-
Σ ένα ρολογάδικο δηλαδή μπορούν να μου το κάνουν?
Υ.Γ Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στις ''σκάλες'' που έχει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σ ένα ρολογάδικο δηλαδή μπορούν να μου το κάνουν?Υ.Γ Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στις ''σκάλες'' που έχει.
Aν προσέξεις τα Pins κοντά στο κούμπωμα είναι λίγο διαφορετικά απο αυτά που είναι κοντά στην κάσα. Αυτά βγαίνουν και βγάζεις ένα 'κομμάτι'. Οπότε αφαιρείς κομμάτι βγάζοντας δύο πινάκια, αφαιρώντας το ένα κομμάτι και συνδέοντας τα εναπομέιναντα κομμάτια. Βάλε μια φωτό αν μπορεις να σου δείξω τι εννοώ.
http://www.wikihow.com/Adjust-a-Watch-Band
Δες και αυτό αν σε βοηθήσει.
-
Πάνε να στο κοντίνουν, δε θα σου πάρουν λεφτά, μη μπλέκεις..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Κατά σύμπτωση έπεσα πάνω σε κάποιες φωτό.Και ένας αγαπημένος γερόλυκος 40 ετών περίπου:
Είναι ντροπή να μπαίνουν στο ίδιο ποστ ελβετικά αριστουργήματα μαζί με ιαπωνικές δευτεράντζες...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κατά σύμπτωση έπεσα πάνω σε κάποιες φωτό.
Είναι ντροπή να μπαίνουν στο ίδιο ποστ ελβετικά αριστουργήματα μαζί με ιαπωνικές δευτεράντζες...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Είναι ντροπή να μπαίνουν στο ίδιο ποστ ελβετικά αριστουργήματα μαζί με ιαπωνικές δευτεράντζες...To 'Made in Japan' το έχω ΠΟΛΥ ψηλά γενικώς (και στα μηχανικα και στα ηλεκτρονικά. Και ειδικά τώρα που σπανίζει ηδονιιιζομαι πιο πολύ. Εκλεισα απο φίλο και μια Σαρπ τηλεόραση 6 ετών με βασικό προσόν το 'Made in Japan', συν βέβαια το προσόν των 52 ιντσών. Με το ζπάθειο..). Συν το γεγονός ότι το τζαπόνι ειναι 40 ετών. Σε 35 χρόνια (αν ζήσω) θα ξέρω και για τα άλλα δύο πόσο 'heavy metal' θα βγουν. Πάντως το γιαπωνέζικο ατσάλι με +35 χρόνια στην πλάτη, σαν να'χει λιγότερες πληγές από το ελβετικό (αν και στο συνιστώμενο σερβις των 5 ετών της Ρολεξ (που δεν έκανα και μάλλον θα ξεχάσω να κάνω γενικά) πέρα απο τσιμούχες, φίλτρα και λάδια σου γυαλίζουν και όλο το μέταλλο και στην ουσία το παίρνεις πίσω καινούριο. Κάνει όμως 3-4 κατοστάρικα και εγώ δανείζομαι στη δουλειά για σουβλάκια)...
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Πάνε να στο κοντίνουν, δε θα σου πάρουν λεφτά, μη μπλέκεις..Εγώ για να το φαρδυνω είχα πάει σε ρολογα
Αφού είδα τι έκανε όταν ήρθε η κακή ώρα και μου έφυγε καρφί το ξαναβαλα μέσα με σφυρί και δεν έφυγε ποτέ ξανά από τότε
(Το στράβωσα ελαφρώς βάζοντάς το μέσα γιατί ναι μεν βρήκα το καρφί, αλλά όχι τα δαχτυλίδια που το σφήνωναν στο μπρασελέ, τα οποία ήταν μικροσκοπικά και χάθηκαν)
-
...(αν και στο συνιστώμενο σερβις των 5 ετών της Ρολεξ (που δεν έκανα και μάλλον θα ξεχάσω να κάνω γενικά) πέρα απο τσιμούχες, φίλτρα και λάδια σου γυαλίζουν και όλο το μέταλλο και στην ουσία το παίρνεις πίσω καινούριο. Κάνει όμως 3-4 κατοστάρικα και εγώ δανείζομαι στη δουλειά για σουβλάκια)...Φίλος μου πήγε το Raymond Weil του για service γιατί κόλλαγε ο μηχανισμός. Για απλό service (χωρίς γυαλίσματα, χωρίς ανταλλακτικά, χωρίς τίποτα άλλο), η αρχική τιμή ήταν 450€, που έπεσε στα 350€ λόγω γνωστού εντός του εισαγωγέα...
