-
Έχετε δει -αμερικανική- διαφήμιση της Porsche; Μπορεί να δείχνουν ένα παραμύθι μια ώρα και στο τέλος να δείξει δυο κωλιές από μια boxster πχ και να δέσει το σλόγκαν. Είναι πολύ σωστή η διαφήμιση γιατί θέλει να επικοινωνήσει και την ίδια την εταιρεία που δεν είχε παρουσία προηγουμένως.
Άντε να πάρουν τα αμερικανάκια 500 να μαζέψουν κανά φράγκο οι λουλέδες μπας και φτιάσουν καμμιά duetto ώς πρέπει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άντε να πάρουν τα αμερικανάκια 500 να μαζέψουν κανά φράγκο οι λουλέδες μπας και φτιάσουν καμμιά duetto ώς πρέπει...Το έχω βαρεθεί αυτό το έργο, εσύ?
Βάλε να δεις Κατερίνα Στικούδη τουλάχιστον αλλά τώρα... -
Έχετε δει -αμερικανική- διαφήμιση της Porsche; Μπορεί να δείχνουν ένα παραμύθι μια ώρα και στο τέλος να δείξει δυο κωλιές από μια boxster πχ και να δέσει το σλόγκαν.
Υπάρχει και η άλλη σχολή, αυτή των πρώτων διαφημίσεων της Λέξους πριν από καμμιά εικοσαριά χρόνια που δείχνουν ΜΟΝΟ χορταστικές λήψεις από το αυτοκίνητο και καθόλου παραμύθι. Ίσως οι πλέον πετυχημένες όλων των εποχών για εισαγωγή νέου προιόντος στην αγορά.
Δύο είναι τα σίγουρα : η διαφήμιση επειδή είναι αρκούντως μεγάλη θα πετσοκοφτεί, και επειδή αφορά περισσότερο τη Φίατ και ουχί το προιόν, θα βγουν κι' άλλες περισσότερο στοχευμένες. -
Αν είναι το πρώτο μέρος απο μία σειρά διαφημίσεων...τότε είναι καλή και προσπαθεί να το βάλει σαν fashion item. Πρέπει όμως να τρεξουν και άλλες που να τονίζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά την οικονομία, την καινοτομία κλπ, γιατί πρέπει και οι μπαμπάδες και οι σύζυγοι να βρούν θετικά και δεν θα τα βρουν στο Θιβέτ ή στα Λούνα παρκ...
Αν όμως αυτό το σποτ, παίξει μόνο του για κανένα εξάμηνο, είναι καταδικασμένο... -
-
http://de.novitec.nl/webshop/en/abarth/abarth-500/
abarth 500 με 212 αλογα!
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
http://de.novitec.nl/webshop/en/abarth/abarth-500/abarth 500 με 212 αλογα!
πωπωπω
-
Ποια είναι η άποψη σας για 16αρες ζαντες στο 500?
Αν έχει κανείw 500 με 16'' μπορεί να μου πει αν είναι πολυ σκληρό στο δρόμο και γενικότερα πως συμπεριφέρεται? -
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Ποια είναι η άποψη σας για 16αρες ζαντες στο 500?
Αν έχει κανείw 500 με 16'' μπορεί να μου πει αν είναι πολυ σκληρό στο δρόμο και γενικότερα πως συμπεριφέρεται?Ομορφιά και μόνο.
Σκληρές αντιδράσεις, κοπανήματα και μειωμένη άνεση. Θα προτιμούσα την 16άρα αν ζούσα σε άλλο κράτος με πολιτισμένους δρόμους, στο δικό μας θέλει ελαστικά για SUV.
Σε καλή άσφαλτο συμπεριφέρεται καλά, αλλά θέλει προσοχή διότι ένα 500ράκι απλά δεν μπορεί να ζεστάνει τα Bridgestone 050A όπως έχει το δικό μου, και έχει άτσαλες αντιδράσεις. Αν είσαι νορμάλ οδηγός δεν θα αντιμετωπίσεις απολύτως κανένα πρόβλημα. -
Οδήγησα τελευταία το 500 σε δύο εκδόσεις:
-500C Lounge 1.4 Dualogic
-500 Lounge 1.2 manualΜερικές παρατηρήσεις και ολίγες ερωτήσεις:
-Το Cabrio ήταν απαράδεκτο! Πολύς θόρυβος από παντού, και ιδιαίτερα σκληρό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμήσει κάποιος από το απλό!
