-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το μόνο που ΔΕΙΧΝΕΙ ποιοτικότερο στο εσωτερικό είναι το TwingoΕπειδή είδα πόσο ποιοτικό δείχνει (δεν ξέρω αν θα αντέξει στον χρόνο) το Twingo...το 500 φαινόταν από τις φωτό σαφώς καλύτερο, ρε γμτ...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάλλον θα πεταχτώ εγώ αύριο ή μεθαύριο. Τα περιοδικά πάντως μιλούν με πολύ κολακευτικά λόγια.Ελπίζω όχι τα ίδια περιοδικά που μιλάνε για 'προβληματικά' φρένα στο Bravo
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
βεβαια απο την αλλη το 500 θα ειναι ισως ενα μικρο 'κυρους' αφου θα το αγορασουν πολλες** ψωναρες **που θα αγοραζαν το σμαρτ ή το μινι κ θα το προτιμησουν (με βαρια καρδια παντως..) επειδη ειναι πιο πρακτικο απ'το σμαρτ κ πιο φτηνο απ'το δευτερο
Μπά δεν το ήξερα ότι είμαι ψωνάρα.....(θα πάρω 500 αυτόματο)
δλδ η τιμη των 3δυμων δεν μας πειραζει που εχουν κανει τσιφουτιες παντου, αλλα μας πειραζει του?500ριου? εγω το αγοραζα αερα παντως.
-
δλδ η τιμη των 3δυμων δεν μας πειραζει που εχουν κανει τσιφουτιες παντου, αλλα μας πειραζει του?500ριου? εγω το αγοραζα αερα παντως.
δεν μας πειραζει, γιατι τα εχουμε γραμμενα
εσυ εκανες 37 μηνες να διαλεξεις και να αγορασεις κινητο, μεχρι να αγορασεις το 500 θα εχει αποσυρθει
απορω πως πηρες 106 ραλι αντι για κανα 205
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάλλον θα πεταχτώ εγώ αύριο ή μεθαύριο. Τα περιοδικά πάντως μιλούν με πολύ κολακευτικά λόγια.
Ελπίζω όχι τα ίδια περιοδικά που μιλάνε για 'προβληματικά' φρένα στο Bravo
Αυτό έλειπε. Αυτούς, ό,τι και να γράψουν, δεν είναι να τους πιστεύεις. Ακόμα και την ώρα να σου πουν μάλλον φούμαρα θα είναι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
βεβαια απο την αλλη το 500 θα ειναι ισως ενα μικρο 'κυρους' αφου θα το αγορασουν πολλες** ψωναρες **που θα αγοραζαν το σμαρτ ή το μινι κ θα το προτιμησουν (με βαρια καρδια παντως..) επειδη ειναι πιο πρακτικο απ'το σμαρτ κ πιο φτηνο απ'το δευτερο
Εσένα και σαβούρα να πουλάει κάποιος, αέρα θα στο πουλήσει.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν μας πειραζει, γιατι τα εχουμε γραμμενα
εσυ εκανες 37 μηνες να διαλεξεις και να αγορασεις κινητο, μεχρι να αγορασεις το 500 θα εχει αποσυρθει
απορω πως πηρες 106 ραλι αντι για κανα 205
Για 205 ξεκινησα και ισα που προλαβα απο τις τελευταιες παρτιδες του 106
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εσένα και σαβούρα να πουλάει κάποιος, αέρα θα στο πουλήσει.
Τι του λες τωρα;Λες και δεν το ξερει...Μην του ξυνεις πληγες ρε..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...
...
Ευχαριστώ Krus!!!
-
Σήμερα το ειδα και απο κοντά, εδω, σε μια αντιπροσωπεία στην Ολλανδία. Τελικά απο κοντά δείχνει πιο κοντό και πιο ψηλό απο οτι μου φαινόταν στις φωτογραφίες. Ειδα ενα σε ενα λευκο-γαλάζιο χρωμα (cha cha azure, δε μου άρεσε) και ενα μαύρο (crossover black) που μαζι με τα νικελ που ειχε έδειχνε πιο ομορφο και στιβαρό.