Γενικώς και αυτοί είναι όπου τα πιάσουμε....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Φίλος μου πήγε το Raymond Weil του για service γιατί κόλλαγε ο μηχανισμός. Για απλό service (χωρίς γυαλίσματα, χωρίς ανταλλακτικά, χωρίς τίποτα άλλο), η αρχική τιμή ήταν 450€, που έπεσε στα 350€ λόγω γνωστού εντός του εισαγωγέα...Γενικώς και αυτοί είναι όπου τα πιάσουμε....
Οι επαφές -γενικώς- ποτέ δεν κάνουν κακό...
-
-
...
Είναι ντροπή να μπαίνουν στο ίδιο ποστ ελβετικά αριστουργήματα μαζί με ιαπωνικές δευτεράντζες...To 'Made in Japan' το έχω ΠΟΛΥ ψηλά γενικώς (και στα μηχανικα και στα ηλεκτρονικά. Και ειδικά τώρα που σπανίζει ηδονιιιζομαι πιο πολύ. Εκλεισα απο φίλο και μια Σαρπ τηλεόραση 6 ετών με βασικό προσόν το 'Made in Japan', συν βέβαια το προσόν των 52 ιντσών. Με το ζπάθειο..). Συν το γεγονός ότι το τζαπόνι ειναι 40 ετών. Σε 35 χρόνια (αν ζήσω) θα ξέρω και για τα άλλα δύο πόσο 'heavy metal' θα βγουν. Πάντως το γιαπωνέζικο ατσάλι με +35 χρόνια στην πλάτη, σαν να'χει λιγότερες πληγές από το ελβετικό (αν και στο συνιστώμενο σερβις των 5 ετών της Ρολεξ (που δεν έκανα και μάλλον θα ξεχάσω να κάνω γενικά) πέρα απο τσιμούχες, φίλτρα και λάδια σου γυαλίζουν και όλο το μέταλλο και στην ουσία το παίρνεις πίσω καινούριο. Κάνει όμως 3-4 κατοστάρικα και εγώ δανείζομαι στη δουλειά για σουβλάκια)...
Ειδικά στα ρολόγια, είναι λογικό να έχεις ψηλά τους ιάπωνες, οι ελβετοί πουλάνε άλλα πράγματα. Και τα πουλάνε καλά, απ' ότι βλέπω.
Από εκεί και μετά, το TAG σου το ζηλεύω, αλλά δεν νομίζω πως θα έδινα τόσα χρήματα εύκολα, ενώ φυσικά θεωρώ ένα SEIKO, ανώτερο τεχνολογικά από αυτά, ακόμη και τα απλά Kinetic.
Για τα GS δεν το συζητάμε.Φυσικά, αυτός που θα δώσει 5Κ+ για ρολόι, συνήθως δεν θα κοιτάξει καν την SEIKO, και οι λόγοι είναι προφανείς νομίζω... Πρέπει να πέσεις σε γνώστη για να καταλάβει την αξία, ενώ για τα ελβετικά, ακόμη και ο μέσος τυρέμπορας ξέρει πως είναι ακριβά.
-
Καλά από πουλ μουρ οι Έλληνες άλλο τίποτα..
Δεν είναι μόνο τα gs από σέικο..
Με αύξουσα τιμή τα αγαπημένα μου.. -
Ευτυχης κατοχος και το φοραω συνεχεια παντου...κρεβατι, θαλασσες, μπανιο, δουλεια...(εκτος απο οταν παιζω μπαλα). No date παντα για μενα μιας και στα ματια μου ειναι πιο ομορφο.
