-
Σε όλα το Seiko με την προϋπόθεση του σέρβις του μηχανισμού.
-
Το Tissot με τίποτα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Με βλέπω να χτυπάω κάνα τέτοιο
http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-SEIKO-5- ... 45fd050ff0Για την τιμή του και κυρίως το design , ....
-
Kατά seiko πλευρίζω κι εγώ α ρε ατιμο πράμα το dna,αρρώστια
Αλλά εντελώς πληροφοριακά γιατί μακριά απ το Tissot ρε παίδες,τουλάχιστον όσον αναφορά τη συγκεκριμένη σύγκριση?Tελικά σε άσπρο ή μαυρο?
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=13241 -
Μάκη, κατά την γνώμη μου,πάρε ένα casio g shock των 70 ευρώ για την σκληρή δουλειά και από εκεί και πέρα πάρε και το τισσοτ, το οποίο το έχω δει από κοντά και είναι πραγματικά ένα κόσμημα..
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Kατά seiko πλευρίζω κι εγώ α ρε ατιμο πράμα το dna,αρρώστια
Αλλά εντελώς πληροφοριακά γιατί μακριά απ το Tissot ρε παίδες,τουλάχιστον όσον αναφορά τη συγκεκριμένη σύγκριση?Tελικά σε άσπρο ή μαυρο?
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=13241Πολλά προβλήματα, ελλατωματικές μηχανές, αναξιόπιστα γενικώς, η φήμη τους δε συνοδεύει την αξιοπιστία τους.
Από υποστήριξη εντωμεταξύ είναι απίστευτοι (δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει στο μέλλον γιατί ακούγεται ότι το Swatch Group θα την κάνει από την Ελλάδα)Το αντρικό ωρολόι δεν είναι κόσμημα (καταλαβαίνω το πλαίσιο που αναφέρεται ως κόσμημα αλλά καταλαβαίνετε και το πλαίσιο που απορρίπτω αυτό το χαρακτηρισμό).
_
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καθημερινά, ένα χρονογράφο της 'Τίμπερλαντ' (Δεν έχει βγεί από το χέρι μου από το 2002 που το αγόρασα και γενικά τα ρολόγια που 'μπαίνουν' στο χέρι μου δε βγαίνουν παρά μόνο για μπαταρία, λουράκι ή για να αλλαχτούν με κάποιο καινούργιο).Υπάρχει ακόμα ένα 'Σέικο DX' (Δεκαετίας του 70 ) , κι ένα 'Αλέν Ντελόν' (δώρο της γυναίκας ) .
Θα ήθελα ένα 'Ζεράρ Περεζώ' αλλά...
(@ 'nasos79' σωστός, το ρολόι πάντα στο δεξί χέρι πρέπει να το φοράμε άσχετα εάν είναι κόσμημα ή όχι ) .
Σε ποιο χέρι το φοράς έχει να κάνει και αν είσαι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας. Το σύνηθες είναι οτι το φοράς στο αντίθετο χέρι από αυτό που γράφεις.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Tελικά σε άσπρο ή μαυρο?Και βέβαια σε μαύρο. Άλλη κλάση !!!
Προχώρα και μη σε παρασύρουν τα ...'παλιόπαιδα' του forum !
Κρίμα πάντως αν το θές και για τις ώρες που δουλεύεις! Μήπως να έπαιρνες κάτι φτηνό, να μην το κλαίς... -
Ενώ όμως στις φωτό φαίνετε ωραίο,φορεμένο στο χέρι ο μαύρος μπρασελές με ξενέρωσε τελείως,το είδα στο παρακάτω forum και απερίφθη με τη μια και χωρίς δεύτερη σκέψη.
http://uhrforum.de/seiko-black-pearl-snke03k1-t46887Ακριβώς το ίδιο σε άσπρο,πόσο ποιό όμορφο ,με τον κλασικό ατσάλινο μπασελέ και το λευκό καντράν
http://viewitem.eim.ebay.gr/Mens-SEIKO- ... 63524/itemΚαι πάντα προσπαθώ να βλέπω φωτογραφίες που είναι οι ρεαλιστικές κι όχι οι τυποποιημένες του προιόντος,έχει διαφορά.