Στο εσωτερικό τα πλαστικά έδειχναν ποιοτικότατα.. καμια σχέση με FIAT..επίσης μου άρεσε και η αίσθηση του επιλογέα όπως και η θέση του.
Το μόνο μειον που βρίσκω ειναι ο πίσω χώρος για τους επιβάτες. Αν ο οδηγός έχει πάνω απο μέσο ύψος τότε οι πίσω επιβάτες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα.. Χώρος αποσκευών, μικρος αλλά όχι και ανύπαρκτος (σε σχεση με το Lupo που οδηγώ... αχανέστατος )
Η ορατότητα πολύ καλή μπροστά, πίσω κάπως περιορισμένη.Εδω Ολλανδία έχει έρθει σαν εκθεσιακό, παραγγελίες απο Γενάρη και παραδόσεις απο Μάρτη-Απρίλη. Τιμές (Ολλανδία):
1.2 naked : 11.500
1.2 pop : 12.995
1.2 lounge/sport : 14.9951.4 pop : 14.995
1.4 lounge/sport : 16.995Είδα τα Sport και Lounge και ιδίως το sport μου φάνηκε υπερπλήρες απο θέμα εξοπλισμού.. μια ηλιοροφή εξτρα και δέιχνει οκ.
To γαλάζιο που είχαν στην έκθεση ήταν για παράδοση μιας και ο ιδιοκτήτης του ήταν απο αυτούς που το 'έκλεισε' οnline, πριν ανακοινωθουν τιμές κλπ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιας και λέμε για αυτόματα ξέρει κανείς πότε έρχονται τα αυτόματα ;;;;
(μήπως είμαι και εγώ ψώνιο
-
Έλειψα σχεδόν μια βδομάδα και έχω χάσει...επεισόδια!
Λοιπόν, καταρχήν για την τιμή ενός προϊόντος... Ας το πω με ένα παράδειγμα:
Ας πούμε πως διαλέγουμε με ποια θα εχμμμμ διασώσουμε το είδος μας και θα προωθήσουμε τα γονίδια στις επόμενες γενιές. Είτε μία 1.50, 80 κιλά, με κακή σχέση με το πλύσιμο και το...ξυραφάκι, είτε μία 1.65, 55 κιλά, με στριγκάκι, βαμμένα νυχάκια, ωραίο προσωπάκι κλπ κλπ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ μας!
ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ;
Συγνώμη κιόλας, εγώ είμαι ψωνάρα του κερατά και θα διάλεγα την δεύτερη!
Δηλαδή, για ποιο λόγο δουλεύουμε και παιδευόμαστε, αν δεν θέλουμε το ωραίο μωρό, το ωραίο σπίτι ή το ωραίο αυτοκίνητο;
Τι πάει να πει , στοιχίζει ακριβότερα; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Και το δεύτερο γκομενάκι ακριβότερα θα στοιχίσει, γιατί θα έχει και απαιτήσεις και πολύ καλά θα κάνει, ενώ το πρώτο, θα της ρίχνεις ένα μανίκι, θα την παρατάς και θα είναι και ευχαριστημένη! Αμ , πως δηλαδή!
ΑΝ είχα τα χρήματα, προφανώς θ' αγόραζα το 500 και όχι το Picanto ή το Panda!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα αγόραζα το ΜΙΝΙ και όχι το Yaris ή προφανώς θ' αγόραζα την C200 και όχι το...Sonata!
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ!Σιγά μην δαιμονοποιήσουμε το καλό γούστο δηλαδή!