-Το Dualogic μου άρεσε πολύ, ΑΛΛΑ δεν είδα να δουλεύει σωστά το hill holder (είχε , γιατί είχε και ESP πάνω καθότι 1.4). Στην κατηφόρα ή ανηφόρα, τελικά το φρενάρει ή όχι;
-Το 1.2 ήταν πολύ πιο ωραίο, μου άρεσε πολύ και ο λεβιές ταχυτήτων, είναι στην ιδανική θέση. Στην πόλη, δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος το 1.4.-Η λύση είναι το 500 lounge 0.9 Dualogic με ESP. Απλώς, το hill holder δουλεύει τελικά ή όχι;
Το αμαξάκι πάντως γενικώς είναι σούπερ και η γυάλινη οροφή όλα τα λεφτά !
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Η λύση είναι το 500 lounge 0.9 Dualogic με ESP. Απλώς, το hill holder δουλεύει τελικά ή όχι;
Σε ανηφορα ακινητοποιημενος εβαζες πρωτη και μολις αφηνες το φρενο σε έπαιρνε πισω αμεσως;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το αμαξάκι πάντως γενικώς είναι σούπερ και η γυάλινη οροφή όλα τα λεφτά !Αυτό να μας το πεις τους καλοκαιρινούς μήνες.
Πραγματικά με την διάφανη σίτα το καλοκαίρι το πάνω τζάμι της οροφής συνεισφέρει στην πραγματοποίηση του φαινομένου του θερμοκηπίου....Αν το ήξερα θα το επέλεγα χωρίς και συμφωνώ περί 0.9 δίχως καν να το έχω οδηγήσει.
Βέβαια βραδάκι με χαλαρή βολτίτσα και ανοιχτή οροφή, καλοκαιρινούς μήνες πάντα, είναι απόλαυση, αλλά την ημέρα είναι τραγικά. Και υπ'όψην ότι έχω το λευκό το οποίο κατά κοινή ομολογία είναι αντιηλιακό χρώμα. Συν τριγμοί με την οροφή ανοιχτή, στους οποίους είμαι αλλεργικός -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-Η λύση είναι το 500 lounge 0.9 Dualogic με ESP. Απλώς, το hill holder δουλεύει τελικά ή όχι;
Σε ανηφορα ακινητοποιημενος εβαζες πρωτη και μολις αφηνες το φρενο σε έπαιρνε πισω αμεσως;
Έτσι νομίζω...
Μήπως είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο; Γιατί πχ στην Alfa 159 του γνωστό και μη εξαιρετέου koutsan, μια χαρά δουλεύει!
Γι' αυτό και ρωτάω, έχει κάποιος 500 με hill holder να μας πει αν δουλεύει και πώς δουλεύει;
Busso, δεν μίλησα για ανοιγόμενη, αλλά για την σταθερή. Αν το διχτάκι δεν σε καλύπτει, το αντικαθιστάς με ένα ύφασμα, ή βάζεις μια μεμβράνη... Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο εσωτερικό είναι πολύ ωραία!
-
το hill holder δουλευει ως εξης.Κατα την εκινηση σε ανηφορα,για περιπου 2-3 δευτερολεπτα κραταει πατημενο το φρενο αφου αφησουμε το πενταλ.Μετα το αφηνει και φευγει πισω.Βεβαια στο αυτοματο δεν εχει και πολυ ουσια η υπαρξη του αλλα νταξ
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
το hill holder δουλευει ως εξης.Κατα την εκινηση σε ανηφορα,για περιπου 2-3 δευτερολεπτα κραταει πατημενο το φρενο αφου αφησουμε το πενταλ.Μετα το αφηνει και φευγει πισω.Βεβαια στο αυτοματο δεν εχει και πολυ ουσια η υπαρξη του αλλα νταξΤο αυτόματο στο 500 ΔΕΝ είναι συμβατικό, είναι το Dualogic και ΑΝ δεν λειτουργεί το hill holder, ΔΕΝ θα κρατήσει το αυτοκίνητο. Γι' αυτό και ζητάω απόψεις από τους κατόχους.
