repair mode was succesful -
ειλικρινά εκπλήσσομαι γιατί μέχρι τώρα είχα μάθει -στα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχουμε- ότι χαλάει, φτιάχνεται μόνο στο συνεργείο
-
Δεν είναι τίποτα. Θέμα γονιδίων. Όλα τα Ιταλικά έχουν σύστημα αυτοϊασης.
-
-
Το βάζω κι εδώ μήπως δε βλέπει κάποιος τη κατηγορία με τα τεχνικά θέματα...
Πήγε η σύζυγος για service το 500άκι της.
Μεγάλο service των 30.000 και απ'ότι μου είπε άλλαξε:
-Λάδια
-Όλα τα φίλτρα εκτός βενζίνης (αέρα, a/c, λαδιού)
-Μπουζί
-Τακάκια
-Υαλοκαθαριστήρες
-1 λάμπα φρένων πίσωΣύνολο 325 € με έκπτωση 70 €.
Μήπως της τον έπιασαν λίγο?
Fiat Σφακιανάκης Μεσσογείων.
Εν τω μεταξύ της είπαν ότι χρειάζεται να αλλάξει και ιμάντες (χρονισμού/δυναμό) στα 40.000κμ (36Κ έχει) αν και ο κατασκευαστής λέει στα 120.000κμ γιατί λέει το αυτοκίνητο κινείται στη πόλη και όχι στους αυτοκινητοδρόμους . Εντελώς ηλίθια μου φάνηκε σαν δικαιολογία.
Στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζει το 1.2 500άκι ιμάντες?
-
Tοσα έχω πληρώσει κ εγώ σε γκραντε πουντο 1.4 8v.
Δεν είναι θέμα Σφακιανάκη, έτσι τον πιανει η μη πριμιουμ FIAT, με σέρβις πιο ακριβό από γκολφ κ Α3 . -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το βάζω κι εδώ μήπως δε βλέπει κάποιος τη κατηγορία με τα τεχνικά θέματα...Πήγε η σύζυγος για service το 500άκι της.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=7756&p=2331475&hilit=fiat+500+1.2#p2331475
Πριν 1,5 χρόνο σε εξειδικευμένο και χωρίς τακακια. Αυτά για τους ιμάντες τα βρίσκω από υπερβολικά έως απαταιωνίστικα. Ούτε στις Alfa μας τέτοια κάψα για ιμάντες!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το βάζω κι εδώ μήπως δε βλέπει κάποιος τη κατηγορία με τα τεχνικά θέματα...
Πήγε η σύζυγος για service το 500άκι της.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=7756&p=2331475&hilit=fiat+500+1.2#p2331475
Πριν 1,5 χρόνο σε εξειδικευμένο και χωρίς τακακια. Αυτά για τους ιμάντες τα βρίσκω από υπερβολικά έως απαταιωνίστικα. Ούτε στις Alfa μας τέτοια κάψα για ιμάντες!
Νομίζω πρέπει να πάω απο'κει να κάνουμε μια κουβέντα.
Εν τω μεταξύ της είπαν ότι αν δε το αλλάξει...θα σπάσει το μοτέρ και θα πληρώσει 3.000 € και άλλα τέτοια
-
Νίκο σου απάντησα στα Τεχνικά.
-
Λοιπόν, επειδή το έψαξα λίγο το θέμα με τους ιμάντες, το manual (σελ. 131) αναφέρει τα εξής:
- έλεγχος κατάστασης οδοντωτού ιμάντα χρονισμού: 60.000χλμ και 180.000χλμ
- αντικατάσταση οδοντωτού ιμάντα χρονισμού: 120.000χλμ(*)
(*) ή κάθε 4 χρόνια σε σκληρές συνθήκες (ψυχρά κλίματα, χρήση στην πόλη με μεγάλα χρονικά διαστήματα λειτουργίας στο ρελαντί) ή κάθε 5 χρόνια ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα.
Τουτέστιν επτωχεύσαμεν!
-
-
Καλα το μιατάκι σαν χαμογελαστο γιαπωνεζακι είναι δεν ειναι και τοσο τρομακτικό κι άγριο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλα το μιατάκι σαν χαμογελαστο γιαπωνεζακι είναι δεν ειναι και τοσο τρομακτικό κι άγριοΣε ποια θέση είναι;;
-
Τέρμα κάτω, τέρμα αριστερά
-
Σωστό!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το βάζω κι εδώ μήπως δε βλέπει κάποιος τη κατηγορία με τα τεχνικά θέματα...Πήγε η σύζυγος για service το 500άκι της.
Μεγάλο service των 30.000 και απ'ότι μου είπε άλλαξε:
-Λάδια
-Όλα τα φίλτρα εκτός βενζίνης (αέρα, a/c, λαδιού)
-Μπουζί
-Τακάκια
-Υαλοκαθαριστήρες
-1 λάμπα φρένων πίσωΣύνολο 325 € με έκπτωση 70 €.
Μήπως της τον έπιασαν λίγο?
Fiat Σφακιανάκης Μεσσογείων.
Εν τω μεταξύ της είπαν ότι χρειάζεται να αλλάξει και ιμάντες (χρονισμού/δυναμό) στα 40.000κμ (36Κ έχει) αν και ο κατασκευαστής λέει στα 120.000κμ γιατί λέει το αυτοκίνητο κινείται στη πόλη και όχι στους αυτοκινητοδρόμους . Εντελώς ηλίθια μου φάνηκε σαν δικαιολογία.
Στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζει το 1.2 500άκι ιμάντες?
Για το ίδιο σέρβις στο Σφακιανάκη εδώ στην ερωτική πόλη 190 ευρώ.Χωρίς τακάκια υαλοκαθαριστήρες.
-
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος πως αλλάζει ή αν αλλάζει η δερμάτινη 'φούσκα' του λεβιέ ταχυτήτων χωρίς να αλλαχθεί η μπίλια και το δαχτυλίδι της όπισθεν?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος πως αλλάζει ή αν αλλάζει η δερμάτινη 'φούσκα' του λεβιέ ταχυτήτων χωρίς να αλλαχθεί η μπίλια και το δαχτυλίδι της όπισθεν?Έχει φτιάξει κάποιος φίλος σε Panda 100άρι. Έκοψε πατρόν και του το έραψε συγγενής του σε δέρμα.
Ελπίζω να μπαίνει εδώ και να σου απαντήσει...
Kosbill ?????? Είσαι εδώ???? -
Το ανταλλακτικό το έχω. Το θέμα είναι η τοποθέτησή του. Ο μηχανικός επιμένει ότι για να μπει πρέπει να σπάσει το δαχτυλίδι της όπισθεν για να το βάλει, άρα είναι σαν να μου λέει ότι εκτός από τη νέα φούσκα πρέπει να πάρω και νεά μπίλια μετά.
FIAT 5oo 2007