Ή μήπως το design δεν πληρώνεται; Είναι δωρεάν; Τότε γιατί οι κορεάτες δεν ...σκύβουν να το μαζέψουν από κάπου, να γλιτώσουμε από κάποια ανοσιουργήματα που βλέπουν το φως του ήλιου;Δηλαδή, οι Mercedes δικαιολογούν τα λεφτά τους στο έπακρον; Αυτές δεν χαλάνε; Ναι, οι σύγχρονες ειδικά, είναι αυτοκινητάρες (κι ας χαλάνε πιο συχνά...), αλλά στις μικρότερες κατηγορίες πρέπει ν'αγοράζουμε την ...φτήνια προσωποιημένη;
Ας πάρουμε το δικό μου παράδειγμα.... Δεν έχω οικογένεια , άρα δεν χρειάζομαι χώρους, άρα μου φτάνει ένα αμάξι το πολύ 4 μέτρα... Κινούμαι κατά 95% στην κίνηση, παρκάρω στην δουλειά δύσκολα (άρα το μικρό μέγεθος βοηθάει....) και θα ήθελα όμως να κάνω και ταξίδια άνετα , χωρίς θόρυβο κλπ
Ποιο αμάξι με καλύπτει; Ποιο είναι και όμορφο , ποιοτικό, πολυτελές (γιατί όχι δηλαδή; ), ασφαλές , διασκεδαστικό;
Εγώ σαν δυνατές επιλογές, βλέπω τα κάτωθι: ΜΙΝΙ (ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ, αλλά αν τα είχα, ΧΑΛΑΡΑ τα ακουμπούσα), Ypsilon (ακριβό, αλλά βάσει των παραπάνω κριτηρίων τα αξίζει, καθώς κανένα άλλο δεν έχει το εσωτερικό του, το αυτόματο σασμάν του και την λίστα με εξτρά που καλώς ή κακώς θέλω...) και πλέον το 500 (είναι πανέμορφο, είναι σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή γι' αυτό που είναι , βλέπε και το ΜΙΝΙ πόσο το πουλάνε, ενώ θα βγει σε κάθε δυνατή έκδοση για να καλύψει όλα τα γούστα)>Ποιο λόγο έχω να δώσω λεφτά για το Cee'd πχ και όχι για το 500; ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ το δεύτερο είναι ΤΣΑΜΠΑ, ενώ το πρώτο είναι ΑΚΡΙΒΟ, γιατί ΔΕΝ το χρειάζομαι!
Για ποιο λόγο να ανέχθω το θόρυβο του Panda για να μην πω του Picanto, και να μην δώσω κάτι παραπάνω για το 500 που είναι άλλη κλάση;
Τι σημασία έχει που είναι...μικρό; Αφού μου αρκεί και με το παραπάνω να μεταφέρω εμένα και την καλή μου!Κάποιοι σκέφτονται πολύ πιο συντηρητικά από όσο νομίζουν! Δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο με το μέτρο, αλλά πάνω από όλα με γνώμονα αυτό που μας αρέσει και ικανοποιεί τις ανάγκες μας!
Εγώ είμαι ΥΠΕΡ-καλυμμένος από τα 3 που ανέφερα, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα του μεγέθους τους κάνω παραχωρήσεις. Για να μην κάνω παραχωρήσεις, πρέπει ν' ανέβω κατηγορία, κάτι που δεν χρειάζομαι, αφού δεν έχω ανάγκη τους χώρους!
Απλό δεν είναι; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κινούμαι κατά 95% στην κίνηση, παρκάρω στην δουλειά δύσκολα (άρα το μικρό μέγεθος βοηθάει....) και θα ήθελα όμως να κάνω και ταξίδια άνετα , χωρίς θόρυβο κλπ
Ποιο αμάξι με καλύπτει; Ποιο είναι και όμορφο , ποιοτικό, πολυτελές (γιατί όχι δηλαδή; ), ασφαλές , διασκεδαστικό;Ναι, ξέρω. Ακούγεται άσχετο αλλά, ειδικά το καινούργιο, καλύπτει τις περισσότερες από τις παραμέτρους που θέτεις. Δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κινούμαι κατά 95% στην κίνηση, παρκάρω στην δουλειά δύσκολα (άρα το μικρό μέγεθος βοηθάει....) και θα ήθελα όμως να κάνω και ταξίδια άνετα , χωρίς θόρυβο κλπ
Ποιο αμάξι με καλύπτει; Ποιο είναι και όμορφο , ποιοτικό, πολυτελές (γιατί όχι δηλαδή; ), ασφαλές , διασκεδαστικό;Ναι, ξέρω. Ακούγεται άσχετο αλλά, ειδικά το καινούργιο, καλύπτει τις περισσότερες από τις παραμέτρους που θέτεις. Δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά.
