-
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Γιατί να το κάνουν όμως αυτό? Χαζομάρα τους δεν είναι? Δεν σκέφτονται οτι πιθανόν να αποθαρρύνουν κάποιους υποψήφιους πέλάτες με τις μεγάλες λίστες αναμονής? Αν ισχύει το 2μηνο, γιατί να μη μου το λένε, αλλα να το παίζουν έμποροι της φερραρι? Συνήθως απ'ότι ξέρω σε αλλες περιπτώσεις γίνεται το αντίθετο, σου λένε πχ. σε 2 βδομάδες για να μην σε προβληματίσει αυτό και έρχεται το αμάξι σου σε 2 μηνες και δε λες και τπτ!
Εκτός αν οι αντιπροσωπίες της φιατ ειναι τοσο ασχετες με το τι συμβαίνει σήμερα στις γραμμες παραγωγής και αγνοούν τους πραγματικούς χρόνους παράδοσης (πράγμα ύποπτο αν και δύσκολο να συμβαίνει)!Για να μην έχουν πρόβλημα παραδόσεων φίλε μου. Φαντάζεσαι να έλεγαν 1 μήνα και να έκανε 4???
-
Καλά, είναι ανάγκη να πάρουμε τα 2 ακρα σαν τακτική? Με την ίδια λογική καλύτερα να λεγε 2 χρονια, για να είναι 100% καλυμένοι! Τελος παντων, η γνωμη μου ειναι οτι η φιατ ελλας δεν μπορεί να κάνει ένα σοβαρό προγραμματισμο στις παραγγελίες του και λέει οτι να'ναι. Κριμα γιατι ειναι κι αυτο θεμα αξιοπιστίας.
Ένα άλλο θέμα τωρα: έχει κανεις άποψη για τα 16ρια λάστιχα? Εχω διαβάσει σε διαφορα τεστ οτι ειναι υπερβολη και χαλάνε την άνεση και γενικά τα μαμήσια 15ρια του πάνε καλύτερα. Έλα όμως που οι ζαντούλες 16' (οι σπορ που εβαλα στο μάτι) είναι μούρλια!!! Αξίζουν λοιπόν πέραν της ομορφιάς ή τζάμπα τα +250 ευρω? -
Και κάτι ακόμη. Πόσο 'ρισκο' ειναι το ασπρο τιμονακι δερμ. + λεβιες ασπρος δερματινος (που σκεφτομαι να βαλω) σε σχεση με την βρωμα και την φθορα που θα ρθει καποια στιγμη? Θα καθαριζουν ή θα μένει η μαυριλα? Εσεις που τα έχετε σε ασπρο πως το βλεπετε, θα αντεξει? Θυμαμαι το προηγ. νισαν μικρα που ειχε μπεζ δερματινο τιμονακι, πολυ ομορφο μεν, αλλα στον 2ρο χρονο ειχε μαυρισει και φθαρει και δεν καθαριζε με τπτ.
Παρακαλώ τις εκτιμήσεις σας. -
-
Όμορφο.
16 Φεβρουαρίου η παγκόσμια πρεμιέρα του 500c.
Εν τω μεταξύ στη χωρα μας αρχισε ηδη να διαφημιζεται η εκδοση O2 του 500 με το σύστημα stop start engine. -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
... Εν τω μεταξύ στη χωρα μας αρχισε ηδη να διαφημιζεται η εκδοση O2 του 500 με το σύστημα stop start engine.Στην δε διαφήμιση αναφέρει και το εξής:
Αποκτήστε το δικό σας 500 με 250€ το μήνα σε 24 άτοκες δόσεις.
Ετοιμοπαράδοτο.