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πολλά προβλήματα, ελλατωματικές μηχανές, αναξιόπιστα γενικώς, η φήμη τους δε συνοδεύει την αξιοπιστία τους.
Από υποστήριξη εντωμεταξύ είναι απίστευτοι (δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει στο μέλλον γιατί ακούγεται ότι το Swatch Group θα την κάνει από την Ελλάδα)_
Ενα παραπάνω που θα του τινάξω τα πέταλα μια ώρα νωρίτερα συν του ότι είμαι και ολίγον τι σεικάκιας,άστο.....ban
Είναι μούρικο όμως το γ@μημένο!Μάκη, κατά την γνώμη μου,πάρε ένα casio g shock των 70 ευρώ για την σκληρή δουλειά και από εκεί και πέρα πάρε και το τισσοτ, το οποίο το έχω δει από κοντά και είναι πραγματικά ένα κόσμημα..
Καλά αυτό δεν παίζει,πλαστικά λουράκια κι ογκώδη κατασκευή ούτε για πλάκα.
Παίζει πάντως και το άλλο σενάριο,SEIKO SOLAR.
Ηλιακό χωρίς-τις κλασσικές- μπαταρίες φροντίδα μηδέν αλλαγή μπαταρίας ποτέ κι όσο αναφορά την αντοχή σε κραδασμούς είναι σε πλεονεκτικότερη θέση σε σχέση με τα αυτόματα αλλά με κοινό παρονομαστή την απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς την έγνοια για αλλαγή μπαταρίας.
Φυσικά το αυτόματο είναι άλλη φάση αν και τα 5άρια έχουν αποδείξει στο χρόνο ότι ιδιαίτερη περίπτωση αντοχής αυτόματου εγώ κυριολεκτιά είμαι φονιάς
Συγκεκριμένα το 5άρι την είχε πατήσει μόνο σε κοπανημα με σφυρί και τις ποιό πολλές φορές που το είχα στο χέρι κι έλεγα δε γ@μείς δεν πάθαινε τπτ,σκύλος μαύρος αλλά μια δυό τρείς πάρε ν' άχεις
Τη πρώτη δε φορά που έφυγε το αντίβαρο (το φορούσα στο δεξί κι έκτοτε μετακόμισε στο αριστερό) χτυπούσα με το σφυρί και στο μάστορα που το πήγα (σε όποιους πήγαινα το αυτόματο την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια,άστο και θα δούμε κι άλλα τετοια ωραία) μέσα σε 3msc έλυσε όλο το μηχανισμό το πήρα σε τρεις μέρες,δεν ξέρω τι έκανε ρε ο π@@@@ αλλά το ρολόι δεν έχανε σχεδόν καθόλου στο μήνα σε σχέση με πριν ως εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Μια αυτή ακόμα μια του κούρεψα τον άξονα,μια το γυαλί και μια τωρα έσπασα το γυαλί και βγήκε απ την άλλη μεριά αλλά μιλάμε για μάστορα μ @@@@@ στα αυτόματαΚατά τα φαινόμενα δηλ αν ήταν tissot θα είχε εξαυλωθεί?
-
Συγνωμη αλλά τη δουλεια κανεις? Σπας χερια και βαρας κατα λαθος τα δικα σου που φορας τα ρολογια σου?
Εχω μετα ρολογια το μονο κακο ειναι που που ' βρίσκω' σε τοίχους και τα γρατζουναω, κασες και κρύσταλλα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Συγνωμη αλλά τη δουλεια κανεις?Βοηθός γρασσαδόρου
-
Τι λετε οι γνωστες γι αυτο;
Περισσοτερες πληροφοριες εδω : http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/a ... /H38612133
480 ευρω το χω βρει... Μου φαινοναι παρα πολλα ομως, για πειτε οσοι γνωριζεται περισσοτερα
-
http://www.ebay.co.uk/itm/Hamilton-Jazz ... 1821wt_905
γλυτωνεις 70 ευρω.