Είπε για ταξίδια... για διασκεδαστικό...για όμορφο... και άλλα...
που κολλάει το smart με τα παραπάνω ;;
-
Ε, με κάμποση εποξική δύο συστατικών ίσως κολλήσει...
-
Κουκλί είναι παιδιά! Αυτό και η βέσπα απόλυτα φετίχ. Θα πάρει πολλούς πελάτες η fiat με αυτό. Και οι πωλητές θα χαρούν να βλέπουν κοριτσόπουλα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Είπε για ταξίδια... για διασκεδαστικό...για όμορφο... και άλλα...
που κολλάει το smart με τα παραπάνω ;;Τόσο το 'διασκεδαστικό' όσο και το 'όμορφο' είναι παράγοντες υποκειμενικοί συνεπώς κολλάνε και με το παραπάνω. Όσο για τα 'ταξίδια', το καινούργιο είναι μεγαλύτερο σε χώρους αποσκευών από το παλιό και με βελτιωμένη οδική συμπεριφορά. Εγώ έχω πάει για 15νθήμερο σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη με το προηγούμενο smart (2 άτομα με αποσκευές) και με κάποιες λογικές υποχωρήσεις λόγω μεγέθους το smartάκι τα κατάφερε μια χαρά. Δε βλέπω το λόγο το καινούργιο να μην εξυπηρετήσει κάποιον που δεν έχει οικογένεια (και που δε σκοπεύει να αποκτήσει άμεσα) και που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο κατά 95% μέσα στην πόλη και συναντά καθημερινά δυσκολία στο παρκάρισμα. End of off topic...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μπα, δεν ψάχνω αυτοκίνητο, προς το παρόν! Προτιμώ ν' αποταμιεύω!
Πάντως για πολλούς λόγους δεν μού κάνει το Smart, κυρίως λόγω χώρων: είναι αδύνατον να πας ταξίδι με αποσκευές, ακόμη και 2 άτομα! Ειδικά αν ο ένας επιβάτης είναι...γυναίκα! Θα χρειαστείς μπακαζιέρα!Τέλος, το να κάνεις ταξίδι, δεν είναι ζήτημα μόνον χώρων, αλλά και επιδόσεων, άνεσης αλλά και ασφάλειας (ένα τόσο κοντό αμάξι, δεν είναι ό,τι καλύτερο σε γρήγορο ταξίδι...).
Smart θ'αγόραζα αν είχα και άλλο αυτοκίνητο. Για μοναδικό, χρειάζομαι το πίσω κάθισμα, έστω για μια στο τόσο...
Επίσης, δεν αντέχω να ταξιδεύω με 120-130 διαρκώς! Θέλω κάποια στιγμή να μπορώ να το πατήσω!Αν τα είχα και αν μπορούσα να το κινήσω στην Αθήνα, ΣΗΜΕΡΑ θα έπαιρνα το Ypsilon σε turbo diesel 1.3 με 105 άλογα , full full extra! Σχεδόν 20Κ θα έβγαινε, αλλά θα ήταν και οικονομικό στην πόλη και άνετο (αυτόματο πάντα) και στο ταξίδι θα ήταν πύραυλος!
Αλλά δύσκολα θα έδινα τέτοιο πόσο για αυτοκίνητο , ούτως ή άλλως!
(για τους...γνωστούς λόγους ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έλειψα σχεδόν μια βδομάδα και έχω χάσει...επεισόδια!
Λοιπόν, καταρχήν για την τιμή ενός προϊόντος... Ας το πω με ένα παράδειγμα:
Ας πούμε πως διαλέγουμε με ποια θα εχμμμμ διασώσουμε το είδος μας και θα προωθήσουμε τα γονίδια στις επόμενες γενιές. Είτε μία 1.50, 80 κιλά, με κακή σχέση με το πλύσιμο και το...ξυραφάκι, είτε μία 1.65, 55 κιλά, με στριγκάκι, βαμμένα νυχάκια, ωραίο προσωπάκι κλπ κλπ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ μας!
ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ;γρηγορη μαζι σου ειμαι, το προβλημα ομως ειναι οτι μερικοι διαλεγουν την 1.50 80 κιλα επειδη απλα φοραει σεξυ εσωρουχα
...................διασκεδαστικό;
το 500 με ποιον τροπο θα'ναι διασκεδαστικο;
ισως εχουμε διαφορετικο πραγμα στο μυαλο μας οσον αφορα το τί ειναι 'διασκεδαστικο' αυτοκινητο, αλλα πραγματικα απορω τί εννοεις...
αν εννοεις οτι θα σου φτιαχνει τη διαθεση οταν πηγαινεις απ'το σημειο α στο σημειο β επειδη εχει ευχαριστο εσωτερικο, μαζι σου, αλλα αν εννοεις κατι αλλο, πολυ αμφιβαλλω...Εγώ σαν δυνατές επιλογές, βλέπω τα κάτωθι: ΜΙΝΙ (ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ, αλλά αν τα είχα, ΧΑΛΑΡΑ τα ακουμπούσα)
συμφωνω 100%... και εγω θα τα ακουμπουσα για το mini
Ποιο λόγο έχω να δώσω λεφτά για το Cee'd πχ και όχι για το 500; ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ το δεύτερο είναι ΤΣΑΜΠΑ, ενώ το πρώτο είναι ΑΚΡΙΒΟ, γιατί ΔΕΝ το χρειάζομαι!
γιατι αμαξια τετοιας κατηγοριας (500, panda, smart, ceed) εγω τουλαχιστον τα βλεπω απλα πρακτικα γιατι δεν ειναι νομιζω για κατι παραπανω απ'το να με πανε στο σημειο β απ'το σημειο α..
υπερβολικα ασχημο σε σημειο που να μου χαλαει τη διαθεση δεν ειναι κανενα απ'τα παραπανω, ουτε καν το ceedΚάποιοι σκέφτονται πολύ πιο συντηρητικά από όσο νομίζουν! Δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο με το μέτρο, αλλά πάνω από όλα με γνώμονα αυτό που μας αρέσει και ικανοποιεί τις ανάγκες μας!
Εγώ είμαι ΥΠΕΡ-καλυμμένος από τα 3 που ανέφερα, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα του μεγέθους τους κάνω παραχωρήσεις. Για να μην κάνω παραχωρήσεις, πρέπει ν' ανέβω κατηγορία, κάτι που δεν χρειάζομαι, αφού δεν έχω ανάγκη τους χώρους!
Απλό δεν είναι;αν αναφερεσαι σε μενα και νομιζεις οτι επελεξα αμαξι 'συντηρητικα', μη με κανεις να υπενθυμισω αλλη μια φορα τί αμαξι εχω
απλα ειμαι ατομο που θελει ΚΑΙ το περιτυλιγμα αλλα ΚΑΙ το περιεχομενο.
ΥΓ. επειδη ορισμενοι επαναλαμβανετε το σχολιο μου για τα ψωνια που θα αγορασουν το 500, θελω να σας πω οκ, το πιασαμε το υπονοουμενο, δεν ειστε ψωναρες αλλα δεν χρειαζεται να πρηζετε πουλια
για διευκολυνση σας παραθετω ξανα ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ:
εγραψα : θα το αγορασουν ΠΟΛΛΕΣ ψωναρες και οχι θα το αγορασουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ψωναρες.
εξ'αλλου το να ειναι καποιος ψωναρα ειναι δικαιωμα του και προβλημα του (εξ'αλλου ο ορισμος 'ψωναρα' ειναι ΣΑΦΩΣ υποκειμενικος)οποιος δεν εχει καλυφθει απο τα παραπανω παρακαλειται να επικοινωνησει μαζι μου για να προσληφθει ως ιεροδουλη στις φαβελες της βραζιλιας για το ευτελες ποσο των 1,30 πεσος
(πλακα κανω σας αγαπω ολους )τεσπα... ωραιο το 500αρακι..