(Ισχύει για τις εκδόσεις Lounge και Sport.) -
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Και κάτι ακόμη. Πόσο 'ρισκο' ειναι το ασπρο τιμονακι δερμ. + λεβιες ασπρος δερματινος (που σκεφτομαι να βαλω) σε σχεση με την βρωμα και την φθορα που θα ρθει καποια στιγμη? Θα καθαριζουν ή θα μένει η μαυριλα? Εσεις που τα έχετε σε ασπρο πως το βλεπετε, θα αντεξει? Θυμαμαι το προηγ. νισαν μικρα που ειχε μπεζ δερματινο τιμονακι, πολυ ομορφο μεν, αλλα στον 2ρο χρονο ειχε μαυρισει και φθαρει και δεν καθαριζε με τπτ.
Παρακαλώ τις εκτιμήσεις σας.Έχω δει ένα λίγων μηνών. Δεν θα ήθελες να το αντικρίσεις πως είχε γίνει. Λευκό ή μπεζ σε δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ θα πρότεινα να το αποφύγεις.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
... Θυμαμαι το προηγ. νισαν μικρα που ειχε μπεζ δερματινο τιμονακι, πολυ ομορφο μεν, αλλα στον 2ρο χρονο ειχε μαυρισει και φθαρει και δεν καθαριζε με τπτ.
Παρακαλώ τις εκτιμήσεις σας.Έχω δει ένα λίγων μηνών. Δεν θα ήθελες να το αντικρίσεις πως είχε γίνει. Λευκό ή μπεζ σε δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ θα πρότεινα να το αποφύγεις.
Εγώ στο Micra μου απο το 2ο μήνα έβαλα κάλυμμα στο τιμόνι και στο λεβιέ και έτσι ... έχω ένα μπεζ δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ... σκεπασμένα. Ταμπλό, κουμπιά κλπ μπορεί -κουτσά στραβά- να διατηρηθούν καθαρά αλλά τιμόνι, λεβιές δύσκολα.
-
ειναι παρα πολυ ευκολο να διατηρηθουν πεντακαθαρα!!!!!
εχεις μορομαντηλα στο αυτοκινητο και μολις μπεις μεσα σκουπιζεις τα χερια σου οποτε ειναι καθαρα και δεν λερωνεις τιποτα!!!
ριχνεις καθε 3 μερες και ενα σκουπισμα στο τιμονι και τον λεβιε με το μορομαντηλο!!
απλα τα πραγματα!! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ειναι παρα πολυ ευκολο να διατηρηθουν πεντακαθαρα!!!!!
εχεις μορομαντηλα στο αυτοκινητο και μολις μπεις μεσα σκουπιζεις τα χερια σου οποτε ειναι καθαρα και δεν λερωνεις τιποτα!!!
ριχνεις καθε 3 μερες και ενα σκουπισμα στο τιμονι και τον λεβιε με το μορομαντηλο!!
απλα τα πραγματα!!Εγώ αντιθέτως έχω παρατηρήσει πως τα μωρομάντηλα, κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στο δέρμα του τιμονιού και του λεβιέ....
Σε κάθε περίπτωση, βρίσκω λίγο τραγικό να πρέπει να σκουπίσεις τα χέρια για να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο! Πάνω απ' όλα πρέπει να είναι χρηστικό!
-
Εμάς το 500 μας έχει μπεζ τιμόνι και με λίγο προσοχή είναι καθαρό ακόμα μετά από 6 μήνες.
Το μπεζ τιμόνι είναι πάρα πολύ ωραίο και κατά την άποψή μου αξίζει...απλά θέλει προσοχή.
Να καθαρίζεις το τιμόνι με μωρομάντηλο?
Χάλια θα γίνει...θα γυαλίζει και θα καταστρέψει το δέρμα μέσα σε ένα μήνα.
-
αναλώσιμο και το τιμόνι
βρωμίζει? το πετάς και νεεεεεεεεεξτ
γαντάκι ρε σεις σας τους γιαπωνέζους πιλότους, δείχνει και ραλιάρικο/kinky -
Σιγα μη φοραμε και δερματινο (σπορ) γαντακι οδηγησης...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εμάς το 500 μας έχει μπεζ τιμόνι και με λίγο προσοχή είναι καθαρό ακόμα μετά από 6 μήνες.Το μπεζ τιμόνι είναι πάρα πολύ ωραίο και κατά την άποψή μου αξίζει...απλά θέλει προσοχή.