Αν κάποιος έχει 500 με hill holder (αν έχει ESP, έχει και hill holder) θα ήθελα μια άποψη.
-
Δεν έχω ESP στο 500 αλλά το test drive που είχα κάνει πριν πάρουμε το 1.2 ήταν το 1.4 sport και είχε και δούλευε μια χαρά το hill holder. Βάζεις ταχύτητα, κρατάς πατημένο συμπλέκτη, αφήνεις φρένο και για 4-5 δευτερόλεπτα το αμάξι δεν κουνιέται στο κατηφόρι. Μετά τσουλάει κανονικά προς τα πίσω...
Πάντως δεν ξέρω τι παίζει με το συνδυασμό Hill holder-Dualogic γιατί γενικά το dualogic είναι η μοναδική παραφωνία του 500 σε θέματα αξιοπιστίας.
-
Τώρα που είπες αξιοπιστία, πριν 2 μέρες μου αναβόσβηνε ένα προειδοποιητικό κίτρινο τριγωνάκι με θαυμαστικό μέσα του, είδα στο μανιουάλι ότι μπορεί να είναι από κινητήρα μέχρι λάμπα. Τελικά ήταν η πίσω λάμπα του stop και αφού κάηκε για τα καλά και όχι να τρεμοπαίζει δηλαδή, μόνο τότε μου έβγαλε στην κεντρική οθόνη το check stop light. Ζημιάρικο
-
Καλά έκανες και το ανέφερες γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτό είναι το engine check. Πάντως το αμαξάκι δεν παίζεται...αν και στα 13.500χλμ δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα φαίνεται ότι θα υπάρξει απροβλημάτιστη μακροημέρευση. Εκτός κι αν πείσω κάποια στιγμή τη μάνα μου για twinair...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά έκανες και το ανέφερες γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτό είναι το engine check. Πάντως το αμαξάκι δεν παίζεται...αν και στα 13.500χλμ δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα φαίνεται ότι θα υπάρξει απροβλημάτιστη μακροημέρευση. Εκτός κι αν πείσω κάποια στιγμή τη μάνα μου για twinair...Δεν αξίζει να δώσεις το ίδιο αμάξι για να πάρεις πάλι το ίδιο.
Πριν λίγο καιρό μου πέρασε από το μυαλό να δώσω την 147 στον αδερφό μου και να πάρω εγώ το 500, να το δώσω ανταλλαγή και να πάρω ένα Abarth SS αλλά δεν θέλω βιαστικές κινήσεις να κάνω, ώστε να έχω μόνο γκάζι. Οι χώροι, η άνεση, η ποιότητα κύλισης της 47 είναι αλλού...Οπότε κάθομαι στα αυγά μου ακόμα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν αξίζει να δώσεις το ίδιο αμάξι για να πάρεις πάλι το ίδιο.
Πριν λίγο καιρό μου πέρασε από το μυαλό να δώσω την 147 στον αδερφό μου και να πάρω εγώ το 500, να το δώσω ανταλλαγή και να πάρω ένα Abarth SS αλλά δεν θέλω βιαστικές κινήσεις να κάνω, ώστε να έχω μόνο γκάζι. Οι χώροι, η άνεση, η ποιότητα κύλισης της 47 είναι αλλού...Οπότε κάθομαι στα αυγά μου ακόμα.Σιγά το χω κάνει ήδη μια φορά, έβαλα τη μάνα μου και αγόρασε την 147 (που ήταν leasing) και γω πήρα πάλι 147 απλά ήταν η fl. Άσε που για το 500 τυπικά μιλάμε για το αμάξι της μάνας μου. Η ιδέα της ανταλλαγής με Abarth μου χει προκύψει από τότε που το πήραμε απλά η μάνα μου θα πάθει πολιτισμικό σοκ με τα υπερμπάκετ και το lag και θα το καταστρέψει το αμαξάκι 1η-2α-3η που πάει. Για το twinair έχω άσσους στο μανίκι τους ρύπους, την κατανάλωση, τα χαμηλά ασφάλιστρα, τα τέλη κτλ...το extra γκαζάκι που έχει το κρατάω για πάρτη μου...
FIAT 5oo 2007