αν ημουν αρκετα πλουσιος θα πουλουσα μια απ'τις φεραρι μου και θα αγοραζα καμια 50αρια ετσι για να'χω να παιζω... θα εβαζα και ενα στο σαλονι μου διπλα σ'ενα μπομποαν ημουν παντως σε φαση να ανοιξω επιχειρηση θα ανοιγα χαλαρα ενα καφε-μπαρ που θα καθονταν οι πελατες σε 500αρακια (και θα χρεωνα και τον καφε 7 ευρω )
(οσα 500αρακια περισσευαν θα τα μετετρεπα σε παιδικα παιχνιδια -αυτοκινητακια απ'αυτα που βαζεις κερμα και πανε πανω κατω και παιζουν μουσικη ποιοτητας tetris σε gameboy(χρεωση 2 ευρω)
-
skye por presidente, ole!
(εσύ μίλησες πρώτος για φαβέλες και Νότιο Αμέρικα! )
Καταρχάς, όχι ΔΕΝ εννοούσα εσένα όταν μιλούσα για αμάξια με το μέτρο, εννοούσα την γενικότερη νοοτροπία, αγοράζω πχ Ford Cortina 1.1 επειδή είναι 'μεγάλο' κι ας μην πάει μία!
Εσύ γουστάρεις και μπόμπο, οπότε είσαι δικός μας!
Μια απορία: γιατί θ'αγόραζες το ΜΙΝΙ Cooper S πχ και όχι το 500 Abarth; Γιατί το πρώτο ΕΙΝΑΙ διασκεδαστικό και το δεύτερο όχι; Παίζει τόσο ρόλο η διαφορετική πίσω ανάρτηση; Μπορεί να λαθεύω, καθώς κάνω υποθέσεις εδώ, αλλά γιατί να μην είναι διασκεδαστικότατο ένα 500 Abarth;Δεν ξέρω αν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα πια, αλλά σε στροφιλίκια, μια χαρά διασκεδάζω με το παλιό μου Υ κι ας έχει μόνον 86 άλογα κι ας είναι μπροστοκίνητο!
Μάλλον είμαι ολιγαρκής επί του θέματος τι να πω!
Οχι φυσικά πως θα το συγκρίνω με ένα ΜΧ-5 εννοείται! Αλλη κλάση διασκέδασης αυτό! Αλλά είπαμε, προσπαθούμε να στριμώξουμε σε ΕΝΑ αυτοκίνητο, τα περισσότερα προτερήματα!Είναι και θέμα προτεραιοτήτων: ανταλλάσσω ΑΝΕΤΑ την διασκέδαση, με την ΑΝΕΣΗ , ΣΗΜΕΡΑ! Στα 18 μου σίγουρα όχι, θα έκανα το αντίθετο! Τότε αγόρασα μηχανή, ενώ σήμερα με τα ίδια λεφτά θ' αγόραζα scooter! Καλώς ή κακώς....αλλοτριώθηκα, δεν έχω γυρισμό κι επιστροφή!
Βάσει αυτών που ΘΕΛΩ και μου αρέσουν λοιπόν, θεωρώ πως το καλύτερο θα ήταν ένα αυτόματο Cooper S με extra 4Κ επιπλέον... Αυτό όμως βγαίνει εκτός οποιουδήποτε λογικού οικονομικού ορίζοντα, κοινώς ΤΟΣΟ μ@λάκας δεν είμαι να χώσω το χέρι στην τσέπη!
Αλλά αν έβγαινε ένα 500 με αυτόματο και τον TJET κάτω από 20Κ, γιατί όχι; Κι εννοείται να έχει και τα εξτρά που θα ήθελα!
Φυσικά αν επιτρεπόταν, θα αγόραζα diesel και να πάνε να μαμηθούν οι βενζίνες, ΡΟΠΗ και τα μυαλά στα κάγκελα, όπως είδατε η FIAT έχει μοτέρ 1.3 με 105 άλογα και ροπή στο θεό! Τι να κλάσουν τα TJET, χαλαρά το diesel θα έπαιρνα και θα ήμουν και 2λίτρα ανά 100 χλμ σίγουρα οικονομικότερος!
FIAT 5oo 2007