αν καταστρεψει ενα μωρομαντηλο το δερμα του αυτοκινητου στα μωρα τι θα εκανε??
θα ηταν ολο εγκαυματα ε? -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εμάς το 500 μας έχει μπεζ τιμόνι και με λίγο προσοχή είναι καθαρό ακόμα μετά από 6 μήνες.Το μπεζ τιμόνι είναι πάρα πολύ ωραίο και κατά την άποψή μου αξίζει...απλά θέλει προσοχή.
Σιγουρη καταστροφη...αφου εχει οινοπνευμα,θα αρχισει να ''ποριαζει'' το δερμα,υπαρχουν ειδικα καθαριστικα δερματος σε μορφη κρεμας που χρησιμοποιω και εγω στην Ε που τα καθαριζουν και γινονται σαν καινουρια...
-
Μια καθαριστική κρέμα για δέρμα ίσως είναι η λύση αλλά ψυχολογικά σε εμένα με έφερε στα όρια του υποχόνδριου σκεπτόμενος τα χέρια και τα πόδια και το τζιν και διάφορα άλλα του συνοδηγού που θα ακουμπούσε σε χειρολαβές, κουμπιά κλπ.
Καλύτερη λύση η διχρωμία σε κάποια εξαρτήματα με σκουρόχρωμα τιμόνια, λεβιέδες, χειριστήρια τιμονιού, χειρολαβές κλπ.
Απο εβδομάδα θα βρεθώ σε αντιπροσωπία για το 500 και θα το δω πιο λεπτομερώς το θέμα.
Θα διαπιστώσω και το 'ετοιμοπαράδοτο' που διαφημίζεται πλέον. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εμάς το 500 μας έχει μπεζ τιμόνι και με λίγο προσοχή είναι καθαρό ακόμα μετά από 6 μήνες.
Το μπεζ τιμόνι είναι πάρα πολύ ωραίο και κατά την άποψή μου αξίζει...απλά θέλει προσοχή.
Σιγουρη καταστροφη...αφου εχει οινοπνευμα,θα αρχισει να ''ποριαζει'' το δερμα,υπαρχουν ειδικα καθαριστικα δερματος σε μορφη κρεμας που χρησιμοποιω και εγω στην Ε που τα καθαριζουν και γινονται σαν καινουρια...
μωρομαντηλα με οινοπνευμα????? χαμομηλι ναι αλλα αυτα με ουδετερα ph δεν εχουν οινοπνευμα...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
μωρομαντηλα με οινοπνευμα????? χαμομηλι ναι αλλα αυτα με ουδετερα ph δεν εχουν οινοπνευμα...
Oπως και να 'χει η κρεμα ειναι πιο σιγουρη λυση...
-
To τιμόνι καθαρίζεται με αυτό που κάνουν οι νοικοκυρές τα χαλιά. Έχει ένα κίτρινο σφουγγαράκι στην άκρη και βγαίνει απο μέσα ο αφρός. Με απαλό τρίψιμο στο τιμόνι φεύγουν ακόμη και οι μαυρίλες. Πωλείται στα Super Market και δεν χρειάζεται να τρέξετε σε κανέναν ειδικό.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
To τιμόνι καθαρίζεται με αυτό που κάνουν οι νοικοκυρές τα χαλιά. Έχει ένα κίτρινο σφουγγαράκι στην άκρη και βγαίνει απο μέσα ο αφρός. Με απαλό τρίψιμο στο τιμόνι φεύγουν ακόμη και οι μαυρίλες. Πωλείται στα Super Market και δεν χρειάζεται να τρέξετε σε κανέναν ειδικό.Δε το κάνει να γυαλίζει όμως?
FIAT 5oo 2007