-
bibendum, Μιλάμε για Hamilton. Δεν μιλάμε για οτι κι ότι. Να σου αναφέρω ένα παράδειγμα στο έργο Χρόνος που παίζεται στους κιν/φους με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ, δύο χαρακτήρες έχουν ονόματα ρολογιών. Του ενός το όνομα είναι Χάμιλτον(και του άλλου Φόρτις). Μην έχεις ενδιασμό για την εταιρεία. Μιλάμε για ρολογοεταιρεία κι όχι εταιρεία μόδας.
υγ Μόνο ο μηχανισμός (ΕΤΑ 251.272) πουλιέται μέχρι 120 ευρώ στο e-bay -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αντε ρε βοηθάτε λίγο ποιό απ' τα παρακάτω δύο σε θέμα ντιζάιν,αντοχής και μηχανισμού?QUARTZ
Eχω το συγκεκριμενο εδω και 2 χρονια. Με μαυρο καντραν και κιτρινο δεικτη.Πηρα και δερματινο λουρακι ετσι για αλλαγη... Απο ντιζαιν μου αρεσει παρα πολυ (γι'αυτο και το πηρα)
Απο αντοχη ειναι οκ, το φοραω καθημερινα (δεν το εχω βγαλει ποτε βασικα) και το εχω ταλαιπωρησει αλλα δεν εχει παρουσιασει κατι.
Ο μηχανισμος ειναι αξιοπρεπης απ'οσο μου ειχαν πει σε αυτο το φορουμ οταν εκανα σχετικη ερωτηση.
-
-
Καλοφόρετο. Είναι πανέμορφο.
-
ΠΟλυ ωραιο! Και σε πολύ καλη τιμη!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Σημερα χτυπησε ο ταχυδρομος............
seiko kinetic blue face diver by bujinkan, on Flickr....Ως γνωστον ο ταχυδρομος χτυπαει παντα 2 φορες....
P1000650 by bujinkan, on FlickrΕπεται και συνεχεια.....
Εμένα σήμερα χτύπησε ο Άη-Χάλασε-λεφτά-μαλάκα (κάποιοι τον λένε σκέτο Βασίλη). Και καθότι κάτι 5άρια 30-40 ετών (σήμερα) που κυκλοφορούσαν στο σπίτι με έχουν κάνει Seiko-lover από μικρό, χτύπησα ένα Kinetic diver's με pepsi dial ακριβώς σαν το δικό σου
Παρότι το ρολόι είναι ΜΟΥΛΑΡΙ και ο καρπός μου σχετικά μικρός, για κάποιο λόγο 'κούμπωσε' τέλεια στο χέρι...
Τρέφω επίσης μεγάλο σεβασμό για τα monster, αλλά δε μου αρέσουν στη φάτσα, αντίθετα με το κλασικότατο Σαμουράι που δεν το βρίσκεις πια και είναι κουκλάρα
bibendum, Μιλάμε για Hamilton. Δεν μιλάμε για οτι κι ότι. Να σου αναφέρω ένα παράδειγμα στο έργο Χρόνος που παίζεται στους κιν/φους με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ, δύο χαρακτήρες έχουν ονόματα ρολογιών. Του ενός το όνομα είναι Χάμιλτον(και του άλλου Φόρτις). Μην έχεις ενδιασμό για την εταιρεία. Μιλάμε για ρολογοεταιρεία κι όχι εταιρεία μόδας.
υγ Μόνο ο μηχανισμός (ΕΤΑ 251.272) πουλιέται μέχρι 120 ευρώ στο e-bayΡολογο-εταιρεία όντως, αλλά με κακή φήμη σε ό,τι αφορά την ποιότητα κατασκευής στις κάσες. Ο μηχανισμός είναι παγκόσμια σταθερά, αλλά δυστυχώς το ρολόι είναι πολλά περισσότερα από τη μηχανή του. Η κακή τους φήμη με έχει αποτρέψει από τα Χάμιλτον χρόνια τώρα, αν και μερικά μοντέλα μου αρέσουν πολύ.
-
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.