καταπληκτικο και το πρασινο αλλα με χαλαει ο μεγεθυντικος.
-
Αλλάζουν 3 γραμμάτα στο dial οι Ελβετοί, special edition ή νέο μοντέλο. Το πράσινο κάτι λέει..
-
Seiko των 150€ χρονογραφος δειχνει ο μετρητης των λεπτων να εχει παει στο δευτερο λεπτο. Μηδενιζει δηλαδη στο δευτερο λεπτο. Τι εγινε?.
-
Ίσως το ρυθμίσεις αν τραβήξεις την κορώνα στην πρώτη ή τη δεύτερη σκάλα και πατήσεις το πάνω ή το κάτω μπουτόν...
-
@ fatal, πραγματικά πανέμορφα όλα τα Seiko που έβαλες. Ωραίο γούστο.
@007, πολύ ωραία η επιλογή για χωρίς μεγεθυντικό. Μπορεί να είναι κάποιου είδους 'σημαία' αλλά για μένα είναι πολύ 'γεροντίστικο' σαν αισθητικό αποτέλεσμα.
Ετυχε στη Βουκουρεστίου να δω αυτό:
http://www.rolex.com/watches/rolex-deep ... -0001.html
Οι φράσεις: 'Original Gas Escape Valve' (γουαου) & 'Ring Lock System' (πσσσσσς) είναι από τις καγκουριές που δεν περίμενα από τους Ελβετούς. Δλδ τι τα γράφεις πάνω να φαίνονται? Έχει που έχει 7 γραμμές λέξεις-φράσεις στο καντράν, βάλανε και αυτές τις δύο και φτάσαμε στις 9. Στο επόμενο θα τυπώσουν τους αθλίους του Βίκτωρος Ουγκό.
Οπώς επίσης και σε αυτό:
Αυτό το 'ROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEX' και ζαλιστικό είναι και εντάσσεται 'θέλω να φαίνεται τι μάρκα είναι το ρολόι μου, πάση θυσία και από όποια γωνία και αν το κοιτάνε'. Σαν τους γυφτ....εεε σορυ, σαν τους ρομά, που βάζουν αυτοκόλλητα ΤΟΥΟΤΑ γύρω γύρω. Ωραίο λιτό στυλ και ωραίος συνδυασμός χρωμάτων αλλά αυτό το γύρω γυρω η μαρκα απλά δεν...
Eγώ πάντως άμα μεγαλώσω και γένω μπρούκλης θα πάρω ένα τέτοιο:
http://www.vacheron-constantin.com/en/w ... -000r-9793Ο ορισμός της αισθητικής λιτότητας.
Η στην χειρότερη:
http://www.vacheron-constantin.com/en/w ... -000r-9754 -
Ευτυχής κάτοχος του πρώτου
-
Εγω παλι σαν φτωχος συγγενης λεω να παρω ενα τετοιο http://www.gshock.com/watches/Trending/GA100C-8A για καθε μερα. Καμια εναλλακτικη; Αγορα απ εξω παιζει; Αξιζει;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
...Eγώ πάντως άμα μεγαλώσω και γένω μπρούκλης θα πάρω ένα τέτοιο:
http://www.vacheron-constantin.com/en/w ... -000r-9793Ο ορισμός της αισθητικής λιτότητας.
Δεν ξέρω αν το έχω πει εδώ, κάποτε μου είχαν υποσχεθεί τέτοιο ρολογάκι , πριν επέλθουν διαζύγια και χωρισμοί και διακανονισμοί και διατροφές (όχι των γονιών μου, αλλά συγγενικών προσώπων)...
Εγω παλι σαν φτωχος συγγενης λεω να παρω ενα τετοιο http://www.gshock.com/watches/Trending/GA100C-8A για καθε μερα. Καμια εναλλακτικη; Αγορα απ εξω παιζει; Αξιζει;
Πολύ γερά και λειτουργικά. Ψάξε για αντίστοιχο/παρόμοιο μοντέλο (αλλάζουν οι κωδικοί ανάλογα την ήπειρο) από Κορέα (π.χ. dutyfreeisland στο eBay) για πολύ καλύτερες τιμές.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.