-
Ε σαν το G δεν είναι, που λες παλιά στο Τέξας...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί δεν ανοίγετε ένα άλλο τόπικ? Έχουν όλα αυτά καμία σχέση με την panamera?σωστός αλλά σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει μέλος που να μην έχει πέσει στην λούμπα του offtopic...ουδείς αναμάρτητος δηλ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ε σαν το G δεν είναι, που λες παλιά στο Τέξας...Στο Ντιτρόιτ
Αλλαζε και χέρι,θα σε πιαστεί -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...και για τα Τογιότα ξέρω κάτι παραπάνω από αυτά που διαβάζονται από δω κ από κει.Για πες να μαθουμε και εμεις.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...και για τα Τογιότα ξέρω κάτι παραπάνω από αυτά που διαβάζονται από δω κ από κει.
Για πες να μαθουμε και εμεις.
Εσυ μη χάσεις,σα τη χήρα στο κρεβάτι.
Γρασάρισε τις ντιζες σου εσυ που τριζουν σαν ξυλοπορτες κι ασε τα ψιλά που θες να μαθαινεις για να εχεις να λες -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...και για τα Τογιότα ξέρω κάτι παραπάνω από αυτά που διαβάζονται από δω κ από κει.
Για πες να μαθουμε και εμεις.
Εσυ μη χάσεις,σα τη χήρα στο κρεβάτι.
Γρασάρισε τις ντιζες σου εσυ που τριζουν σαν ξυλοπορτες κι ασε τα ψιλά που θες να μαθαινεις για να εχεις να λεςΚαταρχας δε τριζουν οι ντιζες μου. Θελω απλα να τις λιπανω.
Και αφου διαβασες το ποστ γιατι δεν απαντησες?Βασικα ρωτησα, οχι γιατι περιμενω απαντηση* αλλα γιατι ηξερα οτι θα τσιμπησεις.
- προβληματα με sludge στον κινητηρα, με το κυκλωμα ψυξης, με μπαταριες που τελειωνουν σε 1 χρονο, με μηχανες που αλλαζονται καθε 130.000 (το ξερω απο πρωτο χερι) ταχα γιατι 'το εσκιζε ο οδηγος'...
-
Βάλε γρασσο σπρευ Wurth και μην παιρνεις πολλά θάρητα
Ελα απ το μαγαζι να σε δωσω αν θες να πιουμε και καφε,να εχεις να γρασσαρεις κι αλλα πραματα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Βάλε γρασσο σπρευ Wurth και μην παιρνεις πολλά θάρητα
Ελα απ το μαγαζι να** σε** δωσω αν θες να πιουμε και καφε,να εχεις να γρασσαρεις κι αλλα πραματαΡε μλκ εχεις πολυ πλακα.
Μακαρι να μπορουσα να ερθω. Θα εχει πολυ γελιο (και γρασσο) η φαση
Υ.Γ. Το σπρευ γρασσο μηπως μαζευει βρωμια μετα? Στην ουσια αυτο θελω να κανω, να καθαρισω και να λιπανω τις ντιζες.
Ξερω ξερω... και ζητω συγγγνωμη.
-
Με το γρασσο θα μαζευει βρωμιά τώρα που ειναι στεγνές και θες γκασμα να βαλεις ταχυτητα ειναι καλυτερα
Ειναι και φθηνες οι ντιζες έμαθα εεΕλα βρε,κερναω και tea με ότι άρωμα θες
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υ.Γ. Το σπρευ γρασσο μηπως μαζευει βρωμια μετα? Στην ουσια αυτο θελω να κανω, να καθαρισω και να λιπανω τις ντιζες.Πολλές ντίζες ΔΕΝ λιπαίνονται ποτέ. Αν τις λιπάνεις, στην αρχή φαίνεται ότι δουλεύουν καλύτερα και μετά από λίγο καιρό καταστρέφονται ή θα πρέπει να τις λιπαίνεις ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Αν μαγκώνουν δοκίμασε ένα ΞΗΡΟ λιπαντικό.
-
Γιατί το αργούν? Βρήκαν κανα πρόβλημα?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί το αργούν? Βρήκαν κανα πρόβλημα?περιμένουν να καταλήξουμε αν μας αρέσει και αν είναι γνήσια πόρσε
βασικά να περάσει πρώτα η κρίση για να μην γίνονται συνειρμοί -
αφού τα πήραν απο τους πελάτες χωρις να χρειαστεί να δώσουν αυτοκίνητο, δεν αγχώνονται τώρα
-
http://www.autoblog.nl/archive/2008/11/ ... e-panamera
-
-
-
Από μπροστά μου θυμίζει έντονα την κορβέτ... Προφίλ είναι λίγο νεκροφόρα.
-
Μου αρέσει..... μου θυμίζει λίγο την CX των παιδικών μου χρόνων...
-
τι βατραχι ειναι αυτό!!
και βρισκαμε την τετραπορτη Λαμπο λιγο αδιάφορη -
Όχι ρε γμτ....άθλιο είναι το κακόμοιρο..
Porsche Panamera